מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באיזה שבוע אני?ליאת07/03/2014
שלום רב,
רציתי לדעת איך מחשבים את גיל ההיריון .
שאיבה ב 6.2 והחזרה ב 9.2 , באיזה שבוע אני ?
מתי צריך לעשות את ה US הראשון ? האם כבר ביום ראשון הקרוב?
או לקחת עוד שבוע ? ומה צריך לראות שם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה שבוע אני? - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/03/2014אני מחשב לפי תאריך השאיבה שהוא בעצם תאריך הביוץ. מתאריך השאיבה-שבועיים אחורה -זה יחשב לתאריך הוסת האחרונה ומתאריך זה מחשבים בשבועות. א. ס. כדאי לעשות בשבוע 6.5-7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרון בתחילת הריוןענת07/03/2014
שלום לכם,
אני בטיפולי פוריות בשנתיים האחרונות. לפני 5 חודשים הריתי אבל הדופק הפסיק בשבוע 9. לא היתה סיבה נראית לעין מלבד פרוגסטרון נמוך.
אתמול בטא חיובי!!!
האם כדאי להשתמש בנרות אנדומטרין? אם כן, כמה ביום וכמה זמן?
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכת פרוגסטרון בתחילת הריון - תגובה
פרופ' שלמה משיח07/03/2014אני בהחלט בעד. שלושה ליום עד שבוע 12
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקרים
ענת07/03/2014האם יש עדות מחקרית אמפירית שתמיכת פרוגסטרון בתחילת ההיריון מפחיתה את הסיכוי להפלה?
האם יש טעם בהתחלת נטילת פרוגסטרון כשבועיים לאחר ההתעברות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקרים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/03/2014האם הרית בטיפול?
עם הרית ללא טיפול אז אין טעם ואם הרית בהפריה יש טעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכת פרוגסטרון בתחילת הריון - תגובה - תגובה
פרופ' שחר קול08/03/2014יש להדגיש כי הסקירה הנ"ל הינה לגבי הריונות המושגים לאחר טיפולי הפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכולכם!!
ענת08/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשתרשרותחסוי07/03/2014
שלום לכל הרופאים
הריון ראשון לפני 4 שנים ההשתרשות הייתה עם מעט דם . אך הפעם גם אם הייתה ההשתרשרות הייתה ללא דם בכלל מה זה אומר ? האם הטיפול כשל ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשתרשרות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/03/2014לא.
עדיף שלא יהיה דימום.
אני לא בטוח שהדימום בכלל הוא של ההשרשה.
אומנם יש מחשבה כזו אך זה לא ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ב"החסוי07/03/2014
בוקר טוב לרופאים
בת 32 לפני 4 שנים הריון ראשון מטיפול ראשון ולאחר מכן בוצע ניסיון להרות שוב עם מוקפאים 3 מחזורים ללא הצלחה .
כשמחזירים 3 עוברים טריים באיכות טובה כמה אחוזי הצלחה קיימים בטיפול הזה ?
והאם יש סיכוי להרות מטריים יותר ממוקפאים ?
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב"ה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/03/2014טריים יותר טוב מקפואים.
הסיכויים שלך טובים והם סביב 35% להחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהעמית07/03/2014
לילה טוב לכם, שבוע 10 אחרי טיפולים
היום בערב בתחלתי להרגיש קצת דקירות בצד ימין למטה. לא חושבת שזה קרוב לאיזור של העובר אבל מה זה יכול להיות? זה דקירות שבאות והולכות. האם זה מסוכן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/03/2014לא מסוכן, ויהיו לך עוד הרבה תופעות כאלה הנובעות מהשפעת הורמונים על מעיים ,שרירים וכיוצא בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללכת למיון או לא?? צריכה תשובה דחוףדנה06/03/2014
שלום,
הזרקתי היום לראשונה צטרוטייד מבלי ליווי של אחות. אני ובעלי נעזרנו בהוראות הזרקה והזרקנו לבד.
עוד בזמן שהמחט הייתה בתוך הבטן שלי הרגשתי איך האיזור הנדקר הופך להיות אדמומי ומגורה ומלווה בתחושת גרד. האם זה שכיח?? אני ממש בלחץ!!
אני שוקלת מחר (שישי) ללכת בבוקר לאחות שתראה לי איך מזריקים אבל אז יווצר מצב שהזריקות לא תהיינה באותה שעה. האם זה בסדר?
בתודה מראש|!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה קורה הרבה עם צטרוטייד
מיכל06/03/2014אין מה להילחץ.
נסי בפעם הבאה לקרר את המקום עם קרח קצת לפני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
דנה07/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ללכת למיון או לא?? צריכה תשובה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2014התופעה הזו שכיחה למד אין כל מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם או אולטראסאונדאני06/03/2014
שלום רב, היום ביצעתי צילום רחם. הרופא אמר שמבחינת המעברים הכל תקין ומבחינת מבנה הרחם הוא נראה דו קרני. לפני חודש עשיתי אולטראסאונד תלת מימד כדי להבין את מבנה הרחם ושם קבעו שהרחם מחיצתי (מחיצה באורך 12 מ"מ). הראתי לרופא שביצע את צילום הרחם את תמונת האולטראסאונד והוא אמר שמשם באמת נראה שזו דווקא מחיצה (כיוון שבאולטראסאונד רואים את שריר הרחם ובצילום רחם לא רואים).
איזו מהבדיקות אמינה יותר? האם בצילום רחם אפשרי בכלל להבחין בין מחיצה לדו קרני? בהנחה שכך או כך ככל הנראה לא אבצע ניתוח להסרת המחיצה (בהמלצת חלק מהרופאים) ואם זה דו קרני אז בכלל אין מה לעשות, האם בכל זאת שווה לבצע היסטרוסקופיה רק כדי לקבל תשובה חד משמעית? בעברי אין הפלות, והיה הריון אחד שהסתיים בשבוע 16 בגלל מום בעובר (לא קשור למבנה הרחם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם או אולטראסאונד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014צילום הרחם ואולטרסאונד התלת מימדי משלימים זה את זה ומדובר ברחם עם מחיצה,,שבשלב זה אין הוראה מובהקת להסרתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! אז האם זאת
אני06/03/2014מחיצה או רחם דו קרני? איך אוכל לדעת? בצילום רחם נראה דו קרני ובאולטראסאונד מחיצתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה! אז האם זאת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014זו מחיצה,ולא רחם דו קרני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מעומק הלב
אני06/03/2014על המענה המהיר שאתם נותנים פה לכל הנשים המודאגות ללא תמורה. ממש לא מובן מאליו, והאכפתיות הזו מחממת את הלב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה מעומק הלב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2014תודה על הבעת תודתך מעל דפי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמירי06/03/2014
שלום פרופסורים יקרים
האם מישהו שמע על צמח הנקרא "מסטיק תימני"
האם זה באמת עוזר?
האם מותר להשתמש בו בזמן טיפול בתכשירים
הורמונליים כגון זריקות פיוריגון אוביטרל וכו.
אשמח לדעה שלכם
ואולי אם יש בנות שניסו
אשמח לדעת את דעתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה ללא תוכן
מירי06/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה ללא תוכן - תגובה
פרופ` דוד בידר07/03/2014המסטיק התימני הוא מוצר צמחי שמיוחסות לו תכונות מרפא לכל מיני סוגי בעיות כגון יתר לחץ דם, דלקות וכו.
בין היתר מייחסים לו יכולת "חיזוק הרחם״,עוזר בהשרשה ובביוץ.
מה שכן הוא טוב לריח רע בפה.
אנחנו לא נוהגים ליעץ בלקיחתו מה עוד שהיום זה בא בכמוסות ועולה כמאה שקל הקופסה.
בכל אופן זה בטוח עוזר ליצרן.
איך זה עובד על אשכנזים, מרוקאים ועדות אחרות אין לי מושג....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין דברים כמוך - כמה טוב שאתה פה
מנסה07/03/2014צחוק לשבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ועוד שאלה
מירי07/03/2014חחחח
אתה פשוט מצחיק עם התשובות שלך :-):-):-)
תודה ועוד משהו
אפשר לנסות לקחת מסטיק תימני יחד עם התכשירים
ההורמונליים?
האם זה מתנגש או שזה חא מםריע אחד לשני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה
מירי10/03/2014תענו לי האם במקביל להורמונים ניתן
להשתמש במסטיק תימני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר ועוד שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/03/2014אפשר, זה לא מתנגש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרההה!!!חסוי06/03/2014
שלום אני 3 חודשים אחרי גרידה שבוע 8 קיבלתי ווסת לפני שבועיים ומתחילת השבוע אני עם דימומים ...אני לפני היסטרוסקופיה ניתוחית בגלל ממצא אקוגני 6 מ״מ ברחם.. האם הדימומים בגלל הממצא? אני לחוצה ודואגת שחלילה זה לא יגדל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חייבת עזרההה!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014קרוב לודאי הדמם בגלל הממצא ברחם(שאריות הריון ?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אמרו שאולי פוליפ או שרירן..
חסוי06/03/2014הגיוני??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
חסוי06/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014יותר הגיוני שזה קשור בהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוניםשילת06/03/2014
שלום האם הבדיקות תקינות / דרוש חיסון ?
TOXOPLASMA IgG תוצאה - 40 נוגדנים 40
TOXOPLASMA IgM תוצאה - שלילי
VARICELLA ZOSTER IgG תוצאה - 2432* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיסונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014הנתונים אומרים שנחשפת לגורמים אלו וכיום את מחוסנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםמירי06/03/2014
שלום
האם יתכן שהזרקת אוביטרל בזמן מוקדם מדי ( זקיקים לא בשלים/קטנים)
יכול לגרום לדימום כשבוע לאחר ההזרעה?
ועוד שאלה
מתי ביוץ
E2 380
lh2.1
פרוגסטרון קטן מ0.8
זקיק 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014ביוץ אמור ליתרחש בטווח של יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקררותאיילת06/03/2014
שלום,
אחרי הפריה,
אני כעת בתחילת שבוע 4 והצטננתי, יש לי נזלת, קצת גירוי בגרון ומאוד חוששת שיחמיר, מה עושים? מה עשוי להיות מסוכן לעובר במצב של התקררות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקררות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014לטפל בעליית החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשיתי הזרעה וכואבת לי הבטן***06/03/2014
אשמח לדעת אם זה אומר משהו לטוב או לרע ..
עשיתי הזרעה ב- 2/3/14 וכואבת לי הבטן התחתונה - כמו כאבי מחזור
למה? אומר משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אציין שלקחתי זריקה אחת של אוביטרל
***06/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עשיתי הזרעה וכואבת לי הבטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014ההזרעה יכולה לעורר כאבי בטן בגלל חומרים המצויים בנוזל הזרע שגורמים להתכווצויות של הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיד על הצלחה או כישלון ההזרעה ?
***06/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעיד על הצלחה או כישלון ההזרעה ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2014לא מעיד על כלום בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן06/03/2014
שלום לרופאים
בשבוע 18+4.
לפני 4 ימים בדיקת מי שפיר.
מאז שעות הלילה דקירות קלות באזור הפנימי של איבר המין שאינן חולפות, אף במנוחה. לציין שאין מדובר בכאב חריג או בלתי נסבל, אלא בתופעה נמשכת ולא מוכרת ולכן מטרידה.
האם עלי לפנות לבדיקה דחופה?
ממה נובעות הדקירות?
אודה לעזרתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014המלצתי לפנות לביקורת במיוחד שלא נצפתה הקלה בסימטומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שלישישני06/03/2014
הי , זה הטיפול השלישי שלי, עשיתי החזרה של עובר 1 ב- 24.2 אתמול עשיתי בדיקה בייתית (לא עמדתי בזה ) יצא שלילי ת האם זה אבוד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול שלישי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/03/2014מוקדם לביצוע הבדיקה,בצעי בדיקה חוזרת ביום א
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)