מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הגבלת התחלת תהליך בגין חזרה מתאילנדאנונימית25/10/2022
שלום,
אני מתכננת לנסוע לתאילנד בפברואר 2023, ורוצה להתחיל פרוצדורת שאיבה והפריה חוץ גופית מיד לאחר החזרה.
האם יש מגבלת זמן לאחר שחוזרים ממדינה כמו תאילנד, כדי להתחיל טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגבלה
פרופ` דוד בידר25/10/2022לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך טיפול- הזרעות עם גונאלספי24/10/2022
שלום,
בת 31 אחרי 2 הריונות ספונטניים. מנסים להכנס להריון שלישי כשנה.
4 הזרעות ללא הורמונים ללא הצלחה.
אצלי הבדיקות תקינות- בוצעה גם הידרוסונוגרפיה תקינה.
תוצאות בדיקת זרע של בעלי-
נפח 5.5, ריכוז 4.3, תנועב 47%, פרוגרסיבית 28%, מקומית 19%, ללא תנועה 53%, תאים תקנים 3% מורפולוגיה.
לאחר השבחה-
ריכוז 18, תנועה 48%, סהכ תאי זרע בתנועה 4 מיל, נפח 0.5.
אתמול בוצעה הזרעה אחרי זריקות של גונאל אף ואוביטרל. כעת לוקחת דופסטון עד הבטא.
האם לאור הבדיקות התקינות אצלי והתוצאות של בעלי יש סיכויי לכניסה להריון בהזרעות עם הורמונים?
אשמח לקבל חוות דעת על תוצאת בדיקת הזרע.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרע לוקה בשני מדדים,ריכוזיות הזרע,ואיכות תאי הזרע,מצריך בירור,בכל מקרה ההשבחה משפרת את האיכות ומעלה את הסיכוי להרות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך טיפול
ספי25/10/2022תודה רבה,
האם הטיפול שניתן לי תואם את המצב?
האם במצב כזה כן מנסים הזרעות עם הורמונים?
ומה הסיכוי להרות בטיפול כזה? באחוזים…* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ.......מאיה24/10/2022
שלום היה לי הפרשות כמו חלבון ביצה עם בדיקת ביוץ חיובית מתי הביוץ אמור לקרות?יום אחרי זה לא היו לי הפרשות כאלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
למחרת הבדיקה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מנר הפרוגסטרון בצבע חום אדמדם- שבוע 5דניאלה ברק24/10/2022
היי פרופ',
אני לאחר החזרת עובר, 12 יום לאחריה ביצעתי בטא והיה 870, לאחר יומיים עלתה 2530.
כעת נמצאת לפני אולטרסאונד ראשון שנקבע לעוד שבוע ב- 31.10 שזה יוצא כנראה שבוע 6+.
אני נוטלת כל יום 2 כדורים של פרוגסטרון, 3 אסטופרם ו2 נרות פרוגסטרון (זה עדיין לתמיכה וזה גם היה עוד לפני ההחזרה)
אתמול בבוקר, ההפרשה של הנר היתה מעט חומה אדמדמה ובניגוב וזהו נעלם לכל היום.
היום בבוקר שוב ההפרשה היתה קצת חומה אדמדמה ובניגוב ומאז זהו.
אני יודעת שזה עיניין שיכול להיות גם הורמונאלי וגם שכיח בשלב הזה של ההריון, אך האם יש סיבה לדאגה?
קשה להמתין עד לאולטרסאונד.
אין לי גם עדיין שום תסמינים כ"כ מלבד שדיים נפוחים וכאובים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא נראה חריג ,לכן בשחב זה הסירי דאגה מליבך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שערוך סיכוי ב 3 סבביםגילת23/10/2022
שלום רב
אני בת 42.5 מסיבות אישיות מקצה לעצמי 3 סבבי ivf
מה הסיכוי להיקלט?
אני בחורה בריאה. נתוני רחם ורירית מעולים. לא פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי המצטבר להיריון בר קיימא וליה הנו כ20%
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשערוך סיכוי בשלושה סבבים
גילת24/10/2022הסיכוי במצטבר הינו 20% כלומר 7% לכל סבב?
האם זה אותו סיכוי גם אם מדובר בבלסטו באיכות גבוהה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הסיכוי בהחלט עולה בהינתן שמדובר בעוברים בחסטוציסטים באיכות טובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי מצטבר
גילת25/10/2022הסיכוי עולה משמעותית בבלסטו איכותי? לכמה אם כך לכל סבב ובמצטבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה יום אחרי החזרת עובר יום 3מיכל22/10/2022
שבוע טוב
האם יתכן שיש השרשה יום אחרי החזרת עובר יום 3? היה לי דימום מועט יום אחרי החזרת עובר זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
העובר משתרש בדרך כלל ביום 5-6 להתפתחותו,לכן ההנחה שלך פחות סבירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלוסציסט טריאנונימית22/10/2022
היי,
אני בת 32, יש לי ילד מהריון טבעי שהקלטתי תוך חודש. כמה חודשים לאחר הלידה גילו לי שארית שליה. כעבור שנתיים ניסיתי להיכנס שוב להריון ללא הצלחה, כל הבדיקות תקינות למעט סונו שהתגלתה חסימה בחצוצרה אחת. המחזורים שלי תמיד היו סדירים (28 ימים), ספירת זרע של בעלי תקינה. לאחר שנה התחלתי ivf, בשאיבה שאבו 11 ביציות, 7 הופרו והחוזר עובר אחד טרי ביום 5 באיכות מאוד גבוהה. בנוסף 2 עוברים נוספים באיכות בינוניות אולי יוקפאו (כרגע ממשיכים לעקוב אחריהם). מיום השאיבה אני לוקחת פעמיים ביום קרינון. ההחזרה התבצעה ביום 5, לאחר ההחזרה לקחתי אוביטרל ובינתיים ממשיכה עם קרינון. יש לי שתי שאלות:
1. האם לדעתך על סמך מה שכתבתי יש סיכויים גבוהים להצלחה?
2. אחרי כמה ימים מההחזרה ניתן לבצע בדיקת בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי לפני כמה חודשים פעמיים היסטרוסקופיה
אנונימית22/10/2022שכחתי לציין שעשיתי לפני כמה חודשים פעמיים היסטרוסקופיה שיצאה תקינה. ובמעקב זקיקים האחרון שביצעתי יומיים לפני השאיבה עובי הרירית היה 9.5. לאורך כל הטיפול קיבלתי גונאל 100.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכויים טובים עקב גילך וסיפור עבר של לידה
פרופ` דוד בידר22/10/20221.הסיכויים טובים עקב גילך וסיפור עבר של לידה.
2. 9-10 ימים אחרי היזרה לבדוק בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוצאה תקינה?
אנונימית31/10/2022היי,
אשמח אם תוכל להגיב לי.
אתמול עברו 11 ימים מיום החזרת הבלוציסט. עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית וגם בדיקת דם בטא יצא 92. היום יום 12 עשיתי שוב בדיקה ביתית שיצאה חיובית. האם אפשר להגיד שזה הריון? האם 92 זה ערך תקין?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סיכוייך מעל 30% להרות במחזור הנוכחי,יכולה לבצע בגיקת היריון לאחר לפחות 10 ימים ממועד ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי23/10/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום 11 מיום החזרת הבלוציסט
אנונימית30/10/2022היי,
היום יום 11 מיום החזרת הבלוציסט. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית וגם בדיקת דם בטא יצא 92. האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא לאחר החזרהלאחר החזרה22/10/2022
שלום רב, אמורה לעשות בטא ביום רביעי לאחר החזרת מוקפא יום 5. ללא אוביטרל. אני רוצה לסגור נסיעה ולא יודעת מה לעשות. אם אעשה מחר בטא זה יתן אינדיקציה? יכול להיות שינוי כל כך קיצוני בין מחר לבין יום רביעי? הכוונה מחר שלילי ופתאום ברביעי חיובי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מוקדם ויום ג' יהיה בסדר
פרופ` דוד בידר22/10/2022קצת מוקדם, יום ג יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה לקחת איתך בדיקה ביתית ולנסוע
פרופ` דוד בידר22/10/2022יכולה לקחת איתך בדיקה ביתית ולנסוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמונים ביום 21 למחזורסוניה22/10/2022
ערכי הרמוניים ביום ה 21 למחזור
אני לקראת התחלת טיפול פוריות בת 43
התחלתי עם דקהפפטיל ביום ה21 למחזור 0.1
מה הסיכוי להצלחת התוכנית ולכנס להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההצלחה תלויה בגיל ולמרות שזה אישי לכל מטופלת
פרופ` דוד בידר22/10/2022ההצלחה תלויה בגיל ולמרות שזה אישי לכל מטופלת הסיכויים להצלחה נעים סביב 5-7%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות לפני היריוןיעל21/10/2022
שלום,
אני עם משקל עודף והייתי רוצה להתחיל זריקות לירידה במשקל.
האם אפשר להתחיל זריקות במקביל לניסיון להיכנס להיריון
ואם לא כמה זמן לחכות בין הפסקת הזריקות ועד שיהיה אפשר להתחיל לנסות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהיריון אין להזריק את התרופה
פרופ` דוד בידר22/10/2022בהריון אין להזריק את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים עם רירית דקה 5.3סיון21/10/2022
בת 39 , כרגע במהלך סבב ראשון, הבוקר עברתי שאיבה ראשונה , נשאבו 3 ביציות והרירית 5.3 האם כדאי לבצע החזרה בעובי רירית כזו או להקפיא ולהמתין לטיפול הבא ? אציין שלפני כשנתיים נכנסתי להריון ראשון לא מתוכנן ספונטני וטבעי נאלצתי לצערי לעבור גרידה בשבוע 16 עקב מומים ,חודשיים לאחר הגרידה הסתבר שהתפתח לי חסימה בצוואר הרחם וזיהום באגן ואושפזתי לפתיחת החסימה וטיפול אנטיביוטי אינטנסיבי לאחר מכן עברתי פעמיים היסטרוקופיה אבחנתית הרחם נראה תקין עם הצרות קטנה בצוואר .ומאז הגרידה בעצם הרירית שלי די דקה סביב 3.5 . וזו פעם ראשונה שאני מקבלת טיפול הורמונלי במסגרת טיפול פוריות אציין שקיבלתי גונל במינון 450 לאורך כל הטיפול והמקסימום שהרירית הגיעה זה 5.8 . אשמח לתשובה בהקדם כדי לקבל החלטה נכונה אם להחזיר או להמתין לסבב הבא כדי להגדיל סיכויים לעיבוי הרירית . תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרירית שלך נפגעה ולא תהיה טובה
פרופ` דוד בידר21/10/2022הרירית שלך נפגעה ולא תהיה טובה ולכן כדאי להחזיר כעת.
במקרים כאילו , אם את בזוגיות, יש לחשוב על פונדקאות.
גם שאיבה של 3 ביציות מראה על רזרבה חלשה והכל יכול לנבוע ממה שקרה בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאה או הפרייהרינה21/10/2022
אני בת 35 ,נשואה, ללא הריונות קודמים. לאחרונה התחלתי לחשוב על הקפאת ביציות/עוברים לטובת שימור פוריות ובמקביל גילינו שלבעלי יש בעיה באיכות הזרע ולכן ייתכן מאוד שנצטרך לעשות טיפולי הפריות בכל מקרה. השאלה שלי האם בתהליך הפרייה רגיל דרך הקופות חולים ניתן לעשות כמה סבבים, להקפיא ואז להחזיר עובר? או שזה רק סיבוב אחד ואז מחזירים עובר? משום שאני רוצה גם לשמור ביציות/עוברים לעתיד כבר מעכשיו..
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגיל 35 איכות הביציות יורדת
פרופ` דוד בידר21/10/2022מגיל 35 איכות הביציות יורדת וכדאי שתתחילי ללדת.
לעשות הפריה, להחזיר טרי ולשמור את העוברים מגיל 35 לעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בתהליך ההפריה ניתן לעשות כמה סבבים
רינה22/10/2022השאלה האם בתהליך ההפריה ניתן לעשות כמה סבבים ע"מ למקסם את הכמות שמוציאים , שלא יצא מצב שעשו סיבוב אחד, ויצאו כמות עוברים מזה שלא תספיק להריונות הבאים, ואז הסיבוב הבא יהיה בגיל מאוחר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה צריך לעשות זה לא סבבים
פרופ` דוד בידר22/10/2022מה דצריך לכשות זה לא סבבים אלא כעת סבב אחד עם טרי והשאר להקפיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נהוג לעשות כמה סבבים או שזה בהתאם לכמות עוברים
רינה23/10/2022לא לגמרי הבנתי, האם זה אומר שלא נהוג לעשות כמה סבבים? או שזה בהתאם לכמות עוברים שהצליחו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגילוטון איך ומתי לקחתדנה20/10/2022
פרוגילוטון להסדרת ווסת, האם ניתן לקחת בכל שלב בחודש? והאם ניתן לקבל ווסת במהלך לקיחת הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון
פרופ` דוד בידר20/10/2022אםשר להתחיל בכל יום ואין וסת בזמן לקיחת הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי תרומת ביצית ופרוטוקולקרן20/10/2022
הי, בת 43, שתי החזרות של בלסטו (3AA) על בסיס טבעי לא צלחו. נשאר לי עוד עובר אחד. אני מנסה להבין מה מור האי הצלחה ואיך אפשר להגדיל סיכוי עם עובר אחרון
בכללי מעדיפה להמשיך טבעי (להוסיף אוביטרל לתזמון) ולא עם אסטרופם.
בזמן טיפולים אני נוטלת קלקסן 60 בשל APLA+טרמבופיליה.
כמו כן יש לי מחלות אוטוטאמוניות (קרוהן, האשימוטו, ארתריטיס, סכרת, הכל מטופל ומאוזן)
ברקע, הריון כימי לפני חצי שנה מביצית שלי (IVF חצי טבעי), לפני 6 שנים נולד לי בן (הזרעה), לפני 7 שנים הפלה בשבוע 5 (הזרעה).
מה לדעתכם הכיוון הרצוי כדי להגדיל סיכוי עם עובר אחרון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות
פרופ` דוד בידר20/10/2022אם המחזור הטבעי הוא תקין לגמרי הרי שאין שוני בין החזרת עובר במחזור טבעי למחזור שבו מטופלת בתרופות.
אי אםשר להגביר סיכויים כי ההצלחה תלויה בעובר, בעיקר, אך גם ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ניתן לבצע בדיקת הריוןשני20/10/2022
שלום רב,
היום הוא היום ה13 לאחר ביוץ עפ"י בדיקות דם ואולטראסאונד. וכן ביצעתי הזרעה לאחר נטילת אוביטרל.
ביצעתי היום בדיקה ביתית והתוצאה שלילית וכן היום בבוקר הייתה הפרשה חומה ( סליחה על התיאור). האם תוצאה שלילית בבדיקה ביתית והכתמים מעידים על הווסת שצפויה להגיע? אם כן אז מתי? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ14 יום אחרי אוביטרל יגיע וסת
פרופ` דוד בידר20/10/2022כ 14 יום אחרי אוביטרל יגיע וסת.
לפי התיאור שלך אין הריון והדימום הוא תחילת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)