מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המלצה לאקו לב עוברי לאחר IVFל.05/03/2014
שלום,
אני קוראת במקומות מסוימים שבהריונות לאחר IVF יש המלצה (גורפת?) לבצע אקו לב עובר. האם זה נכון? הרופא שלי לא ציין דבר לגבי זה.
אציין שהטיפולים שעברתי נעשו בגלל בעיות "מכאניות" שאינן קשורות לבעיות הורמונליות או גיל.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצה לאקו לב עוברי לאחר IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014ביצוע אקט חב עובר הינה עוד בדיקה לשלילת מומים קרדיאליים בהקשר לרקע הרפואי של האישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהאני05/03/2014
שלום עשיתי הזרעה 25.2 עם פיוריגון ואוביטרל שנלקח יומים לפני
שבוע לאחר ההזרעה כאבי מחזור חזקים משתמשת גם בקרינון החל מיום ההזרעה
לאחר שבוע כאבי מחזור חזקים ממה זה נובע??האם זה לא מוקדם מדי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014הכאבים על פי רוב נובעים מהתגובה השחלתית,אם הם יתגברו יש לבצע ביקורת אולטרסאונד לשלילת התפתחותן של ציסטות שחלתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקה בין טיפולים - ביוץ ומדדיםנגה05/03/2014
שלום ותודה לך על העזרה!!
אני בת 30, בהפסקה לאחר 3 הזרעות. פוליציסטית ולא מקבלת מחזור סדיר, אם בכלל.
אתמול עשיתי בדיקת דם כדי לראות ולהכיר את עצמי ללא טיפולים וזה מה שיצא:
LH 15.8
E2 221
PRO 1.7
שאלותי :
1.האם בייצתי/מבייצת?
לא קיבלתי מחזור מאז הסיום הטיפול האחרון (חודש +) -
2.האם ניתן לבייץ גם בלי מחזור?
3.מאחר ותמיד יש הרבה זקיקים ואין זקיק מוביל -
האם זה בכלל משנה אם בייצתי או לא? יש סיכוי להיקלט טבעית ?
תודה על ההבהרות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקה בין טיפולים - ביוץ ומדדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014לפי הנתונים ההורמונלים לא בייצת,בד"כ כשבועיים לאחר הביוץ מופיע מחזור,ללא ביוץ לא ניתן להרות.
לאור הרקע שלך (שחלות פוליציסטיות )מדובר בבעיית ביוץ ולכן נדרש טיפול הורמונלי להשריית הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת קלקסן 40 מ"ג בשבוע 10טליה05/03/2014
והתחלת אספירין 75 במקום.
בהמלצת הרופא אלו ההוראות שקיבלתי , האם בטוח להפסיק את הקלקסן בשבוע זה
למרות שבעברי היו 3 הפלות של הפסקת דופק ? יש לציין שאין לי קרישיות יתר והכל תקין.
אני מאוד חוששת זה ההריון הראשון שהגיע לשבוע 10.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת קלקסן 40 מ"ג בשבוע 10 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014אם אכן לא מדובר בבעיית קרישיות יתר -בהחלט הייתי מפסיק את הקליקסן,באשר לאספירין הרופא שלך בודאי מודע להתוויה הרצויה בנסיבות המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהחסוי05/03/2014
שלום לרופאים
אני נמצאת בטיפולי פוריות לאחר החזרת עוברים לוקחת באופן קבוע כל יום כדור ויפאקס
שזה בעצם כדור נגד חרדות .
השאלה היא האם מותר לקחת את הכדור הזה בזמן הטיפולים או בזמן ההריון.
כמובן ששאלתי את הרופאה שלי שענתה לי שאין שום בעיה לקחת ויפאקס אבל אני עדיין מותרדת מה אתם אומרים?
תודה רבה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר05/03/2014אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההשתרשרותחסוי05/03/2014
שלום לרופאים
בוצע שאיבה ב2.3 והחזרה היתה ב4.3 מתי אמורה להיות ההשתרשרות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשתרשרות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/03/2014בערך 3 ימים אחרי ההחוזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם היה ביוץ ?מיכל04/03/2014
שלום ,
21 ימים לאחר ביוץ טבעי .
בדיקות דם -
E2-253
LH - 2.8
פרוגסטרון - 9.8
האם בוודאות היה ביוץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם היה ביוץ ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014כנראה שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותעמית04/03/2014
ערב טוב, הריון לאחר ivf שבוע 10
בימים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש וסחרחורות קלות ויש לי תור לרופא רק עוד שבועיים. הבנתי שייתכן וחסר לי ברזל וזה מה שיכול לשפר רת המצב. האם יכולה להתחיל לקחת ברזל לחא המלצת רופא?
מה ממולץ לעשות?
תודה רבה לכם על השירות המדהים שאתם נותנים לנו יום צודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/03/2014הסיבות לכאבי ראש בהריון הינם בין היתר בהשפעת ההורמונים של ההריון,ירידה מסויימת בלחץ הדם,וירידה ההמוגלובין ,בשלב זה בהחלט רצוי לקבל תכשיר ברזל לפי המלצת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עמית05/03/2014תודה! השאלה אם כדאי לקחת בלי המלצת רופא כי אפגוש אותו רק עוד שבועיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/03/2014בהחלט ניתן לקחת תכשיר המשלב ברזל עם ח.פולית ללא הוראת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת פיורגוןדנה04/03/2014
היי,
לקראת טיפול IVF ראשון התחלתי להזריק פיורגון. האם צריך להזריק כל יום באותה שעה או שזה לא משנה...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זריקת פיורגון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2014ההזרקות צריכות להיות פחות או יותר באותה שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון- בדיקותרויטל04/03/2014
שלום, לפני IVF- פורטוקול קצר
בדיקות שבוצעו 16 לווסת -> שבע ימים לפני הווסת
FSH- 3.2
LH-4.1
E2-610
PROGESTERONE-44.6
1. האם נחשבות לתקין / אם לא מה לא תקין ?
2. האם יש ביוץ טבעי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- בדיקות - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/03/2014התוצאות תקינות אולם בדיקת ה-FSHלא בוצעה ביום הנכון- הנא צריכה להתבצע ביום השלישי למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםתותי04/03/2014
שלום רב,
ביום ראשון 23.2 בוצעה לי שאיבה של 11 ביציות(מתוכן 4 הפריות)
ביום שישי 28.2 בוצעה לי החזרה של 2 בלטוציסטים(יפים),
אני בתמיכה של 3 אנדומטרין ביום, היום ביצעתי בדיקת דם לאסטרדיול ופרוגסטרון,
אסטרדיול -424
פרוגסטרון 60.6
מהם מדדים תקינים? האם יש שוני בין המדדים בכמות העוברים שנקלטו,
מה יכולה להיות הסיבה לירידת ההרומונים?
מתי ניתן לבצע בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/03/2014הערכים ההורמונלים תקינים. אין לדעת לפיהם אם ההריון ניקלט. בדיקת בטא ניתן לבצע -0 ימים לאחר מזרת הבלסטוציסטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תותי04/03/2014תודה רבה, הרגעת אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFחסוי04/03/2014
שלום לרופאים
בת 32 תמיד ממליצים להחזיר 2 עוברים טריים. אך היום בוצע החזרה של 3 .
האם יש סיכוי טיפה יותר גבוה כשמחזירים יותר מ2 .
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
פרופ' שלמה משיח04/03/2014קשה חדבוע. הכל. לוי בטיב העוברים. עם זאת, סטטיסטית, יש יותר סיכוי בהחזרת 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםחסוי04/03/2014
שלום לכל הרופאים
בת 32 היום בוצע החזרה של 3 עוברים טריים הרופא אמר לי שהעוברים באיכות טובה מה זה אומר ?
ומתי בבקשה צריכה להיות השתרשרות ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2014אם העוברים הוחזרו כעבור יומיים או שלושה מיום השאיבה הרי שההשתרשות אמורה להתרחש תוך יומיים שלושה.איכות עוברים טובה נמדדת לפי קצב החלוקה שלהם,מראה התאים,והעדר שברים בשולי תאי העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות צילום רחם- דחוף!ניצן04/03/2014
שלום,
עשיתי צילום רחם לאור חשש לרחם קשתי ומחיצה
תוצאות:
רחם במבנה תקין
מילוי הומוגני של חלל הרחם
מעבר ופיזור משני הצדדים
מה התוצאות אומרות?האם היו לי סתימות ופתחו אותם תוך כדי הצילום?
מתי הדיו שהוחדר מתפוגג?
האם ניתן לקיים יחסי מין ביום הצילום?
אודה לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פענוח תוצאות צילום רחם- דחוף! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2014הכול תקין ,אין מחיצה ,הדיו מתפוגג תוך שעה,ניתן לקיים יחסים תוך 12-24 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותרויטל04/03/2014
שלום, לפני פורטוקול IVF
בדיקות שבוצעו שמונה ימים לפני הווסת
FSH- 3.2
LH-4.1
E2-610
PROGESTERONE-44.6
1. האם נחשבות לתקין / אם לא מה לא תקין ?
2. האם יש ביוץ טבעי ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/03/2014הנתונים מצביעם שהתרחש ביוץ טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)