מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף מישהי עשתה בדיקת פיפל?שיר רמה"ש27/03/2011
האם הבדיקה כואבת? תענו לי בבקשה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עברתי את הבדיקה
שרה27/03/2011ואין לך ממה לחשוש
זה כמו בדיקה וגינאלית אבל בבדיקה עצמה חשים מעין אי נוחות ממש נסבלת
הבדיקה קלה ופשוטה
בהצלחה מתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה,מרגישה הקלה
שיר רמה"ש28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף מישהי עשתה בדיקת פיפל? - תגובה
פרופ' דב פלדברג27/03/2011לשיר רמה"ש שלומות,
בדיקת הפיפל כעקרון איננה כואבת אם כי אפשר לחוש אי נוחות בזמן הכנסת הקטטר דרך צואר הרחם.
בהצלחה ובברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על תשובתך המהירה
שיר רמה"ש28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי פעמיים לא נורא בכלל
מלני28/03/2011פעם ראשונה כאב קצת פעם שנייה כאב פחות לא נורא בכלל בכלל בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ????????????מ.ב27/03/2011
שלום
האם הפריה חוץ גופנית עושים רק במכונים ספציפים או בקופ"ח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה ???????????? - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011לא הבנתי ,אך את ההפריה עושים קודם כל בבית חולים וביחידת ההפריה של הבית חולים.
קופת חולים ממנת את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה??????חסויה27/03/2011
שלום רב ,
אני לאחר 8 ימים מהשאיבה כלומר 6 ימים מהחזרה של 4 עוברים יפים
אני לוקחת תמיכה 3 פעמים ביום , לאחר ניגוב בבוקר אני מבחינה ברירית שקופה כמו לפני ביוץ בכמות שאלתי מה זה ? השתרשות?הפלה של עובר?התחלת וסת חס ושלום ?או כתוצאה מהתמיכה ??????
תודה ושבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שזה תקין
ב.27/03/2011בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי רוצה תגובת רופא
חסויה28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה?????? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011בדרך כלל זה מסוג התמיכה שאת לוקחת.אין לזה שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים במהלך סטימולציהאנחנו27/03/2011
אנחנו לקראת ivf ראשון. {אין זרע, אצל האשה הכל תקין} אין ניסיון בזריקות או הורמונים ברקע תת תריסיות מטופלת ב100 מק"ג אלטרוקסין ביום.
לקחנו גלולות מרסילון 14 יום {מהיום השני למחזור} לאחר יומיים התחלנו דקסטמון 0.5 פעם ביום לאחר יומיים נוספים התחלנו טיפול בגונאל 178.5 למשך 6 ימים+ דקפפטיל 0.1 למשך 3 ימים. אתמול עשינו את הזריקה האחרונה של הדקפפטיל.
בהמשך ינתנו צטרוטייד, מונפור, אוביטרל.
אתמול בבוקר היה קצת הפרשה חומה עם קצת דם {שנראה בניגוב} על התחתונית היה כתמים חומים. בצהריים זה הפסיק.
היום בבוקר שוב קצת הפרשה דומה בניגוב אבל לא בתחתונית.
האם זה נורמלי שיהיה ככה?
האם צריך לידע את הרופא?
האם זה אומר שהזריקות לא משפיעות או משהו כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים במהלך סטימולציה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011לא מכיר את הםרוטוקול המוזר שקיבלתם וכמובן לא צריך להיות הכתמות דם.
לפי בדיקות הדם והאולטרסאונד אפשר יהי לדעת בערך מה קורה אך שוב עלי לציין שהפרוטוקול שקיבלת לא מוכר לי.לציין שאני עוסק בהפריות מזה 26 שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הפרוטוקול נתן
אנחנו27/03/2011ד"ר ווליוביץ.
הסיבה שהתחלנו עם מרסילון שבועיים, היא כדי להתאים את התהליך לתאריך ניתוח הtese. עכשיו אני ממש מודאגת כי אמנם חוץ מהניגוב בבוקר לא היה ועכשיו חזר לי שוב עוד טיפה...
אני מודאגת שהתהליך של הזריקות+ תופעות הלוואי היה לחינם....
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת הפרוטוקול נתן - תגובה
פרופ` דוד בידר28/03/2011בשלב זה יש לחכות לבדיקות ואם הן יהיו בסדר אז אפשר להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקולאני27/03/2011
שלום רב,
אני בת 35 אמא לתאומים זהים מהריון ספונטני.
מנסה להרות בשנית.
פרופיל הורמונלי הראה FSH 18
מחזור סדיר מאוד כל 28 יום כל השנים..
קיבלתי פרוטוקול ל-IVF
375 גונאל
לאחר מכן צטרואייד
ואז אוביטרל
מקריאה שלי ברשת הבנתי שהורמונים לא טוב לבנות עם FSH גבוה
הרי הגונל מכיל FSH שזה לא חסר לי
האם זה הרבה?
האם עדיף הפריה ע"ב טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011FSH גבוה מרמז בדרך כלל על התקדמות לעבר גיל המעבר וירידה באיכות הביציות.
אך את צעירה ויש לך וסת סדיר ולידה בעבר ואם את לא מצליחה להרות הייתי מנסה את מה שאת עושה כעת ורואה מה קורה ומחליט בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעירדן26/03/2011
שלום רב ,
אתמול אני ובעלי ביצענו השבחת זרע התוצעות שקיבלנו מהמעבדה:
נפח: 4.0
תאי זרע לאחר השבחה:73.8 כפול 6*10
תאי זרע נעים : 51.3 כפול 6*10
תאי זרע הנעים בצורה פרוגרסיבית 43.9 כפול 6*10
מה זה אומר? מה הסיכוי שאהייה בהריון החודש ואחרי כמה זמן אפשר לראות אם תשובה חיובית?
קיבלתי גם זריקות הורמונים לפני, והבנתי שההשבחה הייתה ביום הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחת זרע - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011הזרע בסדר גמור והסיכוי להריון תלוי באבחנת אי הפוריות שלך.
אם מדובר בעקרות בלתי מוסברת אז קיימים סיכויים מעט ותר טובים בטיפול שך מאשר לא לעשות כלום. אם סיבת העקרות אחרת אזי הסיכויים יכולים לעלות באחוזים גבוהים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחת זרע - זאת שוב אני
ירדן27/03/2011בהמשך למה שכתבת לגבי סיבת אי הפיריון שלי , הבנתי מהרופא שאצלי אין שום בעיה לפי הבדיקות. הרופא החליט לעשות השבחה בגלל שתאי הזרע של בעלי היו קצת מטושטשים , ולכן עשו לו השבחה , אני קיבלתי זריקות הורמונים כדי שיהייה יותר זקיקים לביוץ וכדי להקדים אותו בשביל ההזרעה.אז יכול להיות שזה יכול לעזור שאצלי לא הייתה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשבחת זרע - זאת שוב אני - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011אני לא מכיר מונח כזה של תאי זרע מטושטשים.
הבדיקה של בעלך בסדר ולכן ,כנראה, מדובר בעקרות על רקע לא ברור וזה הטיפול.
אם בשלושה מחזורי טיפול אין הריון אז יש לבדוק בהפריה מה קורה.
אני מקווה שבעלך לא שותה אלכוהול כדי שתאי הזרע לא יהיו מטושטשים ושלא לוקח דברים נוספים...אך זה רק באופן הומוריסטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונל במחיר מוזלרונית26/03/2011
שלום בנות,
יש לי בבית גונאל 900 שלא השתמשתי בו כלל ,מעוניינת למכור במחיר מוזל.
המעוניינת מוזמנת ליצור קשר.
רונית רמת-גן
0528627802* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני היתי תורמת לא מוכרת
חסויה28/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםנשארתי בבית26/03/2011
שלום רב!
יש לי שאלה עקרונית:אם ישנה מבחנה שבה יש 4 עוברים מוקפאים (מאיכות בינונית,B/C),האם כאשר מגיע מועד החזרה ניתן להפשיר את כל ה-4, ורק את השניים הטובים ביותר להחזיר?האם בכלל ניתן להפריד ביניהם?
ושאלה נוספת:בהנחה שיש לי מס' של מוקפאים-האם אני יכולה לבחור איזה מהם אני רוצה שיחזירו לי?כלומר אם יש כמה עוברים מאיכות טובה יותר,וה-4 הנ'ל (שהוקפאו יחד) שהם באיכתו פחות טובה-אני יכולה לבחור באחת מהמבחנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/03/2011זה העוברים שלך ואת יכולה לבחור מה שאת רוצה לאחר שיחה עם הרופ.
אם יש 4 עוברים ומשירים אותם בודאי שרואים כל עובר בנפרד ואת יכולה להחזיר רק את הטובים.
את יכולה לבחור כל מבחנה שאת רוצה לאחר הסבר איפוא יש עוברים טובים או פחות טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בזמן סטימולציהסיון26/03/2011
שלום,
אני בזמן סטימולציה לקראת IVF ויש לי תור השבוע לממוגרפיה+
US שד.
זה יהיה בשלב הזרקת המונוגון אבל לא לפני שאיבה.
האם אפשרי לבצע בדיקה זו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בזמן סטימולציה - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf בזמן הנקהרויטל26/03/2011
שלום רב,
יש לי תינוקת בת שנה (שנולדה לאחר ivf) ואני מעונינית להיכנס שוב להריון.
אני עדיין מניקה.
שאלתי היא: האם ניתן לבצע ivf בזמן הנקה, או שחייבים להפסיק להניק כדי להתחיל בטיפול?
תודה, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf בזמן הנקה - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011להפסיק את ההנקה, ורק לאחר מכן לחדש הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת בציות ב25.3 בערב בקייבאמא26/03/2011
והחזרת עוברים ב 27.3 בצהריים
בדיוק לאחר 45 שעות וזה מדאיג אותי, כמה תאים מתפתחים בפחות מיומיים?
4 תאים? איך אפשר לדעת שהם טובים? דרגה A
הרי רק ב 8 תאים יודעים שהם טובים
תרגיעו אותי דחוףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבת בציות ב25.3 בערב בקייב - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011לא, גם לאחר 45 שעות אפשר לקבוע את איכות העוברים.
יכולה להיות רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרומניפולציה או IVFגלית26/03/2011
עד היום עברתי מחזורי מיקרומניפולציה בהם הצליחו להפרות ביצית אחת או שתיים מתוך כ-15 או אף אחת. המעבדה טענה שבגלל הזרע חייבים לבצע מיקרומניפולציה ולא IVF רגיל. בתהליך האחרון היו 60 מיליון תאי זרע ובכל זאת התהליך היה שוב עם מיקרומניפולציה ללא הצלחות. האם לדעתך יש מקום במקרה של ריבוי תאי זרע גם לבקש לנסות לעשות IVF רגיל? עד היום לא ניסו בטיפולים אצלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרומניפולציה או IVF - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011אפשר , בעיקר אם יש הרבה ביציות : אפשר חצי להפרות ע"י ICSI וחצי ב - IVF רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים וחשישאושר26/03/2011
מעשנת מדי פעם, מחר החזרה מרגישה מאוד מתוחה
האם ידוע האם זה יכול להזיק אם אעשן גוינט אחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים וחשיש - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011לא יזיק, אם חד פעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי יהיה ביוץ?ימית26/03/2011
ביום שישי
היה זקיק 17 מ"מ
אסטרדיול 1080
פרוגסטרון 1.2
עוד עמה ימים אמור להיות ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי יהיה ביוץ? - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/20112 - 3 ימים.
חבל שלא נמדד LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להצלחה.?רונית26/03/2011
אני בת 40+ בתאריך ה18.3 הוחזרו 3 עוברים מוקפאים.
בתאריך ה 22.3 התחילו כאבי בטן שנמשכים מאז...
בדיקת בטא נאמר לי לעשות בתאריך 30.3 האם הכאבים מעידים על כשל בטיפול.?
בתודה מראש רונית המודאגת!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיכוי להצלחה.? - תגובה
פרופ' שחר קול26/03/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)