מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא בדיקותאור20/08/2022
שלום, לפני כשבוע כתבתי כאן כי אני בוחרת תורם זרע ושאלתי על סכנה בכמות מזערית של 46 בדיקות בלבד בבנק האירופאי. נעניתי כי מאחר ואני לא נשאית בפאנל מורחב שנבדקתי (360 מוטציות) אז הסיכוי לילד חולה הוא אפסי. האם כדאי והגיוני יותר לבחור מבנק אירופי בו נעשו רק 46 בדיקות ואין נשאויות (מפאת מיעוט הבדיקות) או מבנק אמריקני עם פאנל בדיקה של 283 נשאויות כאשר התורם נמצא נשא לתסמונת usher 1b והבדיקה הזו נעשתה גם בפאנל המורחב שלי? זה נכון שאם הורה אחד שלילי אז הילד גם לא יהיה נשא? אני ממש חרדה מעניין הנשאויות הללו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשאות יש לכל אחד בכל מקרה
פרופ` דוד בידר20/08/2022נשאות יש לכל אחד בכל מקרה ואין טעם לעדות יותר בדיקות ממה שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מומלץ לי לבחור ולהעדיף תורם
אור20/08/2022ראשית תודה על המענה המהיר. אך השאלה שמדירה שינה מעיניי ושלווה ממחשבותיי: האם מומלץ לי לבחור ולהעדיף תורם (שנתוניו מצאו חן בעיניי)מבנק אמריקני הכפוף ל fda כאשר אותו תורם נבדק בפאנל של 283 בדיקות ויצא נשא לתסמונת usher 1b על פני תורם מבנק אירופי שעה רק 46 -60 בדיקות נשאויות ללא נשאויות (שנובע כנראה ממיעוט יחסי של בדיקות)? אני מבדיקה של פאנל 360 יצאתי לא נשאית (רשום בכוכבית שעדיין קיימת הסתברות נמוכה לנשאות וכי הבדיקה נכונה ב 98%) ובכלל, אם רק הורה אחד לא נשא אזי הילד גם לא יהיה נשא? (להבדיל מחולה כמובן). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נראה שהסיבות יעל הספיציפיות ובכלל זה דאגת יתר,הייתי ממליץ שתקבלי חוות דעת מגנטי קאי שיסיר ממך חלק גדול מדאגותייך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלסטוציסט סיכויי היקלטותחנית20/08/2022
אני בת 42.6
יש בלסטוציסט בדירוג מעולה של 4aa.
התחיל ביום 3 עם דירוג c נמוך והתפתח לדירוג מעולה עד יום 5 במעבדה ועבר להקפאה
רחם תקינה וגם רירית.
מה האחוזים שבהחזרה יקלט להריון לאור הנתונים?
שכן הוכיח שהוא איכותי שכן שרד יפה ליום 5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למרבה הצער הגיל הנו הפקטור המרכזי בקביעת הפרוגנוזה של עובר להשתרש ובכלל זה גם בחסטוציסט איכותי ככל שהוא יהיה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי באחוזים
חנית21/08/2022מה הסיכוי באחוזים? אם ניתן לשערך
שוב
גיל 42.6
עובר בדירוג מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט סיכויי היקלטות
חנית23/08/2022מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בגבולות 10%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך סיכויי היקלטות בלסטוציסט
חנית24/08/2022אז איך ניתן להסביר טבלה זו שנותנת סיכוי כפול של 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שמה לב שהטבלה מדברת על הקפאה בגילאי 40-41?
זו שיודעת לקרוא24/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בלבטוציסט סיכויי היקלטות
חנית24/08/2022כן שמתי לב
מה ששלחתי מתבסס על התייחסות מפורטת גם לגילאי 43
ראו תוצאות מחקר פרטני בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שלמישהי בת 35 ולמישהי בת 39
זו שיודעת לקרוא24/08/2022אין אותו סיכוי להקלט, ככה גם למישהי בת 40 ולמישהי בת 44.
אני היתי מסתמכת על הפרופסור.
אגב בסופו של דבר הסטטיסטיקה היא נתון שלא קונים לו חיתולחם ומוצצים, חשובה רק התוצאה האישית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בלבטוציסט סיכויי היקלטות
חנית24/08/2022כן שמתי לב
מה ששלחתי מתבסס על התייחסות מפורטת גם לגילאי 43
ראו תוצאות מחקר פרטני בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא סטטיסטיקה של עובר יום 3
פרופ` דוד בידר24/08/2022זה לא סטטיסטיקה של עובר יום 3 שהפך לבלסטוציסט.
עובר בדרגה נמוכה יום 3 שגדל לבלסטוציסט, ללא קשר ל דירוגו ביום 5 , סיכוייו לתת הריון קלושים.
אם את כבר מחפשת בכל מיני נתונים תחפשי את מה שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלסטוציסט- סיכויי היקלטות-המשך
חנית25/08/2022לא ראיתי מה כתבת - הוספת נתונים או משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר25/08/2022כתבתי שהטבלאות שאת מציגה לא מתאימים למקרה האישיי שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריות תקינות ועובריםדנית20/08/2022
היו לי 5 הפריות תקינות (מתוך 7 ביציות( ולכל ההפריות היה דירוג עובר. כלומר כל ההפריות התפתחו לעוברים? זה נפוץ?
אני בת 42.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך יש כל מיני תוצאות
פרופ` דוד בידר20/08/2022זה לא עניין של נפוץ.
בגילך יש כל מיני תוצאות, לחלק הפריות טובות ולחלק פחות.
יכול להיות 2 הפריות משבע ו והריון ו חמש משבע ולא יהיה הריון..
לכן אין משמעות לכל הספקולציות בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות + תרומת ביצית - האם הבעיה בזרע?בטיפול19/08/2022
שלום, אנחנו בהליך פונדקאות + תרומת ביצית.
הגבר הוא בן 44.
בוצעו 4 החזרות עד כה של עוברים יפים (בלסטוציסטים בדירוג 4AA שעברו PGS ויצאו תקינים) עם 3 תורמות ביצית שונות ושלוש פונדקאיות שונות...אך לא הושג אף הריון.
כרגע נותרו עוברים בדירוג 4BA ו-4BB שעברו PGS.
הזרע תקין על פי הקריטריונים הסטנדרטים -
תנועה - 60 אחוז
ריכוז - 40 מיליון (סה"כ זרע - 92 מיליון)
מורפולוגיה - 5%.
קראתי על כך שיש הטוענים ששברי דנא בזרע יכולים לגרום לכשלון השרשה - אבל המחקרים סותרים ובלאו הכי מבוצע מיון זרע במרפאה (macs- שעל פי מה שקראתי לא פחות מוצלח מ-IMSI או PICSI) - וגם כאן המחקרים מאוד סותרים לגבי מידת ההשפעה של מיון זרע (כלשהו) על השרשה..
השאלה שלי - האם יש עוד משהו שניתן לבדוק או לעשות? האם הבעיה יכולה להיות עדיין בזרע או שזה פשוט חוסר מזל?
ועוד שאלה כללית יותר - האם יתכן שגם עם נתוני הזרע הנ"ל שהם לכאורה תקינים פשוט לא ניתן להשיג הריון ויש לפנות לתרומת זרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין דבר כזה שלא יהיה היריון
פרופ` דוד בידר20/08/2022האמת, לא נתקלתי בסיפור כמו שלך.
אין דבר כזה שלא יהיה הריון ולא קשור לזרע ולא צריך מיון.
הבעיה היא במי שמטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוח מעבדה ivf הפריה 1קרין19/08/2022
שלום,
האם על סמך הדוח הזה
אפשר לדעת למה הייתה הפריה 1?
האם בגלל ביצית או הזרע?
תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי הדו"ח נשאבו 11 ביציות
פרופ` דוד בידר20/08/2022לפי הדו״ח נשאבו 11 ביציות .
ביציות 7-11 לא היו תקינות.
גם ביצית 6 - בעייתית.
ביציות 1-5 נתנו הפריה 1.
אין נתוני זרע ולא ציינת את גילך לכן קשה לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 44.8מרב19/08/2022
שלום עשיתי הפרייה וברוך השם יש עובר שאותן הקפאתי בגלל ששברתי רגל רוצה לדעת מה הזיכוי שיכול להיות הריון מעובר מוקפא בגילי עוד 3. חודשים 45
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם עשית הפריה קרוב לגיל 45
פרופ` דוד בידר20/08/2022אם עשית הפריה קרוב לגיל ;45 והקפיאו העובר, סיכויי הריון מהחזרת עובר הם קטנים ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה לפני החזרהרונית19/08/2022
שבוע לפני החזרה התחלתי דוקסילין.
באותו זמן נעצרה הצמיחה של הרירית.
היתה 4.6 (לטרוזול), 8 ואז 8.5 בביוץ.
כאשר תחילת האינטיב' היתה בערב לפני הבדיקה בה הגעתי ל8.
בד"כ עם רירית 11-12.
יתכן שהאנטיביוטיקה פגעה במיקרובים שנצרכים להזנת הרירית והעובר?
האם עדיף להמנע מהחזרה כעת?
הסיבה לאנטי' ו כשלונות.חוזרים וחשד *קל* לדלקת בהיסטרו', טרם הגיעה תשובת ביופסיה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האנטיביוטיקה לא פגעה בכלום
פרופ` דוד בידר19/08/2022האנטיביוטיקה לא פגעה בכלום.
הרירית הדקה גדלה עם הפרשת האסטרוגן ולא קשורה לאנטיביוטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי עושים בדיקת הריון ביוץ מוקדםשני18/08/2022
שלום רב! זוהה אצלי ביוץ מוקדם החודש (ביום התשיעי). רציתי לדעת מתי ניתן לבצע בדיקת הריון? האם צריך לספור 14 יום מהביוץ? או יותר? עשיתי בדיקה ביתי לאחר 14 ימים ויצאה שלילית.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בזמן הזה שלילי אז אין היריון
פרופ` דוד בידר18/08/2022אם בזמן הזה שליחי אז אין הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא מצפים עבור עובר יום 5 בבדיקה שנערכת ביום 10 להחזרהיובל18/08/2022
לאיזו תוצאת בטא מצפים עבור עובר יום 5 בבדיקה שנערכת ביום 10 להחזרה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מחכים למספר מסוים אלא לתוצאה ראשונית
פרופ` דוד בידר18/08/2022לא מחכים למספר מסוים אחא לתוצאה ראשונית וממנה אפשר ללמוד מה הולך לקרות.
בדיקה פחות ממאה זה פחות טוב ומעל מאה יותר טוב ומה שיקבע היא הבדיקה השניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת afc לספירת זקיקיםרוני17/08/2022
שלום,
באיזה יום למחזור יש לבצע בדיקת afc?
תודה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במהלך הוסת
פרופ` דוד בידר17/08/2022בוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא מצפים עבור עובר יום 5 בבדיקה שנערכת ביום 10 להחזרהיובל17/08/2022
לאיזו תוצאת בטא מצפים עבור עובר יום 5 בבדיקה שנערכת ביום 10 להחזרה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בגבולות 100
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MTHFR הומוזיגוט לילדה בת 9שלי17/08/2022
שלום
הבת שלי בת 9
עם כיליה קטנה . נולדה עם כליהי תקינה וסבלה מדלקות בשתן
ללא חום ובכל זאת נפגעה הכיליה.
עשינו בדיקת קרישיות וביניהם את הגן MTHFR יצא הומוזיגוט
מה ההשלכות על ילדה עם כיליה קטנה? האם בעתיד קלקסן מסוכן לכיליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן לא מסוכן לכליה
פרופ` דוד בידר18/08/2022קלקסן לא מסוכן לכליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה שבוע 7 עם ציטוטקאורית17/08/2022
שלום
עכב אי התפתחות העובר בשבוע 7 לקחתי ביום שני ציטוטק והיו דימומים. אני יומיים אחרי הציטוטק, האם צריך לעשות בדיקת אולטרסונד רק אחרי שהדימום נפסק לגמרי או שאפשר לבצע בדיקה למרות שיש מעט דימום על מנת לבדוק שהרחם נקי. אודה על מענה בדחיפות כי קבעתי היום בדיקה.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בצעי בכל מקרה כדי לעקוב מקרוב אחרי התאפסות הביטה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ יום אחרי החזרהאני17/08/2022
שלום,
האם מאמץ די חזק בשירותים בעקבות עצירות יום לאחר החזרה פוגע ועלול להוציא את העוברים החוצה?
תודה רבה על התייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מכיר שאפשר בלי מאמץ ניכר
פרופ` דוד בידר17/08/2022אני לא מכיר שאפשר בלי מאמץ ניכר.
זה לא מוציא עוברים החוצה אלא משהוא אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורונה אחרי החזרהרעות16/08/2022
היי, יום יומיים אחרי החזרת שני עוברים ונראה לי שמפתחת קורונה.
האם זה יכול להשפיע?? אני ממש מפחדת.
כמו כן האם ישר אחרי ההחלמה מותר לעשות שוב החזרה במידה והסבב הזה שלילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כל סטטוס של מחלה ובכלל זה קורונה עלולים להשפיע,אין מניעה לאחר החלמה להתחיל טיפול
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)