מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץנוגה18/11/2012
שלום
אני בתהליך מעקב זקיקים לקראת הזרעה,אחרי טיפול איקקלומין הלכתי היום לעשות מעקב יש זקיק בגודל 18 ועשיתי כמובן בדיקות דם , עכשיו התקשרו אלי מהמרפאה בלי לתת הרבה תשובות והסברים אמרו לי להגיע מחר רק לבדיקת דם?
מה זה אומר?
מה אני אמורה להבין מכך?
לא קיבלתי תשובות מהם עקב לחץ במרפאה.
אשמח לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012נוגה שלום,לטעמי יש סיכוי שמחר תקבלי את זריקת הביוץ (אוביטרל)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
נוגה18/11/2012הזמנתי רק לאחות ןלא לרופא לא נאמר לי דבר על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2012שלום,נחכה ונראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגרסטרון לפני מחזורשירה18/11/2012
מה הערך שצריך ליהיות? מתחת ל 1.7 ? תודההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערך פרוגרסטרון לפני מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012שלום ישנה ירידה בערכי הפרוגסטרון עד לערך נמוך בזמן המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הערך
שיר18/11/20122.16 מספיק קרוב למחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז הערך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2012כן
אז הערך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמורן18/11/2012
שלום רב,
אני אחרי IVF שהסתיים בהפלה טבעית ללא התערבות.
עשיתי לפני חודש אולטרסאונד שהראה כי כבר אין שק הריון.
הדימו המשיך ועדיין נמשך (דימום קל)אפילו שהבטא כבר שלילית.
שבוע שעבר עשיתי אולטרסאונד נוסף שבו הרופאה ראתה משהו שיכול להיחשד כפוליפ ונקבעה לי בדיקה נוספת השבוע שבו מזריקים חומר חיטוא לרחם ואפשר לראות טוב יותר.
מה הסיכוי שזה לא באמת פוליפ אלא משהו אחר? ואם כן אז האם זה מסוכן? הבנתי שצריך לנתח אם כן. אני נורא לחוצה.
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח18/11/2012למורן
לפי הספור היתה הפלה והרחם לא עבר ריקון. ה"פוליפ" שניראה עלול להיות שארית הריון (שארית שליה). רצוי מאד לבצע היסטרוסקופיה (היסתכלות לתוך הרחם) בהקדם ולהחליט מה הממצא ומה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012מורן שלום
גן אם מדובר בפוליפ הי שניתן בקלות להסירו.
במידה ותבוצע היסטרוסקופיה ,ניתן באותו מעמד להוציא את הפוליפ שמתגלה בהיסטרוסקופיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושאלה נוספת
מורן18/11/2012נשלחתי לבדיקת בירור בנושא השבוע.
לא רשום לי על גבי ההפניה איזו בדיקה זו. הרופאה רק אמרה שזו בדיקת אולטרסאונד שמחדירים באמצעות קטטר חומר חיטוי. האם זו בדיקת היסטרוסקופיה? והאם היא כואבת?
המון תודה על ההתייחסות ,
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ושאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012מורן,במקרה זה אפשריות שתי בדיקות
1.היסטרוסקופיה
2.סונוהיסטרוגרפיה-הדגמת פתולוגיות בחלל הרחם ע״י הזרקת סלין לתוך הרחם ,תוך ביצוע סקירת אולטרסאונד לזיהוי פתולוגיה תוך רחמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ווסתshay18/11/2012
ד"ר שלום:
ביום שישי ושבת 9/11-10/11, זיהיתי בבדיקת ביוץ ביתית עליה בהורמון ה LH . מתי אם כך אני אמורה לקבל וסת? מתי נחשב כי אני באיחור?
אני מעוניינת בהריון ורוצה לבצע בדיקה ביתית, אך לא לפני האיחור(למנוע עוגמת נפש לעצמי).. אשמח אם תאמר לי אחרי כמה זמן מעליית ההורמון הוסת אמורה להגיע, ומתי אני נחשבת כבר באיחור?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ווסת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012שי שלום
החל מה-25/11 מתחיל בפועל עיכוב בהופעת המחזור עם אפשרות לכניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעיתי
shay18/11/2012דר שלום רב!
טעיתי בתאריכים..
ב 2/11-3/11 (שישי ושבת) פס חיובי חזק בבדיקה ביתית יום א' ה 4/11, לא הופיע כל פס.
מתי, אם כך הנני באיחור?
סליחה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טעיתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012אם טרם קיבלת וסת -בצעי בדיקה היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה יום הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקהשלומית חיים17/11/2012
שלום, בתאריך 11/11 החזרתי עוברים באיזה תאריך הכי מוקדם ניתן לדעת האם אני בהריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
באיזה יום הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012בתאריך 23/11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה יום הכי מוקדם ניתן לבצע בדיקה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2012גם ב 21 כבר אפשר לראות וב 22 אם יש הריון יהיה חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאבינועם17/11/2012
שלום ד"ר,
רציתי לדעת באילו מקרים שולחים לצילום רחם? כמו שכתבתי בהודעה קודמת אני בת 29 , עברתי הפלה בשבוע 10 (הריון ספונטני) עם עובר שהפסיק להתפתח בשבוע 6 , ההפלה בוצעה עם כדורי ציטוטק,מחזור סדיר בין 29 ל 32 יום.הרופא המטפל שלי טוען שאין צורך בצילום רחם (שנה וחצי אחרונות לא הושג הריון).מה דעתך?
(אין לי היסטוריה של ציסטות בשחלה,דלקות וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012אבינועם שלום
לאור האירוע ההפלה שחוית ,ולאור העובדה שחלפה שנה וחצי שאת מנסה להרות ללא הצלחה-ההגדרה של מצב זה הוא אי פריון משני המצדיק לטעמי ביצוע צילום רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הזרעהאבינועם17/11/2012
שלום ד"ר,
אני בת 29 בעלי בן 37,כל הבדיקות תקינות,לפני שנה וחצי השגנו הריון ספונטני שנפל בשבוע 10.מאז עברתי 3 הזרעות עם איקקלומין שלא צלחו והחודש עברתי הזרעה אחרי שימוש בגונל 112 ואורביטל.ביום א' היו 4 זקיקים,2 בימין:14,12 2 בשמאל:13,14
באותו יום של המעקב זקיקים הזרקתי עוד גונל 112 וביום שני בערב הזרקתי מזרק וחצי אורביטל.
ביום רביעי אחה"צ בוצעה ההזרעה:
שאלותיי הן:
1.מה הסיכויי שכל 4 הזקיקים בייצו יחד?
2.מהם סיכויי ההצלחה להזרעה זו ע"פ הנתונים הנ"ל?
תודה רבה וערב טוב ונעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2012שלום,לטעמי מתן האוביטרל היה מוקדם ,הסיכוי לביוץ של כל ארבעת הזריקים הינו קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,שאלה נוספת
אבינועם17/11/2012בטיפול הנוכחי יכול להיות שלמרות הזרקת האורביטל לא היה ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםענבל17/11/2012
אני בהריון שבוע 20
במהלך הערב והלילה האף שלי סתום!!!! לא יכולה לנשום!
האם זה בסדר להשתמש ב:
Ayr saline nasal mist- non medicated, alcohol free
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/11/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תהליך ההזרעהפולינה17/11/2012
שלום,
אני בת כ-38.5, בעלי בן 45 נשואים מזה כשנה, ללא ילדים. הרופא ייעץ לנו לקחת איקקלומין ולבצע הזרעה. בעלי חושש מפני טעות בזיהוי הזרע והאפשרות שיוולד לנו ילד שאינו שלו.
1. אילו אמצעים ננקטים על מנת לוודא שאכן הזרע שיוזרע הינו של בעלי ?
האם הצנטריפוגה, ושאר הכלים עוברים סטריליזציה (ועד כמה יסודית) לאחר כל שימוש ?
2. האם יש אפשרות שבעלי יהיה נוכח כל התהליך מרגע מתן הזרע עד החדרתו לרחם ?
שאלות אלה מעכבות אותנו, ולא הצלחנו לקבל עליהן מענה, גם לא מהרופא שלנו.
אנא תשובתכם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
מיכל17/11/2012את הזרע הוא נותן בית, בכלי חד פעמי שלוקחים מקופת החולים, אתם מביאים את הזרע לרופא והוא מחדיר לך אותו. אין מגע עם זרע אחר בשום שלב של התהליך. בעלך יכול להיות איתך כל הזמן, הוא מביא איתו את הזרע בתיק או שאת מביאה. אין צורך בשום כלי שעובר סטריליזציה.
חבל שאתם מתעכבים בגלל כזה דבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחה והזרעה
פולינה18/11/2012תודה רבה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך ההזרעה - תגובה
פרופ' שלמה משיח17/11/2012במעבדות המבצעות את הכנת הזרע להזרקה תוך רחמית מקפידים מאד על זהוי וסימון המבחנות למניעת טעויות. להערכתי: נוכחות הבעל אפשרית רק במעבדות פרטיות. אנו מאפשרים זאת בבנק הזרע סופרם שבהנהלתנו.
תשובה עבור פולניה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/11/2012שלום,המסקנה המתבקשת מדברייך שכל מי שלא משתמשים בשירותיה של משגיחה עלול לשגות ,לטעמי ההשקעה בהשגחה הינה מיותרת וניתן להסתפק בבקרה של עובדות המעבדה ובהקפדה שלהן על נוהלים הממבטלים את האפשרות לטעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך ההזרעה - תגובה
ד''ר ישראל וגמן19/11/2012פולינה שלום, אמרי לבעלך שאין לו ממה לחשוש שמא הזרע שיוזרק אינו שלו.אינני יודע באיזו מעבדה מוכן הזרע לקראת הזרעתו, אם יש לו ספק שיבקש מהמעבדה להיות נוכח בעת ההכנה . אם הדבר אפשרי במעבדה הספציפית שבה מכינים את הזרע. את הצנטרפוגה אין צורך להעביר סטריליות כי זה מכשיר שבו המבחנות מסתובבות ואין לה כל קשר אם הזרע. אם הזרע לא יהיה במבחנה שהיא סטרילית לא ניתן יהיה להכנינו להזרעה.
מקווה שאת יודעת שבארצנו משתמשים רק בדברים סטרילים.
אמרי לבעלך שאין כל ממש בחששו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוייםshay17/11/2012
ד"ר שלום,
בת 26 שחלות פוליציסטיות. מנסה להיכנס להריון שני כבר מס' חודשים. (הריון שני ספונטני מיד לאחר הפסקת הגלולות). מזהה ביוץ בערכות ביתיות..
עובי רירית יום אחרי ביוץ 7 מ"מ.. ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה 4 לוסת :
43.31-e2
lh-8.4
fsh-6.3
prolactine-16 ML
TSH-2.26
*האם הפרופיל תקין?
*האם עובי הרירית תקין?
*מהם סיכויי להיכנס להריון ספונטני? והאם כדאי לעשות בירור נוסף, מאחר ואני מתזמנת את קיום יחסי המין לפי ערכת הביוץ במגמה של יום כן יום לא מהופעת הפס החיובי.
*האם היית ממליץ לעשות בדיקות נוספות? זרע?..
*סליחה על ריבוי השאלות, פשוטאני מקבלת מרופא הנשים שלי תשובות ציניות, ולא מספקות. הוא טוען שצריך לנסות שנה כדי רק להתחיל בירור,שלא לדבר על טיפול.
הייתי מאוד שמחה לקבל את דעתך המקצועית בנושא.
תודה מראש
הערות והסבר
TOTAL
0.54 ng/ml
0.00
0.54
1.00
הערות והסבר
הקודמת לבדיקה הבאה
הערות לבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים - תגובה
פרופ' שלמה משיח17/11/2012הסיכויים להרות מצוינים. אם לא תהרי תוך 3-5 חודשים של נסיון עם איתור הביוץ עליך לפנות לרופא פוריות לשם טיפול קל בהשריית ביוץ ואולי עוד. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטיהארין17/11/2012
קיבלתי תוצאת בטא ראשונה(180) חיובית ביום שישי האחרון עקב טיפול IVF.
יש לי מעט הפרשות חומות בהירות .לוקחת אוטרוגסטן 900 וקרטיה.
שאלתי היא עד מתי להמשיך עם הקרטיה?
שלוש הפלות בעבר (שבוע 6 ללא דופק שבוע 10 אחרי הפסקת דופק)
תודה מקרב לב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרטיה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2012אני מבין שאת לוקחת במחשבה שזה יעזור למנוע את ההפלה אז יש לקחת לפחות עד שרואים דופק לעובר.בכל אופן אין עדויות שזה ממש עוזר ולכן יש להתייעץ עם הרופא המטפל מתי להפסיק.מקווה שעשית בדיקות לקרישיות יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםשי16/11/2012
שבת שלום לכולם,
אני לקראת החזרת עוברים מוקפאים ואני צריכה לקחת 3 אוטרוגסטן (בכל פעם) 3 פעמים ביום. זו פעם ראשונה שאני לוקחת את התמיכה הזו. לפי דברי הרופא אני צריכה לקחת אותה וגינלית אך לצערי אין מוליך בחפיסה.
שאלתי היא האם אני אמורה להכניס אותה ללא מוליך וסליחה על ההתבטאות האם המיקום שלה שהוא לא יהיה ממש עמוק אכן יהווה את התמיכה הראויה לקראת החזרת העוברים ואחרי החזרתם?
האם יש מישהי שגם השתמשה בתמיכה זו ? כיצד הסתדרת?
תודה רבה
שתהיה שבת שקטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2012יש להכניס את הכדורים כמה שאת יכולה לתוך הנרתיק וזה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ביום 30שירה16/11/2012
שלום,
רציתי לדעת האם ביוץ מאוחר ביום מחזור 30-33 (פוליציסטית) הינו ביוץ בו הביצית פחות "טובה" מביצית ביום ביוץ 14?
ואם כן האם הסיכוי להריון ספונטני פוחת ויש צורך בכל מקרה בטיפולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ ביום 30 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012שירה לעיתים במיקרים של אי סדירות במחזור הוסת אמנם הביוץ הינו עם ביצית תקינה לחלוטין אולם הפזה שלאחר הביוץ(הפזה הלוטיאלית) לעיתים לוקה בחסר -אי ספיקה של הגופיף הצהוב הכרוכה לעיתם בפגיעה בהשתרשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך אודה למענה
שירה16/11/2012תודה על תושבתך ד"ר אשכנזי,
אם כך מה ניתן לעשות?תמיכה של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך לתשובתך אודה למענה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/11/2012שירה שלום,במידה ומאובחן מצב כזה רצוי לתת תמיכה בפרוגסטרון,או לתת טיפול להשראת ביוץ +זריקת אוביטרל במועד האופטימלי להתפתחות הזקיק/זקיקים +תןס]ת פרוגסטרון בנרות או בג'ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות כימייםשירה16/11/2012
שלום,
אני בת 36. בטיפולים על רקע מחזורים לא סדירים (פוליציסטית .)
חוויתי הפלה בשבוע 6 וכן 3 כימיים שני האחרונים רצופים.כמעט כולם למעט אחד מהזרעות.
אין לי בעיית קרישיות,קריוטיפ תקין.בטיפול האחרון גם עם תמיכת קרינון
איך מתייחסים להריון כימי?האם זה הריון שלא השתרש?
אני מרגישה חסרת אונים בנושא של הריונות כימיים מה יכול לעזור?
האם זה קשור לאיכות הביציות? לעובדה כי אני פוליציסטית?
האם פיפל יכול לעזור?האם קלקסן ?
אודה מאוד לתשובכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריונות כימיים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012שירה שלום בד"כ הפלה ביוכימית הינה סימן פרוגנוסטי טוב המלמדת שהיתה הפריה ,העובר התפתח לשלב בלסטוציסט השתרש והתאים שמהם תתפתח בהמשך השיליה התמיינו והחלו להפריש הורמון ספיציפי HCG הנותן את הסמן ההריוני,אולם בגלל פגם כלשהו בהשתרשות שמקורו בעובר,ברירית הרחם ,ובתהליך הביולוגי המולקולרי המקומי נגרמת דעיכה של התהליך.בהעדר רקע סיסטמי או אחר מתן תמיכה הורמונלית מוגברת מסייעת לעיתים במצבים אלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך אודה למענה
שירה16/11/2012תודה על המענה.מה הכוונה תמיכה מוגברת? השתמשתי בקרינון ג'יל פעם ביום והערכים היו לרוב בין 80-60 יחידות ערך שנאמר לי כי הוא מספק.
מה עוד ניתן לעשות? אודה מאוד לתשובתך.
האם פיפל יכול לעזור? אין לי בעיית רירית דקה וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה השפעה יש לפרגניל על הבטאקרן16/11/2012
שלום, בתאריך 1.11 היתה שאיבה, ב 4.11 החזרה של עובר אחד. היום 12 יום מההחזרה בטא יצא 300. אני מקבלת לתמיכה אוטרוגיסטן ופעמיים בשבוע (ראשון+רביעי) זריקת פרגניל לשריר במינון של 1000 (כל הערכה 5000 אני מקבלת רק חמישית). ביום רביעי 14.11 קיבלתי זריקה וכאמור היום יומיים אחרי עשיתי בטא. ושאלתי היא כמה השפעה יש לפרגניל במינון נמוך של 1000 מלפני יומיים יש על התוצאה? תודה רבה וסופ"ש רגוע ושקט לכולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2012בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2012בדרך כלל ניתן למצוא את הההרמון בעקבות זריקת אוביטרל כ4 עד 5 ימים לאחר הזריקה, אך הבטא שלך די גבוהה ולכן אני מאמין שאת בהריון.
כמה השפעה יש לפרגניל על הבטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2012לפרגניל בשיעור 1000 יחדות לפני יומיים יכולה להיות השפעה שיכולה להתבטא בשיעור של מאות יחידות כעבור יומיים,בצעי עוד בדיקת ביטה ביום א לפני שאת מזריקה פריגניל ואם תהייה עליה בביטה הרי שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכם על התשובות והיום...
קרן18/11/2012אז כמו שכתבתי, ביום 12 ויומיים אחרי פרגניל (1000 יח' בלבד) בטא היתה 312
היום 14 יום אחרי החזרה ו 4 ימים אחרי הפרגניל הבטא 586
אין הכפלה מלאה אבל אולי זה בגלל הפרגניל שהשפיע עוד על התוצאה הראשונה? האם התוצאות הנ"ל נראות תקינות? תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)