מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביתא גבוההVered26/11/2012
שלום,
12 ימים מהחזרה הביתא הייתה 387.
16 ימים מהחזרה הביתא עלתה ל 3223.
האם הסיכוי לתאומים גבוה??
ואם יש לנו תאומים ואנחנו מעוניינים בדילול, זה אפשרי במקרה של תאומים בלבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביתא גבוהה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2012שלום ורד
אכן תשובת הביטה שלך גבוה ויכולה להצביע על אפשרות של הריון תאומים ,באשר לאפשרות ההפחתה ,הייתי ממליץ לבחון את התוצאות בראי הזמן וראות כיצד התפתחו העיניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
Vered26/11/2012תודה רבה על תשובתך.
האם נתקלת במקרים של ביתא גבוהה כל כך ובכל זאת היה עובר אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2012בהחלט נתקלתי גם באפשרות כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קצת שונים
הבעל של ורד26/11/2012שלום ד"ר,
לצערי הייתה טעות בנתונים:
הביטא הראשונה הייתה 381 ביום 12.
הביטא השנייה הייתה 2332 ביום 16.
ולא לפי הנתונים שנמסרו קודם.
מה דעתך?
תאומים ?
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספרים קצת שונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2012שלום,עדיין אפשרות זו קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מספרים קצת שונים - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012נשמח לדעת בהמשך את תוצאות המעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
Vered18/12/2012באולטראסאונד ראו עובר אחד!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/12/2012מזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםחולמת על ילדד25/11/2012
שלום ,
היום עשיתי בדיקת דם אחרי החזרת עוברים מה אומרות התוצאות ?
BETA 164 חיובי
535.9 ESTRADIOL
60< PROGESTERONE
בבקשה עזרתכם אם המצב תקין האם נחשב להריון תקין ?
החזרתי 2 עוברים האם קיים סיכוי לתאומים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
חולמת על ילדד25/11/201260<
תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2012מזל טוב,את בהריון ,הערכים ההורמונליים תקינים לחלוטין,המשיכי את המעקב לפי הוראות הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגלי25/11/2012
ד"ר שלום רב
3 שבועות לאחר ניתוח קיסרי ועדיין יש דימום לאחר לידה האם זה נורמלי שיש 3 שבועות דימום לאחר לידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2012גלי שלום,שלושה שבועות לאחר לידה בניתוח קיסרי אמורה להיות הפרשה דמית שאמורה להסתיים בקרוב,אם למרות הכל הדימום ימשך יש לפנות לביקורת רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה טכניתעמית25/11/2012
שלום רב,
נתקלתי בבעיה טכנית שאני לא יודעת כיצד לפתור ניסיתי לחפש פתרונות ולא מצאתי אולי תוכלו אתם לעזור לי.
בספטמבר התחלתי עבודה חדשה כגננת. אני מתחילה לעבוד בשעה 7:30 (ולצערי אין לי אפשרות לאחר קצת או להגיע באיחור של כמה שעות) אני כבר שנתיים בטיפולים ונאלצתי לוותר כרגע ולהפסיק.
אחרי חצי שנה החלטתי שאני לא רוצה לוותר וניסיתי למצוא פתרונות לבדיקות הבוקר. האם יש מקומות שמבצעים את הבדיקות אחר הצהרים ככה שאני אצליח לשלב את 2 החלומות שלי?
אני גרה באיזור מודיעין-רמלה
תודה רבה
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בעיה טכנית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2012עמית שלום
במערכת הפרטית ניתן למצוא מעבדות שיהיו מוכנות לבצע את הבדיקה בשעות אחה"צ,מלבד זאת גם בקופ"ח ניתן לקחת את בדיקת הדם בשעות אחה"צ ,לשמרה ,ולשלוח אותה ביום שלמחרת ,הרופא המטפל ידע להתחשב בערכים בהתאם לתגובה האינדיוידואלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ללא שינויאורנה25/11/2012
שלום רב,
אחרי טיפול IVF.
בטא 12 יום אחרי החזרה 62.
והיום, 15 יום מההחזרה, היא 67.
האם זה יכול להיות הריון מחוץ לרחם? האם יש עוד סיכוי להריון תקין?
מה אני צריכה לעשות כעת והאם להמשיך את הקרינון או שאפשר להפסיק?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא ללא שינוי - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012ההריון לא תקין ובדרך כלל הבטא צריכה לרדת ואז זה נקרא הריון כימי, כלומר הייתה השרשה התחלתית במקום כל שהוא ולא המשיך להתפתח.
יש לחזור על הבדיקה ולדאוג שהבטא תחזור להיות שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אפשר להפסיק את הקרינון?
שימרית25/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. אפשר להפסיק את הקרינון? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטקולע25/11/2012
הנני לפני IVF שני וקיבלתי הנחיה לעשות אולטרסאונד + בדיקות דם ביום השני למחזור
מה לעשות אם זה נופל בשבת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטקול - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012לעשות ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותנורית25/11/2012
כמה עוברים אני יכולה להחזיר לאחר טיפול ראשון שיצא שלילי אני בת 26?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012ב 3 ההחזרות הראשונות מחזירים 2 עוברים טובים.
אם לא הולך יש לדון עם הרופא המטפל האם להכניס יותר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות
נורית25/11/2012בהפרייה הראשונה הכניסו לי רק 1 כי אמרו שאני צעירה מדיי אז אני יכולה לבקש 2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012כן
פוריות - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום,עמדת האיגוד הגנקולוגי היא לאישה בגיל הפחות מ-30 להחזיר רק עובר אחד איכותי ,שינוי בעמדה והחזרת יותר מעובר אחד(במקרה זה שניים) יכל להעשות לאחר בחינת איכות העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול טבעירונית25/11/2012
בוקר טוב,
היום יום 10 למחזור, IVF על בסיס טבעי. באוטרסאונד היום נצפו 2 זקיקים בלבד בגודל 7,5 מ"מ , רירית 9 מ"מ להלן תוצאות בדיקת דםE2 921,PROG 1.0 LH9.9
מה פשר התוצאות? אשמח לעזרתכם! תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרוטוקול טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012קרן שלום ,לפי התוצאות את נמצאת עדיין לפני הביוץ ,יש להמשיך את המעקב אחרי התפתחות הזקיקים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוטוקול טבעי - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/11/2012עדיין מוקדם צריך לחכות שהזקיק/ים יגיעו ל17-18
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונית25/11/2012תודה רבה לשניכם על התגובה המהירה!
המשך, - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/11/2012קרן שלום
הורמון ה-LH עולה כ-28 שעות לפני הביוץ ,ובנוסף הפרוגסטרון טרם עלה-לפיכך את עדיין בסטטוס טרום ביוצי,תמונת המצב שלך כלל לא ברורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת
רונית28/11/2012לא כל כך ברור לי שכן זו הפעם הראשונה שאני מנסה פרוטוקול טבעי.
הבלבול נוסע מכך שהרופא שלי ראה זקיקים קטנטנים ואחר כך לא ראה ואז ראה שוב קטנים, והערכים בדם עלו,הוא טוען שזה אבוד החודש בעוד רופא אחר טוען שאולי לא...על כן התמונה לא ברורה, אולי אני מעדיפה פרוטוקול עם הורמונים שזו הגוף יותר מתוכנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מבולבלת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012שלום קרן ,במידה ואת מבצעת המשך מעקב ,נשמח לקבל את הפרטים ולייעץ לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור אשכנזי
רונית28/11/2012ראשית אני רוצה מאוד להודות לך על המענה התמיד מהיר, מקצועי ומעודד.
אני כל כך שמחה שיש את האופציה להפנות שאלות לרופאים כמוכם, שלוקחים זמן מהיום העמוס שלהם לענות לנו. אז שוב תודה לכולכם!!
להלן תוצאות בדיקת הדם מהיום
E2-323
PRO4.3
LH11.3
האם ניתן להניח שהיה כבר הביוץ?
נצפו 3 זקיקים 5 מ"מ ואחד 11 מ"מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/11/2012קרן לדאבוני יש לי הרגשה שהוחמץ בשלב מסויים הזקיק הדומיננטי,העובדה שאסטרוגן ירד ופרוגסטרון ירד מתאימה למצב פוסט ביוצי,אולם בשום שלב לא תועד זקיק מוביל אם מאפיינים טרום ביוציים-צר לי שכנראה פוספס פה משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת.פרוגינובה לפני החזרת מוקפאיםדנית25/11/2012
היי ברצוני לדעת למה הרופא אומר לקחת כדורים אלו 8 ימים לבחורה שהכל תקין אצלה כולל הביוץ והמחזור ? אם כפי שקראתי הסיכויים אותו דבר גם ללא הורמונים נוספים אז מדוע לתת סתם הורמונים כשלא צריך??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת.פרוגינובה לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח25/11/2012יתכן שלרופא שלך היו סיבות לתת לך פרוגינובה (כגון ביוץ לא ברור). באופן כללי אם הביוץ תקין, אני מעדיף להחזיר עוברים במחזור טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת.פרוגינובה לפני החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012הסיבה לכך היא שהרופא יכול לשלוט על הטיפול ולהחליט מתי להחזיר עוברים לעומת מחזור טבעי ששם הביוץ קורה בזמן מסויים וההחזרה יכולה לצאת למשל בשבת.
לטיפול ההורמונלי אינו מזיק .
ברגע שיש הריון ההורמונים האלה שלוקחים רמת עולה פי כמה וכמה עקב ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה מהירהשירה25/11/2012
שלום האם בתחילת שבוע שש כאשר אני יודעת בוודאות מתי התרחש הביוץ יהיה אפשר לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אשמח לתשובה מהירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012שחרה שלום ,עלייך להמתין עוד שבוע עד להופעת הדופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעדר וסת לאחר אוביטרל?שירי25/11/2012
לצוות הרופאים שלום רב,
בת 27, בעלת שחלת פוליציסטיות ללא ביוצים ספונטניים. מטופלת מזה מספר חודשים. מחזורי טיפול קודמים עם טמוקסיפן 50 מ"ג ואיקקלומין 150 מ"ג לא הניבו זקיקים כלל. במחזור הטיפול האחרון הזרקתי מנופור (1 אמפולה למשך 11 ימים ו 1.5 אמפולות ליומיים נוספים). לאחר טיפול זה נצפה זקיק אחד בגודל 20 מ"מ, אסטרדיול 1631 ופרוגסטרון 1.4. באותו יום התבקשתי להזריק אוביטרל ולקיים יחסים באותו יום, למחרת וכעבור יומיים. מאז גם השתמשתי באוטוגסטרן לתמיכה למשך שבועיים עד ביצוע בדיקת הבטא שהתקבלה שלילית (אז הופסקה התמיכה).
כיום כבר 5 ימים לאחר בדיקת הבטא, סובלת מכאבי מחזור אך הוסת לא מגיעה.
האם יתכן שלא התרחש ביוץ בעקבות הזרקת האוביטרל? או שזה סביר שהוסת מתעכבת?
אודה מאוד לתשובה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היעדר וסת לאחר אוביטרל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012שירי שלום ,לעיתים התגובה הביוצית יוצרת תגובה ציסטית הקרויה persistent corpus luteum המפריש פרוגסטרון ומעכב מחזור,במחזור הטיפולי קרובלודאי שבייצת והוסת שלך צפויה תוך מספר ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' אשכנזי, תודה על המענה המהיר!
שירי25/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות ב-IVF קצרהילה25/11/2012
שבוע טוב!
1. האם אפשר להזריק 2 אוביטרל ביחד ביום לפני השאיבה? נוסה כזה דבר?
2. כ"כ יש לי 21 אמפולות דקפפטיל, מדוע? מה תפקידו ? לתת תמיכה כלשהי...?
מוזר שאחרי הזרעה תוך ריחמית, גם הזרקתי אוביטרל 1. הרי היה ביוץ, או שמא זה כדי שלא יתפספס הראשון..?
מסקרן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות ב-IVF קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012שני אוביטרל אפשר להזריק 36 לפני שאיבה אך זה תלוי בפרוטוקול שקיבלת. לא מזריקים ביום שלפני השאיבה.
אוביטרל בהזרעות הוא מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ומחזורזוזו24/11/2012
ערב טוב,
אתמול התחלתי להזריק דקפפטיל והערב פעם שניה.
בייעוץ ציינתי בפני הרופא שהמחזור הקודם היה 31.10 ואני מעריכה שלכן התחלנו אתמול
ב 23.11. עם הדקא - עכשיו גיליתי שהתחיל לי מחזור פתאום! (24.11)
האם יש איזו סיבה לדאוג שהתחלתי להזריק מאוחר מידי???
האם כדי לי להתייעץ עם הרופא או להמשיך בפרוטוקול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דקפפטיל ומחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012שלום,עד יכולה להמשיך בפרוטוקול הארוך בהתאם להוראות שקיבלת,בכל מקרה יושג הדיכוי הנדרש לפני התחלת הטיפול בגונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלקת IVF בנהריהאירנה24/11/2012
שמעתי שבקרוב פותחים מחלקת IVF בבית חולים נהריה , האם זה נכון וכידאי לחכות ? אני מנהריה וכל הטיפולים עשיתי ברמב"ם
מי יהיו הרופאים שיעבדו במחלקה ?
תודה רבה
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחלקת IVF בנהריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012שלום אירנה
פתיחת מחלקה הינה תהליך הגוזל זמן ועד לפתיחתה ותפקודה המלא תמשיכי את הטיפול ברמבם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לויט יהיה מנהל המחלקה
מודאגת25/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר לויט יהיה מנהל המחלקה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/11/2012אז למה את מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא מודאגת
מודאגת26/11/2012דווקא שמחה :-) רופא מעולה........
מודאגת מעצמי שאני לא בהריון :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעירהדס24/11/2012
שלום רב,
לפני כחודש ביצעתי הזרעה בשילוב עם איקקלומין. הביוץ תוזמן באמצעות אוביטרל.
14 יום לאחר ההזרעה התקבלה בטא 19
16 יום- בטא 60
19 יום – בטא 144
21 יום- בטא 268
25 יום- בטא 846.
החל מאתמול אחה"צ אני חשה כאבים והתכווציות. הכאבים דמויים לכאבי מחזור חזקים, והיום בצהריים הם די 'שיתקו' אותי למשך כשעה. בנוסף מופיעים מדי פעם התכווציות בבטן התחתונה אשר מקרינים גם כלפי אחורה, לכיוון הרקטום. אני מרגישה שלפעמים ממש כואב לי לשבת ולהישען (כשכל כובד המשקל נוטה אחורנית).
האם הכאבים שאני חשה אופיינים לשלב הזה של ההריון? ממה עלולים לנבוע? האם יש סיבה לחששות?
בנוסף- הבנתי שמה שחשוב בקביעת תקינות ההריון הוא קצב עליית הבטא ולא בהכרח הערך המוחלט שלה. האם זה נכון? האם ייתכן הריון תקין בהתחשב בערכי הבטא שהצגתי? ברור לי שערכם האבסולוטי ביחס ליום ההזרעה הוא די נמוך...
אודה לתובנות כלשהן, גם אם אינן חיוביות
בדיקת הא"ס נקבעה לעוד 10 ימים, ואני ממש חוששת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון צעיר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2012לינה שלום ,עליית הביטה לדאבוני לא עלתה כמצופה,ויתכן שמדובר בהריון לאת תקין ,בכל מקרה כדאי שתיבדקי היות ויש לשלול גם אפשרות של הריון מחוץ לרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
הדס24/11/2012האם הכוונה להיבדק בהקדם? לפני התור המיועד לא"ס?
האם הכאבים שאני חשה יכולים להעיד על הריון לא תקין?
בעניין הבטא- לפי הבנתי מצופה עליה פי 1.5-2 בכל יומיים שלשה. לפי הערכים שהצגתי הבטא אכן עשתה זאת בכל פעם שנבדקתי. האם העליה האחרונה לא תקינה? מה אני מפספסת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות נוספת... אנא תשובתך
הדס24/11/2012פרופ' אשכנזי,
התחלתי לדמם, והכאבים שחשתי מדמים יותר ויותר לכאבי מחזור.
האם זה סופו של ההריון? כיצד ניתן יהיה לוודא זאת? בדיקת בטא מחר בבוקר?
האם ניתן יהיה לראות משהו בשלב זה בא"ס? אני שואלת לנוכח הערך הנמוך שלה...
תודה.
והלוואי שבחודש הבא אצליח סוף סוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התפתחות נוספת... אנא תשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2012שלום לינה ,יש לעקוב אחרי הירידה בערכי הביטה עד להתאפסותם
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)