מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימומים לאסדירים ועוד...אני03/08/2022
שלום פרופ' אני בת 33 ברקע אנדומטריוזיס-מאובחנת 9 שנים.פניתי לבצוע א"ס עקב דימום לא סדיר שהחל מהיום ה-9 למחזור.בבדיקת הא"ס מהיום ה-11 נמצא רירית בעובי 8.5 ממ ונוזל ברחם. ובנוסף- שרירן אחורי אינטרמורלי בגודל 1 ס"מ .
שאלותיי : 1. האם הממצאים הנ"ל מסבירים את הדימום הלא סדיר ? 2. הרופא הפנה אותי לבדיקת היסטרסקופיה- האם יש טעם ?
ובעניין השרירין- מאיזה שלב מחליטים לטפל. אני רוצ הבעוד שנה לנסות הריון. ברקע הפלות רבות 4 מתוכם ספטיות 0האחרונות)ועבר גניקולוגי עשיר ומורכב. במידה וקיים אחוז קטן שהשרירין עלול לסכן את ההריון אעדיף להסיר אותו. -מה האופציות העומדות בפני .?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הממצאים לא מסבירים את הדימום
פרופ` דוד בידר04/08/20221. הממצאים לא מסבירים את הדימום.ה
2. לבדיקת היסטרוסקופיה יש טעם.
3. לשרירי אין משמעות. לא מטפלים בשרירן בגודל כזה והוא לא גורם לכלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה-השאלה
אני04/08/2022השרירן הנ"ל עלול לגדול במהלך ההריון...לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להתייחס לשרירן בגודל כזה
פרופ` דוד בידר04/08/2022לא צריך להתייחס לשרירן בגודל כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיבה לנוזל בחלל הרחם
אני04/08/2022השאלה -
מה הסיבה לנוזל בחלל הרחם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן שזה דם ברחם או יש נוזל
פרופ` דוד בידר04/08/2022יצכן שזה דם ברחם או יש נוזל כתוצאה מפעילות הורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון לא עולה וקרינוןדור03/08/2022
כל ההורמונים תקינים ויש ביוץ אבל הפרוגסטרון לא עולה אחרי ביוץ מנסים להיכנס להריון
1. האם יש מקום לקחת קרינון?
2. 3 ימים אחרי ביוץ מה הטווח התקין לפרוגסטרון?
3. האם יתכן שבדיקות דם לא משקפות את הפרוגסטרון ברחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון הביוץ.
פרופ` דוד בידר03/08/2022אם הפרוגסטרון לא עולה לאחר הביוץ אז משהוא לא תקין בתהליכי הביוץ שלך.
אין טעם לקחת פרוגסטרון.
צריך ברור למה שקורה אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי IVFשיר03/08/2022
שלום רב
אני בת 39 אחרי 2 טיפולי IVF ו-2 הרינות 1 + תאומים.
רציתי לשאול האם יש סיכוי לעוד היריון על אף שעברו 11 שנים מהטיפול הקודם? ומה לגבי העלויות לכזה טיפול? אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיד יש סיכויים להיריון בגילך
פרופ` דוד בידר03/08/2022תמיד יש סיכויים להריון בגילך תוך כדי ברור הרזרבה השחלתית שלך.
לכל אחד יש את הביטוח בקופת החולים, ואם יש לך ביטוח משלים, אתם צריכים לברר בקופת החולים את הזכויות שלכם לילד נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם גונאל ואוביטרלליטלי02/08/2022
החודש התחלתי טיפול עם גונאל 37.5 החל מהיום השלישי למחזור ובימים 8 ו-9 העלתי כמות ל50. היום זה יום 10 למחזור נתוני מעקב זקיקים- 2 ביציות בצד ימין (זה הצד ללא חסימה בחצוצרה) בגודל 19 ו21 ממ, עובי רירית 10. תוצאות בדיקות דם- e2- 3377, lh- 28.5, fsh- 10, progesterone- 2.8. לקחתי היום אחהצ אוביטרל (ללא גונאל) ומחר בערב הזרעה. האם לדעתך התזמון נכון? מה הסיכוי להריון תאומים בנתונים הנ״ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה עם גונאל המשך
ליטלי02/08/2022אני רואה שההודעה לא נשלחה כחלק משרשור של השיחה שלנו. אסכם בקצרה שכל הבדיקות שלי ושל בעלי תקינות מלבד בדיקת סונו שהראתה שיש חסימה בחצוצרה שמאל. המלצת בתגובתך על השרייית ביוץ והזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההזרעה בזמן הנכון רק אני לא יודע אם זה הטיפול הנכון
פרופ` דוד בידר03/08/2022לא מצוינים כמה פרטים חשובים, כמו: גיל, בדיקת זרע וכו׳,
ההזרעה בזמן הנכון רק אנימלא יודע אם זה הטיפול הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע תקינה ובדיקות הורמונליות תקינות
ליטלי03/08/2022גיל 30, בדיקת זרע תקינה, בדיקות הורמונליות תקינות, בדיקת פאפ תקינה, עשיתי היסטרוסקופיה פעמיים שיצאה תקינה. הריון ראשון בגיל 27 היה מתוכנן ונקלטתי תוך חודש אחד. הייתה לי שארית שילייה שיצאה עם ציטוטק. אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר כמעט שנה, עשיתי 3 הזרעות עם אוביטרל בלבד, אחרי שלא הצליחו נשלחתי לבדיקת סונו שבה עלה כי יש חסימה בחצוצרה שמאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי הזרעה עם זרע תקין
פרופ` דוד בידר03/08/2022טיפולי הזרעה עם זרע תקין כאשר האבחנה המתבקשת היא בעיה בחצוצרות, כנראה, הוא לא טיפול מתאים .
לאחר שנה של אי יכולת להרות ,הטיפול המתאים הוא הפריה חוץ גופית, ולא
התקשקשויות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע לדעתך יש צורך בIVF
ליטלי03/08/2022אשמח לדעת מדוע לדעתך יש צורך בivf? החסימה היא בצד אחד בלבד. במידה והביוץ קורה מהצד הלא חסום, למה הזרעה לא יכולה להספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם במשך הזמן הייעודי לטיפול נעשו 3 מחזורי טיפול ששילבו טיפול בזריקות והזרעות בהחלט הטיפול המתבקש הנו הפרייה חוץ גופית,במיוחד שצד אחד חסום ובתנאים אלו כלל לא ברור שאין פגיעה יחסית בצד השני ״הבריא״
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים אחרי החזרה - התנפחה הבטן בין 2 החזה והבטן מתקשה והתכווצויותנ.ד02/08/2022
שלום,
עברתי החזרת עובר 1 ב 25.7.22 - זה ללא שאיבת ביציות , להריון שני .
היום אני כבר ב יום ה9 אחרי החזרה , ביום ראשון הזה 7.8.22 צריכה ללכת לפוריות לעשות בדיקת בטא .. אמן!!
כל הזמן מההחזרה היו לי כאבים חדים וזה התכווצויות כמו מחזור . בימים הקודמים שלשום התחיל לי יובש בידיים בכפות ידיים עם אודם מה שהיה לי בהריון הראשון ככה לא היה לי בכלל . ובכללי התנפחה לי הבטן בין 2 החזה . היא התנפחה וגם הבטן התחילה לעלות קצת למעלה והיא קשה . מה זה אומר שאני נקלטתי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא סימן לקליטה ולרוב זה מתרופות תמיכה
פרופ` דוד בידר02/08/2022זה לא סימן לקליטה. לרוב זה מתרופות תמיכה אם לוקחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקה ביום 5 למחזורננה02/08/2022
פרולקטין-235
Lh-9.8
Fsh- 12.4
Estradiol - 260
פרוגסטרון- 1.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
ננה02/08/2022בהמשך לשאלתי זו, אשמח לדעת האם יש מקום לטיפולים במקרה זה.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש בעיה ברזרבה השחלתית
פרופ` דוד בידר02/08/2022לא מיינת את גילך אל רמת ה FSH הוא מוגבר ויש בעיה ברזרבה השחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיל שלי זה 49
ננה02/08/202249
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה אם יש מקום לטיפולים
ננה02/08/2022השאלה אם יש מקום לטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגילך הטיפול הוא תרומת ביציות
פרופ` דוד בידר03/08/2022בגילך הטיפול הוא תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לנסות קודם טיפול הפריה ללא תמורה
ננה03/08/2022השאלה אם לא לנסות קודם טיפול הפריה ללא תרומה.זה מה שהיינו רוצים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הפריה ללא תמורה
פרופ` דוד בידר03/08/2022אין טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש סיכוי לטיפול הורמונלי והיריון בהפריית מבחנה
ננה03/08/2022האם יש סיכוי לטיפול הורמונלי והריון בהפריית מבחנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין טיפולים פרט לטיפולי תרומת ביציות בגילך
פרופ` דוד בידר04/08/2022כתבתי לך שאין טיפולים פרט לטיפולי תרומת ביציות בגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רלוונטיות התמיכות לסוגיהןאורית02/08/2022
שלום,
אני קוראת את תשובותיכם לתמיכות בהצלחת הריון.
נשמע שהריון יושג עם תמיכות ובלי תמיכות.
בגישת לא מועיל ולא מזיק.
אז למה נותנים אותם? רק במצב ברור וידוע של בעיה ספציפית הורמונלית? או כחלק מאיזון בטיפול הורמונלי שניתן בסבבי ivf או פוריות עם הורמונים.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיפולי הפריה חוץ גופית
פרופ` דוד בידר02/08/2022בטיפולי הפריה חוץ גופית, רוב היחידות בעולם נותנות תמיכה וזאת עקב פרוטוקולים המכילים הורמונים המדכאים שחלה והפרשת הורמונים.
לכן כל תמיכה ב IVF היא בסדר.
בטיפולים אחרים , לדעתי, זה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר ברור. תודה!!
אורית02/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטון ביום ה25 למחזוראורטל02/08/2022
שלום רב
רופאת הנשים בקשה שאעשה בדיקת דם לפרוגסטרון אתמול (יום 25 למחזור התוצאה היא 12.5 nmol/L
אשמח לדעת מה זה אומר
ראיתי בערכים שזה נמוך
כמובן מחכה לתור אצלה אבל עד אז…
בנוסף רציתי לשאול לא יודעת אם זה קשור..האם יש מצב שאני בהריון?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם לפי התוצאה זה קשור להיריון
אורטל02/08/2022האם לפי התוצאה זה קשור להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרוגסטרון ביום 25 למחזוראורטל02/08/2022
שלום רב
רופאת הנשים בקשה שאעשה בדיקת דם לפאוגסטרון אתמול (יום 25 למחזור התוצאה היא 12.5 nmol/L
אשמח לדעת מה זה אומר
ראיתי בערכים שזה נמוך
כמובן מחכה לתור אצלה אבל עד אז…
האם יש מצב שאני בהריון?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מעריך שהתוצאה אומרת שהתרחש ביוץ
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת מוקפאיםשאלה02/08/2022
שלום פרופ שמתי לב שאחרי החזרה כמה ימים אחרי יש לי בלילה צמרמורת קור עם רעידות ושניה אחר כך מתחיל הזעה וחם לי וקר לי ביחד.
הפעם זה קרה הלילה 6 ימים אחרי החזרת מוקפאים.
כתמיכה אני לוקחת אסטרופם 2 ביום וזריקת פרורגסטרון 100 מג
ואספרין 75 מג
בנוסף החזה מאוד כואב למגע ובכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחת מגיבה שונה לטיפולים ההורמונליים
פרופ` דוד בידר02/08/2022כל אחת מגיבה שונה לטיפולים ההורמונליים. הכאבים בחזה הם כתוצאה מהשפעת כדורי האסטרוגן.
לגבי ההסעות והחום יתכן ותופעות הלואי קשורות בפרוגסטרון.
אם זה יחלוף עם הזמן זה בסדר ואם לא צריך להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יכול להעיד על הצלחת הטיפול
שאלה02/08/2022האם זה יכול להעיד על הצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים לכניסה טבעית להריוןשרה02/08/2022
היי רציתי לשאול האם לאחר קיום יחסים בביוץ יש דברים שיש לדעת כדי להעלות את הסיכוי לקליטה טבעית? האם מותר לשתות קפה? האם בהלה יכולה להוריד את הסיכויים?וכן אם יש עוד משהו דומה... תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכולה לעשות הכל ולשתות קפה ולהיבהל
פרופ` דוד בידר02/08/2022יכולה לעשות הכל, לשתות קפה ולהיבהל, שום דבר לא ישפיע על קליטת הריון, או אי קליטת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה עם אוביטרלספי01/08/2022
שלום רב, אשמח להתייעצות-
בת 30 עם 2 ילדים (ב"ה) אחרי 2 הריונות בהם נקלטתי באופן טבעי ומהיר.
מנסה להיכנס להריון שלישי כ7 חודשים.
מחזורים אחרונים 18.5 , 14.6, 14.7
כל 28 יום.
ב28.7 מעקב זקיקים (יום 14 למחזור) יום חמישי
נתוני שחלה ימנית - זקיק 17X18 , זקיק 14X14
שמאל- זקיק 14X14
עובי רירית 8.5
נוזל בכמות קטנה
דם- אסטרודיול 665, LH 11.96, PRO 1.09
הונחתי על ידי הרופא להזריק אוביטרל ב29.7 יום שישי בלילה 21:30 ולבצע השבחה והזרעה בראשון ב9:30 (36 שעות אחרי). ההזרעה ללא הורמונים.
תוצאות ההשבחה-
לאחר ביצוע 2 שטיפות
ריכוז 17 M
תנועה 59%
סה"כ תאי זרע בתנועה 5 M
נפח 0.5
דגימה מקורית-
נפח 3.5
ריכוז 11 M
תנועתיות 82%
תנועה פרוגרסיבית טובה 64%
אשמח לדעת האם על סמך הנתונים בחמישי (מעקב זקיקים+דם) יכול להיות שהתחיל ביוץ ספונטני לפני קבלת האוביטרל בשישי בלילה?
מה הסיכויים של הזרעה כזאת ובכלל של כניסת להריון באופן טבעי/הזרעות עם אובירטל בלבד? (לא מעוניינת בהורמונים והפרייה בשלב זה).
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הביוץ יהיה 36 אחרי האוביטרל ולא היה ביוץ
פרופ` דוד בידר02/08/2022הביוץ יהיה 36 אחרי האוביטרל ולא היה ביוץ קודם.
לעניין הטיפול:
אני חושב שצריך לברר מדוע את לא מצליחה להרות ולא לתת טיפול כגון מה שאת עושה כי לנעשה זה לא שונה נקיון עיזים רגיל בזמן ביות.
אין הגיון בטיפול שאת עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם נתוני הזרע הם לא סיבה מספיקה לאי הצלחת הטיפול
ספי02/08/2022תודה רבה פרופסור
מה הכוונה ״כי לנעשה זה לא שונה נקיון עיזים רגיל בזמן ביוץ״?
אשמח להסבר .
האם נתוני הזרע הם לא סיבה מספיקה לאי הצלחת הטיפול?
(אצלי הווסת סדירה, האם יכולה להיות בעיה אחרת אצלי שאפשר לבדוק?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה שהיא אין שוני מקיום יחסים רגיל
פרופ` דוד בידר02/08/2022הכוונה שאין שוני מקיום יחסים רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובתך
ספיר02/08/2022אשמח לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שאת מקבלת לעומת קיום יחסים
פרופ` דוד בידר03/08/2022הטיפול שאת מקבלת לעומת קיום יחסים לא מעלה סיכוייך להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה
ספי03/08/2022אם כך, מה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה? (בהנחה שנקלטתי בקלות בעבר)
אם זה לא הזרע ואצלי הביוץ תקין?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת שיש בעיה בחצוצרות
פרופ` דוד בידר03/08/2022לבד כתב ת שיש בעיה בחצוצרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אובחנה אצלי בעיה בחצוצרות ולא כתבתי זאת
ספי03/08/2022אני חושבת שהיה כאן בילבול.
לא אובחנה אצלי בעיה בחצוצרות ולא כתבתי זאת.
הסיבה היחידה שהרופא שלי איבחן היא בזרע.
לכן שאלתי היא האם לאור העובדה שאצלי כרגע לא אובחנה בעיה ויש בעיה בזרע- הזרעה יכולה לעזור לנו? ואם זה אותו דבר כמו קיום יחסים- מה יכולה להיות הסיבה לאי קליטה אחרי 2 הריונות? (האם יש בדיקה נוספת שאתה ממליץ לי לעשות?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ על הפריה או לחילופין לבצע צילום רחם
פרופ` דוד בידר03/08/2022סליחה
אני חושב שהבעיה אני בדרך!.
העובר נוצר בחצוצרה.
הביצית נופלת לחצוצרה ומחכה לזרע. אחרי 2 הריונות אני לא חושב שיש בעיה בזרע לכן
ממליץ על הפריה.
או לחלופין לבצע צילום רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה טבעית או הורמונלית?מיכל01/08/2022
מה עדיף?
האם יש יתרון מבחינת סיכויי הקליטה לאחת משיטות ההחזרה?
עובר קפוא 3 ימים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאשר תהליכי ביוץ לא הולכים כמו שצריך
פרופ` דוד בידר02/08/2022אין הבדל .
כאשר תהליכי ביוץ לא הולכים כמו שצריך עדיף הכנה תחליפים להחזרת עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי לאחר סיום הנקהרוני01/08/2022
שלום,
סיימתי בימים האחרונים תהליך גמילה מהנקה של בני בן העשרה חודשים.
מחזור הופיע לראשונה מאז הלידה לפני כשבוע (קצת לפני הסיום המוחלט של ההנקה).
האם אפשר לעשות בדיקה של פרופיל הורמונלי כבר במחזור הבא? או שהתוצאות לא תהיינה מהימנות?
תודה רבה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אפשרי,מרגע שנכנסת למעגל מחזורי את יכולה לבצע פרופיל הורמונלי עם קבלת המחזור בימים 3-5 למחזור
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון צעיר בגיל 40אביטל01/08/2022
שלום
קיבלתי תשובה חיובית להריון שלא תוכנן ואני מאוד שמחה על כך. אני בת 40 ויש לי 2 ילדים בטיפולי פוריות, ללא עבר של הפלות. אני בשבוע 5 ותכננתי מראש נסיעה לחו"ל בסוף אוגוסט. האם מסוכן לטוס? מה ההשלכות? אני לא רוצה לסכן את ההריון המבורך. אשמח לתשובות מומחה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגילך יש סיכויי הפלה של 15-20%
פרופ` דוד בידר01/08/2022לא מסוכן לאוס רק תבדקי דופק.
בגילך יש גם סיכויי הפלה של 15-20%
אם רואים דופק אז המצב פחות בעייתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)