מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דוסטינקסאור21/08/2012
שלום רב ,
אותרו אצלי רמות פרולקטין מוגברות וקיבלתי דוסטינקס .
אני אמורה להתחיל טיולי IVF + PGD אחרי החגים .
האם יש איזו בעיה לעבור את הטיפולים כשאני לוקחת את הכדורים ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דוסטינקס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2012לא אין כל בעיה אם תהרי יהייהצורך לשקול את המשך הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצם האגןדניאלה21/08/2012
שלום,
אני בהריון מ IVF בשבוע 5+7.
מזה כשבוע יש לי כאבים חזקים בעצם האגן, בעיקר בשעות הערב.
בעבודה אני יושבת כל היום מול המחשב.
עוד יומיים יש לי US לדופק (בעזרת השם!!).
מה פשר הכאבים? האם זה אומר שמשהו לא תקין בהריון?
בהריון הקודם, גם מטיפולי IVF, לא היו לי כאבים באגן.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בעצם האגן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2012שלום,יש להניח שהכאבים שאת חושבת שהם בעצם האגן הם למעשה הקרנה של כאב בגלל ממצא אגני(ציסטה/ציסטות )שנוצר בעקבות הטיפול ומקרין לעבר עצם האגן,בדיקת האולטראסאונד שתבצעי תפתור את התעלומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
דניאלה22/08/2012למעט הכאב, זה משהו שיכול להפריע להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/08/2012לא ,הכאבים האגניים לא אמורים להפריע להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםדנה21/08/2012
שלום לרופאים,
מתכננת עיבוי שפתיים והזרקת סיליקון, האם בזמן הזרקות מנוגון וצטרוטייד אפשרי במקביל להזריק סיליקון או שיש סיכון בכך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
ד''ר ישראל וגמן21/08/2012כן ,ללא כל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מישהו בכלל מחזיק בדיעה שעד שלאמירב21/08/2012
שואבים ביצית, באשה מעל 44, אין לדעת אם יצליח לה..., או במילים אחרות עד שהילד לא מגיע לגיל 18, בלי מחלות, סימן שהצליח...
האם רופא יכול להגיד על הפעם הראשונה של שאיבה, אם חבל לה על הזמן..? או שסיכוי משתפר ככל שמתמידים? כי נראה שכל אשה תגיב אחרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מישהו בכלל מחזיק בדיעה שעד שלא - תגובה
ד''ר ישראל וגמן21/08/2012מירב, ידוע כי ככל שאישה מבוגרת יותר סיכויי ההצלחה לקבלת הפריה/הריון הולכים ופוחתים בטבע ועל אחת כמה וכמה בטיפולי IVF .אין קשר ביןההצחלה להשיג הריון ואם הילד יהיה מוצלח ויגיע לגיל 18
בשאיבה הראשונה לא ניתן לומר דבר אלא לאחר מכן כאשר מקבלים את ההפריה של הביציות שנשאבו, אזניתן לשאר רקאם תיהיה השרשה ולא מעבר לכך
עדיף להיות מציאותי ולהמתין עד לתוצאות ולא לבנות אשליות על אמרה זו או אחרת
במאמר מוסגר הלו ידוע כי משרד הבריאות/קופות חולים אינם מאשרים טיפולים במימון ציבורי מעל גיל 45 ויש סיבה לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטין - האם שונו ההנחיות ליקיצה?מירב21/08/2012
שלום.
בבדיקה אחרונה, אמרה לי האחות שלקחה דם, שכבר לא צריך להיות ביקיצה 3 שעות. בניגוד להנחיות גניקולוג. ומה זה יקיצה? אפשר להישאר במיטה, ישובה לפחות...? די מעצבן..
האם יש שינוי בהנחיה? ומה זה נותן היקיצה? ההורמון הזה צריך "להתעורר" ?
ומה עושה מי שעובדת לילה? זה משבש לה את ההורמונים, או מביא לסיכון מחלות כלשהו, אם הופכים את סדר היום ?
בוקר טוב......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם יש שיתוף פעולה עם בנקי זרע ארהבשרית20/08/2012
שלום רב!
באיזושהי כתבה טלויזיונית, הוזכרו נשים שנעזרו בבנקי זרע בארה"ב, גם במעין מסלול גלוי (איני זוכרת בדיוק). האם בי"ח במרכז, מייבאים זרע מארה"ב ? או זנחו זאת עקב עלויות ? מה קורה באמת בשת"פ אמריקאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יש שיתוף פעולה עם בנקי זרע ארהב - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012שלום ,ישנם בנקי זרע שמיבאים זרע מארה״ב,אולם מנתונים שסופקו לאחרונה התברר שישנם מיקרים שבהם הופקו כמויות אסטרונומיות של זרע מתורמים ,דבר המקטין את ״בלעדיות ״התרומה האינדיווידואלית ,דבר שהינו חסרון מהותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאשירי20/08/2012
שלום רב,
ביום ה-14 לאחר החזרה של 3 עוברים טריים ביצעתי בדיקת בטא שתוצאתה 1120, נאמר לי שככל הנראה מדובר ביותר מעובר אחד שנקלט.
מיחידת הטיפולים נמסר לי לעשות בדיקת דם נוספת רק לאחר ארבעה ימים, כלומר, ביום רביעי הקרוב.
מה ערך הבטא התקין לשנים או שלושה עוברים כעבור ארבעה ימים מיום הבדיקה הראשון?
אני רוצה בהזדמנות זו למסור לכל מי שנמצא באתר לא להתייאש, לקחת אוויר, להיות סבלנים, החל מהשניה של החזרת העוברים לקבלם באהבה, ללטף את הבטן בחום, ולנשום לתוך הרחם.
תאמינו לי... זה עובד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012הערכה שלי שאכן מדובר בהריון תאומים או שלישיה וערכי הביטה יחצו את טווח ה-4000 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
שירי22/08/2012תודה רבה על תשובתך.
תוצאות הבדיקה מהיום הינן 3353, אני מבינה שזה לא כל כך טוב...
מה המשמעות?
האם במקום שבו אני מבצעת את הטיפולים אמורים להסביר לי את הדברים האלו?
מדוע אני מרגישה כמגששת בערפל?
מזל שיש אתכם!!!
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/08/2012תשובת הביטה שלך בטווח התקין ברף הנמוך ,בצעי מחר אולטראסאונד לראות קיומו/קיומם של שק/שקי הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך יתכן שבשיבא יש תורים זמינים, אךיפית20/08/2012
(לבנק הזרע), אך קודם מפנים לאתר כדי לקרוא איך להתכונן, מבחינת בדיקות, בעוד איכילוב מפוצץ.. רק תורים לאוקטובר, מה מחלקים באיכילוב? חתנים ? (כנ"ל בלינסון)
1) האם בי"ח נותנים מידע פחות או יותר זהה לגבי התורם ?
2) ולגבי גבר שרוצה לתרום זרע, האם מבחינתו לתרום בבנק פרטי, אטרקטיבי יותר כספית מבי"ח ציבורי ? או לא מהותי...לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך יתכן שבשיבא יש תורים זמינים, אך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012יפית שלום
אין לי מענה לגבי הזמינות של התורים בבתי החולים הציבוריים השונים,בכל מקרה פניה לבנק זרע פרטי תענה מיידית,ובנוסף מיגוון התורמים בבנקי הזרע הפרטיים רחב יותר ,וניתנת אפשרות בחירה בתורמים מהארץ ומחו״ל ,לתורמים מהארץ מבצעים 42 בדיקות גנטיות לעומת השתיים בלבד המבוצעות במרבית הבנקים הציבוריים.
באשר למידע על התורמים יש ירידה עד לפרטי פרטים כולל תחביבים,ותחומי התעניינות,במסלול חו״ל קימת אפשרות של מסלול פתוח עם אופציית יצירת קשר בגיל 18 עם תורם הזרע .לקבלת מידע נוסף ממליץ לך לפנות לבנק הזרע הפרטי ״סופרם״שנמצא בבית הרופאים ברח׳ רינס בת״א ,שבניהולו של פרופ׳ משיח ובניהולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- TSH מדוכא ורצון להרותשלומית19/08/2012
שלום
האם זה נכון כי ברמות מדוכאות מאוד של TSH
אי אפשר להיכנס להריון?
הכוונה לTSH ברמות של 0.1-0.2
כך נאמר לי עי' גניקולוג.
אשמח להסברכן...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
TSH מדוכא ורצון להרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012שלומית שלום ,רמה נמוכה של TSH נובעת מפעילות יתר של הורמון הטירוקסין הפעיל T4 ,לפיכך יש לברר את הציר ההורמונלי הזה העלול להפריע למהלך ההורמונלי הנורמלי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי-בהמשך לתשובתך
שלומית20/08/2012אני שנתיים אחרי כריתת בלוטת תריס עקב פפילרי.
לכן TSH אמור להיות מדוכא!
שאלתי
האם עם רמות TSH נמוכות.כגון0.1 או 0.2 ניתן להיכנס להריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ אשכנזי-בהמשך לתשובתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012TSH מופרש על ידי יותרת המוח כמשוב לרמת ה-t4,לאור הנתונים שאת מדווחת הרי שאת מקבלת טירוקסין כתחליף להפרשת הטירואיד ויתכן שת מקבלת מינון עודף ולכן ה-TSH ממקור ההיפופיזה מדוכא-פני לאנדוקרינולוג המטפל שיבחן את שאלת האיזון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ אשכנזי-אבל..
שלומית21/08/2012האם ניתן להכנס להריון בערכי TSH 0.1?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ אשכנזי-בהמשך לתשובתך - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2012אם את מתייחסת ל-TSH מנותק מכל השאר הרי שניתן להיכנס להריון גם בערך נמוך כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרע מחו"ללירי19/08/2012
שלום רב
1. אני בת 39. בגיל 35 ילדתי בן מבן זוגי לשעבר. היריון ולידה תקינים.
2. אני מעוניינת להביא ילד נוסף מבנק זרע של חו"ל.
השאלות שלי:
א. האם ישראלית יכולה באופן עצמאי לגשת לבנק זרע אירופאי, שלא ע"י תיווך בנק זרע ישראלי?
ב. מה הסיכוי של בחורה בת 39 עם רקע של לידה בעבר - להרות?
ג. לאחרונה התחלתי ליטול "אסטו" בגלל מותה של אימי וחרדה מסויימת. האם אסטו מפריע להיכנס להיריון?
תודה רבה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרומת זרע מחו"ל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/08/2012שלום שירי
1.יש לך בהחלט אפשרות לפנות לבנק זרע בחו"ל ולעשות את הטיפולים שם ,אולם במידה ותרצי לעבור טיפולים בארץ לא תוכלי ליבא את הזרע לארץ היות והזרע קפוא ועלייך לאחסנו בבנק זרע.תהליך העברה העצמאי של הזרע ואחסונו בבנק זרע בארץ יהפכו את התהליך ללא כדאי מבחינה כלכלית.
לדעתי עלייך להעזר בשרותי בנק הזרע עלמנת ליעל את התהליך -על מנת לקבל יעוץ נוסף אנא פני לבנק הזרע "סופרם"על מנת לקבל חוות דעת נוספת,היות והבנק משתף פעולה עם שני בנקים מרכזיים בחו"ל הבנק הדני והבנק הספרדי.
2.בגיל 39 הינך בהחלט בעלת סיכוי סביר להרות בטווח זמן סביר ,במיוחד בהיותך אישה פוריה בעבר
3.לגבי תכשיר ההרגעה שאת לוקחת תצטרכי להיוועץ ברופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון IVF שישיסיון19/08/2012
שלום,
אני בת 42, אמא ל 4 בנות בהריון ספונטני.
לאחר ניסיונות של שנה להכנס להריון ספונטני עשינו בדיקת זרע וגילינו שאיכות הזרע ירודה מאוד (ריכוז תאי זרע - 1 מליון, אחוז תנועה כללית 50% אין בכלל מהירה)
עשינו 6 ניסיונות IVF שלא צלחו, ללא הפסקה ביניהם.
זריקה של דקא פפטיל ביום השלישי של המחזור, והחל מהיום העשירי (לפי ערכי הפרוגסטרון) זריקות של פרוגובריס (2 אמפולות בכל זריקה) וגונאל 150.
הוצאה של כ -8 ביציות בכל פעם והחזרה של 3 הפריות (שלפחות אחת מהם טובה מאוד)
בפעם החמישית עם ההחזרה עשו לי גם פיפל. בפעם השישית בעלי גם נתן זרע אצל ד"ר ברטוב במרפאה בגבעת שמואל. היתה הפריה אחת טובה ביום למחרת ויום אחרי עוד 3 הפריות. כך שהחזירו לי 4 הפריות, אך גם הפעם - נכשל.
מבחינת מכבי מגיע לי עוד טיפול אחד.
מה האפשרויות העומדות בפני?
האם יש עוד משהו שאפשר לנסות? האם יש משהו שיכול להחזיר בקליטת ההפריות?
האם יש סיכוי להצלחה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כשלון IVF שישי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/08/2012סיון שלום
לפי הנתונים שאת מוסרת ניתן להבין שרופאך מגייס כלטכניקה אפשרית על מנת להשיג הרייון כולל שימוש בתרופות חדשות,מיון ובחירת זרע ב-IMSI ,ביצוע פיפל וכד..
לפיכך נראה לי שאת מקבלת את הטיפול המיטבי -המשיכי בטיפול ונקווה שתצליחי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כן או לאעלמה19/08/2012
שלום,
בתאריך 5/8 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים יפים. בתאריך 16/8 בוצעה בטא ראשונה עם ערך 45. הרופא אמר שזה סביר ליום ולעובדה שמדובר בעוברים מוקפאים. היום תאריך 19/8 בוצעה שוב בטא עם ערך 61. הרופא אמר שזה לא הכפיל את עצמו ושניתן עוד צ'אנס ביום שלישי. הערכים של האסטרודיול והפרוגסטרון היו טובים לדברי הרופא. מה זה אומר? מה הסיכויים? אם הבטא תעלה כל ערך יהיה בסדר או שהיא חייבת תמיד להכפיל את עצמה? הרופא אמר שככל הנראה ההריון לא מתפתח בצורה תקינה ואם זה לא אז זה כבר יפול לבד. מה זה אומר? אשמח לקבל תשובות כי אני די מודאגת ומדוכאת במיוחד שזה הטיפול הראשון לאחר הפלה בשבוע 24 עקב גידול בעובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כן או לא - תגובה
פרופ` דוד בידר19/08/2012הרופא שלך היה צריך להסביר לך שמדובר בהריון לא תקין שנקרא כימי וכל עניין הצנאס זה שטיות.
את צריכה לעקוב אחרי ערכי הבטא ולדאוג שירדו לערכים של אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
עלמה19/08/2012ד"ר שלום,
האם הבטא היום לא היתה אמורה לרדת לפי מה שאתה אומר או שרק אם נפסיק את התמיכה היא תתחיל לרדת? האם אפשר באולטרסאונד לראות משהו? לפי מה שאתה אומר אין שום סיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/08/2012הבטא תרד ולא קשור לתמיכה.
אך צריך לבדוק שאכן הבטא יורדת.
ההריון לא תקין בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שלוםטלי19/08/2012
שלום רב,
כפי שציינתי זה כבר, בשל משתנים לא מזהירים כמו גיל, FSH גבוה AMH נמוך ואיכות זרע של בן הזוג לא משהו, הוחלט על טיפול באמצעות אקסי (מיקרומניפולציה). שאבו לי שלוש ביציות כאשר כבר הודיעו לי ששתיים מתוכן לא הופרו ואחת בתהליך הבשלה. מה הסיבות שבגינן הביציות לא ניתנות להפריה? האם יש סיכוי שבמחזור נוסף הדבר יצלח? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב שלום - תגובה
פרופ` דוד בידר19/08/2012הסיבה היא -השחלה כבר לא מייצרת ביציות תקינות ואת לא בכוון הנכון.
את צריכה לפנות לתרומת ביציות או אימוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהרונית19/08/2012
ד"ר שלום
ברצוני לדעת מה הסיבה בטיפולי IVF כאשר הזרע תקין אך מוקפא וכל הבדיקות אצל האישה טובות גיל 35.5 . ובעבר היה הריון לפני שנתיים מהפרייה שנייה ופתאום בכל שאיבה ( כבר 3 שאיבות )פעם 20 ביציות פעם 30 ביציות העוברים לא מתפתחים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/08/2012אין מספיק נתונים לענות על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVFענבר19/08/2012
שלום,
בעלי ואני מנסים 7 חודשים להיכנס להריון בעלי בן 40 ואני בת 36
אני עשיתי בדיקות ואצלי הכל תקין אך אצל בעלי הבדיקות אינן תקינות, אני יודעת כי צריך לבצע בדיקה חוזרת ולקבוע תור לייעוץ כאשר גם לי כבר ניתנו הבדיקות הראשוניות שיש לעשות לפני התחלת טיפולי הפריה, בכל זאת יש לי שתי שאלות: 1. בעלי טוען כי הוא ידע שהתוצאה לא תהיה טובה כיוון שהבדיקה לא היתה טובה, ולא היה מספיק בתוך הכוס (הוא פספס ) לעניות דעתי זה לא אמור לשנות את תוצאות הבדיקה בהרבה בעיקר כיוון שהתוצאות היו ממש לא טובות, האם אני טועה ? 2. האם כשה"בעיה" אצל בן הזוג ואצל האישה אין בעיה זה יכול להיות מנבא לסיכויי הצלחה גבוהים ומהירים יותר להיכנס להריון ???
לתשובתכם המהירה אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF - תגובה
פרופ' שלמה משיח19/08/2012לאדבה
1. זה שבעלך "פספס" את הכוס, לא גרם לכשלון.
2. באם הבעיה אצל בעלך, אין זה מעלה את סכויי ההריון, כי ההצלחה תלויה בהרבה מאד גורמים ואיכות הזרע הוא אחד מהחשובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)