מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שבוע 31טלי02/10/2013
שלום לכם
אני נמצאת בשבוע 31 אחרי טיפול ivf וברוך השם הכול תקין יש לי שאלה יש לי הפרשות צהובות האם זה נורמלי הרופא שלי לא נמצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 31 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013יש אפשרות שמדובר בפטריה -מצב מאוד שכיח ולא מסוכן בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל דפורינת02/10/2013
שלום רב, כמה זמן נמשכת ההשפעה של דקפפטיל דפו. ואולי כדאי לקחת דקפפטיל רגיל של 0.1 מייג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל דפו - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013ההשפעה פגה כעבור כ-6 שבועות,לגבי השיקול אם להוסיף דקפפטיל יומי יש להיוועץ ברופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת אולטרסאונד הריון צעיראורית02/10/2013
ערב טוב,
היום הייתי בבדיקה הנ"ל, לשמחתי הודגם דופק!
אני בשבוע 6+3 ובדיקות הבטא היו טובות.
בבדיקה נאמר לי שגודלו של העובר 3.32 מ"מ ושהגודל לא מתאים לשבוע שציינתי אלא לשבוע 5+6 וזימנו אותי לבדיקה חוזרת בעוד שבוע.
מהי המשמעות של עובר קטן מידי? האם יש סכנת התפתחות? הפלה?
תודה רבה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקת אולטרסאונד הריון צעיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013הייתי ממתין עד לביקורת הנוספת וקרוב לודאי שהכל יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףחסוי02/10/2013
אני לא מבינה למה כולם משגעים אותי היום עברתי החזרה של שני עוברים 8 תאים ואחרי כמה שעות נסענו לאילת 4 שעות נסיעה האם עשיתי טעות ? אני מפחדת שהרסתי כולם עשו לי על המצפון שזה אסור !!בבקשה תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה שאלה -דחוףףף
חסוי03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שאלה דחוף
נופר04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דחוףףף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013נסיעה טובה וחופשה נעימה ,עשית את הדבר הנבון ביותר המתבקש,ומאפשר לעמוד בכל תנאי הלחץ שקשורים בטיפול-שום נזק לא נגרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עלייך תודה רבה הרגעת אותי מאוד!
חסוי04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד הריון צהיראורית02/10/2013
ערב טוב,
היום הייתי בבדיקה הנ"ל, לשמחתי הודגם דופק!
אני בשבוע 6+3 ובדיקות הבטא היו טובות.
בבדיקה נאמר לי שגודלו של העובר 3.32 מ"מ ושהגודל לא מתאים לשבוע שציינתי אלא לשבוע 5+6 וזימנו אותי לבדיקה חוזרת בעוד שבוע.
מהי המשמעות של עובר קטן מידי? האם יש סכנת התפתחות? הפלה?
תודה רבה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אולטרסאונד הריון צהיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013לא הייתי קופץ למסקנות נמהרות ומחכה לביקורת הנוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב נוראים לאחר החזרהחסוי02/10/2013
שלום היום עברתי החזרה של שני עוברים יפים 8 תאים מאז שחזרתי לבית אני סובלת מכאבי גב נוראיים ובעצם הזנב. זה קשור להחזרה? זה יפגע בטיפול ?אני מפחדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי גב נוראים לאחר החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013הדבר נובע מהתכווצויות של הרחם כתגובה להחזרה ,קרוב לודאי שלא תהיה לכך כל השפעה שלילית על תוצאות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירה02/10/2013
הנגיעה של הצנתר בתעלה הפנימית של צוואר הרחם בזמן ההחזרה פוגעת בעוברים שהוחזרו יומיים לפני????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/10/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםנטלי02/10/2013
פוליצסטית אחרי שלוש הזרעות עם פוריגון, חודש הבא עוברת לIVF האם עדיין הצילום רחם נחוץ??? כי לפי דברי הרופאה שלי אפשר לוותר עליו בגלל המעבר להפריות.
אשמח לשמוע חוות דעת נוספת
יום טוב
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ` דוד בידר02/10/2013נהוג לעשות צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא02/10/2013
שלום,
אני בשבוע 20. בגלל דלקות חוזרות בשתן (בלי תסמינים בד"כ, רק חיידק), נתנו לי לקחת מאקרודנטין כטיפול מונע באופן קבוע. האם אפשר לקחת בלי חשש שזה יפגע בעובר?
האם ניתן לקחת יחד עם חומצה פולית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/10/2013כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוהההשירה02/10/2013
כל אחת אחרי שאיבה והחזרה חשופה לגירוי שחלתי במידה והיא נקלטת להריון? גם אם לא נשאבו הרבה ביציות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוההה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/10/2013לא.
גירויי היתר מופיע סביב 1-2% מנשים אשר יש להם הרגה זקיקים ורמות הורמונים גבוהה.
ברמות הורמונים נמוכה וזקיקים מועטיםלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי שאיבה והחזרהמיכלי02/10/2013
שלום,
לפני שבוע עברתי שאיבה של עובר אחד שהוחזר אחרי יומיים
אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום.
מיום השאיבה יש לי דימום קל שהיום התחזק ונראה שהטיפול נכשל.
האם זה מצביע שהטיפול נכשל,שהתמיכה אינה טובה או מספיקה?
מה עלי לעשות להבא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מיכלי03/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דימום אחרי שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013יתכן שמקור הדמם בפצע שנוצר לאחר הדיקור ואם כך הרי שהוא כלל לא משפיע על גורל ההריון האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך, נתת לי תקוה
מיכלי04/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדיין שמחה בערבון מוגבל?נטע02/10/2013
שלום רב,
15/9 שאיבה
18/9 החזרת 3 עוברים מצויינים
30/9 בטא 18.5
1/10 בטא 31
לפני יומיים כתבת לי: "תוצאה של בדיקת דם להריון בערכים כאלה נחשבת כבדיקת דם לא מבטיחה ביותר להתפתחות הריון תקין.
בכל אופן יש גם מקרים שהתפתחו בסדר וזה תלוי בהמשך הבדיקות והדרך בה עולה רמת ההורמון בדם.
מבחינת סיכויים הרי שבבדיקה כזו הסיכויים להתפתחות הריון תקים הם קטנים. "
אפשר להרגע? מצביע על התפתחות תקינה אחרי הפריה?
ההמתנה הורגת אותנו !!!
לעדכוני אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין שמחה בערבון מוגבל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013אכן הדברים נאמרים בערבון מוגבל,אולם יש בהם כדי להקטין את הציפיות ולמנוע אכזבה מאוחרת יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לתרופות ivfשלי02/10/2013
שלום,
רציתי לדעת האם התרופה פרגובריס ומונופור היא למעשה אותה גברת בשינויי הדרת.
אשמח לתשובה דחופה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע לתרופות ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013שתי התרופות להשראת ביוץ בנויות בבסיסן על ההורמונים FSH ו-LH,במינונים שונים,אולם בעוד אחד מיוצר בהנדסה גנטית(פרגובריס),השני מופק מהשתן לאחר תהליך זיקוק(מנופור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנוגע לתרופה פרגובריס
שלי02/10/2013שאלתי את השאלה מה ההבדל בין מונופור לפרגובריס מכיוון שאתמול התחליתי אצלכם בבלינסון טיפול וקיבלתי את התרופה פרגובריס וטיפול שעבר שעשיתי בבית חולים אחר קיבלתי מנופור הטיפול הצליח אבל בסוף הייתה לי הפלה.
הפרגובריס מאוד יקר לי ורציתי לדעת האם אני יכולה להשתמש במונופור.
התקשרתי היום ליחידה ע"מ לבדוק זאת מול הרופא המטפל אך טרם חזרו אליי.
הכמות שאני צריכה לקחת מהפגובריס 2 זריקות שכל אחת 150
אשמח לקבל את דעתך בנדון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בנוגע לתרופה פרגובריס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013ללא ספק הפרגוברים היא תרופה מזוקקת יותר המיוצרת בהנדסה גנטית ובמובן זה נעשה נסיון לתת לך תרופה אלטרנטיבית במטרה לשבח את התוצאה הצפויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהרויטל02/10/2013
לאחר גונאל אף בדיקות דם אתמול E2-4106
פרו'-3.27
רירית 15.5
זקיקים ימין-17,16,16,15,13,10
שמאל-20,13,12 ,12
הונחתי אתמול בעשר בלילה אוביטרל ויום חמישי 10 בבוקר הזרעה
איך שנראה לכם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013מספר הזקיקים מעל 15 מ״מ גדול מ-4 ומגדיל את ההסתברות להריון רב עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלואי שיהיה תודה רבה
רויטל02/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת לשאול בעניין זה
מנסה02/10/2013לי נאמר ע״י הרופא שאם יש הבדל של מעל 2 מ״מ בין הזקיק הגדול ביותר לאלה שאחריו, אין לאחרים סיכוי ולמעשה מדובר בזקיק אחד בטיפול. מה נכון אם כן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מנסה04/10/2013כדי לקבל מענה לעניין גוגל הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013ההנחה הזו כלל לא מדוייקת שמדובר בטווח זקיקים שבין 18-23 מ"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםגלי01/10/2013
שלום,
בת 36, פרופיל תקין, צילום רחם תקין, ללא היסטוריה פרטלכך ש בשנה האחרונה 3 הריונות כימיים בשבוע 4 וזאת מתוך 8 נסיונות כולל הזרעות עם אוביטרל אחד לפני הזרעות. מה כדאי לבדוק עקב כך? אילו בדיקות אפשר/מומלץ לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/10/2013לאחר 4 הפלות כימיות עוקבות יש לברר רקע אפשרי בין אם מדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב ,לבין האפשרות לגורם אורגני ,קרישתי,הורמונלי,גנטי,או אחר לנרגלות של ההפלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)