מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשה מבנות הפרום וגם הרופאיםליטל01/10/2013
שלום לכולם שמי ליטל בת 31 אני מתגוררת בחיפה
ברצוני לעבור לרופא פרטי בשל החזרות של ivf כושלות מזה שנה ואני רוצה את עזרתכם בבקשה אלו רופא או רופאה ממולצים לטיפולי להפריה חוץ גופית
בהמון תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מדרום אבל..
עדנוש2901/10/2013עם לא מזיז לך המרחק הרב אני מכירה רופא פרטי מעולה מבאר שבע ד''ר אליהו לויטס ממש רופא מעולה אני טופלתי אצלו אבל לא בפרטי אלה בציבורי ופעמיים נקלטתי מתוך 5 טיפולים וכרגע אני בהריון תאומים..הוא עובד בציבורי בב''ח סורוקה..עם תרצי אותו לפרטי תתקשרי ל ivf בסורוקה ותבררי מה מספרו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
טלי01/10/2013לפי הנסיון שלי רק פרופסור שחר קול אני בהריון אחרי 10 שנים וברוך השם אני עכשיו בחודש שמיני הוא עובד בבית חולים אלישע אני מאוד ממלצה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש ממליצה לך על פרופסור פרידלר
אור01/10/2013אני ממש ממליצה לך על פרופסור שבח פרידלר
בעל ידע ענק,מקסים ובעיקר מקצועי ויסודי מאוד.
אני נכנסתי אצלו להריון אחרי 8 חודשיים שנגמר ללא דופק לצערי
ואני בת 42 זה לא מובן מאליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליטל01/10/2013תודה רבה לכולם על התייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על רופא
אליה02/10/2013אני ממליצה על פרופ' אשכנזי יעקב אשר הצליח איתי במקום שרבים וטובים לא הצליחו לפניו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמחה בערבון מוגבל?!נטע01/10/2013
שלום רב,
בת 38.3 ללא ילדים עד כה, בעבר פעמיים הוצאת ציסטות שחלתיות, כיום ציסטה ואנדומטריומות. מחזור אחרון 31/8/13, שאיבת ביציות (טיפול ivf 3 במספרו) 15/9/13, החזרת עוברים (3 במספר, במצב מצוין, אחד מהם אף התפתח ל-8 תאים) 18/9/13 החזרת עוברים (כל השלושה). תמיכה במשך 12 יום אנדומטרין + אסטורפם (ביום 3+4 להמתנה - כיתמון קטנטן ככל הנראה קשור בהשתרשות + בשני הטיפולים הקודמים קיבלתי מחזור כבר ביום העשירי להמתנה), בדיקת הריון 30/9/13 תוצאת בטא 18.5 (למעשה זוהי תוצאה חיובית ראשונה בחיי! )
בשיחה קצרה ומאכזבת אתמול עם הרופא, אמר: "התוצאה חיובית, יש לשמוח על כך שאת הרה לראשונה בחייך, אם כי זוהי שמחה בערבון מוגבל, שכן את מתבקשת לבצע בדיקה נוספת ביום ד' 2/10/13 ונקווה שתהיה הכפלה של הבט לפחות ל- 35-36, יש להמשיך תמיכה לעת עתה"
שאלותי לפורום המומחים הן:
האם הגיונית בטא נמוכה כל כך בשלב זה? הרי להערכתי בשל הכיתמון היתה השתרשות ב- 22/9/13 ובדיקת ההריון ב 30/9/13, יש מצב שזה תקין ואף יתפתח מצויין מחר ובהמשך? האם ישנן נשים באופן כללי שבהתחלה אצלן מאוד נמוך ופתאום התוצאות מזנקות מעלה? האם ישנה איזשהי סטטיסטיקה לגבי הריונות טיפולי פריון בשלב זה?
פרט לכך היום זהו היום ה- 13 מזמן ההמתנה ומופיע כתם חרדלי משהו...דואגת!
אני חייבת להודות שהבשורה ציערה אותי והכניסה דאגה רבה, שכן קשה לשמוח על תוצאה חיובית, שהיא נחשבת בעיני הרופא שלי לגבולית נמוכה...
אשמח לשמוע את חוות דעתכם, וכל מה שתוכלו להוסיף ולהועיל לי כאינפורמציה, מחר בדיקת הריון נוספת, זה נשמע מהר, אבל לי ולבעלי, זהו זמן נצח.
תבורכו על עשייתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה בערבון מוגבל?! - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2013תוצאה של בדיקת דם להריון בערכים כאלה נחשבת כבדיקת דם לא מבטיחה ביותר להתפתחות הריון תקין.
בכל אופן יש גם מקרים שהתפתחו בסדר וזה תלוי בהמשך הבדיקות והדרך בה עולה רמת ההורמון בדם.
מבחינת סיכויים הרי שבבדיקה כזו הסיכויים להתפתחות הריון תקים הם קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשירת חצוצרותנטלי01/10/2013
היי..האם ניתן לראות דרך בדיקת אולטראסאונד רגילה אצל רופא נשים האם בוצעה קשירת חצוצרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצת שאלה
נטלי01/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשירת חצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/10/2013לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשירת חצוצרות
נטלי02/10/2013תודה על תשובתך...
אז על ידי איזו בדיקה ניתן לדעת האם בוצעה קשירת חצוצרות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשירת חצוצרות - תגובה
פרופ` דוד בידר02/10/2013צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרויטל01/10/2013
למטרת הזרעה מה גובה ההורמון המקסימלי שניתן יהיה להגיע אילו שלא יווצר גירוי יתר
הכוונה במספר E2-וכמות הזקיקים (מס' זקיקים בכל שחלה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013בטיפולי הזרעה המלצת האיגוד הגנקולוגי היא לא לעבור מעל ל-4 זקיקים הגדולים מ-14-15 מ"מ בתנאים כאלו אין סיכוי לגירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקירה מוקדמתלימי01/10/2013
בוקר טוב
מהו הזמן, האידיאלי מבחינת שבועות ההריון, לביצוע בדיקת
סקירת מערכות מוקדמת לעובר ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקירה מוקדמת - תוספת
לימי01/10/2013מהו המועד הנכון שניתן לבצע בדיקה זו סקירה מוקדמת
האם ומדוע מעבר למועד זה הבדיקה אינה יעילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סקירה מוקדמת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013שבוע 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה מוקדמת - תוספת לשאלה
לימי02/10/2013מהי הסיבה שמעבר לשבוע 15
הבדיקה אינה רלוונטית?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות עוברים סימלית כתוצאה מהזרעהשני30/09/2013
שלום רב,
אני בת 33 נשאית איקס שביר . יש לי ילד בבית נכנסת להריון טבעי בלי שום בעיה, איכות הזרע של בעלי טובה מאוד..
ניסינו תהליך של PGD- ארבעה מחזורי טיפול מתוכם שתי החזרות שכשלו והפעם החלטנו לנסות הריון טבעי.
לקחתי איקוקלומין ומנוגון כדי שיהיה יותר עוברים מה שיגדיל את הסיכוי לעובר אחד תקין.
יש לי 4 זקיקים מובילים מעל 20 ועוד 2 זקיקים בין 16-18. יש לציין שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה AHM 0.99
ביצענו שתי הזרעות.
הייתכן שיופרו 4 עוברים ומעלה?????
איך זה הולך בהזרעה? מה הסיכוי לכך לאור הנתונים שציינתי לעיל. מה עושים במידה ויש 3 עוברים ומעלה יש אפשרות במי שפיר לבדוק מספר רב של עוברים ולדעת איזה עובר תקין ואיזה לאו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות עוברים סימלית כתוצאה מהזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/09/2013זה שיש שלושה זקיקים לא אומר שיהיו שלושה עיברים. אם בכ״ז יהיה הריון רב עוברי ניתן לאבחן על ידי בדיקת השפיר או סיסי השליה מי מהם בריא ומי יש לו מספר חזרות לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תרופות לפני החזרת מוקפאיםפרופ` דוד בידר30/09/2013
שלום התחלתי פרוטוקול להחזרת מוקפאים:
בת 24
מיום 3 למחזור אסטרופם 2 ביום+נרות אסטרדיול 1 ליום.
היום יום 9 למחזור רירית 8 מ"מ...
קיבלתי הנחייה להמשיך עם התרופות ולהוסיף אוטרוגיסטן נרות 300 מג
3 פעמים ביום+זריקת פרוגסטרון רטרד 500 פעמיים בשבוע(זריקה ראשונה מחר)
יום חמישי ההחזרה....
האם זה נשמע תקין?
זה לא יותר מדי תרופות?האם המינונים נשמעים בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח30/09/2013נשמע לי שאת פציינטית שלי כי אני נותן בדיוק אותו פרוטוקול שהוא הכי מתאים להחזרת מוקפאים במחזור מלאכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסורים.חסוי30/09/2013
שלום אני בת 23 בעלת שחלות פוליציסטיות ותת פעילות בלוטת התריס שכרגע מאוזנת, אתמול עברתי שאיבה אחרי 3 טיפולי ivf הופרו היום 12 ביציות מתוך 14 . ביחידה מתלבטים אם להכניס לי 2 עוברים , זו פעם ראשונה שיש עוברים בכלל, תמיד שרדה ביצית אחת ואני אחרי היריון כימי יש לציין. האם אני יכולה לדרוש שיחזירו לי 2 ומה הסיבה שהם מתלבטים בכלל?? אני עם עודף משקל קל יש לציין..האם הסיכויים שיכניסו לי 2 עוברים גבוהה יותר להיקלט להיריון?? תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופסורים. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013בנסיון הטיפול השלישי אפשר להחזיר שני עוברים לפי עמדת האיגוד הגניקולוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לפרופסורים
חסוי30/09/2013תודה על המענה המהיר. רציתי לדעת מה הסיכויים להיקלט עם שני עוברים האם הם יותר גבוהים מעובר אחד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לפרופסורים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013בהחלט יותר גבוהים מהחזרת עובר אחד,אולם לא בשיעור כפול כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקיסילין ופרדניזוןשיר30/09/2013
שלום. עברתי החזרה עם עוברים שעברו הנצה. הרופאה אמרה לי לקחת דוקסילין ופרדניזון בוקר וערב. רציתי לדעת מה טווח השעות שאני יכולה לקחת אותם?
לדוגמא לקחתי בשעה 11 בבוקר אז אני יכולה ב 19:00 בערב? ובכללי מה טווח השעות בתרופות האלה? תודה לכם על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוקיסילין ופרדניזון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013את יכולה לקחת לפי הצעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!אורטל30/09/2013
אני נמצאת לפני הפריה חוץ גופית הרופא ביקש ממני לבחור את בית החולים שבו אני רוצה לעבור את הטיפול ...והשאלה היא איך בוחרים בית חולים?...לציין שאני גרה באזור ירושלים
יש המלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013כל היחידות בירושלים מצויינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת!!!וולא30/09/2013
שלום לכם רופאים יקרים
אני בת 24 ואצלי הכל תקין גם עשיתי בדיקת היסטרוסקופיה והייתה תקין והורמונים והכל ,, עושה הפריה חוץ גופית בגלל בעית זרע , הנפח של הזרע נמוך ותנועות איטיות.
כבר זאת ההפריה הרביעית שלי וגם היום קיבלתי תשובה שלילית, אף פעם לא הריתי, בהפריה קיבלתי פרוטוקול ארוך דקפפטיל וגונאל,שלא הצליח לי!!!
מה אעשה התייאשתי כבר ,, מה עלי לעשות כדי שיצליח הטיפול?? בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה- מיואשת
חסוי30/09/2013היי,
את צעירה, אל תאבדי את התקווה.
אני בדיוק במצב שלך ומבינה ממש לליבך, אבל מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הבא שלך את תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך רחלי שאת מעודדת אותי
וולא30/09/2013מקווה שאצליח אבל את יודעת שזה מאכזב שהתשובה תצא שלילית,, וכבר התעייפתי מהזריקות ולחכות לתשובה מייאש!!
המווון תודה לך שאת מחממת לי את הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיואשת!!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013חזקה על הרופא שלך שישלח אותך לבדיקות נוספות הקשורות בכשלון חוזר של הפריה חוץ גופית,כולל בדיקת זרע מיוחדת להלוספרם כדי לבחון אם מדובר בשיעור גבוה של שברים ב-DNA של תאי הזרע המפחיתה במידה מהותית את שיעורי ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות??
וולא02/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמו איזה בדיקות אתה ממליץ לעשות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013בין היתר -בדיקת זרע ל"הלוספרם"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות....דנה30/09/2013
בשבוע 21+3 אחרי IVF הריון שני עובר 1,
בימים האחרונים אני מרגישה לא כל כך טוב-חולשה וחוסר אנרגיה גם קיבה מעט רגישה,בדקתי ברזל שהיה קצת נמוך(11.2)האם זאת הסיבה לחולשה וההרגשה הרעה?
תנועות עובר כרגיל,יש לי דופלר ביתי הכל תקין עם העובר,נבדקתי אצל רופא לפני שבוע.
האם אפשר לקחת משהו לשפר קצת את ההרגשה?
מתי כדאי לראות שוב רופא?(באתי עד עכשיו כל שבוע,אבל חשבתי להוריד מינון)
יש לציין שאני בהריון בסיכון עם סרקלא'ז עקב קרע בצוואר הרחם,מקבלת פרוגסטרון ריטארד למניעת פעילות ריחמית,האם יש סימן כלשהו אם חס וחלילה יש קיצור באורך הצוואר?(מחושים כלשהם,דקירות וכו?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות.... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013על פניו נראה שהכל תקין פרט להמוגלובין נמוך ויתכן גם לחץ דם נמוך הגורמים לתחושת התשישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות אחרי החזרה - דחוףdor8630/09/2013
שלום רב, עברתי החזרה של שני עוברים אחד מאוד יפה אחרי איקסי, ועוד אחד יפה לא איקסי , ביום שישי 27/9. באופן קבוע אני לוקחת ציפרקלס 2 כדורים ליום וטופמקס 2 כדורים של 50 מ"ג ליום. בהריון הראשון שלי, לאחר ייעוץ טרטולוגי, עם הוודע דבר ההריון, הפסקתי טופמקס והמשכתי ציפרלקס ( רווח מול הפסד ) עזר לי לשמור על הריון מאוזן ותקין וביתי בת 4.5 בריאה ונהדרת טפו טפו. הפעם חשבתי לחכות עד תשובת ההריון ופתאום עלה על דעתי להפסיק טופמקס עוד לפני והחל מיום ראשון לוקחת כדור אחד עד מחר ומחר אפסיק.מה דעתכם ? האם יכולתי לגרום נזק? מלבד זה הרופא שלי אמר לי להמשיך לקחת את ה-DHEA בנתיים - מה דעתכם ? אנ בת 41 ולקחתי כחודש וחצי . זו הפריה שניה ובראשונה היו רק שתי ביציות ובזו חמש. חוץ מזה לוקחת חומצה פולית 5 מ"ג , אנדומטרין שני נרות ליום ותומכת בדיקור סיני . סליחה על האורך אבל אני מודאגת . אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלתי
dor8630/09/2013אוסיף רק כי בייעוץ טרטולוגי שעשיתי בתקופה האחרונה קיבלתי את אותן הנחיות כמו בהריון הראשון - ציפרלקס עד שני כדורים אפשרי ( רווח והפסד) טופמקס - מסוכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספת לשאלתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013תינהגי לפי המלצת הייעוץ הטרטולוגי ,באשר ל-DHEA הערך המוסף שלו הוא בספק רב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בנוגע ל-DHEA - דחוף בבקשה
dor8602/10/2013אם יעילות מוטלת בספק רב האם הוא עלול לגרום נזק אם יש קליטה של עובר?
יכול להיות שהרופא המטפל נתן לי להמשיך DHEA למקר השהטיפול יכשל ובשביל הטיפול הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה לענות - לא קיבלתי תשובה
dor8601/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה לענות - לא קיבלתי תשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/10/2013מחקרים מטילים ספק ביעילות של ה-DHEA לשפר את תגובת השחלה,לעיתים לקיחת התכשיר מעלה את רמות הרוגסטרון ,בכל מקרה לא ידוע לי על נזק שהתכשיר גרם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהDHEA- תודה
dor8602/10/2013תודה רבה על התגובה המהירה והמרגיעה. אני חושבת שאתם עושים עבודת קודש במתן מענה מהיר, זמין ומן השורה הראשונה לשאלותינו . רבות מאיתנו נמצאות בחשש, אי ידיעה ומצוקה ואתם מספקים מענה זמין , אדיב, מקצועי בהתחשב בוודאי בלוח הזמנים העמוס עד טירוף שיש לכולכם!
DHEA- תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/10/2013תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים - דחוף בבקשה!!שני30/09/2013
שלום,
לראשונה צריכה להתחיל בהזרעות בשילוב הורמונים (גונל), יש לי כבר חודשים צ'יסטת שוקולד בשחלה אחת וחוששת שהגונל יגרום לצ'יסטות נוספות, האם זה ייתכן? אם כן, כיצד ניתן למנוע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הורמונים - דחוף בבקשה!! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013ציסטות "שוקולדיות"נוצרות בעקבות מחלה הקרויה אנדומטריוזיס בעוד שהגונל יכול לגרום לציסטות פונקציונליות פשוטות החולפות מעצמן בניגוד ל-ציסטות "שוקולדיות"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור-חשוב מאודאוסנת30/09/2013
רופאים יקרים:-
שלום רב אני אמורה להתחיל טיפול I.V.F.
מחזור אחרון קיבלתי ב29/8 הווסתות שלי סדירות כל 28 יום ,זאת אומרת שאני אמורה לקבל מחזור סביב ה-26/9.
מה שכן אני קיבלתי זריקה של דקפפטיל 3.75. בהוראת הרופאים ביחידה בתאריך 18/9,ועדיין לא קיבלתי מחזור .
השאלה שלי היא האם זה תגובה נורמלית של הדקפפטיל?האם האיחור הזה יכול להעיד על הריון?אני מתלבטת אם לעשות בדיקת הריון או לא ,ובמידה וזה לא הריון אז מה הסיבה לאיחור הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איחור במחזור-חשוב מאוד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/09/2013איחור זה אפשרי בעקבות לקיחת הדקפפטיל
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)