מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת זרעשירה29/10/2013
שלום רופאים יקרים,
אודה לחוות דעתכם -
בדיקת נוזל הזרע - לאחר 4 ימי המנעות
כמות - 2.5 c
התנזלות - מלאה
צמיגות - תקינה.
תנועתיות
מתקדמת - 15%
בינונית - 41%
לא מתקדמת - 24%
ללא תנועה - 20%
ריכוז תאי הזרע למ"ל - 10*95 (עשר בחזקת 6)
סה"כ מס' תאי הזרע - 10*227 (עשר בחזקת 6)
מורפולוגיה
תאים שצורתם נורמלית - 10%
לויקוטיצים - בודדים
אודה לפענוח.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת זרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013סה"כ זרע בגבול התקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטןמודאגת29/10/2013
אם החזרתי נר ראשון של אוטרגוסטן 100 ביום הביוץ אך כמה שעות לפני שהוא התרחש האם זה עשוי לפגוע בביוץ או בהפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוטרגוסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא ב-IVFאני29/10/2013
שלום,
אנחנו בתהליך של פונדקאות בחו"ל. היום נערכה בדיקת בטא ראשונה, עשרה ימים לאחר החזרה של עובר בן חמישה ימים (10dp 5dt).
התוצאה היתה 15 ונאמר לנו שזה ככל הנראה שלילי, כאשר הבדיקה הבאה תערך רק בעוד שבוע. ועם זאת, אנו קוראים עוד ועוד חוות דעת שלפיהן תוצאה גדולה מ-5 מצביעה על הרעיון.
תוכלו להסביר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רמת בטא ב-IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013יש מקום לבצע בדיקה נוספת בטווח של עוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה ללא החזרהעמל29/10/2013
לרופאים שלום
1. אחרי שאיבה ללא החזרה , מתי אקבל מחזור ?
2.האם יכול להיות שאני בהריון למרות שקימנו יחסים יום לפני השאיבה ?
יש לציין השאיבה היתה ב 20-10
ו ב18-10 הזרקתי 2 דקאפפטיל
תודה והמשך יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה!
עמל29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי שאיבה ללא החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013הכל אפשרי ,קבלת המחזור להערכתי צריה להיות לקראת ה1-2 לנובמבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי קבל מחזור
עמל03/11/2013פרופ' אשכנזי שלום
זהוא היום ה15 לאחר השאיבה , ועדיין לא קבלתי מחזור !
איזה בדיקות עלי לעשות ?
ומה הסיבה לאי קבלת מחזור
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ! בבקשה תשובה
עמל03/11/2013ביצעתי באטה היום , שלילי קטן מ 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה ! בבקשה תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/11/2013להמתין בסבלנות לקבלת המחזור היות ומדובר בתגובה עודפת של הגויף הצהוב המעכבת את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפירת צוואר הרחםליאת29/10/2013
שלום רב,
רציתי לדעת מה זה תפירת צוואר רחם
מה זה אומר? מובן לי שזה כדי למנוע את הפתיחה חלילה ולמנוע הפלה זה מובן
אבל אם יש מצב שהגוף רוצה להפיל עובר שהוא לא תקין התפירה מונעת את זה?
זה לא טבעי
אשמח לשמוע יותר על זה
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפירת צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013תפירת צוואר הרחם מיועדת למנוע הפלה מאוחרת או לידה מוקדמת בגלל אי ספיקה של צוואר הרחם וחוסר יכולתו בגלל היותו רחב או רפה לשמור על ההריון ,התפירה מבוצעת לקראת סופ הטרימסטר הראשון להריון .השיטה השכיחה מכולן לתפירת הצוואר קרויה על שם מקדונלד. בשיטה זו המבוצעת בהרדמה כללית מעבירים סרט טפלון, או חומראחר, דרך דופן צוואר הרחם ומבצעים קשר המיצר את תעלת הצוואר המונע את פפתיחת הצוואר בטרם עת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרו'פ אשכנזי
דנה29/10/2013לי עשו תפירת צוואר(מקדונלד)בשבוע 13 ,מאחר ויש לי קרע ארוך בצוואר הרחם,איך מרגישים כאשר צוואר הרחם מתקצר?(אם)אני מקבלת פרוגסטרון ריטארד כדי למנוע צירים אבל בכל זאת אני לא כל כך יודעת מה המצב מבחינת אורך צוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרו'פ אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013את תנהלי מעקב הריון שבמסגרתו תבוצע בדיקת אורך צואר הרחם מידי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפירת צוואר הרחם
ליאת30/10/2013שלום שוב,
הבנתי לגבי קשירת צוואר הרחם אבל במקרה שלי הייתי בהריון בתאומים מIVF בשבוע 20 (לא ציפינו לזה בכלל אחרי 3 חודשים בדכ הכל בסדר) והייתה ירידת מים לאחד העוברים - הרופאים אומרים שהעובר כנראה לא היה טוב והרחם פולט לבד מה שלא טוב בו אז איך במקרה של תפירת צוואר הרחם ייצא הלא טוב מהרחם ? האם יישאר שם ועדיין יהיה לא טוב רק מכיוון שלא יכול לצאת?
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תפירת צוואר הרחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013עניתי לתשובתך בשאלה נוספת שהפנית לפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול מנצחשרה29/10/2013
IVF+ICSI על רקע זכרי, אספרמיה.
רציתי לדעת האם יש כזה דבר פרוטוקול מוצלח? או שהגוף מגיב בכל סבב בצורה שונה.
אני עם סיכונים לגירויי יתר ומפתחת הרבה מאד ביציות.
פרוטוקול קצר - פעם אחת גרם לגירוי חמור (למרות שנשאבו רק 8) ואישפוז ממושך ופעם שניה גרם לריבוי ביציות וגירוי קליל של אישפוז יומיים.
פרוטוקול ארוך - בחלק מהפעמים גרם לגירוי בינוני ובשאר ללא גירוי כלל.
איך אפשר להתאים לי את הדבר הנכון עבורי?
שאלה נוספת, האם מינון נמוך ומבוקר של הורמונים, פוגע גם באיכות הביציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול מנצח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013בהחלט הטיפול הינו נסיון וטעייה הנובע מכישוריו ונסיונו של הרופא המטפל -זוהי האמנות הטיפולית ויש להניח שאת מטופלת כראוי אם קק במקרה אחד היה גירוי יתר למרות נטייתך המובהקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאני29/10/2013
שלום
אני אחרי החזרת מוקפאים, לוקחת אסטרופם 2 מ"ג - 3 טבליות ביום.
האם צריך לקחת את הסטרופם שלוש פעמים ביום או שאפשר לקחת את שלוש הטבליות יחד פעם אחת ביום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרופם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013רצוי בגלל תופעות הלוואי לפזר את זה לאורך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןמירי29/10/2013
ד'ר שלום
האם מותר לקיים יחסי מין בפרק הזמן הזה של :אחרי שאיבת ביציות ולפני החזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסי מין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים נעלמים?מנסה29/10/2013
שלום, אתמול נצפו זקיקים 11,12,17 בימין וזקיקים 13, 17 בשמאל. בנוסף ציסטה בימין 3 ס״מ. בבדיקת דם יצא אסטרדיול 4000 וקיבלתי המחיה להמשך נטילת גונאל. היום טכנאית אחרת ראתה בשמאל זקיק 14,18 ובימין רק את הציסטה. האם ייתכן ש 3 זקיקים מאתמול נעלמו ? אם לא היו קיימים אתמול, הגיוני שציסטה ושני זקיקים יובילו לאסטרדיול כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיקים נעלמים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013בהחלט סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה סביר ?
מנסה29/10/2013שנעלמו או שלא ראתה ? מתנצלת פשוט בעל אחת מהכותרות כתבתי שאלה אחרת
מה סביר ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013שלא ראתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים-פר הנכבדיםטלי29/10/2013
אני בת 25 שלוש שבועות אחרי הפלה (בשבוע 13 לאחר זיהום ממושך) כרגע אני נוטלת MINESSE-גלולות למניעה ו-PROGYLUTON -קיבלתי בבי"ח לאחר הגרידה למנוע הידבקויות (יש לי אנדומטריוזיס-באגן).
כרגע במיקס הזה של ההורמונים יש לי בחילות וכאבי ראש-כל יום וכאבי בטן תחתונה ולעיתים עליונה..ולעתים כאבי בטן ממש משתקים.
יש מצב שזה מההרמונים הנ"ל?הם ממש עושים לי תחושה רעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לרופאים-פר הנכבדים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013את יכולה להסתפק רק בפרוגילוטון הגלולה מיותרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניסיון להרות שובלימור29/10/2013
שלום רב,
אני בת 29 ויש לי תינוקת בת שנה ושלושה חודשים שנולדה בקיסרי בשל לידה שלא התפתחה. בעברי הריון לא רצוי בגיל 19 עם גרידה וגרידה נוספת לניקוי שאריות והריון לפני ביתי שלא התפתח דופק ועברתי גרידה. לכל ההריונות נכנסתי תוך חודשיים. כעת מנסים להרות מזה שמונה חודשים ללא הצלחה. עד לפני חודשיים שמרנו נידה וייתכן שהביוץ היה לפני (השערה). החודש אני רואה הפרשות פוריות כבר שבוע וכאבי ביוץ פעם בצד אחד ופעם בשני מדי כמה ימים.
האם הפרשות פוריות הן לפני או אחרי ביוץ? (כבר יותר משבוע). מה לעשות כדי להגביר סיכויים להריון בהנחה (הנושא בבדיקה) שהכל עודנו תקין.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להרות שוב-מדוע דילגו עליי?
לימור29/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניסיון להרות שוב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/10/2013לקיים יחסים לקראת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיון להרות שוב-לפרופ' אשכנזי בבקשה
לימור29/10/2013תודה רבה אבל ההפרשות הפוריות וכאבי הביוץ נמשכים כבר שבוע וחצי (ווסת אחרון 11.10) מה זה אומר? מתי הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נסיון להרות שוב-לפרופ' אשכנזי בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/10/2013אין אפשרות לדעת בודאות אלא עם יהיו פרטים גם לגבי גודל הזקיקים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmvחגית29/10/2013
שלום,
לפני 4 חודשים כל בדיקות ה cmv שליליות (igg+igm).
בדיקה מעכשיו התוצאות:
Cmv igg 76
Cmv igm positive
cmv avidity 36
אני בשבוע 5 להריון.
האם ייתכן שזה זיהום ראשוני?
האם יש בעיה להמשיך ההריון?
אני יודעת שערכי הייחוס של בדיקת ה avidity גדלו למעל %65 ממש בתקופה
האחרונה ולפני זה היו מעל 45% כך שלא ברור לי אם תוצאת ה avidity מרמזת
על זיהום עבר או ראשוני, על ערך advity גבוה או נמוך. אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cmv - תגובה
פרופ` דוד בידר29/10/2013יש לבצע ברור להדבקה במסגרת בית חולים לשלילת הדבקות על ידי בדיקות מקיפות יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים לאחר הפלהליאת28/10/2013
שלום רב,
שמי ליאת ועברתי הפלה לפני שבועיים - שבוע 20 תאומים
מתי אוכל להחזיר עוברים?
הבנתי שבמחזור הראשון לא
השאלה שלי האם במחזור השני אפשרי? מה הקריטריונים?
אודה לעזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2013החל מהמחזור השני ניתן להחזיר את העוברים המוקפאים במחזור טבעי או בטיפול הורמונלי תחליפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהאוסנת28/10/2013
שלום רב :-
אני אחרי החזרת שני עוברים מטיפול IVF ,הוקפאו עוד שני עוברים.
שאלה שלי כמה זמן אחרי הזרקת אובטריל אמורה לקבל מחזור?אני כבר 14 יום אחרי ולא קיבלתי מחזור,האם יש טעם לעשות בדיקה ביתית או להמתין ליום רביעי לבדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ' שלמה משיח28/10/2013בדיקת ההריון צריכה להיות חיובית 12 יום לאחר ההחזרה. מציע שתעשי כבר מחר ונקווה שתהיה חיובית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון לכניסה להריון שנילימור28/10/2013
שלום רב,
אני בת 29 ויש לי תינוקת בת שנה ושלושה חודשים שנולדה בקיסרי בשל לידה שלא התפתחה. בעברי הריון לא רצוי בגיל 19 עם גרידה וגרידה נוספת לניקוי שאריות והריון לפני ביתי שלא התפתח דופק ועברתי גרידה. לכל ההריונות נכנסתי תוך חודשיים. כעת מנסים להרות מזה שמונה חודשים ללא הצלחה. עד לפני חודשיים שמרנו נידה וייתכן שהביוץ היה לפני (השערה). החודש אני רואה הפרשות פוריות כבר שבוע וכאבי ביוץ פעם בצד אחד ופעם בשני מדי כמה ימים.
האם הפרשות פוריות הן לפני או אחרי ביוץ? (כבר יותר משבוע). מה לעשות כדי להגביר סיכויים להריון בהנחה (הנושא בבדיקה) שהכל עודנו תקין.
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נסיון לכניסה להריון שני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/10/2013לקיים יחסים בעת ריבוי ההפרשה הנרתיקית המרובה(הפרשת פוריות)המתרחשת לפני הביוץ
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)