מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לייעוץמודאגת12/12/2012
שלום לרופאים,
אני בת 37 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני לפני 8 שנים
אחרי 6 IVF בגלל רזרבה שחלתית נמוכה
שאיבה בין 1-7 ביציות עם הפריות יפות
3 הריונות כימיים
היסטרו תקינה
צילום רחם תקין
נוטלת קלקסן למרות שאין בעיית קרישה
מזריקה בכל סבב 375 יח' מנוגון (פיורגון וגונל לא היו תוצאות טובות)
איך הייתם ממליצים לי להמשיך? בדרך ל-IVF 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לייעוץ - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2012מענה לשאלה זו יהיה שטחי. אני נוהג לעבור על כל טיפולי ההפריה הקודמים בצורה יסודית כולל על הפרוטוקולים, על מספר הביציות ואיכותן, מספר העוברים ואיכותם, מצב הרחם ועוד פרטים רבים ורק על בסיס אלו מתכנן את הטיפולים הבאים. לפי הכתוב את ניזקקת למינון של 375 יח', זה מינון סביר ואם בו נשאבות כ-7 ביציות אז הרזרבה השחלתית שלך סבירה. ניתן ללמוד טוב יותר על הרזרבה השחלתית לפי ערכי ה-FSH ביום השלישי לדימום הוסתי, לפי ערכי ה-AMH וכן לפי ספירת המספר של הזקיקים הראשונים-האטרלים בשחלה (AFC).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרו' משיח
מודאגת12/12/2012תודה על המענה המהיר!
ה-FSH שלי עומד על בין 11-18
וה-AMH 0.22
שאיבה של 7 ביציות הייתה פעם האחת
שאר 3 ביציות
ופעם אחת 1
מה זה אומר לגבי הרזרבה שלי?
בנוסף התרגשתי מאוד לראות אותך בכתבה בעובדה!
אתה מדהים! הלוואי והייתי גרה במרכז להיות אחת המטופלות שלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרו' משיח - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/12/2012זו בהחלט רזרבה ירודה. עם זאת ניתן לנקוט בפרוטוקול של מחזור אבעי בתמיכה או לחילופין להגדיל משמעותית את המינונים. כדאי שתתיעצע עם מומחה פוריות מנוסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה לדר' בידראור12/12/2012
קודם תודה רבה. האם התורם צריך לעבור בדיקות גנטיות למרות שזה תרומת ביציות או שהוא צריך לעבור בדיקות נוספות שיתאימו לתורמת מקייב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה לדר' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012אם התורם עובר בדירות גנטיות והן תקינות אז זה לא משנה מה קורה אצל התורמת היות ועל מנת שהילוד תהיה לו בעיה חייבים שני ההורים להיות בעלי אותה הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה וגודל זקיקיםמיכל12/12/2012
שלום ,
בדיקת דם היום = יום שלישי -
E2 = 2496
6 זקיקים בגודל-
19
17.5
16.5
11
10
10
הרופא החליט על שאיבה ביום שישי ונתן לי מחר צטרוטייד והיום ומחר להמשיך הורמונים .
האם התזמון נכון ?
האם יש סיכוי שהזקיקים בגודל 10 ו- 11 יגיעו לבשלות ויוכלו לשאוב ביצית בשלה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאיבה וגודל זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2012מיכל שלום
השיקול של הרופא שלך מצויין עדיף לפעול לפי הזקיקים הדומיננטים ולא לחכות זמן נוסף להתפתחות הזקיקים הקטנים שמפגרים הרבה מאחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורם זרעאור11/12/2012
שלום
אני זקוקה לתרומת ביציות. יש לי כרגע בן זוג ואנחנו רוצים להביא ילד.
השאלה שלי מה התהליך שהוא צריך לעבור? האם הוא צריך לעשות איזה שהן בדיקות אם כן איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תורם זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר12/12/2012בדיקות דם לHIv
ל hepatitis B+C
כמו כן רצוי לעבור בדיקות דם גנטיות ולעבור יעוץ במכון גנטי.
צריך לחתום בפני נוטריון ששניכם מסכימים לטיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדינה11/12/2012
אני אחרי החזרת מוקפאים שהוגדרו כיפים. אני בת 33.5.
רציתי לדעת האם יש לי סיכוי סביר להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2012ליה שלום הסיכוי הוא יותר מסביר הוא בהחלט טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרה דחוףמלי11/12/2012
לרופאים שלום אני בת 28
מטופלת בהפריות אתמול קבלתי מחזור
והרופא שלי נתן לי כדורים בשם דופסטון לשתות מהיום במשך 10 ימים 2 כדורים ביום
הוא אומר שהרירית שלי עבה בגלל זה לא נקלט לי העוברים שאם תמיד יפים!!!!!
הוא אומר שאני ישתה 10 ימים ולאחר מכאן אני יחזיר עוברים
שאלה
1 האם הכדורים האלה עוזרים להורדת הרירית ??
2 האם לאחר לקיחה של 10 ימים אפשר להחזיר עוברים ?
תודה רופאים יקריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2012לקיחת התרופה לא מאפשרת החזרת עוברים בעוד 10 ימים.
אולי לא הבנת נכון?
אם אילו ההוראות אז זה לא נכון לעשות את מה שכתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבידר היקר
מלי12/12/2012אני בטוחה שהרופא שלי אמר לי כן הוא אמר לי לשתות 10 ימים את הדופסטון
ואחרי ה10 ימים שאני מסיימת את הכדורים לבוא אליו....
והוא יגיד לי מתי לעשות את ההחזרה
לבידר היקרר
אתה לא ממליץ לי לעשות את ההחזרה בטיפול המחזורי הזה?
ולמה גורם הכדור דופסטון ?
הרופא לי אמר שהרירית שלי עבה וזה יוריד לי אותה האם זה נכון?
תודה רבה בידר היקר
וחג חנוכה שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבידר היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר12/12/2012הדופסטון זה פרוגסטרון.
מה שאני חושב שהרופא התכוון לתת לך זאת כי בהפסקת הטיפול יגיע וסת, ואז אפשר להכין את הרחם מחדש להחזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרדמהשיר11/12/2012
שלום.
אני לפני שאיבה ויש לי שאלה. איך הרופא יודע שאני רדומה לפני שהוא מתחיל
בפעולת השאיבה? אני חוששת שיתחיל לדקור את השחלות לפני שנרדמתי.
אודה להרגעה שלכם. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרדמה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2012בדרך כלל הרופא המרדים נותן אישור לרופא המבצע שאיבה מתי להתחיל.
תבקשי מהמרדים שלא יתן לרופא להתחיל עד שהוא לא נותן אישור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופסור בידר, הרגעת אותי
שיר11/12/2012תודה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' משיח ופרופ' אשכנזי בבקשהמיכל11/12/2012
מזה כשנה ואני ובעלי מנסים להיקלט ללא הריון וטרם הצלחנו.
יש לנו ילד בן 2.3.
לאחרונה עשינו בירור פיריון: אני עשיתי צילום רחם שיצא עם חשד להידבקות והיסטרוסקופיה שמצאה הידבקות קלה והוסרה במהלך הבדיקה. בדיקות הורמנליות תקינות.
בעלי עשה בדיקת זרע: נפח: 1.5
ריכוז: 19 X 10 בחזקת 6
PH: 8.0
תנועתיות:37% , תנועה פרוגרסיבית 26%
ליוקוצים: לא נצפו
SWIM UP ריכוז 10 בחזקת 6
תאים תקינים 4% , פתולוגיות ראש 80% , פתלוגיות זנב: 16%.
בהתייעצות עם רופא הפיריון הומלץ לנו על זריקות גונל F והזרעות.
מה לדעתכם הטיפול המתאים במקרה שלנו?
מה דעתכם על הטיפול שהוצא לנו ע"י יועץ הפיריון?
האם זה נכון ישר לגשת להזרעות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין כי יש לי מחזורים לא
מיכל11/12/2012סדירים כל 40 יום +-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שכחתי לציין כי יש לי מחזורים לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2012לילך שלום
מאחר ואתם מנסים להכנס להריון כשנה ,הרבה מעל התקופה הסבירה להרון לאחר פריון ראשוני הרי שהמלצתו של הרופא שלך במקום ,במיוחד שגם מחזורי הוסת שלך אינם סדירים ביותר ,הטיפול המשולב סגונל להשראת ביוץ +הזרעות תוך רחמיות עשוי לשפר את פוטנציאל הפוריות שלך פי 3-4 ביחס לנסיונות עצמוניים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הזרעה אידיאלישרונה11/12/2012
ערב טוב,
בבדיקות דם שערכתי לבדיקת מועד ביוץ לקראת הזרעה עלו הממצאים הבאים:
יום ראשון
אסטרוגן 977
פרגסטרון 3.98
LH - 49
יום שני
אסטרוגן 235
פרוגסטרון 9.11
LH - 12
שאלתי היא מתי התקיים הביוץ?
מניסיונך איזה יום נחשב ליום האידיאלי להזרעה ועד מתי ניתן להזריע כלומר מה הגבול העליון עד מתי הביצית ניתנת להפרייה?
תודה רבה וחג שמח,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד הזרעה אידיאלי - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2012הביוץ היה ביום ראשון ואז היה צריך לעדות את ההזרעה.
אין נתונים למה שית את הבדיקות דוקא ביום ראשון ולא קודם ואין נתונים לגבי בדיקת הזקיק או הזקיקים באולטרה-סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון???ענת11/12/2012
12יום אחרי החזרת מוקפאים תשובה 39.4???מזה אומר ומה צריך לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012ענת ,מזל טוב את בהריון התחלתי,בצעי בעוד יומיים בדיקת ביטה כמותית חוזרת,המשיכי את הטיפול התמיכתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תמיכה דר????האנד וגינלי?
ענת11/12/2012תודה ובעוד יומיים כמה הבטא צריכה להיות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איזה תמיכה דר????האנד וגינלי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2012שלום ענת ,בד"כ תמיכה בנרות פרוגסטרון,לעיתים בתוספת אסטרוגן.
בדיקת הביטה יומיים לאחר הבדיקה הראשונה צריכה להיות בין 70-80 יחידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר ותודה
ענת12/12/2012תואה של הבדיקת דם היום הייתה 66וחצי ביום שני הייתה 39.4
האם תקין ???והרופא לא אמר לי להמשי עם שום תמיכה יש סיבה לדעתך????
מה השלב הבא אולטרא וכו...?????תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר ותודה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/12/2012העליה לא תקינה אך יש להמשיך בבדיקת הדם ולראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שלום
ענת18/12/2012תוצאה הראשונה היתה 33.4 לאחר יומיים 66וחצי היום אחרי 6ימים 134.7האם זה תקין ??????אי זה אמור להיות ???ואיך מחשבים זה החזרת מוקפאים מה גיל ההריון????תודה
דר שלום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2012ענת שלום ,עליית ערכי הביטה שלך אינה עומדת בציפיות להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא11/12/2012
ערב טוב,
האם ניתן לקבוע בוודאות האם הרחם הוא דו קרני או מחיצתי באולטרא סאונד רגיל או שעדיף אולטרא סאונד תלת מימד?
כמו כן, אם היסטרוסקופיה ניתוחית קבעו שיש לי רחם מחיצתי זה בד"כ לא משאיר מקום לספקות, לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/12/2012לא בכל תנאי צריך לעשות ניתוח מחיצה.
תלוי מה גודל המחיצה ואם בכלל הרית והיו לך הפלות חוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום,על מנת לבסס אבחנה של רחם מחיצתי יש צורך בהפעלת שתי הפרוצדורות על מנת לבסס אבחנה של רחם מחיצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
א11/12/2012איזה פרוצדורות, היסטרוסקופיה ואולטרא סאונד תלת מימד? אם בשתיהן אמרו לי שיש לי רחם מחיצתי, אך באולטרא סאונד רגיל ובדיקה דינית הרופא לא הייה בטוח, על מה עליי לסמוך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/12/2012שלום
אם גם בהיסטרוסקופיה ,ואולטרסאונד תלת מימד נקבע שמדובר ברחם מחיצתי ,הרי שמדובר ברחם מחיצתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום 5 ימים אחרי החזרהמאיה11/12/2012
שלום,
ביום רביעי עברתי החזרת עוברים טריים (בני 3 ימים) ואתמול בצהריים (יום שני) כשהוצאתי את מקל התמיכה - ראיתי בקצה קצת דם.
אין בנוסף גם דם על התחתונים.
אתמול בבוקר כשהכנסתי את המקל בשכיבה הרגשתי שקצת יותר קשה לי להכניס- כאילו פתאום נתקלתי שם במחסום, אבל בסוף לאחר תזוזות קצת עם המקל - הצלחתי להכניס רגיל. ואז בצהריים כשהכנסתי שוב - היה הדימום. מאז כשאני מכניסה את התמיכה יש ממש מעט הפרשה חומה על המקל.
האם יתכן שרק פצעתי את עצמי למרות שלא הרגשתי כלום?
או שמדובר בהפלה? או מה?...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום 5 ימים אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום ,קרוב לודאי שמדובר באירוע על רקע השימוש בנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות לא משמחת
מאיה13/12/2012בוקר טוב, לאחר שביום שני היה דם על מקל התמיכה ואחריו קצת הפרשות חומות. אתמול היה לי דימום בניגוב למשך 15-30 דק' בערך - לא חום, זה היה בוודאות אדמדם, מעט ורק בניגוב.
ואחרי זה כל היום בניגוב היו לי הפרשות מוזרות בצבע חום קצת, כמו חתיכות קטנות קטנות וצמיגיות. ובערב יצא כבר גוש צמיגי וחום בניגוב (לא ענק, אבל גושון).
מה זה אומר? האם זה עובר רצוץ?
תזכורת - אתמול היה בדיוק שבוע לאחר ההחזרה של 2 עוברים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיספסת אותי... אודה לתשובה! תודה!
מאיה13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התפתחות לא משמחת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012מאיה שלום ,קרוב לודאי מדובר בגירוי של צואר הרחם המגיב לשימוש בנרות ע"י דמם ,ההדם כאשר הוא נקרש יוצא בצורת גושים יחד עם תוכן הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אחרון
מאיה13/12/2012תודה רבה! האם התשובה תשתנה אם אני אחדד ואומר שבהפרשות יש לא רק גושים אלא גם משהו שנראה כמו חתיכות קילופים קטנות? משהו מאוד מוזר... תודה! :)
המשך אחרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/12/2012חתיכות אלה הם קרישי דם מאורגנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר והסובלנות!
מאיה13/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שהוכפלה פי 1.6 - אני בלחץדנה11/12/2012
אני בלחץ היסטרי בגלל הבטא של היום
---------
אוביטרל לפני שאיבה:יום חמישי 22.11
שאיבה:יום שבת 24.11
החזרה של עובר אחד בן 4 תאים בדרגה א: יום שני 26.11
(את כל הסבב עשיתי ללא הורמונים חוץ מהאוביטרל)
אני גם לא לוקחת שום תמיכה וואגינאלית ועוקבת מידי יום ביומו אחרי ההורמונים בדם כדי לוודא שרמת הפרוגסטרון מספיקה
---
את הבטא "הרישמית אני צריכה לעשות מחר יום שבת 8.12 - אבל התחלתי לעשות בדיקות דם יומיומיות ו....גיליתי שיש בטא חיובית
---
יום ראשון 2.12 שהוא היום ה- 21 לממחזור הבטא:3.2 , הפרוגסטרון:34.62
יום שני 3.12 הבטא:3.47 הפרוגסטרון 24.6 והאסטרדיול 969
יום שלישי 4.12 הבטא:11.4 הפרוגסטרון:37.16 והאסטרדיול 1706
יום רביעי 5.12 הבטא:24.3 הפרוגסטרון 44.8 והאסטרדיול:1365
יום חמישי 6.12 הבטא 41.5 הפרוגסטרון 49.68 והאסטרדיול 1291
יום שישי 7.12 הבטא:84 הפרוגסטרון 46 והאסטרדיול 1600
יום ראשון 9.12 הבטא 154 --- זה היום "הרישמי שלמעשה אני צריכה לעשות את בדיקת הבטא הראשונה
יום שני 10.12 הבטא 216 פרוגסטרון 48 אסטרדיול 1345
יום שלישי 11.12 בטא 242 פרוגסטרון 47.49 אסטרדיול: 1777
--------
אני רוצה להדגיש שאני ללא תמיכה וואגינאלית של פרוגסטרון וואגינאלי
----
אבלללל אני מודאגת כי הבטא הוכפלה מיום ראשון להיום רק פי 1.6 ולא פי- 2 אני מטפסת על הקירותתתת , לא שקטה ורוצה לדעת מה דעתכם???
--
מתי אני צריכה לעשות עוד בדיקה של בטא?
האם יש לי סיבה להיות מודאגת???
תודה.
---
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שהוכפלה פי 1.6 - אני בלחץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום,ערכי הביטה שלך בטווח התקין,כולל הביטה האחרון,בצעי בדיקתמאולטרסאונד ביום א הקרוב לזהות שק הריון(שבוע 5)-שושה שבועות לאחר החזרצ העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היישירן11/12/2012
ביום ה5 לוסת התחלתי להזריק מונוגון במינון של 75
ולפני שבוע התחלתי לקחת צטרוטייד.
היום ה14 למחזור זה המצב:
21 16 13 12 11 19 17 16 15 14 11 11 11 10 10
התקשרו אלי הרגע ואמרו לי להזריק בתשע וחצי בערב אוביטרל ולבוא לשאיבה ביום חמישי!!
אני ממש בלחץ כי אני רואה שיש רק 2 גדולים שזה ה21 וה19
מה קורה עם האחרים ???? הם ימשיכו לגדול לדעתך?? כי היום אני כבר לא מזריקה מונוגון. אני ממש לחוצההה!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
היי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום,7 מבין הזקיקים שלך מעל 14-21מ״מ ,ויתכן שבניבות אלו העדיפו להימנע מגירוי יתר ולהסתפק בזקיקים הקיימים ול לסכן אותך בגירוי יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לצוות הרופאיםאצילה11/12/2012
בוקר טוב, בת 31
4.6.12 קיבלתי מחזור
15.6.12 שאיבת ביציות לאחר 6 מנווגון +איקסי
17.6.12 החזרת 2 עוברים יפים
קבלתי בטא גבוהה חיובית, הודעה על 2 שקים אבל בשבוע 9 אחד מהם לא צלח
ההריון התפתח יפה, הבדיקות טובות, לא עשיתי מי שפיר.
אתמול בבדיקה אצל הרופא, אני אמורה להיות שבוע 27 והתינוק לשקול קילו
ומה שקורה זה שהתינוק שוקל קילו שלוש מאות!! ולכן לפי חישוב הרופא אני שבוע 29
אז מה נכון באמת? איזה שבוע אני בעצם? מה תאריך הלידה?
ומהם הגורמים שהתינוק גדול?
התחלתי את ההריון במשקל 43 היום אני 54 קילו
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לצוות הרופאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/12/2012שלום אליזבט
בתחשיב גיל ההריון את נמצאת בשבוע 27+ארבע ימים.באשר לערכץ המשקל צריך להתייחס בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לצוות הרופאים - תגובה
ד''ר ישראל וגמן11/12/2012גיל ההריון שלך נקבע במדויק הלו עברת IVF וכאן החישוב הוא מדויק . על פי חישוב זה את בשבוע 27. לא הייתי סומך על המשקל סומך על המשקל לקביעת גיל הריון.גם אם המדדים האחרים גדולים יתכן ומדובר בתינוק גדול לגילו . תופעה זו צריך לברר ואפשר לברר .
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)