מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה קטנה לבנות הפורוםחסוי30/09/2013
שלום לכולן,
האם מישהי לא הרגישה דבר בזמן ההחזרה ונכנסה להריון בסוף?
אני עוד יומיים צריכה לעשות בדיקה לאחר החזרת 2 עוברים טריים במצב טוב, אני בטיפול שלישי כבר ואני בשיא הלחץ כי לא הרגשתי שום סימן או תחושות מוזרות, האם זה אומר שזה אבוד לי הפעם
?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
עמית30/09/2013הי,
דווקא נראה לי שזה סימן טוב כי אני בצעתי 3 הפריות ובכולן היו לי תחושות לא נעימות בבטן התחתונה+כאבי גב ובכולן הטיפול נכשל.
שיהיה המון בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה דניאל
חסוי30/09/2013תודה רבה רבה!!
אני מקווה גם בשבילך שהטיפול האחרון הוא הטיפול שיצליח לך!!!
מחזיקה גם לך אצבעות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך שיצאתי מההחזרהשיר30/09/2013
והייתי במכונית אז השתעלתי .. העוברים עדיין נמצאים נכון?
מותר להתכופף אחרי החזרה? יואווו איזה לחץ ה 12 ימים האלה. אני אהיה משוגעת יותר ממה שעכשיו אני משוגעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
חסוי30/09/2013היי מיכל,
ה-12 יום האלה זה סיוט לכולנו, אבל הכי חשוב לשמור על ראש נקי ולנסות לשכוח מזה.
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך שיצאתי מההחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013אל דגאגה לכל הפעילויות האלו אין שום השפעה על ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרוןמיכלי30/09/2013
שלום,
עברתי החזרת עוברים לפני 4 ימים, אני עם דלקת גרון ללא אנטיביוטיקה, וכרגע ללא חום אך עם חולשה ובחילות
האם מחלה וחולשה כללית בגוף פוגעת בסיכויי ההריון?
תודה רבה
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון - תגובה
פרופ' שחר קול30/09/2013לא.
חום גבוה עלול להקטין הסיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המרגיעה
מיכלי30/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית לפני החזרת מוקפאיםהילי30/09/2013
בוקר טוב,
מה עובי הרירית האופטימלי לפני החזרת מוקפאים?
עשיתי היום אולטרסאונד והעובי הוא 7-8.
תודה ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובי רירית לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר30/09/2013אם לא עברת גרידות, הפלות וכדומה אז רירית מעל 7 זה מספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילי30/09/2013עברתי גרידה לפני כחודש.
מה אמור להיות עובי הרירית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה..
שני06/10/2013ואם אני עברתי גרידות וניתוח להסרת הידבקויות אז אין לי סיכוי להיכנס להריון עם רירית פחות מ- 7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עובי רירית לפני החזרת מוקפאים - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/10/2013רירית הרחם היא האזור שבו משתרש העובר ומתפתח,קיומה של רירית דקה עלול לשבש תהליך זה,יש דעות שונות בנוגע לשאלה מהו עובי הרירית המינימאלי הנדרש לצורך השתרשות ,לדעת רופאים רבים העובי המינימאלי של רירית תקינה הוא כ-6 מ"מ, אולם לפי הניסיון הקליני,התמונה מורכבת יותריש לזכור כי הושגו גם הריונות בנוכחות רירית דקה הרבה יותר.
רירית הרחם עלולה להיפגע בעת גרידה ,פגיעה בשכבה הבסיסית של הרירית המייצרת את רקמת הרירית כולה עלולה לגרום לפגיעה קשה ברירית עם הידבקויות וקושי לעבות את הרירית, התערבות ניתוחיות בחלל הרחם עלולה לגרום להיווצרות הידבקויות המונעות הריון,בנוסף צמיחה של פוליפים בחלל הרחם עלול לגרום לרירית יבלתי תקינה ולשבש את שלימות הרירית. שרירנים (התעבות של שריר הרחם) הצומחים לתוך חלל הרחם גורמים לעיוות החלל ,פגיעה ברירית ופגיעה אפשרית בהשתרשות. קיומה של מחיצה בחלל הרחם עלול לגרום לליקויים באספקת הדם לאזור זה,הפרעה להשתרשות ולצמיחה של העובר ולגרום להפלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתלולה 2630/09/2013
יום 12 לחזרה עשיתי בדיקה ביתית יצא פס חזק ופס חלש האם זה הריון????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן כן...
עדנוש2930/09/2013מזל טוב את בהריון! צבע הפס של ההורמון חלש בגלל שהוא עדיין ברמה נמוכה בדם ובשתן..תבצעי בדיקת דם להריון כדיי לראות העם ההריון תקין ועם יש הפלת בטא כול יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה רבה עידנוש.. הרגעת אותי
לולה 2630/09/2013עשיתי עכשיו עוד בדיקה ביתית ויצא גם שני קווים אחד כהה ואחד בהיר.. .. וגם לא לקחתי אוביטריל אחרי החזרה.. בבית חולים הרגיעו אותו ואמרו שלרוב זה חיובי.. ורציתי לציין ששתי הבדיקות שעשיתי לא היו בשתן של הבוקר.. אני מאוד שמחה אבל מחכה לתשובה של אחד הרופאים.. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעטשות וקליטה להריוןלולה 2629/09/2013
לום אני 11 ימים לאחר החזרת שני עוברים טריים.. היום התקררתי ואז אחר כך התעטשתי פעמים.. ובאותו ברגע התחילו לי כאבים בתחתית הבטן כמו כאבי מחזור והם נמשכו עד עכשיו ומאוד מאוד חזקים.. אני מרגישה כאילו הבטן שלי רוצה לללפול.. מה זה אומר?? האם זה פגע בקליטה להריון? האם אם הייתי בהריון.. נקלטתי.. זה פוגע בהשרשה ופוגע בקליטה.. מאוד מודאגת.. עזרה בבקשה. זה שורף לי מאוד
תעזרו לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעטשות וקליטה להריון - תגובה
פרופ` דוד בידר30/09/2013ההתעטשות לא גרמה לשום נזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס וטיפולי ivfעתליה29/09/2013
שלום רב, אודה לדעתכם בקשר ללקיחת ציפרלקס במהלך טיפולי ivf חשוב לציין שהמינון נמוך מאוד, חצי כדור של 10 מ''ג כל יום. אני בת 44 בהפריות כבר 3 שנים, נטלתי בעבר ציפרלקס ועשיתי הפסקה של שנתיים. לאחרונה חזרתי לקחת משום שלא עמדתי במעמסה הרגשית. מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפרלקס וטיפולי ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013ההתיחסות ללקיחת ציפרלקס הינה כמו ההתייחסות ללקיחת התרופה בזמן הריון
ראוי לציין שתרופה זו שייכת למשפחת חוסמי הספיגה החוזרת של סרוטונין (SSRI). קיים דיווח לאחרונה על קשר א]שרח בין השימוש בתרופות אלו בהריון, לבין עלייה בלחץ הדם בכלי הדם הריאתיים אצל ילודים. באשר ללקיחת ציפרלקס השייכת לקטגוריה Cשל התרופות בהריון יש לשקול את היתרונות מול החסרונות, כלומר את חומרת הדיכאון והשפעותיו אם לא יטופל, לעומת הנזק שעלול להיגרם, אם בכלל, לעובר,במידה ותילקח התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטותשירה29/09/2013
היי שמי שירה אני אחרי הזרעה ראשונה שלא הצליחה.לאחר ההזרעה קיבלתי וסת ויש לציין היא נגמרה לאחר חמישה ימים ממש ביום חמישי הזה ה26.9.
יום לאחר שקיבלתי וסת ב23.9 הרופא אמר לי לחזור להזריק מונופור למשך שבוע וביום ראשון שזה היום ה29.9 לעשות אולטראסאונד ובדיקת דם. עשיתי והרופא אמר שהוא לא רואה זקיקים אלה מלא ציסטות וצריך לחכות חודש פלוס עד שהם יעלמו ולהפסיק בנתיים זריקות.
האם זה בסדר?ממה הציסטות האלה?האם הם יעלמו לי באמת לבד?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013מקור הציסטות בטיפול הקודם שלך,ואם האולטרסאונד היה נעשה מוקדם יותר הציסטות היו מזועות ולא היה ניסיון טיפולי ,בכל מקרה טיבן של הציסטות האלו הינו פונקציונלי והן עשויות להעלם במהלך החודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH גבוהי.29/09/2013
שלום,
אני בת 35 לאחר 2 הריונות ולידות תקינים,כניסה להריון באופן עצמוני.
עברו שנתיים מאז לידה אחרונה ןמזה שנה אנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה-יש לציין שהמחזורים של לא היו סדירים בכלל . לפני כחודש היה לי איחור גדול במחזור ללא הריון לאחר טיפול של 7 ימים באוטרוגיסטן קיבלתי וסת ,ביצעתי בדיקת דם ביום רביעי למחזור .להלן התוצאות:
E2 155
FSH 51
PROGESTRON 3.5
PROLACTIN90
לפי מה שהבנתי ה FSH מאוד גבוה - מה זה אומר לגבי אפשרות כניסה להריון ,אני לא מבינה מה הבעיה? אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
FSH גבוה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013ערכי ה-FSH מאוד גבוהים ,ואם אכן הם התאמתו מדובר בכשל שחלתי מוקדם,הייתי ממליץ לבצע בדיקת AMH כדי לקבל מידע אמין לגבי מצב השחלה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא..שירה29/09/2013
תודה מראש לכל הרופאים שעונים תשובות ממש מהירות לכל הדאוגות....
12 יום אחרי החזרת 2 בלוציסטים עשיתי בדיקת דם ויצא 57!
היום אחרי יומיים נוספים יצא הבטא 97!!
רציתי לשאול? האם זה בסדר? לא נמוך מידי? והאם אפשר לדעת לפי זה אם נקלטו 2 העוברים או רק אחד??
ושוב תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכפלת בטא.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013התשובה גבולית מאוד ואינה מבשרת הריון תאומים ,התקווה שהמשך ההריון יהיה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלת בטא המשך
שירה29/09/2013סליחה אבל לא הבנתי...
האם זה מראה על בעיה בהריון גם של עובר אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.. לא קיבלתי תשובה..
שירה30/09/2013סליחה אבל לא הבנתי...
האם זה מראה על בעיה בהריון גם של עובר אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה.. לא קיבלתי תשובה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר30/09/2013כן.
עלית ההורמון היא לא כל כך תקינה והשאלה היא לא האם יש שני עוברים אלא האם ההריון הנוכחי תקין.
הבדיקה הבאה תראה בברור האם ההריון תקין או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא..
שירה01/10/2013היום עשיתי שוב בדיקת בטא ויצא 198,
האם זה בסדר? נראה תקין??
אודה לתשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא.. - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2013הפעם העליה יותר טובה אך עדיין צריך להמשיך לבדוק ולחזור בעוד יומיים ונראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תרגום..עדנוש2929/09/2013
רציתי לדעת מה זה אומר עם רשום
TVS- הריון תאומים דיכוריונים די אמניוטים? ומה זה הריון בי-בי חיוני? אני בשבוע 9+1 בהריון תאומים לא זהים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה על תרגום.. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013הריון תאומים המרכב שמתי שיליות וכרמי מי שפיר כפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפלהאור29/09/2013
היי אני בת 41.8 התחלתי טיפולי פוריות בתחילת ינואר בעקבות בעיית זרע אצל בן הזוג שלי עשינו שאיבת זרע כי בבדיקות הזרע היה 0 זרע.
לאחר 4 שאיבות ולאחר 3 החזרות (בשאיבה השלישית שאבו רק 2 ביציות ולא היו הפריות)
ב - 6.8 עשיתי החזרה ובהמשך התבשרתי כי אני בהריון תאומים.
לצערי, בשבוע שעבר שבוע 9 לא היה דופק לשני העוברים ...
כרגע אני עדיין מדממת מכדורי הציטוטק שקיבלתי כבר פעמיים בתקווה שהרחם התנקה.
ואני מתכוונת להמשיך בטיפולים בכל הכוח למרות שאני כואבת נפשית ופיזית
האם זה סימן לבאות לגבי הריונות נוספים?
האם זה שנקלטתי יחסית די מהר תוך 8 חודשיים מעודד לגבי ההמשך?
אני מוטרדת כי קראתי איזה שהוא מחקר כי אחרי הפלה לוקח חצי שנה להיקלט שוב וללדת תינוק חי האם זה נכון?
תודה רבה על כל הליווי והתמיכה של כל הרופאים הנפלאים שעונים כאן לכל שאלה ובכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון אחרי הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013עצם העובדה שהרית בטווח קצר נותן תקווה שהאירוע הבא יתרחש בזמן קצר,ולתאוריהשאת מדברת עליה אין רגליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים קלים באמצע חודש.גלי29/09/2013
שלום ,
אשמח למענה.
רקע בקצרה : הריון ראשון פיוריגון בלבד. כרגע ביצעתי את הבידקות הבאות - הסטרוסרופיה , פרופיל הורמונלי , מעקב ביוץ דם + אולט' + P שבוע לאחר ביוץ- הכל תקין.
כרגע לא מעוניינת בטיפולים אלא בנסיונות טבעים .
שאלתי :כבר שלושה חודשים יש לי דימומים ורודים קלים עד בלתי נראים כ3 עד 5 החל משבוע לאחר הביוץ, + כאב מוגבר בחזה לפני מחזור.
אני כל הזמן חושבת על זה שלפי "השמועות " דימומים לפני הוסת מעידים על הריון שלא "נתפס" מצד שני אין לי את התחושות שהיו לי בהריון הקודם .
זה מעסיק לי יותר מידי את הראש במשך החודשים האחרונים אז רק רציתי הבהרה בנושא (הקשר בין דימומים באמצע החודש והריון) שתעשה לי סדר במחשבות.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימומים קלים באמצע חודש. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013יתכן ומדובר באי ספיקה של הגופיף הצהוב,יתכן ולקיחת טיפול הורמונלי תומך בפרוגסטרון לאחר הביוץ תשפר את המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם שאלה בנושא
רעות30/09/2013כדוגמת קרינון? הרי אתם תמיד רושמים שזה מיותר, או שאני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גם שאלה בנושא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013קרינון בהחלט אפשרי,יתכן שבמקרה שלך לקרינון יהיה ערך מוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליא29/09/2013
שלום,
יש לי שאלה .
אני בתהליך הזרקות של גונאל , בהמשך גם צנטרוטייד לפני הזרעה .
השאלה שלי האם יש מניעה לקיים יחסים באיזהשהוא יום במהלך החודש/הטיפול?
ההזרעה היא מתורם , והיחסים עם בן זוג (לא התורם).
האם ניתן לקיים יחסים לפני או אחרי ההזרעה או יש מניעה כלשהיא ליום
של ההזרעה , או יום לפני או יום אחרי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013אין כל מניעה בקיום יחסים עם בן זוגך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבר מיואשת.. התייעצות לגבי ההמשךעמית29/09/2013
צהריים טובים לכולם,
בת 33 נשואה ללא ילדים. כבר שנה וחצי בטיפולים, עברתי 4 סבבים עם איקקלומין, 3 הזרעות ו 3 הפריות שלא הצליחו. אני עם חצוצרה אחת חסומה ורזרבה שחלתית נמוכה. מה שכן, בכל ההפריות הכניסו לי 2 עוברים שנחשבו ליפים עד יפים מאוד..בהפריה האחרונה הכניסה אפילו 3 כי השלישי לא היה משהו אז כבר הכניסו. גם הרירית תמיד יפה מאוד.
מנסה להבין למה זה לא מצליח.. יש משהו שכדאי לעשות או לבדוק? הייתי רוצה לעבור לרופא פרטי אבל לא אפשרי כרגע מבחינה כלכלית.
אשמח לכל תובנה הערה..משהו
אולי יש משהו שאנחנו מפספסים...
תודה רבה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כבר מיואשת.. התייעצות לגבי ההמשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/09/2013יש לברר את השאלה של החסימה החצוצרתית שלך אם מדובר בהידרוסלפינגס,סקטוסלפינגס-הצטברות נוזלים בחצוצרה העלולה למנוע קליטת עובר,יחד עם זאת יש מקום לשקול ביצוע בדיקת משלימות כמו היסטרוסקופיה ובדיקות נוספות.
עלייך להיוועף ביחידה שאת מטופלת לגבי הקשיים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
עמית30/09/2013א. תודה על המענה
ב. מה זה בדיוק בדיקת היסטרוסקופיה? האם זה כמו צילום רחם? כי את זה כבר עשיתי(אז גילו שהחצוצרה סתומה
ג. האם אני אמורה לבקש מהרופא הפנייה לבדיקה?
שוב, המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות נוספות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013הבדיקה היא באמצעות טלסקופ הסוקר את הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
עמית02/10/2013שלחו אותי לעשות בדיקת פיפל. האם זה נחוץ במקרה שלי? מה בדיוק בודקים בבדיקה הזו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013מטרת הפיפל לעשות גירוי של רירית הרחם -גירוי כזה שנעשה זמן קצר לפני קבלת המחזור עשוי לשפר במידה רבה את תהליך ההשתרשות במחזור הטיפולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל למה כבר מיואשת?
דנה02/10/2013אני אכלתי קש 3 שנים בין הילד הראשון להריון(וקש זו מילה עדינה לזבל שאכלתי) הנכחי,עברתי 5 החזרות טריים ומספר דו ספרתי של מוקפאים +הפלות בטרי האחרון הצלחתי...אני גם עברתי מציבורי לפרטי,אבל העיקר זה להתמיד ולא להתייאש אף פעם,...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה
עמית02/10/2013תודה לך!
ואת כמובן צודקת פשוט בימים של בטא שלילית קשה קצת לחשוב חיובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי בטא שלילי
חסוי02/10/2013היום קיבלתי בטא שלילי אין דבר שיכול להכין אותך לשיחת טלפון הזאת.
אני בת 27 לאחר 3 הפריות ללא הצלחה במקור בעיית זרע.
מישהי באותה סגנון בעיה כמו שלי וגם לא נקלטת? האם יכול להיות שהגוף שלי דוחה את העוברים?? האם יש עוד בדיקות לעשות על מנת לברר זאת?
אני כבר לא יודעת מה לחשוב האמת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
וולא02/10/2013גם אני כמוך , אני בת 24 , ועושה טיפולי ivf בגלל בעית זרע אותו דבר כמוך.
לפני יומיים קיבלתי ביטא שילי וזאת ההפריה הרביעית שלי, נכון שבהתחלה בכיתי מכל הלב , אבל בסוף צריך לעמוד על הרגליים ולא להתייאש ,אנחנו עוד צעירות לכן לא לפחד, צריך המון כוח וסבלנות , יהיה לכל אחת מאיתנו את התינוק הכי יפה בעולם , בעזרת השם נצליח כולנו!! שיהיה לכולנו בהצלחה בפעם הבאה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוולא - תגובה
חסוי03/10/2013אין ספק שאת צודקת!
אבל זה כל כך קשה כל פעם מחדש, לשמוע את ה"לא" הזה! ונקרע הלב והעניים כבר לא יכולות להכיל את הדמעות האלה כל פעם מחדש.
יום למחרת מרגישים כבר הרבה יותר טוב, אין ספק שזה שמה שאת אומרת הכי נכון שיש.
אנחנו צעירות וזה עוד יקרה בקרוב מאוד כמו שבעלי אומר חודש לפה חודש לשם.
חייבים להיות אופטימים ולחזק אחד את השניה, טוב שיש אנשים כל כך מעודדים ומקסמים פה כמוך זה באמת מחמם את הלב!!
מאחלת לך טיפול הבא שלך זה הטיפול המנצח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה גם לך מאחלת שיהיה בהצלחה
וולא03/10/2013בטיפול הבא שלך
תודה גם לך מאחלת שיהיה בהצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013לכל הנשים הצעירות ,הערך החשוב ביותר בטיפולי הפריה הינו גיל האישה והוא הסמן הפרוגנוסטי הטוב ביותר ביחס לסיכוי להרות ,ולכן אל לכם להתיאש ההריון צפוי להגיע ,לדאבוננו לעיתים נדרש מאמץ נפשי וגופני רב וכוחות שמצויים בכל אחת ואחד מאיתנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)