מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף בבקשה בטאשני11/03/2014
שלום,
אני בשבוע 5 אחרי שאיבה ב 19.2.
אני ממש ממש מודאגת, עד כה הבטא הייתה בסדר אך ביום ראשון 9.3 הייתה בטא 1867 והיום 11.3 היא 2962 ולא הכפילה את עצמה, יש תקווה או נגמר הסיפור? בבקשה דעתכם הכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי! בקשה דחוף!
שני11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוף בבקשה בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014הביטה תקינה בשלב זה הביטה אינ.ה מכפילה את עצמה כל יומיים ,בעוד יומיים ניתן יהיה לזהות שק הריון ברחם,דבר שעשוי להרגיע אותך שבשלב זה ההתפתחות תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שני11/03/2014תודה רבה לך, אז האם כעת לא צריך יותר לבדוק בטא?
מתי מומלץ אולטרדאונד לדופק? האם חייב קודם לוודא שק הריון? או שזה בסדר להמתין שבועיים כמו שהרופא ביקש להגיע לבדיקת דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתשובה בהמשך
שני12/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובה בהמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014זיהוי דופק בעוד 10 ימים,כמובן שניתן להמתין עד למועד הבדיקה שנקבע לך,לא היה מזיק לבצע בדיקה קרובה לזהות שק הריון על מנת לאשר התפתחות תקינה ולהרגיע אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקה פפטיל כמבייץשרה11/03/2014
1. האם ייתכן שדקא פפטיל עובד עלי מאד חזק ואיפס לי את המערכת לגמרי?
אני אחרי החזרה, עם תמיכה מקסימלית של 3 אנדומטרין 4 אסטרופם ופרוג' ריטארד אחת ל5 ימים.
בטיפולים קודמים היו רגישויות בחזה ובבטן, התייבשות שתן מרובה וכו'. כשקיבלתי לביוץ אוביטרל או דקא.
הפעם, קיבלתי 2 דקא פפטיל כמבייץ והתחושה היא שהמערכת פשוט מאופסת. ההרומונים לא משפיעים על כלום. יכול להיות?
2. שאלה נוספת: האםבמצב בו הגוף מגיב חזק לדקא(דיכוי מוחלט) אך גם לאוביטרל(OHSS ), מומלץ יותר להקפיא עוברים, להמתין חודש ולהחזיר כשהגוף במצבו הטבעי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקה פפטיל כמבייץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014ביוץ באמצעות דקפפטיל מבשיל היטב את הביציות ואיכותן אינה נופלת מזו הנגרמת באמצעות האוביטרל,יחד עם זאת התגובה ההורמונלית מאוזנת ומתונה יותר,ובכך נמנע גירוי יתר שחלתי,תגובה זו מאופיינת בחסכים לגבי התגובה של רירית הרחם ,ולכו במקרה של החזרת עוברים טרייה יש לתת טיפול הומונלי תומך מסיבי,או לחילופין להקפיא את העוברים ולהזירם במחזור העוקב תוך מתן טיפול הולם להחזרת עוברים מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ובהמשך לתשובתך,
שרה12/03/20141. האם ייתכן שהתגובה המתונה של הדקא פפטיל מתבטאת גם בכך שהגוף לא סופג בכלל את התמיכה? כי זו תחושתי הפעם.
2. לגבי הרירית, לאור גילי והנתונים התקינים שלי, (בעיית זרע) אני מגיעה בד"כ לשאיבה עם רירית 12!!! האם זה מגדיל את סיכויי ההשרשה למרות הפגיעה ברירית?
3. לדבריך, אם הבנתי נכון, הסיכוי להרות עם דקא פפטיל ועוברים טריים יורד באופן משמעותי. חבל שביזבזו לי 3 יקרים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ובהמשך לתשובתך, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/03/2014לכל מדד טרום ביוצי ישנה חשיבות ובודאי לתמיכה המתאימה במקרה הנדון,אין להצטער על כלום שעשית ,כי אינך יודעת מה יביא לך את המזל המיוחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאחת11/03/2014
מעקב זקיקים:
זקיקים בגודל 15*16
רירית: 8.4
נוזל בדוגלס בכמות מועטה
האם התוצאה תקינה?
האם זה אומר שהביוץ כבר היה?
האם גודל הזקיקים (קטן יחסית) בשלב זה מבשר לי על בואה של הווסת עוד שבועיים :-( ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2014צריך בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון כדי לענות על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיתרון לבעיהאני11/03/2014
היי
עשיתי הזרקתי אוביטרל ב 23.2
ב 25.2-היתה הזרעה
לפני יומיים עשיתי בדיקה ביתית שהיתה שלילית
היש תשובה שיכולה להסביר שאם היה ביוץ באופן ודאי והוזרק אוביטרל המחזור לא אמור כבר היה להגיע ??
תמיד בהזרעות הקודמות קבלתי מחזור הרבה לפני ממה זה נובע
אציין שלפני יומיים היתה לי מין הפרשה חומה סליחה על התאור אבל לא קבלתי מחזור ולא היה דימום בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיתרון לבעיה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2014צריכה לחזור על בדיקת הבטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 33 לאחר 14 יום מההזרעה
אני11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא 33 לאחר 14 יום מההזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014מה שיקבע זה קצב עליית הביטה החל מיומיים לאחר בדיקה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפסקתאור11/03/2014
שלום
האם הפסקת תמיכה
יכולה לגרום להפלה ?
אם מדובר בהריון שרק נקלט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הפסקת - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2014ההפסקה לא תגרום להפלה.
אם לא טופלת בהפריה חוץ גופית אז לא צריך בכלל תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושות וחששותמנסה11/03/2014
שלום רב, לפני כשבוע ביטא חיובית לאחר IVF עם תמיכת אנדומטרין. עוד מספר ימים לפני הבטא החלו שלשולים (סליחה) מעדי בוקר ונמשכים עד היום. האם זה ההריון או שמא השפעה של האנדומטרין ?
בנוסף, בזמן שכיבה כשהתעטשתי, חשבתי כאב חד בבטן תחתונה מימין שחלף מייד, האם יש סיבה לחשוש ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תחושות וחששות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014יתכן ומדובר בתגובת השחלות מהפעילות ההריונית הגבירה את פעילות המעיים ולכן השלשולים,יהיה צורך בביצוע אולטרסאונד ,אם כי נראה לי שבשלב זה הכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות..שרון11/03/2014
בוקר טוב,
אני אחרי שני מחזורי ivf שלא צלחו. הראשון היה בבי״ח ציבורי כאשר שאבו לי 7 ביציות והופרו 4, היו שתי החזרות. ובמחזור השני עברתי לרופא פרטי ושם שאבו לי 8 ביציות ורק 2 הופרו. אני בת 37 ומנסה עם תרומת זרע.
כעת אני מתלבטת האם לחזור לביה״ח או להמשיך עם הרופא? וכן, מה הסיבה לכך שב פרייה השנייה הופרו רק 2 ביציות והאם וכיצד ניתן לדעת את איכותן?
תודה רבה ויומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות.. - תגובה
פרופ` דוד בידר11/03/2014נראה לי שבשני המקומות הטיפול היה זהה, ואולי בבית החולים היה יותר טוב.
למה הופרו רק2, זה צריך לבדוק במעבדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת -המטומהטליה11/03/2014
אני בשבוע 11 בבדיקת אולטראסאונד ראו שיש לי המטומה 42*3 מ"מ סמוך לשק.
ראו גם דופק ועובר בגודל תקין, אין לי דימום וחוץ מהמטומה הכל תקין ברוך ה.
עד לפני שבוע בבדיקת רופא לא היה המטומה .
איך יתכן שכעבור שבוע צמחה לה המטומה ? והאם יש קשר בין ההמטומה לבין האספירין
שהתחלתי לקחת לפני שבוע ?
ומה הסיכונים בכך ?האם צריך מנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עוני לי
טליה11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודאגת -המטומה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014ההמטומה יכולה להתפתח גם בטווח זמן קצר משבוע,יש לבצע הערכה מחודשת לגבי נטילת האספירין,ומובן לשקולתוספת זריקות פרוגסטרון המרפות את הרחם ועשויות להקטין את סכנת התרחבות ההמטומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתאור10/03/2014
היי עברתי החזרה של עובר אחד ב-26.2
לקחתי תמיכה של חצי מזרק אוביטרל ב- 26.2 ב-1.3 ב-4.3 וב-7.3
אני אמורה לעשות בדיקת הריון ב-12.3
היום עשיתי בדיקה ביתית יצאה שלילית, ראיתי פס חלש חלש
הייתי בטוחה שהיא תצא חיובית בגלל האוביטרל שהרי עברו רק 4 ימים מההזרקה האחרונה.
האם יש עוד סיכוי שבבדיקת דם יהיה חיובי?
האם בדיקה ביתית אמורה לזהות את שארית האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אורין11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקה ביתית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014מתקבל הרושם שבנסיון זה לא הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתמיכהר.ב10/03/2014
אני בת 27 הריון ראשון שבוע 9+4 עדיין אני מקבלת אינדומתרין עד מתי אני צריכה להמשיך בתמיכה ...כבר משלושה ימים יש לי כאבים של מחזור עם הפרשות קלות בצבע חום האם זה טבעי או שיש משהו מפחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שימוש בתמיכה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014רצוי להיבדק ובהתאם המשך הטיפול התןמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאFF10/03/2014
שלום צהרים טובים עשיתי החזרה ב27.3 עובר טרי אחד, 8 תאים
היום ביום 12 הלכתי לעשות בדיקת בטא יצא לי שלילי.
זה אבוד? זה בטוח שלישי או שיש עוד סיכוי שביום ה15 תהייה לי תשובה חיובית?
תודה רבה והמשך יום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014התשובה השליליתמדברת בעד עצמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה
FF10/03/2014היום התקשרו אלי מהמכון אמרו לי לחזור על הבדיקה ביום רביעי האחות אמרה שהיא דיברה עם הרופא שלי הוא ענה לה שלצערו הוא חושב שאין הריון אבל זה עדיין מוקדם לדעת ולחזור על הבדיקה ביום רביעי
שאלתי אותה למה היא אמרה שהפרוגסטרון שלי מאוד גבוה ואולי יש עוד סיכוי אבל הרופא לא רוצה לתת לי ציפיות.
אז אני שואלת למה אז לעשות שוב בדיקה ביום רביעי?
מצב אחד הוא חושב שאין הריון
מצד שני לחזור על הבדיקה ביום רביעי
ומצד שלישי הוא לא רוצה לתת לי ציפיות
אז למה לחזור על הבדיקה שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם
מנסה11/03/2014אם אמרו לך לחזור על הבדיקה כנראה יש להם את הסיבות שלהם. בטא שלילית 12 יום אחרי אינה סימן חיובי אבל עדיף לחכות בסבלנות כפי שנאמר לך כדי לקבל תשובה סופית. שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014כנראה שמדובר בפעילות עודפת של הגופיף הצהוב המתבטאת בערכי פרוגסטרון גבוהים ללא הריון,בכל מקרה בהעדר מחזור מספר ימים מעבר למצופה מחייבת ביקורת היות והיו דברים מעולם,אם כי נדירים,ולכן הרופא אינו רוצה להטעות אותך וליצור ציפיות שווא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנוריאה אחרי הפסקת גלולותמאיה10/03/2014
שלום,
אני בת 39 אם ל-2 (הריונות ספונטניים). הריון ראשון בגיל 26 שני בגיל 33. מחזור תמיד לא היה סדיר (פעם בחודשיים בממוצע). סדיר רק עם גלולות. הפסקתי גלולות בחודש דצמבר (מחזור אחרון 16/12) ומאז אין מחזור (כשלושה חודשים) ואני לא בהריון. ב-US שחלה פוליציסטית. להלן הבדיקות שביצעתי לפני יומיים:
FSH 9.9
LH 11.9
רופא נתן לי כדורים פרומולוט נור כדור 1 3 פעמים ביום ל-5 ימים.
רציתי לשאול האם הבדיקות תקינות? האם יש אפשרות להיכנס להריון?
האם יש צורך בבדיקות נוספות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנוריאה אחרי הפסקת גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014הבדיקות תקינות,התופעה שכיחה לאחר גלולות ובודאי בנוכחות שחלות פוליציסטיות,הסיכוי להרות בטיפול הורמונלי מתאים הינם טובים למדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרה אבל סקרניתשוקו10/03/2014
עשיתי הזרעה ב2/3/
(היה לי ביוץ ממש מוקדם מסיום הוסת (פחות משבוע מסיום הוסת)
אני אמורה לקבל רק ב- 20/3 , ז"א 3 שבועות לאחר ההזרעה
ישנה אפשרות לעשות בדיקה כעבור שבועיים ולגלות אם אני בהריון או שאצטרך להמתין עד לקבלת המחזור :)
סקרנית ...
תודה רבה רבה - חג פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה מוזרה אבל סקרנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014האפשרות קיימת,רצוי לציין שאם ההזרעה בוצעה ב-2/3 הוסת צפויה לא יאוחר מב-16/3 (כמובן שאכן היה ביוץ במועד הזרעה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שוקו10/03/2014תודה רבה,
המחזור שלי היה האחרון היה ב- 19/2 וכן היה ביוץ טבעי ואף לקחתי זריקה
האם בכל זאת המחזור הבא יהיה ב 16/3 ?
מתי כדאי לי לעשות את הבדיקת הריון ? ממש כעבור שבועיים / עשרה ימים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014בצעי אותה ב-17-18 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהאני10/03/2014
בוקר טוב לפרופ' המקסימים!!
ב 23.2-הזרקתי אוביטרל
25.2-עשיתי הזרעה
לקחתי פיוריגון ומאז שימוש בקרינון 1 ביום בבוקר , יש לי כאבי מחזור לסרוגין
אתמול החדרתי את הקרינון והוא יצא עם גושים \הפרשות חומות עליו ומעט כאלו הפרשות בניגוב
היום כשהחדרתי קרינון הוא יצא עם הפרשות ורודות ומאז אין כלום אפילו לא בניגוב
מה זה האם אני מקבלת מחזור ??האם לעשות בטא בכלל?? מה הסיכוי להצליח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014האפשרות של קבלת המחזור במועד זה צפויה ,אולם כל עוד לא קיבלת וסת של ממש גם אפשרויות אחרות קיימות,אם ההכתמה בלבד תימשך יש לבצע בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הקרינון גורם לאי קבלת המחזור
אני10/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם הקרינון גורם לאי קבלת המחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה נחשב תאריך תחילת הווסתרונה10/03/2014
שלום, לאחר טיפל הפריה, שאיבה ב 16.2 החזרה ב 19.2, מה נחשב תאריך תחילת הווסת? (גם עבור מעקב ושאלות רופאים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה נחשב תאריך תחילת הווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/20142/2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)