מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימני היריון שנעלמומטופלת03/07/2012
שלום רב,
אני בהיריון שבוע שישי .. מיום ההחזרה חשתי כאבי בטן תחתונה אשר התלוו בכאבי גב (אז עשיתי אולטרסאונד ראשון ונאמר לי שיש גירוי שחלתי קל).
ביום שבת היה לי דימום לא חזק ויום אחרי עשיתי אולטרסאונד ונצפה עובר עם דופק.. אך מאז נעלמו כאבי הבטן והגב ואף תחושות סחרחורת שהיו.. האם היעלמות סימנים אלו צריכה להדאיג אותי? או שזה שכיח?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני היריון שנעלמו - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012שכיח.
אם יש ספק - אפשר לבצע בדיקת א.ס. נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר כהנארעות03/07/2012
ד"ר כהנא שלום
אני לאחר בדיקת מי שפיר חלפו 48 שעות האם הסכנה מבדיקה זו חלפה והאם אפשר לקום מהמיטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא רופאה, סתם מניסיון
אמא103/07/2012בד"כ הסיכון מדיקור מי שפיר הוא עד כמה שבועות אחרי. אם ההריון תקין, אין טעם לשכב במיטה כל הזמן הזה. שוב, אני לא יודעת מה מצבך, רק חולקת מניסיוני.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר כהנא - תגובה
ד''ר אריק כהנא04/07/2012לא היית צריכה לשכב יומיים
אם את מרגישה טוב ,אפשר לחזור לחיים רגילים,חוץ מפעילות גופנית ומכון כושר עד הביקורות אצל הרופא המטפל ,כשבוע לאחר הדיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה של מוקפאיםנסיה03/07/2012
שלום, בת 29, עם אנדומטריוזיס. עברתי פעמיים החזרות של 2 טריים (טובים) ללא הצלחה, ולפני 6 ימים הוחזרו לי 3 עוברים מופשרים באיכות טובה.(נותרו עוד 7 מוקפאים). אתמול היו לי כאבי מחזור למשך כמה שעות,ללא דימום. הייתי רוצה לדעת מהם הסיכויים המשוערים להריון במחזור טיפולי זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הצלחה של מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012סיכוי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלה לא טובה?אמא103/07/2012
שלום,
בת 41, אחרי תרומת ביצית, תוצאות הבטא:
1.7.12
E2 950
פרוגסטרון 35
בטא 191
3.7.12
E2 1428
פרוגסטרון 32
בטא 262
אני מבינה שההכפלה לא כל כך טובה.
האם יש עוד סיכוי ההריון תקין?
ברקע שנים של טיפולים, יש בת מIVF, בת 3, לאחר שנה כבר היה הריון עם הכפלה לא טובה, שגם לא שרד, וכבר שנתיים טיפולי סרק. זה ההריון הראשון שהצלחנו להשיג מאז.
אודה מאוד על תשובה ואולי קצת יעוץ (אולי קרישיות יתר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר, אני בעצם ממתינה לתשובתך
מוטרד04/07/2012אודה אם תתפנה לענות, תשובותיך הכי כנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, אני בעצם ממתינה לתשובתך - תגובה
פרופ` דוד בידר04/07/2012ההריון לא תקין.
אין מספיק נתונים לדעת מה קורה.
האם התועלת עם הרופא שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוד פרופסור, המשך
אמא106/07/2012מאז יש התפתחות (צפויה) - הבטא יורדת, היום היא כבר 71.
צדקת.
יש לי ברקע הריונות שלא הצליחו מסיבות שונות, מתוכם 2 הגיעו עד שבוע 21, - עד שהצלחתי בהריון הרביעי, וילדתי את בתי, היום בת 3. שנה לאחר הלידה (קיסרית) הייתי בהריון, והיה סיפור דומה לנוכחי - הבטא לא עלה טוב. אח"כ היו אינספור טיפולים עם ביציות משלי, כולל פעמיים בטא חד ספרתי.
עברנו לתרומת ביצית, והטיפול השלישי - הנוכחי - כביכול הצליח, אבל הבטא שוב לא הכפיל את עצמו, וההריון שוב בדרך להסתיים בלי להתחיל.
הרופא שאמור להיות אחראי עליי במקום בו אנחנו עושים את הטיפולים, לא נותן לי תשובות, הוא מבחינתי לא "הרופא שלי".
נכון להיום, אין לי רופא מטפל. אני חייבית להחליט לאן אני ממשיכה מכאן. טיפולי התרומה יקרים נורא, וגם הזמן דוחק - באוקטובר אהיה בת 42.
מה עלינו לעשות?
נרשמתי להמאטולוג, כדי לבדוק את הקרישיות. אנחנו אובדי עצות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים מכובדים, אפשר תגובה?
מוטרד04/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכפלה לא טובה? - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012העליה לא טובה.
הסיכוי להריון תקין איו גבוה.
אין קשר לקרישיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך
מוטרד04/07/2012זה סיפור שחוזר על עצמו כבר פעם שנייה, פלוס 2 תוצאות בטא חד-ספרתיים בטיפולים קודמים.
אתה לא רואה כאן פאטרן? הטיפולים מאוד-מאוד יקרים, אני לא יכולה להרשות לעצמי עוד טיפולים יקרים עם תוצאות דומות לאלה. יש גם את גורם הזמן (אני עוד כמה חודשים בת 42).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד ל עונה???
אמא106/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אף אחד ל עונה??? - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2012לאחר היעוץ ההמטולוגי נדבר שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות זרעא"א03/07/2012
שלום, אשמח להתייעץ לגבי בעיית זרע שנתגלתה.
אנחנו מנסים להרות חצי שנה. רופאת הנשים שלי לא הסכימה לשלוח אותנו לבדיקות, ורופא המשפחה המליץ שכן.
תוצאות הזרע של בעלי כנראה קצת ירודות, להלן:
נפח 1.5 (מעל 2 תקין)
PH 8
ריכוז (מיל\מ"ל) 31
ריכוז סה"כ 46.5 (מיל)
אחוז זרע מוטילי 60% (מהירים ++, בינוניים ואיטיים כל אחד +)
סה"כ זרע מוטילי 27.9 (מיל)
48% מוטיליים אחרי שעות
מורפולוגיה לפי קרוגר:
נורמלים רק 7%!!! (תקין מעל 14)
אבנורמלים 93%!!!!
הרוב (82%) בעיה בראשים
לויקוציטים (תאים לבנים) 6-7 (אמור 0-1)
תאים עגולים 4-5 (אמור 2-5)
הבנתי שהמורפולוגיה לא תקינה וסה"כ זרע מוטילי יחסית נמוך יחד עם נפח קטן...
איננו יודעים כיצד להמשיך על מנת להצליח להרות, אנחנו די מתוסכלים שזה לא הולך.
האם יש מקום להמשך ייעוץ ובדיקות? ואם כן, אצל איזה רופא מומחה עדיף (רופאת נשים, פוריות, אורולוג)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות זרע - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012לפי ארגון הבריאות העולמי 4% תקינים ומעלה - תקין. לכן 93% פתולוגיה זה עדיין בתחום הנורמה.
מציע להמתין, אלא אם את מעל גיל 35.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידררעות02/07/2012
פרופ' בידר שלום
אחריי מי שפיר שנעשה ב-11:00 בבוקר חזרתי להזריק קלקסן באותו יום ב-19:30 ולמחרת בשעה 11:30 לשעה הקבועה האם זה בסדר (40 מ"ג)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות- מישהי עברה את התהליך?באני02/07/2012
בשל המלצות שני רופאים שוקלת ברצינות לשאוב ולהקפיא ביציות. כל הסיפור די מלחץ וחדשני בארץ....לא ברורים סיכויי ההצלחה...אשמח אם מישהי מקוראות הפורום שעברה את התהליך תוכל לשתף אותי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפאת ביציות- מישהי עברה את התהליך? - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012הסיכויים קטנים.
זוהי עדיין פעולה ניסיונית.
רוב הסיכויים שהריון לאיהיה מזה.
זה נותן הרגשה שהני עשית משהוא.
עדיף להקפיא עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימור פוריות
shuni06/07/2012אני בעיצומו של התהליך. עברתי לפני כ- 10 ימים דיקור ראשון ושאיבת ביציות בשל מצבי הבריאותי - אנדומטריוזיס קשה (אני אוטוטו בת 41).
לא פשוט, כואב, מתיש (מה גם שנקודת הפתיחה שלי איננה מזהירה). תוסיפי על אלו את שבעת מדוריי הגיהנום שאני חווה בהתנהלותי מול קופ"ח כללית, משרד הבריאות וביטוח לאומי והרי לך מתכון בטוח לאובדן שפיות!
ולמרות זאת - במידה שמתאפשר לך (בריאותית), בהחלט הייתי ממליצה לך "ללכת על זה".
הצלחה ובריאות לרוב!
(-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימור פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2012בגיל 40 ולמעלה אין שום טעם בהקפאת ביציות ואת ממליצה לאחרים מחוסר ידע והבנה.
בארץ יש התוית משרד הבריאות לגיל זה.
הקפאת ביציות לא תוביל אצלך לכלום ואת לא צריכה לתת עיצות אחיתופל בפורום, זה לא תפקידך לתת יעוץ ללא הכשרה והבנה רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל 38.5 זה אפשרי ?
מאיה25/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בגיל 38.5 זה אפשרי ? - תגובה
פרופ` דוד בידר26/02/2015אפשרי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכויים להצלחה
מאיה26/02/2015או שזה יהיה רק בשביל להרגיש שעשיתי משהו .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם יש סיכויים להצלחה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2015הסיכוי אינו גבוה,על מנת להשיג היריון ידרשו לפחות 20 ביציות מוקפאות,כמות העלולה להעסיק אותך כשנה על מנת לאגור אותה,ובהתחשב ששיעור ההפול בגיל זה הוא די גבוה,הסיכוי ללידת ילד חי נמוכה-בגיל זה המלצתי היא חזדרז ולהרות גם אם לצורך העניין נדרשת תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לא הריון...זו השאלהcity girl02/07/2012
הי לכל חברי הפורום
אני חדשה בפורום ...נמצאת כבר כמה חודשים בטיפולי הזרעות
לפני 13 ימים עשיתי הזרעה אחרי הזרקת פיורוגון במשך 5 ימים ואוביטרל כיומים לפני ההזרעה ומאז אני בטיפול תמכתי של אסטרופם ואנדומטרין
אתמול התחילו בחילות לאורך היום שנמשכות גם היום ורגישות לריחות שמעצימה עוד יותר את הבחילות( יש לציין שזו פעם ראשונה שזה קורה לי)
ביום רביעי אני אמורה לבדוק בטא
אבל מרוב סקרנות עשיתי אתמול בדיקה ביתית שיצאה שלילית
השאלה היא...האם יתכן הריון למרות שהבדיקה שלילית והאם יש סיכוי שההורמונים משפיעים על התוצאה ?
אשמח לשמוע מכם...ועד אז שיהיה לכולנו המשך שבוע מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון או לא הריון...זו השאלה - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012בדיקת דם להריון שבועיים לאחר ההזרעה תיתן התשובה המוסמכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןדנה01/07/2012
באיזה יום של המחזור ניתן לקחת כדורי דופסטון כדי לקבל מחזור?(אני לא מקבלת באופן טבעי,או שיש איחור רב עקב בעיות ביוץ),אחרי סיום נטילת הכדורים לוקח לי יומיים בערך לקבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופסטון - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012לא עקרוני, לאחר 10 + ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רק שאלה אחת בבקשהרוצה ילדים01/07/2012
שלום היום עשיתי בדיקת הריון אחרי 12 יום מיום החזרת העוברים.
התוצאה היא :
HCG QUANT.(S) 47.20 MIU/ML
מה זה אומר? הבנתי שזה הריון , אבל זה נחשב לערך טוב אחרי שבועיים?
ואיך יודעים אם זה הריון של תאומים? או של אחד?
אשמח לקבל תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק שאלה אחת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012זה הריון.
הערך נמוך ולכן רק בדיקה נוספת תגיד עם זה בסדר.
זה לא של תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת בבקשה
רוצה ילדים03/07/2012לצערי יום אחרי הבדיקה קיבלתי מחזר עם כאבים מאוד חזקים , הרופא המטפל אמר לי לעשות בדיקת דם חוזרת והתוצאה היא 40.20 ויום לפני היה 47.20 . הרופא אמר שזה לא טוב שזה ירד אבל אולי היה הריון מרובה עוברים ואחד נפל ואמר לי להמשיך את הנרות קרינון 8% וכל 3 ימים זריקה של progestrone 50 mg ולעשות שוב בדיקת הריון ביום ד' שזה מחר . רציתי לדעת מה הסיכוי שאני בהריון???? יש לי הרבה מאוד דם ממש כמו מחזור רגיל.
ובמידה והתוצאה שוב ירדה זה סימן שאין הריון ? אגב הרופא שלי בחו"ל לכן אני אשמח לתשובה אם כדאי אחרי התוצאה של יום ד' להמשיך את התרופות או להפסיק. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אחת בבקשה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012אני לא מאמין שזה מה שאמר הרופא שלך.
זה ברור שמדובר בהריון כימי וההריון לא מתפתח.
אין שום סיכוי לדבר אחר.
הבטא תרד ל0 ואז צריך להתחיל הכל מחדש.
אם הרופא שלך אמר לך שאולי זה תאומים אז יש בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
רוצה ילדים03/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ESTRADIOL גבוהאני01/07/2012
היום ה12 של המחזור.
אני מקבלת 2 מנופור וזריקת פיורגון 36...
בUS נצפו זקיקים בשחלה ימנית 16, 15 14
שחלה שמאלית 16,15, 13.
בבדיקת הדם הESTRADIOL היה 3441
PROGESTERONE היה 3.6
LH היה 9.0
בבדיקות דם ב28/6
PROGESTERONE 3.1
ESTRADIOL 1313
LH 2.6
האחות התקשרה בהוראת הרופא:
להפסיק להזריק מנופור.
כן להמשיך היום ומחר פיורגןן 36.
ביום שלישי בבוקר לחזור לבידקת דם וUS שהוא יפקח עליו.
אמר שיש שם הורמון שהעליה לא מצאה חן בעיני הרופא.
מה הסיבה שESTRADIOL גבוה כל-כך?
האם הפסדתי את הסיכוי להכנס להריון החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אני01/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו
אני01/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהESTRADIOL גבוה - תגובה
פרופ` דוד בידר03/07/2012היה ביוץ מוקדם, שזה סייבוך של הטיפול.
צריך להפסיק טיפול ולהתחיל באופן מסודר בוסת.
אם תמשיכי כמו שנאמר לך לא יצא מזה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לפרופ' בידררעות30/06/2012
פרופ' בידר שלום
אחרי 3 הפלות בשבוע 5 ההריון הרביעי הזרקתי קלקסן שבוע לפני ביוץ כיום שבוע 19 מחר מי שפיר . הבנתי כי צריך להפסיק קלקסן 12 שעות לפני הבדיקה ולאחר מכן לחכות 12 שעות ולהזריק
המקרה שלי היה קיצוני עקב קרישיות פקטור 5 ה ייתי צריכה להזריק קלקסן כל פעם לפני שניסיתי להרות בגלל שאחריי בדיקת בטא ראשונה ההריונות הסתיימו .
האם זה בסדר להריון במקרה שלי שיוצא מצב שאני לא מזריקה בבוקר ביום הבדיקה ורק 12 שעות לאחר הבדיקה מזריקה. זה לא מסכן את העובר וההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2012לא מסכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר קולפוסקופיהאלונה30/06/2012
שלום
החודש סביב יום הביוץ עברתי בדיקת קולפוסקופיה שהייתה תקינה. באותו יום ובימים שלאחר מכן קיימנו יחסי מין ואני חושבת שיתכן ונכנסתי להריון. האם יש חשש מהחומר בו משתמשים בבדיקה (הבנתי שזה סוג של חומצה)? למשל האם יכול להיות שחומר זה הצטרף לנוזל הזרע ויפגע בתקינות ההריון או יגרום למומים בעובר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר קולפוסקופיה - תגובה
פרופ' שחר קול30/06/2012הסיכון קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הורמונים ביום ה 27מישהי29/06/2012
שלום רב,
הפסקתי גלולות לפני 7 חודשים ומאז המחזורים לא סדירים ונעים בין 26 ליום ל 52 יום.
אשמח לדעת מה משמעות תוצאות בדיקת דם שבוצעה ביום ה 27 למחזור והאם יש סיכוי לביוץ.
LH= 18
FSH= 10.7
PROGESTERON נמוך מ 1.7
ESTRADIOL= 362
כל שאר ההורמונים תקינים ונמצאים באמצע הטווח התקין.
בבדיקת אוטרסאונד ביום ה 25 נאמר לי שלא היה ביוץ ויש הרבה זקיקים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה: האם יש סיכוי לביוץ
מישהי30/06/2012שלום,
המשך לשאלתי:
האם יש סיכוי לביוץ במחזור הנוכחי לפי נתוני ההורמונים למרות שעברו 29 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי מענה לשאלה שלי
מישהי01/07/2012שלום אני מקפיצה את ההודעה כי לא קיבלתי מענה לשאלה שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקת הורמונים ביום ה 27 - תגובה
פרופ' שחר קול04/07/2012לא נראה ביוץ באופק.
יתכן ואין מנוס מטיפול תרופתי כדי להביא לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין חוסר זיקפה לאי-פוריושרון29/06/2012
1. האם יש קשר בין חוסר זיקפת גבר לאי-פוריות הגבר.
2. מה הסיבות לחוסר זיקפה אצל גבר, והאם הסיבות האלו גם פוגמים בפוריות?ואם יש קשר, האם אפשרי לשפר/ לתקן הפוריות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר בין חוסר זיקפה לאי-פוריו - תגובה
פרופ` דוד בידר30/06/2012בדרך כלל אין קשר.
צריך לפנות לאורולוג לבדיקה ולהסברים מקיפים על התופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)