מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני דופקשירה13/11/2012
עדין לא ביצעתי בדיקת אולטרסאונד אבל לפי ערכי הבטא קיים חשד להיות מרובה עוברים בעקבות הזרעה האם אני יכולה לקיים יחסי מין עם בעלי בשלב של שבוע 4-5
או שעדיף להמתין לדופק ובדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפני דופק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012מאיה אין הוראת נגד לקיום יחסים בהריון צעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרדת זרע לבןשרון13/11/2012
שלום,
מה האחוזים להבאת בן בעזרת תהליך של הפרדת זרע ? האם יש סיכונים בתהליך ?
האם ידוע אחוזים להבאת בן ע"י תזמון ביוץ + שתיפת בסיסת של הנרתיק ?
תודה,
שרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרדת זרע לבן - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/11/2012כל האמצעים האלו מעלים את הסיכוי להשיג עובר זכרי רק במקצת. הייתי מעריך שהסיכוי לא עולה על 55%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןאורית13/11/2012
אני לוקחת אוטרגסטן לאחר טיפול אם במידה ולא התרחש הריון אקבל מחזור אפילו שאני לוקחת אוטרוגסטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/11/2012לא
אם את ממשיכה אוטורוגסטן, הוסת עלולה להידחות אפילו כשאין הריון. הדרך לנהוג היא לבצע בטה ביום ה-12 לאחר החזרה ואם שלילי-להפסיק את האוטרוגסטן ולקבל מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה13/11/2012
ערב טוב לכל הרופאים
ברצוני לשאול בבקשה לגבי התמיכה.
בקצרה להסביר שיש לנו ילד מקסים בן שנתיים כמעט מהפריה ראשונה מטריים ,חשוב לציין שלקחתי תמיכה גסטון זריקות.
לפני יומיים עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילית מהמוקפאים 2 עוברים שהתפתחו יפה מאד רק שלקחתי נרות אנדומטרין.
השאלה האם אני יכולה לחזור לאותה התמיכה גסטון במחזור הטפול הקרוב?
הבנתי מהחיות של אלישע שאין בעיה לבקש גסטון אבל מה אתם הרופאים אומרים אולי אם התמיכה הזאת יהיה יותר טוב גם לגבי התופעות לואי וגם מהתוצאה עצמה .
תודה וערב טוב יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/11/2012אי ההצלחות לא נובע מהתמיכה דוקא ויש הרבה גורמים שיש להעריך אותם ולשנות בהתאם. רצוי לפנות למומחה פוריות כדי שיעבור על כל פרטי הטיפול ויקבע את הפרוטוקול והתמיכה המתאימים. באשר לגסטון, אני מעדיף אותו. עם זאת היה חסר ביבוא שרק לאחרונה נפתר על ידי יבואן אחר (לפידות-פרינג).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריון וצרבתליאתי13/11/2012
היי הוסת שלי היתה ב6/10/12 ואת העוברים המוקפאים החזירו לי ב23/11 הם בני יומיים.מה פירוש הדבר באיזה שבוע אני?
בנוסף,היום פתאום התחיל לי תאבון וכן צרבת..האם טבעי (אמורה להיות בשבוע החמישי לפי החישוב שלי)
תודה מראש,
ליאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל מענה..תודה
ליאתי13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב שבוע הריון וצרבת - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/11/2012לפי הפרטים שכאן, הביוץ שלך היה ב-21.10, חישוב ההריון ותחיל משבועיים קודם ז.א מ-6.10 ואת עתה בשבוע 5+2
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאתי13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהחזרת עוברים מה הגורם לחוסר היריוןשלומית חיים12/11/2012
במידה והוחזרו עוברים מדוע יש סיכוי שאין הריון , הרי הפעולה הפולשנית והפרייה בחוץ מגבירים את הסיכוי , מהם המרכיבים שעלולים לגרום למתן תשובה שלילית של היריון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בהחזרת עוברים מה הגורם לחוסר היריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012
אילנה שלום
השתרשות העובר הינו תהליך שבו מעורבים מצד אחד העובר ,ומצד שני רירית הרחם של האישה,יש בתקופה של המחזור זמן ייעודי קצר ומדויק שבו התחברות בין רירית הרחם ההפרשתית המצויה בהשפעת פרוגסטרון והעובר הבשל בלסטוציסט היא אפשרית-תקופה זו קרויה חלון ההשתרשות –בתקופה זו (יום 20-21)חלים שינויים מורפולוגיים ברירית הרחם ומופיעים גופיפים מיוחדים(פינופודס)הבולטים לחלל-בתהליך זה מעורבים גורמי גדילה ,ציטוקינים ,גנים,מולקולות הצמדה,קלציט ונין ועוד.הציטוקינים פועלים כשליחים כימיים ויכולים לשמש כסמנים לחלון ההשתרשות האופטימאלי .
מכל האמור לעיל ניתן להבין שכל תקלה בתהליך זה יכולה למנוע את קליטת העובר ,וזאת מבלי לקחת בחשבון את הדרישה לאיכויות גנטיות ומורפולוגיות מצד העובר שהן תנאי בל יעבור על מנת להשתרש.
הדבר משול לניסיון פתיחת מנעול עם צרור מפתחות גדול שאחד המפתחות רק מתאים ,צריך מזל כדי שהמפתח המתאים יפתח את המנעול בניסיון הראשון .
כמובן שלא הזכרתי גם את התלות של התהליך בטיפול ההורמונאלי וניהולו האופטימאלי ע"י הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהחזרת עוברים מה הגורם לחוסר היריון - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012שכחתי להוסיף גם את החשיבות של איכות מעבדת ה-IVF בהשגת עוברים איכותיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך.
שלומית חיים13/11/2012תודה רבה על תגובתך , מקווה ומצפה לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?מיכל12/11/2012
שלום לרופאים. בת 38
ביצעתי הזרעה מספר שש בתאריך 23.10 , לאחר גונאל אף ואוביטרל כמובן.
לאחר תשעה ימים בלבד החלו דימומים שלא היו בהזרעות קודמות, ממש מעטים ורק בניגוב, לא דם זורם. ביום ה-14 להזרעה קיבלתי ווסת רגילה לחלוטין, דימום מוגבר וכמובן שלא עשיתי בדיקת בטא.
מכיוון שאני לפני IVF הרופא הודיע לי ביום השני לווסת שהוועדה אישרה את ההפרייה ושנתחיל כבר בחודש זה. הגעתי אליו ביום השני לווסת, בתאריך 7.11
ביצע אולטרסאונד ונראו שתי ציסטות בשחלה ימין, הוא החליט לתת לי גלולות לשבועיים, ואז להתחיל הורמונים לקראת שאיבה.
אני כבר שישה ימים עם גלולות, הווסת פסקה אך עדיין נותר דימום קטן, דליל, אם אני מחשבת את כל הימים של הדימום, שהתחיל כבר מהיום התשיעי להזרעה זה כבר היום ה-11 שבו יש דימומים, אמנם הווסת הייתה שלושה ימים של דימום מאסיבי אך אף פעם לא היו לי המשכי דימום לאחריה. חשבתי שייתכן שזה בגלל הגלולות ואני לא יודעת מה גרם לי לעשות בדיקת בטא היום, התוצאה היא 3806 !!
כעת ראיתי את התוצאות באתר של הקופה ואני לא משיגה את הרופא. האם ייתכן שיש הריון וקיבלתי ווסת "כרגיל"? האם נגרם נזק כלשהו בשל לקיחת הגלולות?
בחישוב שאני עושה עברו היום בדיוק 21 ימים מאז ההזרעה, כלומר חמישה שבועות מאז הווסת שלפני ההזרעה. האם זו רמת בטא שמתאימה לשבוע חמש? אשמח למעדה, תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
פרופ' שלמה משיח12/11/2012מסתבר שהדימום לא היה וסת אלא הריון. חבל שלא בצעת בדיקת הריון 12 יום לאחר ההחזרה. בכל מקרה הערכים של הבטה מתאימים לשבוע 5-6. יש לקוות שההריון ימשיך תקין. בעיד שבוע כדאי חבצע א. ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מיכל12/11/2012תודה על תשובתך פרופ' משיח. אכן חבל שלא ביצעתי בטא. אגב, זו לא הייתה החזרה, אלא הזרעה (אחרונה לפני מעבר להפריות) לכן גם לא קיבלתי תמיכה. האם יש איזשהו סיכוי שייתפתח הריון למרות הדימום? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
נטע13/11/2012גם אני אשמח לקבל תשובה, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' שלמה משיח13/11/2012כן בהחלט. אני מציע גם להתייעץ עם המכון הטרטולוגי שבירושלים כדי לקבל מושג אם טיפול בגלולות יש בו נזק אפשרי, אבל זאת רק אחרי שתבצעי א.ס ויראה עובר ודופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות חמות על יחידת IVF הר הצופיםמאיה12/11/2012
שלום בנות יקרות!
האמת, לא ביקרתי בפורום מאז הניסיון הראשון שלנו להביא ילד לעולם - וזה בשנת 2001 (או, כמה אני זקנה!).
היום, בסוף 2012, חודש אחרי שנולדנו לנו בת שלישית! מטיפולי IVF ו- IVM החלטתי להוכיר תודה לרופאים, האחיות ועובדות המעבדה המסורות של יחידת IVF הר הצופים.
בזכותם אנחנו משפחה מלאה היום, בת 5 נפשות, דבר שנראה בזמנו כחלום בלתי ניתן להשגה.
לאורך כל השנים האלה - 11 במספר, 32 הפריות, כמה אכזבות בדרך (הריון שלא התפתח, הריון כימי וסתם תשובות שליליות) זכינו ליחס אוהד, מבין, להקשבה מלאה, לטיפול מקצועי אשר לקח בחשבון את כל המרכיבים האובייקטיביים והסובייקטיביים שלנו כמטופלים.
תמיד התיעצו איתנו, תמיד הציעו לנו טיפולים חדשניים ותמיד שאלו לדעתנו.
כיוון שבמהלך השנים עברנו דרך הידיים הטובות של כל הרופאים כמעט ביחידה, קשה להמליץ על מישהו ספציפי.
אז רק נודה לאלו שטיפלו בנו בסיבוב האחרון שנמשך כ- 5 שנים - פרופ' אריה הורוביץ ר' היחידה ודר' יובל בדולח. אנשים מקצועיים, אנושיים, קשובים ואיכפתיים במלוא מובן המילה. מהם תמיד זכינו ליחס אישי, לאמפטיה וגם לתוצאות - הילדה, כאמור, נולדה לפני חודש. דר' בדולח גם הכניס וגם הוציא אותה לעולם :).
אם אתן מחפשות בידי מי להפקיד את עתיד הטיפולי הפוריות שלכן - מניסיון זהו המקום!
בהצלחה לכולן!
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המלצות חמות על יחידת IVF הר הצופים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012מאיה כל הכבוד למילים החמות והכרת התודה למחלקה וצוות הרופאים של היחידה בהדסה הר הצופים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא התחלת טיפול חדששלי12/11/2012
שלום,
אני אחרי טיפול ראשון בגונאל F + הזרעה שהסתיים ללא היריון, בשחלה שמאלית מוגדלת עם מבנים של ציסטות (הייתי על סף גירוי יתר גם בכל 3 הטיפולים הקודמים באיקקלומין+הזרעה).
אני לא מקבלת וסת באופן עצמוני, בטיפולים קודמים נרשם לי ארגסט להבאת הוסת.
ככלל, האם יש להמתין תמיד במצב כזה שבועיים לפחות עד לנטילת הארגסט להבאת הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם בבקשה...
מיכאלה13/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה בנושא התחלת טיפול חדש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012שלי שלום
רצוי להמתין להופעת המחזור לאחר הטיפול,ובכל מקרה כדאי שהציסטות יספגו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון גדילה ביו-טרופיןיי12/11/2012
שלום רב,
התחלתי היום סבב 6 של טיפולי פוריות, קיבלתי פרוטוקול שכולל ביו טרופין 4 אמפולות יום כן יום לא מהיום הראשון של הווסת. אשמח לקבל הסבר בנוגע לשימוש בהורמון גדילה לטיפולי פוריות וכן לקבל הסבר האם יש להורמון הגדילה תופעות לוואי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמון גדילה ביו-טרופין - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2012הורמון הגדילה אינו מקובל כיום במסגרת טיפולי פיריון.
בעבר הייתה מחשבה שזה יתן תגובה שחלתית טובה יותר.
התרופה יקרה ולא ממונת על ידי הקופות. לדעתי אין לתרופה הזאת יתרון בהשגת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביו-טרופין - המשך
יי12/11/2012ד"ר בידר תודה רבה על תשובתך המהירה
קיבלתי את הפרוטוקול מרופא בכיר מהדסה
כאמור היום לקחתי את הזריקה הראשונה ואני אמורה לקחת עוד 3 (יום כן יום לא).
איך אתה מציע להמשיך
האם אתה יודע על תופעות לוואי לתרופה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביו-טרופין - המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2012לא יהיו תופעות לואי.
הטיפול הוא גישה אישית של הרופא.
אני מסיק כי יש לך תגובה שחלתית נמוכה.
היות ואני לא יודע את כל הפרטים שלך לא אוכל להוסיף עוד רק שלפי דעתי לזריקות אין כיום התויה בטיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםיאנה12/11/2012
ערב טוב לכל הרופאים
ברצוני לשאול בבקשה לגבי התמיכה.
בקצרה להסביר שיש לנו ילד מקסים בן שנתיים כמעט מהפריה ראשונה מטריים ,חשוב לציין שלקחתי תמיכה גסטון זריקות.
לפני יומיים עשיתי בדיקת בטא שיצאה שלילית מהמוקפאים 2 עוברים שהתפתחו יפה מאד רק שלקחתי נרות אנדומטרין.
השאלה האם אני יכולה לחזור לאותה התמיכה גסטון במחזור הטפול הקרוב?
הבנתי מהחיות של אלישע שאין בעיה לבקש גסטון אבל מה אתם הרופאים אומרים אולי אם התמיכה הזאת יהיה יותר טוב גם לגבי התופעות לואי וגם מהתוצאה עצמה .
תודה וערב טוב יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2012יאנה שלום
יעילות הטיפול בנירות או בג'ל וגינלי אינה נופלת מזו של זריקות הגסטון,מתן הזריקות נדרש לעיתים בגלל תופעותלואי בלקיחת התכשירים הוגינליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמיכל12/11/2012
שלום וברכה,
אני אחרי החזרת שלושה עוברים מוקפאים לפני 12 יום (31.11- יום רביעי)
היום בבטא- 475- האם נראה כי מדובר בהריון תאומים?
אם ההחזרה הייתה ברביעי בצהריים היום זה היום ה12 או ה13 להחזרה?
מה סיכויי ההשרדות של הריון כזה? ידוע לי שבהריונות IVF אחוז ההפלות בשבועות הראושנים גבוהים יחסית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ערכי בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/11/2012שלום ערכי הביטה גבוהים ויתכן ומדובר בהריון רב עוברי,סיכויי ההישרדות של ההריון תלויים בגורמים רבים,באופן כללי הם טובים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות AMHמ. מ12/11/2012
מעוניינת לדעת היכן בתל השומר מבצעים בדיקות AMH, באיזה שעות האם יש צורך בתיאום מראש,טופס 17 ?
בתודה... מ. מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות AMH - תגובה
ד''ר ישראל וגמן12/11/2012מציעה שתתקשרי למעבדה הרדיואימונולוגית בתה"ש ותפני שאלה זו אליהם. מעבדה זו מבצעת בדיקות אלו ואת הנוהל הם יודעים בצורה הטובה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאענת12/11/2012
שלום
אני אחרי החזרת 2 עוברים בני 3 ימים , ההחזרה בוצעה ביום 25.10.12, ביום 06.11.12 ערכי הבטא היו 36.9 ואחרי יומיים עלו ל-50, קבעו לי עוד בדיקת דם ליום חמישי הבא, האם אי הכפל הבטא מעידה על היריון לא תקין או שמוקדם לקבוע זאת..
יתרה מזאת.. ביום 11.11.12 כלומר 3 ימים אחרי בדיקת הדם לפיה ערכי הבטא היו 50 קניתי ערכת היריון ביתית, נדהמתי כשראיתי פס אחד ולא שניים... מה זה אומר. האם ייתכן וערכי הבט יורדים? והאם ייתכן בשלב זה ערכת היריון ביתית לא תזהה את ההיריון ?
לעזרתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2012עלית ערכי הבטא הם לא תקינים ומה שקורה בדרך כלל הבטא עולה ומתחילה לרדת ואז זה נקרא הריון כימי, כלומר שנקלט ומיד הפסיק להתפתח.
מטרת המעקב לבדוק ירידה ולשלול המשך התפתחות הריון כגון מחוץ לרחם וגם לאמת את עניין ההריון ושלא חלה טעות בבדיקות.
בכל אופן בהבדיקה הראשונה שעשית היא נמוכה והשניה לא עלתה מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטון?לימי12/11/2012
שלום!
בד"כ יש לי מחזור סדיר, אך יותר מחודשיים לא קיבלתי מחסור, ובבדיקה אני לא בהיריון אך E-2 מאוד גבוה יותר מ- 2000 . מאוד מוזר כי אני תמיד מנסה להיכנס להירריון באופן טבעי בלי לקחת כלום. הרופא הציע לקחת דופסטון וטראם לקחתי.כי הייתי רוצה שתענו לי קודם. 1- האם כדאי לחכות שיגיע לי באופן טבעי כדי לא לשבש למחזור סדיר?
2- האם חוץ מהאפשרות שגורם לקבלת מחזור, יש לו תועלת לעזור להיכנס להיריון, יותר הורמונים או מה?
אשמח לתגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון? - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2012יש צורך בברור מדוע האסטרוגן שלך גבוה וממה הוא נובע ולא לקחת כדורים בלי שתהיה אבחנה לעניינך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופסטון? - תגובה
ד''ר ישראל וגמן12/11/2012מסכים לדעת חברי פרופ, בידר יש צורך לברור מה מקור ערך ה E2 אך הייתי מוסיף גם בדיקת פרוגסטרון על מנת לודע באיזה שלב של מחזור את נמצאת ויתכן שאפשר יהיה לפעול לפי רמות הפרוגסטרון שהן חשובות מאד במצב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)