מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת היריון עבור עובר יום 5יובל16/08/2022
שלום רב,
מתי יש לבצע בדיקת היריון אמינה (בטא וביתית) עבור עובר יום 5?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות 10 ימים לאחר ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת בטא נדרשת עבור עובר יום 5 ביום מספר 10
יובל16/08/2022תודה רבה.
לאיזו תוצאת בטא מצפים עבור עובר יום 5 בבדיקה שנערכת ביום 10 להחזרה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגבולות 100 יחידות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוצה לשאול לגבי טיפול אוביטרלאני16/08/2022
שלום לך אשמח לתשובה❤️
קיבלתי מחזור ב 20.7
לקחתי לטריזול מ25 עד 27
הזרקתי ב 9.8 אוביטרל
אתמול בערב קיבלתי תשובה ביתית חיובית האם זה משאריות של האוביטרול?
מתי אני יכולה לבדוק בדם? ולהיות בטוחה שזה הריון?
עד מתי, ישאר האוביטרול בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יכולה לבצע כבר מחר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי שאלה קודמת
דנה17/08/2022שלום אתמול שלחתי את השאלה הזאת
קיבלתי מחזור ב 20.7
לקחתי לטריזול מ25 עד 27
הזרקתי ב 9.8 אוביטרל
אתמול בערב קיבלתי תשובה ביתית חיובית האם זה משאריות של האוביטרול?
מתי אני יכולה לבדוק בדם? ולהיות בטוחה שזה הריון?
עד מתי, ישאר האוביטרול בגוף?
היום עשיתי בדיקת דם כמותי ויצא 6
מה זה אומר?
הרופא אומר שזה עדיין יכול להיות מהאביטרול., אז מתי אדע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קליטה להריון בצורה טבעיתאסנת15/08/2022
שלום, רציתי לשאול האם לאחר קיום יחסים בתזמון הביוץ יש פעולות שיש להימנע אומלא להימנע על מנת להגביה את הסיכויים להיקלט טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר15/08/2022אין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי קליטה להריון בצורה טבעית
אסנת15/08/2022הכוונה שלי בשבועיים שאחרי עד קבלת התשובה כמו למשל האם אפשרי לעשות ספורט או להיכנס לבריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להמשיך להתנהג כמו בכל יום
פרופ` דוד בידר16/08/2022אפשר להמשיך להתנהג כמו בכל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופאוזה, אי דימום חודשישיר15/08/2022
שלום פרופ', בת 45. מיזה מספר שנים אני במנופאוזה מוקדמת.
טיפול שמרני הורמונים נובופם ופרוגילטון לא הביאו לדמוי דימום חודשי.
כעת קיבלתי טיפול במטרה לנסות שיהיה וסת חודשי. התחלתי בימים אלו והוא, ליטול אסטרופם קבוע מידי יום בלי הפסקה.
בנוסף כל חודש בין 1-10 לחודש לקחת כדור אחד דופסטון 10 מ"ג
1. הוסת אמור להגיע (בתקווה שיהיה דימום) מספר ימים אחרי הפסקת הדופסטון בערך 15 לחודש. האם זהו טיפול מוכר?
2. האם הרופא לא טעה שיש לקחת דופסטון למשך 10 ימים? זה אומר לבערך לקבל וסת כל 15 יום ולא 21 יום ?
3. אפשרי ותקין ליטול את הדופסטון 21 יום ולקבל בהתאם?
אשמח לעצתך והמלצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול שקיבלת הוא אסטרוגן שלאחריו אפשרי לקחת
פרופ` דוד בידר15/08/2022הטיפול שקיבלת הוא אסטרוגן שלאחריו אפשרי לקחת כל סוג של פרוגסטרון ואז צריך להגיע דימום.
10 ימים של פרוגסטרון מספיק.
לא הבנתי למה לא קיבלת דימום אחרי פרוגילוטון שזה למעשה אותו הטיפול שאת מקבלת עכשיו ו.
לקבלת וסת צריך להפסיק גם את האסטרופם.
לדעתי אם היית לוקחת פעמיים פרוגילוטון דפים היה מגיע דימום.
ולמה למעשה מטופלת על מנת לקבל דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההווסת הפסיק בגיל 39 כיום בת 45
שיר17/08/2022שלום פרופ', תודה על המענה.
הווסת הפסיק בגיל 39. כיום בת 45. יש מחשבה לכיוון טיפולי פוריות. מעוניינת בטיפול הורמונלי, ויש שאומרים לשמור על סבב חידוש רירית. נכון ובריא יותר לקבל "דמוי וסת". את הפרוגילטון נטלתי רצוף 21 יום מסודר וכן הלאה למשך שלוש שנים ולא הביא ווסת. נובופם הביא לדימום קל ביותר למשך יום ולא תמיד.
הרירית מאוד דקה. לטענת הרופא אין "דימום חודשי" מפני דקיקות הרירית. ונובופם קבוע יעבה ובמקביל הפרוגסטרון בכדי לקבל וסת..
הטיפול שהרופא נתן כרגע המליץ עד לגיל 50. טיפול זה במטרה שכן יביא לדימום ואמר שגם אם לא הביא להמשיך אותו כטיפול הורמונלי עד גיל 50 -
1. מקווה שאכן בסדר ?
2. לצורך העניין אם נוטלים דופסטון /פרוגסטרון למשך 10 ימים,למעשה אם אקבל דימום זה יהיה כל 15 יום שזה גם לא נוח. אפשרי ותקין ליטול דופסטון גם 21 יום ולקבל דימום בהתאם?
3. מנגד במענה הקודם ציינת שבכדי לקבל וסת יש להפסיק אסטרופם.
המוזר/השונה שהרופא אמר את האסטרופם ליטול מידי יום קבוע בלי הפסקה
ואת הדופסטון לעשרה ימים ולאחר מס' ימים נקווה לקבל דימום ו15 יום לחדש סבב דופסטון. נשמע כלא נכון? מה לעשות?
מניסיונך הרב אשמח להכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נטלת פרוגילוטון זמן רב ולא הגיע דימום
פרופ` דוד בידר17/08/2022אם נטלת פרוגילוטון זמן רב ולא הגיע דימום זה לא דבר שכיח.
האם עברת פעולות ברחם כגון גרידות?
האם עשו חל היסטרוסקופיה.?
לגבי השאלות הרי שלקיחת אסטרוגן ופרוגסטרון , ולא משנה איך צריכים לגרום לדימום
מה שיש לעשות הוא לברר מדוע לא העה דימום תחת פרוגילוטון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין בשבוע 7אביטל15/08/2022
שלום אני בשבוע 7 ולצערי העובר לא התפתח. נתנו לי 4 ציטוטק 2 דרך הפה ו 2 דרך הנרתיק. אני חשבתי שדרך הפה הכוונה לבליעה ואחכ קראתי שצריך לשים תחת הלשון שיתמוסס. האם בגלל שבלעתי 2 כדורים הפעולה לא תשפיע כמו שצריך? האם צריך לחזור על הפעולה שוב?
אשמח להתייחסות בהקדם.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022ההחלטה כיצד לפעול בנסיבות המקרה חייבת חהיות בידיעת ואחריות הרופא המטפל שלך שצריך להנחות אותך כיצד לפעול במצב העניינים מתוך הכרות אישית איתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין בשבוע 7אביטל15/08/2022
שלום אני בשבוע 7 ולצערי העובר לא התפתח. נתנו לי 4 ציטוטק 2 דרך הפה ו 2 דרך הנרתיק. אני חשבתי שדרך הפה הכוונה לבליעה ואחכ קראתי שצריך לשים תחת הלשון שיתמוסס. האם בגלל שבלעתי 2 כדורים הפעולה לא תשפיע כמו שצריך? האם צריך לחזור על הפעולה שוב?
אשמח להתייחסות בהקדם.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לויקוציתים 25 ותרבית שליליתלילך15/08/2022
שלום,
4 ימים לאחר אוביטרל היו לי תסמינים חזקים שהרגישו כמו דלקת בדרכי השתן (תכיפות שתן, כאבי בטן וצמרמורות), התסמינים נמשכו שעות בודדות וחלפו. בדיקת שתן הראתה לויקוציטים 25 ותרבית שלילית. רמת הלויקוציטים תקינה? התופעות שחשתי ורמת הלויקוציטים יכולה להיות קשורה בהורמונים שלקחתי? גונאל, אוביטרל ודפסטון
יש צורך במעקב נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקוציטים
פרופ` דוד בידר15/08/2022לא צריך שום דבר.
אם זה עבר אז בסדר ואם יהיו צמרמורות יש להיבדק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה - סיכוי להריוןאנונימית14/08/2022
היי, היום יום 13 מאז זריקת אוביטרל ו12 ימים מההזרעה. בכל הזמן מההזרעה אני עם תמיכה של קרינון. מיומיים אחרי ההזרעה היו לי כאבים ונפיחות בחזה, בטן נפוחה, הפרשות צהובות מרובות וומידי פעם כאב במפשעה הימנית. כל התסמינים הנ״ל פחתו בימים האחרונים והיום אני כמעט ולא מרגישה כלום למעט הפרשות. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. השאלה שלי האם לאור תוצאת הבדיקה והתסמינים שפחתו בצורה הדרגתית יש סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הבדיקה שלילית אז אין היריון וזהו
פרופ` דוד בידר14/08/2022אם הבדיקה שלילית אזי אין הריון וזהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב 2 מספר ביציות נמוך לעומת סבב 1 ivfקרן14/08/2022
סבב 1 הזרקה של 275 גונאל אף
נשאבו 11 ביציות ומתוכן 5 בשלות.
E2 6298 lh 1.1
סבב 2 הזרקה של 375 גונאל
נשאבה ביצית 1.
ה lh עלה תוך יומיים מ1.9 ל12.9
E2 8658
מדוע יש הבדל בכמות של הביציות?
האם התרחש כבר ביוץ בגוף?
אודה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו לא תקין בסבב הזה
פרופ` דוד בידר14/08/2022משהוא לא תקין בסבב זה.
היות ואין נתונים של מעקב לאורך הטיפול אי אפשר לחוות את הדעת על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט נתונים מסבב
קרן14/08/20224.8 תחילת ווסת ויום ראשון של הזרקה 375 גונאל
E2 -200 פרוגסטרון-2.6
Lh 6.8
תוצאות ב.דם ב7.8
E2- 2196 פרוגסטרון 2.12 lh 1.9
9.8
E2 8658 פרוגסטרון 3.74 lh 12.9
בעקבות נתונים הרופא הקדים את השאיבה ל11.08
וב9.8 הזרקתי אביטרל 250 וצטרוטייד 1 וחצי.
לאור הנתונים מדוע יצא לי רק ביצית 1?
אני בת 28, ivf משום ספירת זרע נמוך .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט
פרופ` דוד בידר15/08/2022אין נתוני גודל זקיקים.
יתכן ורוב הזקיקים היו קטנים מ 7 לחודש , לאחר יום , עליה גדולה של אסטרוגנים.
אני חושב שזאת בעיה של הפרוטוקול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם קיבלת גם לטרזול? כי כשאני לקחתי כל הסבב השתבש.
שואלת את השואלת15/08/2022ועוד דבר. חם עכשיו בחוץ . מאוד חשוב לוודא שהתרופות שלך נשמרו בקרור גם בזמן שעבר מהקניה עד ההגעה הביתה. יתכן שהציטרו פשוט לא עשה את העבודה שלו ולא היתה לו השפעה. תחשבי על האופציה הזו גם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל איחור במחזורכרמל14/08/2022
שלום,
לקראת IVF ראשון. מחזור אחרון 17.7.22. מחזור מאוד סדיר כל 28 יום.
מזריקה דקפפטיל 0.05 מתאריך (5.8.22) היום ה-21 של המחזור.
אמורה לקבל 14.8.22 אך המחזור לא מגיע וגם אין סימנים.
האם תקין? ייתכן שמאחר כתוצאה מהדקפפטיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי בדיקה גם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא
פרופ` דוד בידר14/08/2022תעשי בדיקת גם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודימום- עזרהיעל14/08/2022
היי,
התחלתי לקחת גלולות (ביום השביעי למחזור) אחרי שכמה חודשים לא לקחתי, לקחתי רק 3 גלולות ואז הפסקתי, לאחר ארבעה ימים קיבלתי דימום שממש היה נראה כמו מחזור במשך שלושה ימים שרק היום (היום הרביעי ל"פספוס") נרגע. מה לעשות? אם אני רוצה להכנס להריון כדאי להפסיק או כדאי להמשיך לקחת כבר גלולות כדי לא לעשות יותר שיבוש? האם הדימום לדעתך נהיה מהפסקת הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את רוצה להרות למה לקחת גלולות
פרופ` דוד בידר15/08/2022הדימום מהגלולות ואם את רוצה להרות אז למה לקחת גלולות?
תמשיכי לנסות בלי לקחת כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לדחות את המחזור עם דופסטון לאחר החזרהורד14/08/2022
היי, אני לאחר החזרה על בסיס מחזור טבעי, לקחתי 12 יום 3 דופסטון ביום, היום בבוקר התחיל דימום קל ובמקביל עשיתי בטא ויצאה כמובן שלילית. אני מעוניינת לדחות את המחזור בכמה ימים. האם ניתן להמשיך לקחת את הדופסטון כעת עוד כמה ימים? או שבגלל שכבר התחיל דימום קל, כדאי להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי בערבון מוגבל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ייתכן ביוץ למרות צטרוטייד?מיכל13/08/2022
שלום, בטיפול IVF.
אתמול יום שישי, יום 13, זקיקים 20,14,12,10.
אסטרדיול 4117, פרוגסטרון 2.4.
שאיבה נקבעה ליום שני. הרופא רוצה להמתין שהקטנים יגדלו.
הונחתי בשישי ושבת להמשיך להזריק מנופור 450 וצטרוטייד ובלילה בין שבת לראשון אובטרל + 2 דקאפפטיל.
מאתמול אחה"צ עם כאבי בטן באזור השחלות ובגב התחתון. היום כאב חד בשחלה למספר שניות לאחר מכן הכאבים בבטן מעט נרגעו.
האם יכול להיות שהכאב החד היה ביוץ למרות הצטרוטייד?
יש לי עוד אחה"צ להזריק מנופור וצטרוטייד.
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי לכך נמוך,כנראה התחושות שלך בגלל התגובה השחלתית המתעצמת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי צבע עור הפותחשש13/08/2022
שלום.זה זמן מה שאני נוטלת כדורי פרוגסטרון וגינלי
אחרי החזרת עוברים.סהכ עשיתי 4 הח זרות.כל פעם שבועיים נטילת אנדומטרין עד הבטא
לאחרונה ראיתי שיש לי שינוי בצבע בעור בפות לאפור לבן.
סביב הנרתיק.ולמעלה משם.האם זה תופעת לואי של הכדורים הואגינלים?
לאחרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת התרחשות ביוץ בדיעבדאופק13/08/2022
שלום,
לפני כשבוע לקחתי אוביטרל לפי מעקב זקיקים ובדיקות דם. מאז לוקחת תמיכה דפסטון. מעוניינת לדעת האם תהליך הביוץ התרחש בפועל ובצורה תקינה, הבנתי שאפשר לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון- האם רלוונטי במצב של נטילת דפסטון, שכן אמור להעלות את רמת הפרוגסטרון באופן מלאכותי? במידה ולא, איך והאם ניתן לדעת שתהליך הביוץ התרחש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה שאין תהליך ביוצי אחרי הזרקת
פרופ` דוד בידר13/08/2022אין דבר כזה שאין תהליך ביוצי אחרי הזרקת אוביטרל.
ולא צריך לבדוק כלום.
תמיד 36-40 אחרי אוביטרל זקיקים יבייצו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)