מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר ביוץמיכל13/06/2012
שלום.
מנסים להיכנס להריון שני
הריון ראשון צלח לאחר מעקבי ביוץ, הזרעה אחת + הורמונים
הפעם מנסים להתחיל באופן טבעי...
ביום ראשון התרחש הביוץ. קיימנו יחסים ביום שבת וביום ראשון. ביום שני החלו התכווציות ברחם (משהו שמרגיש כמו מחזור ודומה לתחושה שהיתה לי גם אחרי ההזרעה שעשיתי) ביום שלישי החל דימום חלש בצבע כתמתם-ורדרד.
האם זה אומר שהניסיון נכשל או שדווקא מעיד אולי על התעברות?
אני יודעת שעוד שבועיים +/- אוכל לדעת בוודאות אבל אין לי סבלנות ואשמח לשמוע דעתכם
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי.......
מיכל13/06/2012שכחתי לציין שהדימום פסק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהו בפורום הזה? הוא פעיל?
מיכל14/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש פה מישהו בפורום הזה? הוא פעיל?
מיכל14/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר ביוץ - תגובה
ד''ר אריק כהנא17/06/2012תצטרכי להתאזר בסבלנות עד בדיקת ההריון
הכתמה כל כך קרוב לביוץ לא מצביעה על השרשה ולא על כישלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי שאיבה:דנה12/06/2012
1. האם בשאיבה שואבים את כל הזקיק או רק את הנוזל+הביצית שבתוכו?
2. אחרי שאיבה בדרך כלל נוהגים לתת תמיכה וואגינאלית של פרוגסטרון - אני יודעת שלמעשה במחזור רגיל של אישה - אחרי הביוץ הזקיק/תמט שנשאר לאחר הביוץ הוא זה שגורם להמשך עליית הפרוגסטרון בשלב הלוטאלי ובכך מאפשר את התעבות דפנות הרחם - השאלה היא אם חייבים לקחת תמיכה וואגינאלית של פרוגסטרון לאחר השאיבה?? האם אפשר לאחר שאיבה לעשות בדיקות דם סמוכות של פרוגסטרון וכך לוודא שהוא כן/לא יורד- ורק אם הפרוגסטרון יורד אז לקחת תמיכה וואגינאלית אך אם רמות הפרוגסטרון בשלב הלוטאלי הם מעל 40 - אז לא לקחת את הפרוגסטרון הוואגינאלי ??? הבנתי מכמה רופאים ששלקיחת תמיכה וואגינאלית של פרוגסטרון לאחר שאיבה היא לא מחייבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לגבי שאיבה: - תגובה
פרופ' שחר קול19/06/20121. שואבים את נוזל הזקיק והביצית.
2. אופן התמיכה נקבע באופן אישי לכל מטופלת. לא תמיד התמיכה מבוססת על פרוגסטרון נרתיקי. יש עוד שיטות. אפשר לבדוק פורסטרון בדם כל יום, אך זה טרטור מיגע למטופלת, ולכן לא עושים זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריות אצל הגבראורנית12/06/2012
שלום רב,
אני בת 29 ויוצאת מאוד רציני עם גבר בן 42.
אני מעוניינת לדעת, האם אצל גבר בגילאים אלו, יש סיכון גדול מבחינת פוריות?
האם כדאי לבקש ממנו לעשות בדיקה כלשהי? אם כן, איזו בדיקה?
משהו נוסף, האם עישון גראס באופן כמעט יומיומי פוגם בפוריות?
האם יש לאישה בדיקה כזאת? שוב, אם כן, איזו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פוריות אצל הגבר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2012אורנית שלום
באופן כללי ניתן לומר שישנה ירידה בפוריות הגבר עם הגיל אולם היא איטית ביותר וניכרת יותר בגילאים מעל 50-55 ,כך שבמקרה הנדון אין מקום לדאגה עקב הגיל.
באשר לעישון גראס ישנה השפעה מזיקה על תאי הזרע ובעיקר ברמת ה-DNA ,שיעור השברים ב-DNA גובר דבר שיכל לגרום לירידה בפוריות ולשיעור הפלות גבוה יותר.
ניתן לבצע בדיקת הלוספרם של הזרע הבודקת ע=את שיעור השברים בזרע,את הבדיקה ניתן לבצע במעבדת בנק הזרע "סופרם" ,באשר לאישה לא נמצאת בדיקה מקבילה-אלה בשעת ביצוע הפריה חוץ גופית ניתן לזהות את איכות הביציות ,איכות ההפריה ,ואיכות העוברים המתקבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים אשמח לכמה תשובותעדיאל11/06/2012
בת 32ילדתי לפני חצי שנה מעובר מוקפא .יש לבעלי בעייה בתנועתיות של הזרע הבנתי שלא חמור האם אוכל להיכנס להריון בתקופה זאת אם לא אקח אמצעי מניעה מה הסיכויים???
כי הבנתי שאחרי לידה יש סיכויים יותר טובים לא???חצי שנה זה לא הרבה זמן מבחינת אפשרות להיקלט????תודה רבה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה בבקשה
עדיאל18/06/2012???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לרופאים אשמח לכמה תשובות - תגובה
פרופ' שחר קול19/06/2012כן. אם הזרע סביר, את מבייצת והאנטומיה תקינה - יש סיכוי סביר להריון ספונטאני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- תוצאות בדיקהורד11/06/2012
בדיקת דם יום לפני שאיבה לאחר 2 אוביטרל- אסטרדיול 664 , פרוגסטרון 3.9, LH
11.78. מה פירוש הבדיקה?האם היה כבר ביוץ ואין טעם לשאיבה מחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- תוצאות בדיקה - תגובה
ד''ר אריק כהנא17/06/2012רשה לתת עיצה מתוצאות בדיקה חד פעמית
צריך לראות דינאמיקה של בדיקות וכן תוצאות אולטרהסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופםאסנת11/06/2012
שלום רב,
בת 41, לפני טיפול IVF שלישי, עם תגובה שחלתית ירודה.
הרופא הנחה אותי לקחת אסטרופם (2 מ"ג, פעמיים ביום) החל מהיום הראשון למחזור (ובהמשך גונל F ומנוגון) כדי לשפר את התגובה.
למיטב ידיעתי אסטרופם ניתן לשם עיבוי הרירית.
האם יכול לשפר תגובה שחלתית?
תודה רבה,
אסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2012לא יכול לשפר את מצב השחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי הרגעהורד11/06/2012
האם מותר לקחת כדורי הרגעה לוריוון לפני טיפול IVF- יום קודם או 8 שעות לפני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי הרגעה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/06/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכוי להריון ב-IVF לעומת הזרעהשרי10/06/2012
כאשר אין בעיה בפוריות (לא אצל הגבר ולא אצל האשה)
האם הסיכוי להריון במידה והמדובר באותו מספר ביציות שיש בטיבעי באותו מחזור הוא אותו הדבר? (או שבמידה ועושים עוברים במיקרומניפולציה זה מגדיל את הסיכוי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי להריון ב-IVF לעומת הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/08/2012שרי שלום
מאחר ושאלתך טרם נענתה -להלן התשובה
סיכויי ההתעברות הטיבעית בכל מחזור מותנים בגיל ובד"כ נעים בין 4-8% לכל מחזור,בעוד שסיכויי ההתעברות ב-IVF למחזור טיפולי נעים בין 10-30% לכל מחזור טיפולי בקבוצת הנשים בין גיל 30-40 ,למרות זאת טיפול הפריה הינו ברירת המחדל הטיפולית שנכשלים כל שאר האפשרויות היות ומדובר בטיפול חודרני המצריך הרדמה עם תופעות לוואי וסיבוכים.
באשר למיקרומניפולציה גם זו ברירת מחדל כאשר לא מושגת הפריה רגילה ,גם פרוצדורה זו עלולה להעלות את הסיכונים הגנטים של העובר.
בגילאים אחרי 40 לעיתים נעשה שיקול יעילות ותועלת של טיפול קונוונציונלי לעומת הפריה חוץ גופית ואז תיתכן גישה הנוטה לכיוון הפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, ד"ר אשכנזי
רונית15/08/2012.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בהשתרשות ברחם??si10/06/2012
בת 30 . לפי תוצאות הבדיקות-אצלי הכל תקין. בעיה אצל בעלי- הוקפצנו כיתה יש לטיפולי IVF . שאיבה ראשונה - 10 ביציות , מתוכן 7 הופרו. הוחזרו 3 עוברים בעלי 4 תאים - לא נקלט.
4 ביציות הוקפאו ביום השלישי.
סבב מוקפאים- הוחזרו שניים -בעלי 8 תאים- לא נקלט. לפי דברי הרופא וצוות המעבדה- עוברים מושלמים וטובים מאוד.
אז מה הבעיה?? מה ניתן עוד לבדוק?? מדוע הם לא נקלטים להריון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בהשתרשות ברחם?? - תגובה
פרופ` דוד בידר13/06/2012אין מה לבדוק פשוט צריך להמשיך.
סיכויי ההצלחה תלויים קודם כל בגילך.
בכל מקרה ההצלחות נעות סביב ה 30 %.
את שואלת למה ולזה יש מספר הסברים וכדאי שתביני אותם מרומא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותנטע09/06/2012
שלום,
עברתי לפני מספר חודשים כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, שנעשה בהזרעה (נקלטתי בטיפול השני).
(גילי 38) FSH 10.6 ,בדיקות הזרע של בעלי תקינות בהחלט,לאחר השבחה.
השאלה היא האם כדאי להמשיך לנסות להיכנס להריון בהזרעה ,או שעקב זה שחסרה לי חצוצרה עדיף ישר לעבור לטיפול IVF (כבר עשיתי 3 הזרעות) .
אני מתייעצת מכיוון שאני חוששת מכל התהליך של ה IVF , לעומת ההזרעה שהוא הרבה יותר קל וניתן לעבוד ללא להחסיר ימי עבודה.
האם במצבי (רק עם חצוצרה אחת תקינה) , בהפרייה חוץ גופית יש סיכויים ממשיים גבוהים יותר להכנס להריון לעומת הזרעה ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות
נטע10/06/2012שלום,
עברתי לפני מספר חודשים כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, שנעשה בהזרעה (נקלטתי בטיפול השני).
(גילי 38) FSH 10.6 ,בדיקות הזרע של בעלי תקינות בהחלט,לאחר השבחה.
השאלה היא האם כדאי להמשיך לנסות להיכנס להריון בהזרעה ,או שעקב זה שחסרה לי חצוצרה עדיף ישר לעבור לטיפול IVF (כבר עשיתי 3 הזרעות) .
אני מתייעצת מכיוון שאני חוששת מכל התהליך של ה IVF , לעומת ההזרעה שהוא הרבה יותר קל וניתן לעבוד ללא להחסיר ימי עבודה.
האם במצבי (רק עם חצוצרה אחת תקינה) , בהפרייה חוץ גופית יש סיכויים ממשיים גבוהים יותר להכנס להריון לעומת הזרעה ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה שהטבע יצרדלית09/06/2012
שאלה היפותטית....
בהנחה שרמות ההורמונים תקינות
בהנחה שרירית הרחם יפה ועבה
בהנחה שהיה ביוץ החודש - לפי רגישות בפטמות ומעקב זקיקים
בהנחה שהחצוצרות לא סתומות
בהנחה שבדיקת זרע יצאה תקינה
אם קיימתי יחסי מין וקלעתי על יום הביוץ... מה עוד יכול להשתבש כדי שההריון לא יצליח?
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם הוא יוליה ... לא שקד.
דלית09/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח. את יודעת שלזוג בריא יש
רות09/06/2012בין 20%-25% סיכוי כניסה להריון בחודש.
כך שגם אם הכל בסדר לא תמיד יהיה הריון באותו חודש.
פשוט לנסות ובחודש הבא בעזרת השם יהיה הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שהטבע יצר - תגובה
פרופ' שחר קול09/06/2012...ובהנחה שאת צעירה - יש כ - 25% סיכוי להריון ולידה ממחזור אחד.
זה מה שהטבע נותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים באיכות שונהמטופלת08/06/2012
שלום רב,
הוחזרו לי עוברים באיכות שונה: 4 תאים, 3 תאים ושני תאים
מה ההבדל ביניהם? והאם לכולם יש אותו סיכוי לשרוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים באיכות שונה - תגובה
פרופ' שחר קול08/06/2012ככל שאיכות העובר גבוהה כך גדולים יותר הסיכויים שיניב הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחייהשירי08/06/2012
לרופאים שלום.
אני בהריון אמצע שבוע 7. לפני שבוע היה לי דימום קל - השתן היה ורוד-אדום.
נסעתי למיון בדקו והכל בסדר - יש דופק. הנחו אותי לא לעשות ספורט במשך שבוע.
אני אוהבת לשחות ואף שחיתי עד אותו יום. בנתיים הדימום לא חזר - האם אוכל לשחות שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה - תגובה
פרופ' שחר קול08/06/2012כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרקרן08/06/2012
פרופ' בידר שלום
הריון ראשון עם קלקסן לאחר 3 הריונות שהסתיימו בשבוע 5 כתוצאה מפקטור 5 (הטרוזיגוט) I-APCR נמוך
מזריקה מינון 40 עוד הרופא המטפל טוען שאין צורך ב-60 כי אני לא טיפולית וזה לא בריא לעצמות.
בעבר התייעצתי איתך לגבי זה ואכן הסכמת עם הרופא כי ניתן לסיים את ההריון עם 40
אבל התחלתי את ההריון 51 קילו היום שבוע 16 57 קילו קצב העלייה במשקל מהיר ואני חוששת שעם אעבור את ה-65 קילו אז 40 יהיה נמוך ציינתי זאת בפני הרופא והוא טען שזה לא משנה עדיין להמשיך 40 כי אני מניעתית
מה דעתך ? לפי מה שאני יודעת זה הולך לפי משקל גוף או שזה לא הפרמטר היחיד והאם מניעתי או טיפולי זה גם מרכיב חשובכאשר נותנים מינון?
האם הינך מסכים הם הרופא כי גם עם אעבור את ה-65 קילו 40 מספיק? עליה למשל של 15 קילו זה לא עלייה חדה לשנות מינון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2012להמשיך אותו מינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
קרן08/06/2012פרופ' בידר שלום
ראשית תודה רבה על תשובה מהירה
כלומר גם אתה בדעה להמשיך אותו מינון של 40 קלקסן עד סוף ההריון גם עם יש עלייה של עד 65 קילו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה - דחוף!!!!דלית07/06/2012
אני אחרי הזרעה היום עם רירית 6
האם הייתם ממליצים להוסיף נרות דרך הנרתיק לעיבוי הרירית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הזרעה - דחוף!!!! - תגובה
פרופ` דוד בידר08/06/2012אין נרות כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מזה אנדומטרין?
דלית08/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מזה אנדומטרין? - תגובה
פרופ` דוד בידר10/06/2012זה נרות פרוגסטרון שניתנים כטיפול , בדרך כלל בהפריה חוץ גופית כדי לתמוך הגופיף הצהוב , ממנו יצאה הביצית.
אין קשר לעיבוי רירית ואין אפשרות לעבות רירית אחרי הביוץ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי - כמה פשוט ככה ברור. תודה!
דלית10/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)