מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם יש צילום רחם שאינו כואבגלי26/08/2022
שלום רב
1. האם יש צילום רחם שאינו כואב? קראתי תגובות שזה ממש ממש כואב.
2. שאלה נוספת: האם יש דרך לנקות את הרחם מבפנים? לא מצליחה להיכנס להריון וחשבתי אולי יש צורך בכך. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צילום רחם כרוך באי נוחות אולם אינו אמור לכאוב
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2022צילום רחם כרוך באי נוחות אולם אינו אמור לכאוב יתר על המידה בעת הביצוע.
במידה וישנן הידבקויות ברירית הרחם עשנה פעולה ניתוחית ייעודית לתיקון המצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ביוץ עם אסטרופםשני26/08/2022
שלום רב, אני שומרת טהרה ויש לי ביוץ מוקדם. בדרכ מגיע ביום ה9 או ה10. אני נוטלת אסטרופם ואכן הוא עוזר ודוחה את הביוץ אך לא באופן קבוע בכל חודש. לעתים הביוץ מתפספס. אני נוטלת אסטרופם החל מהיום ה3 לווסת למשך 3 ימים סהכ 4 מ"ג ביום. האם יש דרך לטפל בכך במקום האסטרופם? יש המון תופעות לוואי לכדור וכן כפי שציינתי לא תמיד ובכל חודש הוא אכן דוחה ביוץ. מה ניתן להמליץ? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בנסיבות שלך האסטרופם הינו היעיל ביותר יכולה חהתחיל כבר ביום השני כדי להבטיח דחייה גדולה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש צילם רחם עם הרדמהבסמה26/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן עקרוני זה אפשרי
פרופ` דוד בידר27/08/2022באפן עקרוני זה אפשרי רק צריכה לחפש רופא שיש לו האפשרות לעשות זאת בבית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון וחומצה פוליתליאורה25/08/2022
ערב טוב
כשנוטלים חומצה פולית (400) - אני נוטלת חומצה פולית שנלקחת עם קומפלקס ברזל. רופאת הנשים שלי הסבירה שאין בעיה ליטול יחדיו ״ברזל קומפלס״ שמכיל ברזל, b12, ויטמין c וחומצה פולית .400. רשום על האריזה שזה מתיל פולאט נגזרת של חומצה פולית. זה בסדר כך שזה בא יחדיו ובתור נגזרת? צירפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי
פרופ` דוד בידר26/08/2022כן, אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות היסטורוסקופיהst25/08/2022
שלום, מה פירוש התוצאה
early secretory endometrium showing cd138-positive plasma cell in the stroma* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` דוד בידר26/08/2022התשובה אומרת שראו תאי רירית רחם ועוד תאים מסוג תאי דם, אשר כנראה נשארו שם מסיבה כלשהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביתית אחרי החזרהלחוצה25/08/2022
שלום,
עברתי החזרה של עובר קפוא. עובר בן 5 ימים.
ביום ה-8 וה-9 לאחר ההחזרה בצעתי בדיקה ביתית ויצא פס חלש מאוד (כמעט באותה עוצמה גם ביום ב8 וגם ב9 אבל ביום ה9 טיפה יותר נראה).
לפי הבנתי בגלל שמדובר בעובר בן 5 ימים הפס אמור להיות חזק..
האם עדיין יש סיכוי?? למרות שהפס לא מתחזק בצורה משמעותית
כמובן שאבצע בדיקת בטא תחילת שבוע כפי שהונחתי...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפס לא אמור להיות חזק יותר
פרופ` דוד בידר26/08/2022הפס לא אמור להיות חזק יותר בגלל שזה עובר יום 5.
פשוט תחזרי היום על הבדיקה הביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טעם להמשיך תמיכה
לחוצה26/08/2022תודה על המענה קודם כל.
היום בבוקר עשיתי שוב את הבדיקה הביתית ושוב פס חלש באותה עוצמה שמופיע אחרי כ-2 דקות. בנוסף, עשיתי בדיקה נוספת שמזהה מעל 20 ויצא פס כמעט בלתי נראה. הבדיקות הקודמות שבהן יוצא פס חלש מזהות מעל 10.
יש טעם להמשיך תמיכה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש היריון תקין אז אם מפסיקים תמיכה
פרופ` דוד בידר27/08/2022אם יש הריון תקין אז אם מפסיקים תמיכה ההריון ימשיך כך זה לא משנה.
תעשי פשוט בדיקת דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית לאחר החזרהחבצלת25/08/2022
היי,2 בדיקות ביתיות חיוביות 14 ימים מהשאיבה,ו 10 ימים מההחזרה.
לא נלקח אוביטאל כתמיכה אלא רק לפני השאיבה.
האם ניתן לסמוך על הבדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר25/08/2022כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם אוביטרלספי25/08/2022
היי דוקטור,
בת 30 עם שני ילדים מהריונות ספונטניים.
מנסים להקלט כ8 חודשים.
אשמח להתייעצות לגבי תזמון ההזרעה- (מפחדת לפספס)
היום 25.8 חמישי בבוקר זקיקים-
שחלה שמאל- זקיק בגודל 15*15 ועוד אחד 11*11
עובי רירית 5.7
בדיקות דם-
אסטרודיול 518
LH 6.24
פרוגרסטרון 0.78
הרופא המטפל ביקש להזריק אוביטרל בשבת בלילה והזרעה בשני.
האם מתאים לנתונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוני זרע
ספי25/08/2022נתוני זרע בהזרעה קודמת לאחר ביצוע 2 שטיפות-
ריכוז 17
תנועה 59
סהכ תאי זרע בתנועה 5
נפח 0.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני זרע - תקין
פרופ` דוד בידר26/08/2022תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למענה בהקדם
ספי25/08/2022תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה כאשר יש לך 2 ילדים הוא טיפול לא ברור
פרופ` דוד בידר26/08/2022קודם כל הזרעה כאשר יש לך שני ילדים הוא טיפול חא ברור.
הרופא שלך משער שביום שבת הזקיק 15 יגדל ואז , על עדי אוביטרל יגרום לביוץ, זה אםשרי.
אני הייתי מזריק עד שבת ובודק יום ראשון.
לדעתי את צריכה לעשות צילום רחם כאבחנה וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
ספי27/08/2022על פי הרופא המטפל שלי הסיכויי שהסיבה לאי קליטה קשור לחסימה בחצוצרה הוא נמוך מאוד ולכן טוען שאין צורך כרגע. האם הזרעה לאחר 2 הריונות בגלל ריכוז זרע נמוך לא יכולה לעזור במקרה שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי 2 הריונות יתכן חסימות קלות בחצוצרות
פרופ` דוד בידר27/08/2022אני חושב אחרת אחרי 2 הריונות יתכן חסימות קלות בחצוצרות שנפתחות בזמן הצילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש חוששת מצילום הרחם החודרני
ספי27/08/2022תחילה תודה רבה על המענה שלך זה לא מובן מאליו
שנית - אני ממש חוששת מצילום הרחם החודרני ולכן רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות צילום רחם באמצעות אולטרסאונד (ראיתי שיש בדיקה כזאת עם חומר) וקודם לבדוק האם יש בעיה בכלל לפני שעושים את הבדיקה החודרנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את לא מצליחה להרות אחרי 2
פרופ` דוד בידר27/08/2022אם את לא מצליחה להרות אירי 2 הא פריונית, תברררי בקופת חוחים זכאות להפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום
פרופ` דוד בידר27/08/2022אחרי 2 הריונות….
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרה וכישלונות חוזריםא25/08/2022
שלום,
בת 37, אחרי החזרת שני עוברים טריים יום 5. שישה ימים לאחר ההחזרה התחיל דימום שהתגבר מעט ביום השביעי, עם כאבי מחזור. מקבלת לתמיכה קרינון פעמיים ביום.
מטופלת pgd לאחר 7 החזרות כושלות של עובר אחד.
נערך בירור שכלל היסטרוסקופיה ובדיקת קרישיות שיצא תקין. בגיל 33 נקלטתי להריון תקין (pgd)
1. האם קיימת אפשרות שלמרות הדימום שנראה כמו מחזור נקלט עובר אחד?
2. האם יש בירור נוסף שניתן לעשות מעבר למה שנעשה במקרה של כשלונות חוזרים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום 6 ימים אחרי ההחזרה הוא דבר לא תקין
פרופ` דוד בידר25/08/2022דימום 6 ימים אחרי ההחזרה הוא דבר לא תקין ותלוי בפרוטוקול, ולכן לא יכול לענות מה קרה רק שאני משער, ואולי קשור בגרימת ביוץ על ידי דקפפטיל.
לא צריך יותר לברר אלא לנסות להמשיך, ולפי הסיפור שלך את צריכה להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית ביוץ על יד אסטרופםשני25/08/2022
שלום רב, אני שומרת טהרה ויש לי ביוץ מוקדם. בדרכ מגיע ביום ה9 או ה10. אני נוטלת אסטרופם ואכן הוא עוזר ודוחה את הביוץ אך לא באופן קבוע בכל חודש. לעתים הביוץ מתפספס. אני נוטלת אסטרופם החל מהיום ה3 לווסת למשך 3 ימים סהכ 4 מ"ג ביום. האם יש דרך לטפל בכך? יש המון תופעות לוואי לכדור וכן כפי שציינתי לא תמיד ובכל חודש הוא אכן דוחה ביוץ. מה ניתן להמליץ? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך דוחים ביוץ
שני26/08/2022היי מקפיצה שוב הודעה שכנראה התפספסה. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התחילי את האסטרופם ביום השני
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר לפרטוקול ארוך לאחר 2 סבבי ivf קצריםקרין24/08/2022
שלום אני בת 28
בסבב 1 נשאבו 11 ביציות 5 בשלות והפריה 1.
הרופא אמר שהיה קשה בגלל הזרע.
סבב 2 העלנו מינון ותוך יומיים lh קפץ מ1.9 ל12.9 e2 8658 וכנראה בייצתי נשאבה ביצית 1 שלא התפתחה.
לגבי גודל של זקיקים אני לא יודעת.. הרופא של שיתף.
כרגע הרופא מציע לעבור לפרטוקול ארוך ואני קצת חוששת האם זה לא מוקדם מידי לעבור לפרוקטול ארוך.
אני חוששת שעד שיצליחו לשאוב ביציות שוב יהיה קושי עם הזרע כי מבחינת הזרע לא עשינו שינוי.. (לא הורמונים לא שאיבת מאשכים לא מיון תא זרע וכו)
אשמח לעזרה
מצרפת נתונים הורמולניים ונתוני זרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ 2 הורמונים
קרין24/08/2022
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלך צריך לעבור ביחידה לפריון הגבר
פרופ` דוד בידר24/08/20221. בעלך צריך לעבור ביחידה לפריון הגבר.
פרוטוקול ארוך לא מצאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עוד יחידות באיזור חיפה וצפון
קרין24/08/2022תודה על המענה
1. היחידה לפיריון הגבר? התכוונת לבית חולים שיבא?
והאם יש עוד יחידות באזור חיפה וצפון?
ומה להגיד לרופא אם הוא לא יסכים לתת הפניה ליחידת פיריון לגבר.
2. אשמח להבין מדוע הפרוקטול הארוך אינו מתאים לי, כי הבנתי שהביציות שמתקבלות לרוב איכותיות.
תודה על העזרה, אני מרגישה קצת אבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל בית חולים יש יחידה לפריון הגבר
פרופ` דוד בידר25/08/2022בכל בית חולים יש יחידה לפריון הגבר. אפשר לפנות לאורולוג בקופה ולבקש בירור. יתכן וצריך לעשות שאיבת זרע מהאשכים כדי לקבל תוצאות טובות יותר בהפריות.
לעניין הפרוטוקול, היות ואת צעירה ומגיבה בגירוי יתר פרוטוקול ארוך לא יכול למנוע גירוי חזק ואת סיבוכי הגירוי בעוד שפרוטוקול עם צטרוטיד עדיף וימנע גירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן וערך חיובירחל24/08/2022
שבוע 32 עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי ערך חיובי של קטונים מזה אומר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לשתות יותר ולחזור על הבדיקה
פרופ` דוד בידר25/08/2022שאת לא שותה מספיק.
רצוי לשתות יותר ולחזור על הבדיקה, עד לערכים תקינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי על הבדיקה וקיבלתי ערכים דומים . מה זה יכול להיות ומה עליי לעשות ?
רחל31/08/2022תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנה לטיפולי פוריותהגר24/08/2022
הוסבר לי שבהזרקות בתקופת הטיפול, יש להזריק בשעה קבועה רק בשעת ערב, מה שמגביל את יכולתי להיעזר באחות קופת החולים.יכול להתרחש תרחיש שגם אם אזריק במיקום שהדריכו אותי, החומר יתפזר ולא יגיע במלואו למיקום המדויק? כמובן שמעולם לא הזרקתי. עד לאחרונה נמנעתי מבדיקות דם בגלל פוביה ממחטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיבה לכך כי מקבלים תשובות
פרופ` דוד בידר24/08/2022לא חייב רק בערב.
אפשר גם מ13:00.
הסיבה לכך כי מקבלים תשובות הבדיקות עד הצהריים ואז הרופא נותן הוראות.
לרופא שלך נוח בערב כי כנראה מתפנה אז ולכן אומר בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת זה אני יודעת אבל…
הגר25/08/2022על עניין הנוחות של הרופא הוסבר לי מראש, אך מבחינת ההזרקה, האם בהזרקה שגויה, החומר עלול להתפזר ולא להגיע ליעדו? אני חוששת להסתבך או לא להסתדר עם ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם מזריקים תת עורי זה בסדר
פרופ` דוד בידר25/08/2022מה זה ״הזרקה שגויה״?
אם מזריקים תת עורי זה בסדר ואם זה שגוי אז זה לא בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין לאחר החזרת עובריםחבצלת24/08/2022
היי,
לא נאמר לי להמנע מיחסי מין לאחר החזרת עוברים.
האם קיום יחסי מין ואורגזמה 7 ימים לאחר החזרה עלולים להרוס השתרשות.
חשוב לציין כי לפני יחסי המין היו לי כאבי "מחזור, שנעלמו ולא חזרו מאז.
חוששת שהכל נהרס..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם רופא לא מציין אז את יכולה לעשות
פרופ` דוד בידר24/08/2022אם רופא לא מציין אז את יכולה לעשות מה שבא לך.
אנחנו ממליצים להימנע רק ב3 הימים מאז ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלימורן24/08/2022
כן עשיתי ושם הוא את הערכים ואמר לי שאני במנפאוזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מה לעשות או שאי אפשר
מורן24/08/2022יש מה לעשות או שאי אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר24/08/2022אם רמת ההורמונים גבוהה אזי זה אומר שאין ביציות בשחלה ואין דרך ליצר ביציות משחלות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)