מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץטלי10/03/2014
התחלתי להזריק גונל F 75 אתמול הייתי ביום ה15 למחזור בבדיקת זקיקים 2 זקיקים 17 ממ E1200 P-2 LH 4
הזרקתי אוביטרל האם עשיתי טעות ???כי התקשרו אליי מהמרפאה אמרו לי להגיע היום שוב למעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014יתכנו ביציות בשלות גם בזקיקים בגודל שציינת ולכן יש לתת כיסוי מתאים בכל מקרה בהזרעות או קיום יחסים בהתאם למועד הזרקת האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המאומה ברחםאנוכי09/03/2014
אני נמצאת בשבוע 5+4 לאחר החזרת מוקפאים.
היום בבדיקת אולטרסאונד נצפה עובר המתאים לשבוע ההריון +דופק.
בנוסף נצפתה המטומה ברחם שלדבריי הרופא לא המטומה גדולה והיא תיספג
במשך הזמן.
היום בערב הייתה לי הפרשה חומה מעטה ושאלתי היא: האם הפרשה חומה נובעת
מההמטומה? האם יש צורך במנוחה עד היספגות ההמטומה?
יש לציין שאני עובדת בעבודה פיזית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מתוקה הייתה לי המטומה ורצוי
חסוי09/03/2014מאוד שתנוחי במיוחד אם את עובדת פיזית, וההכתמות נגרמות מההמטומה , מאחלת לך היריון תקין וטוב אמן!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימה
שילת09/03/2014כל הכבד לך על מילים חמות.בזמן כזה כל דבר מלחיץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה לעזור
לולה 2610/03/2014שלום
קודם כל מזל טוב.. ובקשר למטומה מנוחה בבית וחשוב שלא תתאמצי והיא תיספג לאט לאט.. וההפרשות החומות נובעות מהמטומה כך היא מתנקזת לאט לאט ונעלמתבעזרת השם.. אני הייתי עם מטומה ועם דימום חזק ואחרי שנחתיי בבית ב 10 ימים היא נעלמה..ועכשיו אני בשבוע 28 עם תאומים..תנוחי ותרגעי.. ושייהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המאומה ברחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014סביר להניח שההפרשה החומה מקורה בהמטומה שנפתה באולטרסאונד ,כל עוד קיימתהכתמה דמית הייתי בהחלט ממליץ על מנוחה במיוחד שאת עובדת עבודה פיסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיערעמית09/03/2014
שלום, הריון לאחר ivf. באיזה שבוע כבר ניתן לצבוע את השיער?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צביעת שיער - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/03/2014רו הסיכויים שצביעת שער אינה מזיקה. עם זאת הייתי מעדיף לחכות לשבוע 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבהאירה09/03/2014
בת 25. ברקע כריתת שחלה (שחלה שנשארה עברה קיבוע) ופוליציסטית. לבן הזוג זרע עם מורפולוגיה נמוכה (2%). לאחר 6 טיפולים באיקקלומין בשילוב עם הזרעות ללא הצלחה הוחלט לעבור לIVF פרוטוקול קצר.
החודש קיבלתי טיפול הורמונלי של 112.5 גונל F ולאחר מכן המינון עלה ל125 בשילוב עם אורגלוטרן.
תוצאות הבדיקה ביום חמישי (6/3/14): זקיקים בגדלים 23X21, 22X19,, 18X18, 18X20, 14X16, 14X14, 14X14, 12X12. הרירית הייתה 8.8.
בבדיקות דם:
E2 3137
פרוגסטרון 3.24
LH 1.34
FSH 11.35 .
הרופא המליץ באותו היום להזריק אורגלוטרן ובלילה שבין ה7/3/14 ל8/3/14 את האוביטרל (בשעה 1:00). היום (9/3/14) בוצעה בשעה 12:30 שאיבה. הצליחו לשאוב רק 2 ביציות.
1.מה הסיבה שהצליחו לשאוב רק 2 ביציות?
2. האם ייתכן ובגלל הקיבו נעשה לשחלה ובגלל מיקומה הבעייתי (היא מקובעת גבוה מדי לפי מה שנאמר לי) הרופא לא הצליח לשאוב את היתר?
3. מה הסיכוי ששתי הביציות ישרדו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר שאיבה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014האפשרות שהיה קושי טכני (מיקום שחלה גבוה בגלל הקיבוע)בשאיבת הביציות נראית סבירה לאור התוצאה.סיכוי טוב שלפחות אחת מהביציות תופרה עם זרע של בן הזוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFנועה09/03/2014
שלום,
אני בשבוע 6 אחרי IVF רוצה לעשות בדיקת תרבית שתן, אני לוקחת בוקר וערב אנדומטרין, האם זה משפיע על תוצאת הבדיקה? מה מומלץ בכדי שלא תהיה השפעה על התוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אחרי IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014לא משפיע,יש לרחוץ את המקום היטב ולתת לדגימה את השתן המופק באמצע ההשתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהאתי09/03/2014
30/1 התחיל מחזור אחרון, 3/2 התחלתי איקאקלומין...בו זמנית הייתי עם שפעת ונטלתי אנטיביוטיקה ואז הופיעו הפרשות לבנות צמיגיות מאוד כמו גוש למשך מספר ימים ללא כאבים אודם או גרד לפני 4 ימים בערך היה פס קטן מאוד של דם טרי בניגוב ועכשיו לאחר קיום יחסי מין כאבים חזקים מאוד מן תחושת מתיחה בבטן תחתונה...
מה זה יכול להיות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בבקשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/03/2014ההפרשה הלבנה נובעת מהתעוררות זיהום פטריאתי בגלל האנטיביוטיקה. באדר לדימום וכאבי הבטן אלו כניראה כאבי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף בבקשה - תגובה
פרופ' שלמה משיח09/03/2014ההפרשה הלבנה נובעת מהתעוררות זיהום פטריאתי בגלל האנטיביוטיקה. באדר לדימום וכאבי הבטן אלו כניראה כאבי ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון פרוביוטיק
קרן10/03/2014היי,
מניסיון דומה מציעה לך בהקדם לקחת נרות אגיסטן+קרם חיצוני, ולהתחיל מיד לקחת פרוביוטיק. לעתיד כאשר את לוקחת אנטיביוטיקה תמיד שלבי את זה עם 2 כדורי פרוביוטיק ביום ובסיום נטילת האנטיביוטיקה עוד שבועיים פרוביוטיק אחד. זה עושה עבודה מושלמת לרגישות ובכלל... האנטיביוטיקה הורגת את החיידקים הטובים והפרוביוטיק ממלא את המלאי , אבל בכדורים כמובן.. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל+אוביטרלטלי09/03/2014
האם אפשר להזריק גונל ואוביטרל באותו יום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה שלא
רווית09/03/2014כידוע את האוביטרל לוקחים יום אחרי סיום ההורמונים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שלא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014ניתן לבצע זאת באותו היום רק בהפרש שעות בהתאם לתכנון מועד השאיבה המצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשיר09/03/2014
שלום
אני בהיריון שבוע 8+3 עם דלקת ובצקת חיצונית באוזן.
הרופאה נתנה לי טיפות אוזניים דזורן. הבנתי שזה אנטיביוטיקה . זה מותר?? אני מתה מפחד לקחת כי זה היריון אחרי הרבה שנים. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרתכם
שיר09/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014הטיפול הוא מקומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו'דנה09/03/2014
שלום לרופאים,
יש לי אנדומטריומה בשחלה בגודל 26 מ"מ ללא ממצאים נוספים, אגן ורחם חופשי, צילום רחם תקין. ככל הנראה היא היתה גורם להריונות כימיים עם הכתמות מקדימות, הכתמות לפני מחזור וכאבי אגן וגב תחתון.
ההריון התעכב וגם ההזרעות כשלו אך לאחר הפריה חוץ גופית נקלט הריון וכעת בשבוע 6 עם אנדומטרין בוקר וערב מאז השאיבה.
אני מאוד חוששת מהאנדומטריומה שבשחלה שבעתיד תגרום לסיכון העובר, מה דעתכם, האם יש מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנדו' - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014אין כל בסיס לדאגה אדרבא המצב ההריוני יטיב עם האנדומטריומה שתמצא תחת הליך של דיכוי הורמונלי(הורמוני ההריון) במשך 9 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצה !!טליה09/03/2014
אני בשבוע 10+5 להריון (החזרת מוקפאים) ,עד ה4/3 הייתי עם תמיכה של גסטון הפרוגסטרון היה לפני שבוע 54 NG/ML
היום שבוע ללא תמיכה הפרוגסטרון צנח ל 29 NG/ML.
האם המצב לא מצריך להמשיך עם התמיכה?
והאם זה מסוכן ? יש לציין שאני PCO ותמיד הפרוגסטרון שלי היה נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה !! - תגובה
פרופ` דוד בידר09/03/2014לא צריך תמיכה בשבוע כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אז למה הערך צנח ל 29
טליה09/03/2014הערך לא צריך להיות כבוה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אז למה הערך צנח ל 29 - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2014זה לא צנח, זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות 4ימים אחרי ביוץאני09/03/2014
ממה זה יכול לנבוע חוץ מאי ספיקת הגופיף ?
מה הם ערכי הפרגסטרון שצפויים בשלב זה ? ומה הם הערכים המעידים על אי ספיקה של הגופיף ?
ומתי יש לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות 4ימים אחרי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014קיימת אפשרות של בעיות בצואר הרחם או הרחם כרקע להכתמות,אם כי האפשות של אי ספיקה של הגופיף הצהוב צריכות להילקח בחשבון-ערך סביר של פרוגסטרון בשלב זה צריך להיות מעל 15 ננמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף בדיוק
מירי10/03/2014באותו המצב והרופא שלי לא מחפש לזה שום
פיתרון אומר שזה כלום וזה חוזר על עצמו כל טיפול
מרגישה שאני באיזה לופ ולא יוצאת מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוף בדיוק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
אני10/03/2014היום כ 6 ימים אחרי ביוץ טבעי ללא שום הורמונים ובלי תמיכה
ערכי פרוגסטרון 50.1
E2.562
האם זה מעיד על גופיף מתפקד אם כן למה ההכתמות ?
אם המקור ברחם מה יכול לגרום לזה כל חודש ?
בביוץ טבעי וב ivf שנכשלו הייתה לי אותה תופעה .
רב תודות על עבודת הקודש שאתה עושה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשה מענה
אני11/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהקשה מענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2014בדיקת הפרוגסטרון תקינה ,אולם בדיקה בודדת אינה שוללת אי ספיקההמתבטאת בין היתר בס״ה הפרשת הפרוגסטרון,ומשך ההפרשה הצומכת ברירית הרחם מהביוץ עד לקבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איך בודקים את תפקוד הגופיף
אני11/03/2014אם בדיקה אחת לא נותנת תשובה ?
אציין שתמיד יש לי הכתמות כמה ימים לפני וסת ..כזכור לי כבר מהוסת הראשונה בחיי .
מה עושים ..גם אחרי החזרות בנוכחות תמיכה הפרוגסטרון בסדר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשיר09/03/2014
בהיריון שבוע 8. מותר לקחת טיפות אוזניים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/03/2014כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Pergoverisטלי09/03/2014
שלום רב,
מתחילה טיפול עם Pergoveris אך צריכה להזריק כמות של 450.
האם עלי להזריק 3 זריקות שונות או לחבר בין שלושת הקופסאות?
אם מחברים, האם משתמשים בבקבוקון נוזל אחד או שלושת הבקבוקונים?
תודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה מניסיוני
אבישג10/03/2014רצוי להשתמש באמפולה וחצי של נוזל על 3 אמפולות של אבקה. (= 450 )
כמובן, כל תוכלי להזריק רק פעם אחת ולא כל אמפולה בנפרד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
Pergoveris - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/03/2014עלייך להשתמש בתוכן (האבקה המומסת)של שלושה בקבוקים בבקבוק וחצי של ממיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טלי10/03/2014תודה רבה לפרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי וגם לאבישג :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר הפריותשירי09/03/2014
שלום,
כמה זמן לאחר שאיבת הביציות מודיעים על מספר ההפריות??
מתקשרים בדרך כלל יום למחרת בבוקר או בערב??
מתקשרים מאסותא או שהרופא המטפל מתקשר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2014ההודעה היא למחרת ופועלים בהתאם להנחית הרופא המטפל בכל הנוגע ליידוע של המטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה09/03/2014
שלום רב,
נקבע לי תור לשאיבה ליום ג'.
האם אפשר להביא איתנו את הזרע מהבית או שרצוי בבי"ח?
אנחנו גרים במרחק של חצי שעה מהבי"ח.
לתשובתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2014אין כל בעיה להביא את הזרע מהביית אם טווח הזמן עד להגעתו לבית חולים הינו רק חצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה09/03/2014האם את האוביטרל ובדקפפטיל מזריקים לבטן התחתונה?
תודה רבה על המענה המהיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2014ההזרקה של האוביטרל היא בבטן ,תת עורית,כנ"ל לגבי דקפפטיל במינון היומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)