מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך אפשר לבדוק את איכות הביצית????מ.ב20/03/2011
שלום,
רציתי לדעת איך אפשר לבדוק את איכות הביצית כמו שבודקים את איכות הזרע?
השאלה הזאת נובעת מכך שהנתונים ההורמונלים שלי בריאים לחלוטין בחורה בריאה (29) ללא הריונות קודמים. הזרע של בעלי באיכות טובה ואפשר להיכנס להריון מהזרע לפחות ככה אמרו המומחים.
אז למה לא ניקלט הריון אני מטופלת בגונל במינון נמוך יחסית הזקיקים היו כמו שצריך ביום ההזרעה וגם איכות הזרע לא לא מצליחחח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר לבדוק את איכות הביצית???? - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011איכות הביציות נקבעת רק בעת ביצוע IVF כפונקציה של אחוז ההפריה, ואיכות העוברים המתקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקפאיםדנה20/03/2011
אחרי ההחזרה לא הוקפאו העוברים הנותרים מכיוון שלא התפתחו. האם זה אומר משהוא על איכות העוברים בכלל ועל סיכויי הקלטות והריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011לא.
החשוב - איכות העוברים שהוחזרו לרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFדנה19/03/2011
שלום.
אני בת 31 אחרי מחזור IVF ראשון כשהוחזר לי עובר אחד, אך ללא הצלחה לצערי.
אני כנראה אצטרך לעשות PGD
השאלות שלי:
1. האם PGD מקטין את סיכויי להכנס להריון?
2. האם כשמחזירים יותר מעובר אחד יש יותר סיכוי להריון? מה הסיכוי להריון במקרהשל החזרת עובר אחד?
3. אני אצטרך לחכות כמה חודשים עד שכל הבדיקות יהיו מוכנות עד שיוחלט האם אצטרך PGD , והאמת אני די מודאגת ומפחיד אותי לאבד זמן יקר, או שבגילי יש עוד זמן?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/20111. לא , אם נוצרים מספיק עוברים בריאים ובאיכות טובה.
2. אם מחזירים 2 עוברים הסיכוי טוב יותר לעומת החזרה של עובר אחד. הסיכוי להריון מעובר אחד "יפה" הוא סביב 25%.
3. כמה חודשים - חסר משמעות בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
דנה20/03/2011תודה רבה רבה על התשובה המפורטת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול והתעטשות מייד לאחר החזרת עובררוני19/03/2011
שלום,
עברתי אתמול החזרה של עובר (החזרה שניה, ללא שאיבה קודם לכן). אני חולה כבר 5 ימים - עם נזלת ושיעול. מייד לאחר ההחזרה ממש השתדלתי לא להשתעל/להתעטש, אך בכל זאת לא היתה לי שליטה על כך ובשעה לאחר ההחזרה השתעלתי פעמיים והתעטשתי...לאחר מכן כמובן שאני עדיין משתעלת מדי פעם.
האם דבר כזה יכול להשפיע על ההשרשה, או שזה רק מפחיד? מהם הדברים שהכי משפיעים על ההשרשה פרט לעובי רירית הרחם?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול והתעטשות מייד לאחר החזרת עובר - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011לא ישפיע על ההשרשה.
ההשרשה תלויה בעיקר באיכות העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהריון ivfדורון19/03/2011
אשתי בשבוע ה5 להריון ivf נראו בבדיקת אולטסאוד שני שקי הריון האם אפשר לפני בדיקת בטא 6000 לדעת אם זה תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון ivf - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011אם יש 2 שקי הריון סביר כי יתפתחו תאומים, אך יש להמשיך ולעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צטרוטיידדנה19/03/2011
שלום
השבוע (החל מיום שני) הזרקתי במשך 4 ימים 225 יחידות של פיוריגון ו3 יחידות של מנופור. אחרי 4 ימים (ביום שישי) נצפו שלושה זקיקים בגודל 10. התבקשתי להמשיך להזריק בשלושת הימים הבאים מנופור - 6 יחידות כל יום ורק אח"כ (ביום שני) בדיקת דם ואולטראסאונד. רציתי לדעת, מתי צריך לקחת צטרוטייד? האם יום שני, 28.3, כשאפגוש את הרופאה זה לא יהיה מאוחר מדי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורון
דורון19/03/2011תקחי הכל ברוגע לא מאוחר כלום כי לא עשו לך עדין את זריקת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011סביר כי לא יהיה מאוחר מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוך הטיפול ראשוןמור19/03/2011
שלום רב וחג שמח
רווקה בת 40 נעזרת בבנק הזרע באסף הרופא ומטופלת בסורוקה בב"ש
אני עוברת טיפול IVF ראשון הרופאים נתנו לי להזריק שש אמפולות של מנופור ביום השני של המחזור וביקשו ממני לחלק את שש האמפולות ל 3 אמפולות בבוקר ו 3
אמפולות בערב שאלתי היא מדוע חילקו לי את זה לפעמיים במקום להזריק בפעם אחת?
מהי הזריקה שנקראת צטרודייט 25 מ"ג והאם גם אותה אני אמורה להזריק בבטן?
האם בזמן העברת הזרע במיכל מאסף הרופא לסורוקה הזרע לא יכול להיפגם?
אודה מאוד לתגובתכם ולעידוד מכם
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה שחלתית נמוך הטיפול ראשון - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/20111. חלוקת ההזרקה על פני היממה - לא עקרוני. אפשר הכל בבת אחת.
2. 0.25 מג', אנטגוניסט של GNRH כדי למנוע ביוץ טבעי. מוזרק בבטן.
3. אם מועבר בחנקן נוזלי - לא ייפגם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ימיםגלי19/03/2011
כמה ימים לאחר ההזרעה כדאי לבצע בדיקות דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה ימים - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/201114
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש רפואה אלטרנטיבית בזמן טיפוליםיובלי19/03/2011
שלום רב
אני עוברת טיפולי IVF. יש סובלת מכאבי גב (בלי קשר לטיפולים) ואני נעזרת בשיאצו ועיסוי רפואי.
האם ניתן להמשיךבטיפולים אלה במקביל ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש רפואה אלטרנטיבית בזמן טיפולים - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאילי19/03/2011
שלום אני אחרי החזרה 10ימים ביום ה8היה לי קצת דימום האם זה אומר שאין סיכוי שניקלטתי ??הדימום הפסיק באותו יום היה קצת על התחתונית
רציתי לשאול הרופא אמר לי לעשות ביום ה12-13בדיקת בטא יום לפני להפסיק את הנרות והאסטרופם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ' שחר קול19/03/2011יש לבצע בדיקת הריון 14 יום לאחר השאיבה, ועד אז להמשיך בטיפול התרופתי. הפסקתו - רק אם בדיקת הריון שלילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי החזרת מוקפאים לא שאיבה
אילי19/03/2011ההחזרה הייתה ב10לחודש והרופא אמר לבצע בטא ב22
לחכות קצת???ומתי להפסיק את הנרות והאסטרופם יום לפני ??
כי הבנתי שזה עלול להטעות את התוצאה האם זה נכון??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אחרי החזרת מוקפאים לא שאיבה - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011לא, אסטרופם לא משפיע על התשובה.
את חייבת להמשיך את כל התרופות ללא הפסקה עד קבלת הוראה מפורשת מהגורם המטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בדחיפות תודה
מירה20/03/2011שלום
אני אחרי החזרות וברגע שהבדיקה היתה חיובית הרופא בקש להפסיק אז מה זה אומר כן להפסיק או לא כי לפי תשובתך מפסקים רק אם התשובה שלילית ואני הפסקתי על פי בקשת הרופא למרות שהתשובה היתה חיובית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירה20/03/2011שכחתי לציין כח הנרות שלרחתי הם אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור להפסיק את התמיכה !!!
הריונית :)20/03/2011ממה שאני יודעת מפסיקים את התמיכה רק אם יש תשובה שלילית בבטא .
אל תפסיקי את התמיכה ואם הפסקת תמשיכי ...
לצערי אני קצת מבינה 4 שאיבות כבר מקווה שאחרונות לתקופה הקרובה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
מירה21/03/2011ואם הרופא עצמו בקש להפסק מה גם אני לקחתי הרמון מסוג רחר ציינתי את זה אז מה שאת אומרת זה מדאיג אותי מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בדחיפות תודה - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011במחזור הפשרה מושרה הסביבה ההורמונלית כולה נקבעת ע"י התרופות שאת מקבלת.
הפסקתן תגרום לסיום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה אחרת יגרם לי נזק
מירה21/03/2011אני דברתי על אחרי הזרעה החזרת עוברים טרים לא אחר הפשרה הרופא בקש לקחת נרות של אנדומטרין ואחר התשובה החיובית בקש לפסיק אם אתה אומר להמשיך אז זאת אומרת שמה שהומלץ לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה בבקשה אחרת יגרם לי נזק - תגובה
פרופ' שחר קול21/03/2011נרשם למעלה שזה מחזור הפשרה. כנראה באותה שיחה נשאלו שאלות ע"י 2 מטופלות שונות.
אם מדובר על מחזור טרי - יש לשפוט כל מצב לגופו על סמך בדיקת E2 ו - P ביום בדיקת ההריון.
אם שניהם גבוהים, הרי אפשר להפסיק אנדומטרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ורמוקס בהיריוןשלי19/03/2011
שלום
אני נמצאת בשבוע 6 הייתי רוצה לדעת האם מותר לבלוע כדור ורמוקס נגד תולעים בהיריון?
האם זה לא יכול להזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול19/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופורימית19/03/2011
אני אמורה להזריק כל יום 6 אמפ מונופור ליום.
האם אפשרי להזריק חצי מהכמות בצד ימין וחצי בצד שמאל?
או שזה ייפגע באפקטיביות של הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופור
ל19/03/2011לא חבל להזריק פעמיים גם ככה זה קשה. מספיק לקחת 6 בקבוקוני חומר עם 2 בקבוקונים של נוזל ביחד ותגמרי עם זה בפעם אחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל
ימית19/03/2011אבל זה מאוד שורף בבטן כזאת כמות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמונופור - תגובה
פרופ' שחר קול19/03/2011אפשר, אך זה מיותר. מדוע להזריק פעמיים??
אפשר להמיס כל 6 האמפולות בשתי אמפולות מים, כך שהנפח יהיה קטן, ומתאים להזרקה אחת בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותרליאת19/03/2011
שלום אני בשבוע 15+3 ימים עם תאומות ביום רביעי התחילה לי התקררות קלה של כאבי גרון ללא דלקת ושעול ההית אצל הרופא שאמר שמותר לי לקחת כדורים למציצה כדי להקל על הכאב . לקחתי כדור שנקרא לימוסין רציתי לדעת למרות שהרופא אמרה שמותר האם זה לא יכול לגרום נזק לעובריים כי אני חוששת קצת כי בעלון רשום לא לקחת לנשים בהריון? וכמה פעמים טוב ומותר לקחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול19/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_ולידה' id=link]הריון ולידה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFליאת18/03/2011
ביום ראשון הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים, היום התחלתי להרגיש כאבים בבטן כמו לפני מחזור ובנוסף בניגוב ועל המוליך היו הפרשות ורודות.
האם יכול להיות שאני כבר מקבלת שבוע וחצי לפני הזמן?
מה הסיבה לכך?
(היתה לי הרגשה כ"כ טובה עד עכשיו.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ליאת19/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה
תקוה20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF - תגובה
פרופ' שחר קול20/03/2011מחזור? לא בהכרח. כדי לוודא את מקור ההפרשות יש לבצע בדיקה גינקולוגית. עד אז, ההמלצה היא להתמיד בטיפול התרופתי שאת לוקחת, שכן הוא הכרחי להשגת הריון, ולבצע בדיקת דם להריון במועד שנקבע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשית כל תודה על המענה
תקוה20/03/2011שנית למחרת לא היו שום הפרשות, אך לצערי היום בבקור כבר היה דימום עם כאבי בטן כמו לפני הווסת. ובמהלך היום שוב הכל נקי האם יכול להיות שהעוברים לא נקלטו ?
אינני מבינה אם הטיפול לא הצליח והעוברים נספגים בגוף אז מדוע יש דימום?
(אני עדיין אופטימית ומקווה מאוד שהטיפול הצליח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה אני מודאגת
תקוה20/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תגובה-
תקוה21/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון תרופותדנה18/03/2011
שלום
התבקשתי על ידי הרופאה להזריק 100 יחידות של פיוריגון ו5 יחידות של מנופור. בטעות הזרקתי 6 יחידות של מנופור. האם זאת בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון תרופות - תגובה
פרופ' דב פלדברג19/03/2011לדנה שלומות,
אין שום בעיה בהזרקה של 6 יחידות לעומת 5. את יכולה להיות רגועה לחלוטין ותקוותי שהתגובה הזקיקית תהיה אופטימלית.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
דנה19/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)