מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בגונאל אחרי הזרעהליאת22/10/2013
שלום רב, יש לי שאלה, אני בת 42 וחצי אחרי 3 לידות בלי בעיות בכלל, הבדיקות הורמנים שלי בסדר, הזרע בסדר.
אני אחרי גונאל 150 וביומיים לפני ההזרעה הורידו לי ל 125 קיבלתי אוביטרול ועברתי הזרעה ביום ראשון 13/10 מתי ניתן כבר לדעת באם ההזרעה נקלטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועיים אחרי
אני22/10/2013שבועיים אחרי הזרעה יש לבצע בדיקת דם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול בגונאל אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2013בעוד שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת מי שפיר---אשמח לעזרה.ב22/10/2013
אני בהריון בשבוע 17 ע"י טיפולי ivf ובשבוע 18 אמורה לעבור מי שפיר, ברצוני לדעת כמה זמן כדי לנוח אחרי המי שפיר? ואם יש דברים מסויימים שאסור אחרי מי שפיר..?
מעברי: היה לי הריון ספונטני של תאומים לאחר מי שפיר ודילול אחד העוברים נפל לי בשבוע 22...איך כדי לי לשמור הפעם על ההיריון לאחר מי שפיר?..ויש לציין שאני נשאית לאיקס שביר. ועוד שאלה קטנה תוך כמה זמן מגי התשובה של הבדיקת מי שפיר..? והאם אפשר להוסיף כסף כדי לקבל את זה כמה שיותר מהר.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת מי שפיר---אשמח לעזרה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2013כדאי לנוח יומיים לאחר ביצוע הבדיקה ולהימנע מפעילות מאומצת,ניתן לבצע בדיקה מהירה ולקבל תשובה תוך מספר ימים(בתוספת כספית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופסור אשכנזי- מי שפייר
ב23/10/2013רשמת לי בתשובה שאפשר לשלם תוספת כספית לתוצאה מהירה, השאלה אם התשובה נותנת את כל התוצאות או רק תשובות חלקיות..? כי אני עושה מי שפיר רק בשביל לבדוק פיגור שכלי עקב נשאות לאיקס שביר..
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופסור אשכנזי- מי שפייר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013בדיקת מי השפיר מספקת מידע לגבי המצב הכרומוזומלי ולגבי הנתונים הכרומוזומלים ניתן לקבל תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.אורית22/10/2013
תוך כמה זמן ממועד השבחת הזרע ניתן לבצע הזרעה (מה המקסימום שהזרע יכול "לחכות")?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2013אין בעיה להמתין אפילו מספר שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרודיול גבוהה דחוף מה זה אומרלגעת22/10/2013
היום השביעי להזרקה יש 7 זקיקים בקוטר 14-16 האסטרודיול 5584 האם זה נורמלי מתי אז היה ביוץ והפריה פרוגרסטורון 2.8 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אסטרודיול גבוהה דחוף מה זה אומר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013אם מדובר בתגובה הורמונלית לקראת הפריה חוץ גופית התנאים מצויינים ,עוד לא בייצת ,יש לעקוב מיידי יום על התגובה המתפתחת ולהחליט על מועד ביצוע שאיבת הביציות,מנגד אם מדובר בתהליך פריוני לקראת הזרעה הרי שהתגובה עודפת ולא רצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל וכאבי ביוץמנסה22/10/2013
שלום, מזריקה גונאל במינון גבוה יותר מזה של הטיפול הקודם, בטיפול הקודם הזקיק המוביל היה בשמאל (לפני הטיפולים מבייצת לסירוגין פעם ימין פעם שמאל), לאחר חודשיים הפסקה בעקבות חגים וצילום רחם, אני לאחר 2 ימי הזרקות והיום עתידה להזריק בפעם השלישית. האם הגיוני שכבר בשלב זה אני מתחילה להרגיש כאבים קלים בשחלה שמאל שמזוהים אצלי ככאבי ביוץ (לקראת ביוץ) ? החודש הזקיק המוביל אמור להיות מימין ומעקב זקיקים קבוע רק לעוד יומיים לראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה
מנסה23/10/2013תודה וסליחה על ההקפצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גונאל וכאבי ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013התחושות שאת חשה נובעים מתגובת השחלה לטיפול באשר לגודל הזקיקים הדבר צריך להיבדק בבדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת הורמוניםדנה22/10/2013
שלום רב, שמי נטע בת 24. אני ובעלי היינו היום אצל רופא פוריות והוא המליץ לנו להתחיל טיפולי הפריית מבחנה זאת בגלל שאיכות הזרע של בעלי חלשה. אצלי אין כל בעיה ב"ה. הפחד הגדול שלי זה התרופות. הבנתי שיכול להיות שיזריקו לי הורמונים – מה זה אומר? מישהי גם עברה את זה? הייתי שמחה לשמוע על תופעות הלוואי – האם יהיו בחילות, השמנה, נפיחות בפנים?? אני בלחץ. אשמח לשמוע מכן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת הורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013בטיפול מבוקר היטב ניתן למזער את תופעות הלואי(ציסטות,הריונות מרובה עוברים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטע שלום לך
מנסים להרות:)24/10/2013נטע שלום לך..
אני בת 25 וגם אני נאלצתי לעבור טיפול ivf עקב בעיה אצל בעלי .. גם אצלי הכל בסדר ברוך השם!!!
הורמונים זה סוגי זריקות שונות שאת מזריקה לעצמך באיזור הבטן..האמת היא שהזריקה הראשונה האחות בקופת חולים עשתה לי ומהיום השני עשיתי לעצמי!!
כל זריק פשוט חשבתי על הילד שאני הולכת להביא!!
היום ברוך השם אני בהריון חודש 3 ואחרי את פשוט אומרת לעצמך שזה שווה כל רגע הכאבים האלה..
מה שהזריקות האלה עושות זה כמו הורמונים בגוף של איש בהריון
את תהיה חסר סבלנות ועייפה לי זה לא עשה סימנים בבטן זה טיפה עושה אדמומיות אבל מעבר לזה לא סבלתי מכלום!
שיהיה המון המון בהצלחה ובעזרת השם תקלטי בטיפול הראשון ( כמוני)
אמן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי שפירב22/10/2013
אני בהריון בשבוע 17 ע"י טיפולי ivf ובשבוע 18 אמורה לעבור מי שפיר, ברצוני לדעת כמה זמן כדי לנוח אחרי המי שפיר? ואם יש דברים מסויימים שאסור אחרי מי שפיר..?
מעברי: היה לי הריון ספונטני של תאומים לאחר מי שפיר ודילול אחד העוברים נפל לי בשבוע 22...איך כדי לי לשמור הפעם על ההיריון לאחר מי שפיר?..ויש לציין שאני נשאית לאיקס שביר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מי שפיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013יש לנוח במשך יומיים לאחר ביצוע בדיקת מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםחסויה22/10/2013
שלום לכל הרופאים..
רציתי לדעת האם עוברים בעלי 4 תאים יומיים אחרי שאיבה זה במצב טוב? החזירו לי אחרי יומיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/10/20134 תאים זה המספר האופטימלי ליום שניים. יש עוד פרמטרים להערה, כמו סימטריות התאים ואחוז השברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת AMHטל22/10/2013
היכן ניתן לעשות בדיקת AMH? האם אוכל לבקר מהרופא בקופת החולים? או שזו בדיקה יוצאת דופן? אודה לעזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לגבי בדיקת AFC
טל22/10/2013צריכה גם בדיקת AFC - האם לזו הפניה רגילה מקופת חולים מספיקה? אודה להתייחסוכם לבדיקה זו, לגבי AMH הבנתי שבמעבדות פרטיות כמו זר, רוזנבלט..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לגבי בדיקת AFC - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/10/2013AFC זה ספירת הזקיקים הראשוניים בשחלה. כל רופא או טכנאית עם מכשיר אולטראסאונד יכולים לבצע בכל שלב של החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת AMH - תגובה
פרופ' שלמה משיח22/10/2013בדיקת AMH היא בדיקה חשובה לרזרבה השחלתית. אנו מתכוונים להילחם כדי שהבדיקה תיכנס לסל הבריאות, עד אז ניתן לפנות למעבדות פרטיות כמו במכון האנדוקריני בתל השומר או מעבדות זר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAMH
טל22/10/2013באילו ימים של המחזור הכי מומלץ לעשות את הבדיקה? (אפילו שהבנתי שזה לא משנה מתיי רוצה זמן שאולי קצת יותר מומלץ)
AMH - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013ניתן לבצע בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטי
מנסה22/10/2013הבדיקה אינה מבוצעת בקופות החולים ואינה ממומנת על ידן, ניצן לבצע במספר מכונים פרטיים כמו מעבדות זר למשל. מציעה לך לקרוא קצת על הבדיקה כדי להחליט אם את רוצה לבצע אותה, יש רופאים שעותר מאמינים בה ויש כאלה שפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה לאחר חזרת עובריםליבי22/10/2013
שלום, בסיום תהליך החזרת עוברים מיד נעמדתי והתהלכתי ולאחר כמספר דקות הרגשתי נוזל מופרש מהנרתיק (סליחה על התיאור) ככל הנראה אותו נוזל שהוחדר עם העוברים. שאלותי: האם מומלץ לשכב מספר דקות/שעות בסיום פעולת החזרת עוברים ? האם יש סיכוי שהעוברים נפלטו החוצה עם הנוזל?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
ליבי22/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה לאחר חזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2013אין סיכויים שהעוברים נפלטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנוחה לאחר החזרה
ליבי24/10/2013האם מומלץ לשכב מספר דקות/שעות בסיום פעולת החזרת עוברים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנוחה לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים במחזור טבעילילך21/10/2013
שלום , צריכה לעבור החזרת מוקפאים.
רירית הרחם שלי מגיעה בזמן ביוץ ל 10 מ"מ.
רוצה למקסם סיכויי הצלחה של קליטת העוברים.
האם מומלץ החזרה טבעית + אוביטרל מפני שככה אלו התנאים הטובים ביותר להשרשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים במחזור טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2013בהחלט ניתן לנצל מחזור טבעי לצורך החזרת עוברים מוקפאים,במיוחד שאיכויות רירית הרחם הם אופטימלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה במוקפאים
תהילה22/10/2013שלום רופאים מקסימים,
איזו תמיכה הכי מומלצת בהחזרה של מוקפאים על בסיס טבעי?
בכל זאת, צריך קצת להעיר את הגוף מהתרדמה...
הרירית שלי טובה ותלת שכבתית. הביוץ פחות סדיר אבל מגיע כל חודש.
קרינון וריטארד זה בסדר לתמיכה? או שמומלץ משהו נוסף?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעניתי עדיין ואודה לתשובה
שיר22/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נעניתי עדיין ואודה לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור התגובה פה ריקה
תהילה24/10/2013אשמח לשתובתך תודה רבה
פרופסור התגובה פה ריקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/10/2013רצוי תמיכה משולבת הפרוגסטטיבים וגם באסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילו שההחזרה היא על.בסיס טבעי?
שיר25/10/2013זה מוקפאים אבל חייבים להעיר את הגוף.
זה טוב שאני אגיד לרופא שאני רוצה 2 קרינון וכל שלושה ימים גם ריטארד?? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפילו שההחזרה היא על.בסיס טבעי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2013אכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים וקלאקסןלילך21/10/2013
יש לי החזרת מוקפאים החודש.
החזרת העוברים היא על בסיס מחזור טיבעי.
אתמול קיבלתי תוצאה שיש לי קרישיות יתר (פקטור 2)
האם מומלץ אחרי ההחזרה לקבל קלאקסן ?
האם רופא פוריות יכול לתת לי את ההנחיה להזריק קלקסן או המטולוג ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים וקלאקסן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/10/2013ניתן להחזיר במחזור טבעי ולהתחיל את הקליקסן ממועד הזרקת האוביטרל (הביוץ),יכל להינתן בהוראת רופא הפריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדו והפרייהשירה21/10/2013
שלום.
מה הטי פול היעיל להשגת הריון עם אנדומטריוזיס?
ושאלה נוספת, יש לי דימום לא סדיר החודש הזה ..נדיר שקורה. האם מומלץ להתחיל בטיפול להפרייה עם קבלת הווסת או שעליי להמתין?
, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדו והפרייה - תגובה
פרופ' שלמה משיח21/10/2013אין כזה דבר כמו טיפול הכי יעיל. יש לתת משקל לשנות הנשואין. האם נימצאה בעיה בחצוצרות (בצילום רחם). מה מצב הזרע ומב הגיל ומה הפרופיל ההורמונלי. לפי כת הנתונים האלו יש להחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמות חומותאורחת21/10/2013
שלום,
מאז שהפסקתי גלולות שמתי לב שהמחזור מתחיל לי עם יומיים-שלושה של הפרשות חומות צמיגיות, במידה מועטה יחסית. האם זה תקין?
האם מפריע להשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכתמות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/10/2013אם התופעה לא תחלוף יהיה צורך בבירור הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליאורלי21/10/2013
שלום,
אני בת 38, רזרבה נמוכה לפי בדיקת AMH.
בפרופיל הורמונלי ביום 4 של המחזור-
FSH - 10.9
E2 - 152
רציתי לדעת אם ערך ה- E2 תקין ? או שהיה רצוי שיהיה יותר גבוה? נמוך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר21/10/2013הE2תקין.
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)