מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוייםshay17/11/2012
ד"ר שלום,
בת 26 שחלות פוליציסטיות. מנסה להיכנס להריון שני כבר מס' חודשים. (הריון שני ספונטני מיד לאחר הפסקת הגלולות). מזהה ביוץ בערכות ביתיות..
עובי רירית יום אחרי ביוץ 7 מ"מ.. ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה 4 לוסת :
43.31-e2
lh-8.4
fsh-6.3
prolactine-16 ML
TSH-2.26
*האם הפרופיל תקין?
*האם עובי הרירית תקין?
*מהם סיכויי להיכנס להריון ספונטני? והאם כדאי לעשות בירור נוסף, מאחר ואני מתזמנת את קיום יחסי המין לפי ערכת הביוץ במגמה של יום כן יום לא מהופעת הפס החיובי.
*האם היית ממליץ לעשות בדיקות נוספות? זרע?..
*סליחה על ריבוי השאלות, פשוטאני מקבלת מרופא הנשים שלי תשובות ציניות, ולא מספקות. הוא טוען שצריך לנסות שנה כדי רק להתחיל בירור,שלא לדבר על טיפול.
הייתי מאוד שמחה לקבל את דעתך המקצועית בנושא.
תודה מראש
הערות והסבר
TOTAL
0.54 ng/ml
0.00
0.54
1.00
הערות והסבר
הקודמת לבדיקה הבאה
הערות לבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים - תגובה
פרופ' שלמה משיח17/11/2012הסיכויים להרות מצוינים. אם לא תהרי תוך 3-5 חודשים של נסיון עם איתור הביוץ עליך לפנות לרופא פוריות לשם טיפול קל בהשריית ביוץ ואולי עוד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטיהארין17/11/2012
קיבלתי תוצאת בטא ראשונה(180) חיובית ביום שישי האחרון עקב טיפול IVF.
יש לי מעט הפרשות חומות בהירות .לוקחת אוטרוגסטן 900 וקרטיה.
שאלתי היא עד מתי להמשיך עם הקרטיה?
שלוש הפלות בעבר (שבוע 6 ללא דופק שבוע 10 אחרי הפסקת דופק)
תודה מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטיה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2012אני מבין שאת לוקחת במחשבה שזה יעזור למנוע את ההפלה אז יש לקחת לפחות עד שרואים דופק לעובר.בכל אופן אין עדויות שזה ממש עוזר ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל מתי להפסיק.מקווה שעשית בדיקות לקרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשי16/11/2012
שבת שלום לכולם,
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים ואני צריכה לקחת 3 אוטרוגסטן (בכל פעם) 3 פעמים ביום. זו פעם ראשונה שאני לוקחת את התמיכה הזו. לפי דברי הרופא אני צריכה לקחת אותה וגינלית אך לצערי אין מוליך בחפיסה.
שאלתי היא האם אני אמורה להכניס אותה ללא מוליך וסליחה על ההתבטאות האם המיקום שלה שהוא לא יהיה ממש עמוק אכן יהווה את התמיכה הראויה לקראת החזרת העוברים ואחרי החזרתם?
האם יש מישהי שגם השתמשה בתמיכה זו ? כיצד הסתדרת?
תודה רבה
שתהיה שבת שקטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2012יש להכניס את הכדורים כמה שאת יכולה לתוך הנרתיק וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ביום 30שירה16/11/2012
שלום,
רציתי לדעת האם ביוץ מאוחר ביום מחזור 30-33 (פוליציסטית) הינו ביוץ בו הביצית פחות "טובה" מביצית ביום ביוץ 14?
ואם כן האם הסיכוי להריון ספונטני פוחת ויש צורך בכל מקרה בטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ביום 30 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012שירה לעיתים במיקרים של אי סדירות במחזור הוסת אמנם הביוץ הינו עם ביצית תקינה לחלוטין אולם הפזה שלאחר הביוץ(הפזה הלוטיאלית) לעיתים לוקה בחסר -אי ספיקה של הגופיף הצהוב הכרוכה לעיתם בפגיעה בהשתרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך אודה למענה
שירה16/11/2012תודה על תושבתך ד"ר אשכנזי,
אם כך מה ניתן לעשות?תמיכה של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובתך אודה למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012שירה שלום,במידה ומאובחן מצב כזה רצוי לתת תמיכה בפרוגסטרון,או לתת טיפול להשראת ביוץ +זריקת אוביטרל במועד האופטימלי להתפתחות הזקיק/זקיקים +תןס]ת פרוגסטרון בנרות או בג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםשירה16/11/2012
שלום,
אני בת 36. בטיפולים על רקע מחזורים לא סדירים (פוליציסטית .)
חוויתי הפלה בשבוע 6 וכן 3 כימיים שני האחרונים רצופים.כמעט כולם למעט אחד מהזרעות.
אין לי בעיית קרישיות,קריוטיפ תקין.בטיפול האחרון גם עם תמיכת קרינון
איך מתייחסים להריון כימי?האם זה הריון שלא השתרש?
אני מרגישה חסרת אונים בנושא של הריונות כימיים מה יכול לעזור?
האם זה קשור לאיכות הביציות? לעובדה כי אני פוליציסטית?
האם פיפל יכול לעזור?האם קלקסן ?
אודה מאוד לתשובכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012שירה שלום בד"כ הפלה ביוכימית הינה סימן פרוגנוסטי טוב המלמדת שהיתה הפריה ,העובר התפתח לשלב בלסטוציסט השתרש והתאים שמהם תתפתח בהמשך השיליה התמיינו והחלו להפריש הורמון ספיציפי HCG הנותן את הסמן ההריוני,אולם בגלל פגם כלשהו בהשתרשות שמקורו בעובר,ברירית הרחם ,ובתהליך הביולוגי המולקולרי המקומי נגרמת דעיכה של התהליך.בהעדר רקע סיסטמי או אחר מתן תמיכה הורמונלית מוגברת מסייעת לעיתים במצבים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך אודה למענה
שירה16/11/2012תודה על המענה.מה הכוונה תמיכה מוגברת? השתמשתי בקרינון ג'יל פעם ביום והערכים היו לרוב בין 80-60 יחידות ערך שנאמר לי כי הוא מספק.
מה עוד ניתן לעשות? אודה מאוד לתשובתך.
האם פיפל יכול לעזור? אין לי בעיית רירית דקה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה השפעה יש לפרגניל על הבטאקרן16/11/2012
שלום, בתאריך 1.11 היתה שאיבה, ב 4.11 החזרה של עובר אחד. היום 12 יום מההחזרה בטא יצא 300. אני מקבלת לתמיכה אוטרוגיסטן ופעמיים בשבוע (ראשון+רביעי) זריקת פרגניל לשריר במינון של 1000 (כל הערכה 5000 אני מקבלת רק חמישית). ביום רביעי 14.11 קיבלתי זריקה וכאמור היום יומיים אחרי עשיתי בטא. ושאלתי היא כמה השפעה יש לפרגניל במינון נמוך של 1000 מלפני יומיים יש על התוצאה? תודה רבה וסופ"ש רגוע ושקט לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2012בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2012בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012לפרגניל בשיעור 1000 יחדות לפני יומיים יכולה להיות השפעה שיכולה להתבטא בשיעור של מאות יחידות כעבור יומיים,בצעי עוד בדיקת ביטה ביום א לפני שאת מזריקה פריגניל ואם תהייה עליה בביטה הרי שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על התשובות והיום...
קרן18/11/2012אז כמו שכתבתי, ביום 12 ויומיים אחרי פרגניל (1000 יח' בלבד) בטא היתה 312
היום 14 יום אחרי החזרה ו 4 ימים אחרי הפרגניל הבטא 586
אין הכפלה מלאה אבל אולי זה בגלל הפרגניל שהשפיע עוד על התוצאה הראשונה? האם התוצאות הנ"ל נראות תקינות? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטול שאיבהעטרה16/11/2012
שלום רב, יש לי שאלה,בני הבכור נולד בעקבות טיפול הזרעה, שם לקחתי אוביטרל ולאחר מכן הגעתי בשעה הייתה נוחהלי להזרעה. עתה אני עוברת טיפול הפרייה ושכחתי לקחת אוביטרל אתמול ב 21:30 ולקחתי הבוקר, הרופא שלי אמר שהביוץ שלי יהיה מחר ב - 18:00 בערב ולכן ביטל את השאיבה מחר, אך יש לי כמה שאלות, ראשית ההפריה אינה נעשית באותו רגע בגוף.. לכן למה זה ממש משנה השעה, שהרי בהזרעה לא הגבילו וזה לא היה מדויק ומעולם לא נדרשתי לדיוק? שנית, האם אין טווח שעות לביוץ, קרי גם אם הביוץ מתחיל ב - 18:00 לא ניתן לדחות ולקיים את השאיבה למחרת בבוקר...? קצת לא ברור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטול שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2012הביוץ קורה 36-40 לאחר אוביטרל.
בהזרעות הדיוק לא חשוב כי אם עשיתי לך הזרעה אחרי 44 שעות זה בסדר כי הביצית כבר חרגה מהשחלה והיא מחכה בחצוצרה לזרע ולכן אפשר לעשות הזרעה גם לפני הביוץ הממשי וגם אחריו אך בשאיבה צריך לדייק כי אם לא נשאב בין 36 ל 40 שעות מה אוביטרל כבר לא נמצא ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה פרופ' בידר
עטרה17/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהAMHענבל16/11/2012
שלום
ה AMH שלי 0.33 ועם זאת נקלטתי להריון על ידי הפריות.
כרגע אני בשבוע 24.
במהלך תשעת החודשיים מה קורה לביציות? האם הכמות נשארת אותו דבר או ה AMH ממשיך לרדת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלהAMH - תגובה
פרופ' שלמה משיח16/11/2012בזמן ההריון נעצרת הפעילות השחלתית אולם לא בצורה מוחלטת כי עדיין יש ״בזבוז״ של ביציות. הדבר דומה לשימוש ארוך טווח בגלולות. יש מחקרים שמראים ששימוש רב שנים בגלולות מאריך את משך פעילות השחלות ודוחה את גיל הבלות אולם לא במידה משמעותית. המלצתי לך ללדת במזל טוב ובהקדם לאחר הלידה-חהרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלהAMH - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012שלום ,אני מצטרף להמלצתו של פרופ משיח ומחדד את ההקשר של רמה נמוכה של ההורמון לאור הספרות העכשווית ובמיוחד לאור העובדה שאת מודעת לה היטב שהריון אפשרי גם ברמה נמוכה של AMH .
ההורמון האנטימלריאני (AMH) הינו בעלחשיבות בוויסות התפתחות הזקיקים בשחלה. רמות ה AMH בדם נמצאות ביחס ישיר למספר הזקיקים שמתפתחים בשחלה. לפיכך רמות ה-AMH מצויינות להערכת הרזרבה השחלתית של האישה.
עם ההזדקנות של השחלות. מספר הזקיקים המתפתים הולך ופוחת, ולפיכך יורדות רמת ה- AMH .מכאן שה- AMH משמש כמדד טוב להערכת הרזרבה השחלתית או מספר הביציות שנותרו בשחלה מדד חשוב להערכת הפריון של האישה.
ה- AMH מנבא את מצב הרזרבה השחלתית ואת התגובה השחלתית, אולם אינו מנבה במדויק את הסיכוי של האישה להרות בטיפולי פריון. יתכן והדבר משקף את העובדה ש- AMH הינו יותר מדד כמותי מאשר מדד איכותי לניבוי איכותן של הביציות.
קיימת סברה שתוצאה נמוכה מאד שלAMH קשורה בסיכוי נמוך של האישה להרות אולם בפועל גם כשהרזרבה נמוכה יכולים להימצא ביציות איכותיות , במיוחד שמדובר בנשים צעירות.גם בנשים עם רמות נמוכות באופן קיצוני של AMH, ניתן להשיג שיעורי היריון ולידה סבירים, על כן אין מקום להימנע מטיפולי פריון
רמה מעל 1.0 ננוגרם למיליליטר היא תקינה ורמה מעל 3.0 ננוגרם למיליליטר מנבאת תגובה שחלתית עזה, שטיפוסית לשחלות פוליציסטיות. רמות נמוכות מ- 0.2 או 0.3 ננוגרם למיליליטר בד"כ מורות על רמות נמוכות מאד של AMH. חשוב לוודא מה הן ערכי הנורמה שנקבעו עבור המעבדה בה בוצעה הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אולטרסאונד שבוע חמישירחלי15/11/2012
ד"ר שלום היום היה לי הכתמות ורודות חומות תאריך מחזור אחרון היה ב 10/10/12 ב11/11/12 ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 1270 בגלל ההכתמות הלכתי לרופא שעשה לי אולטרסאונד בבדיקה נצפה שק הריון בגודל 4מ"מ , שק החלמון היה בספק (לא נראה בברור)שאלתי היא כזאת אני צריכה להיות בשבוע חמישי כי התאריך 13/11/12 כלומר 35 ימים
האם לא אמורים לראות שק חלמון בשבוע הנ"ל
והאם שק ההריון לא קטן לשבוע 5 זה 4 מ"מ
והאם הבטא לא נמוכה לשבוע 5
( הרופא טען שזה מוקדם מידי אבל הריון לפני כמה שנים שהייתי בו ראו בשבוע הנ"ל כבר שק חלמון למרות שהבטא הייתה 7500 והפעם הבטא 1270 אודה לכם על תשובה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת אולטרסאונד שבוע חמישי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012שלום,כל התוצאות שדיווחת מתאימים לשבוע 5,שק חלמון מופיע במהלך השבוע השישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטא בסוף שבוע חמישיליאתי15/11/2012
שלום רופאים יקרים,
לא עמדתי בלחץ ועשיתי בדיקת בטא בקופח.
קודם כל היתכן שיש שינוי בתוצאות בדיקות בקופח לעומת בבית חולים?
שנית, התוצאה היתה 6790 -הבדיקה נערכה בקופת חולים.
כשביום ראשון התוצאה היתה 2993 אך אז הבדיקה נערכה בבית חולים.
שנית,בהתאם לכתוב מעלה,רציתי לדעת האם זה אומר שמשהו לא תקין?
בעלי ואני מקווים לטוב,
נשמח לתשובתכם,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה למענה לשאלתי,תודה רבה
ליאתי15/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בטא בסוף שבוע חמישי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012כל בדיקות הביטה שלך בתחום התקין,הערכים זהים בכל מעבדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש הבדל?שירה15/11/2012
בין גסטון לקרינון מבחינת טיב התמיכה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש הבדל? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012שניהן משיגים את אותה מטרה ומשמשים כטיפול הורמונלי תומך ,מבחינת ההשפעה שלהם הם זהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה ללא אולטרסאוונסלימור15/11/2012
כשהחזירו עוברים עשו זאות ללא אולטרסאונד, מייד בקשו שארד מהכסא ללא המתנה כמו בהזרעות, האם זה תקין? הבנתי שאולטרסאוונד מסייע לעבודה מקצועית יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרה ללא אולטרסאוונס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012לימור שלום
אין כל בעיה לרופא מנוסה לבצע החזרה גם ללא אולטרסאונד,כפי שהדבר נעשה במשך שנים רבות,לטעמי עדיף תמיד להיות מבוקר ולבצע את ההחזרה תחת בקרת אולטרסאונד,באשר לניוד המיידי -היום הדבר מקובל ועבודות מורות ששיעור ההריונות אינו פוחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים אחרי החזרת עובריםלימור15/11/2012
ב9/11/12 נשאבו ביציות ב12/11/12 הוחזרו עוברים, נוטלת אנדומיטרין וגינלי 100 מ"ג 3 פעמים ביום, סובלת מכאבים חזקים בלתי נסבלים ממש כמו כאבי מחזור. האם זה אומר שאין הריון ושהמחזור אמור להגיע או שזה סימן להשתרשות? או סימן אחר? בלחץ אטומי בבקשה תעזרו לי ותסבירו ממה נובעים הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בתשובה
לימור15/11/2012, מופיע בשאלות הנפוצות, רק עכשיו ראיתי שיש אופציה כזאות
כאבי בטן חזקים אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012שלום לימור
להערכתי הכאבים קשורים בתגובה ההורמונלית שלך,או בשאיבה ,אם אכן הכאבים הם בילתי נסבלים עלייך לפנות לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום ה26 למחזורליאת14/11/2012
שלום ,
לאחר סבב של איקקלומין,
ביום ה26 למחזור הופיעה הפרשה חלבונית עם דימום חום אדמום עם מרקם רירי,,
האם זאת קריסתה של רירית הרחם,?
האם זה יכול להיות דימום השרשה ?
אולי זה מסמן הפלה מוקדמת?(לא שאני יודעת שאני בהריון)
יש לציין שהייתי סובלת מדימום בין ווסתי בעבר.
אוף,מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום ביום ה26 למחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2012חיה ,אם הדמם הופיע בין 12-14 יום לאחר מתן האוביטרל הרי שמדובר בתחילתו של מחזור,יחד עם זאת אם ההפרשה תימשך ולא יופיע מחזור רגיל ,יש לשקול ביצוע ביטה לשלול הריון צעיר ,הפלה כימית,וכו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ליאת15/11/2012אני לא מקבלת אובטרול.
אלא טופלתי באיקקלומין בלבד.
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לשאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2012שלום,יתכן ואיכות הביוץ בלי מתן אוביטרל לא היתה איכותית,בכל מקרה עלייך לדון עם הרופא שלך על הפרוטוקול הרפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה14/11/2012
ערב טוב לכל הרופאים
רציתי לשאול בבקשה לגבי עוברים מוקפאים.
יש לנו 6 עוברים מוקפאים לפני כחודש בהרך היו 9 והוחזרו 2 מוקפאים יפים במקום 3 כי 1 לא שרד אך הטיפול גם לא צלח.
כאשר עכשיו אני מתחילה סיבוב שני והשאלה האם כדאי להפשיר את כל ה6 ולבחור את 3 הכי הטובים ולהחזיר .
אני לא מפחדת מהריון מרובי עוברים השאלה האם כדאי ללכת על זה מה דעתכם?
תודה מראש וערב שקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/11/2012יאנה שלום ,הייתי ממליץ לך בשלב ראשון להפשיר שלושה עוברים ,ואם לא ישרדו כולם לשקול הפשרה נוספת באותו היום
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)