מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף- לאחר החזרת עובריםתקוה17/03/2011
אני חמישה ימים לאחר החזרת עוברים מוקפאים.
הטיפול 3 אסטרופם ו-3 אנדומטרין.
אני לא יודעת מה קרה לי אבל אני לא זוכרת אם לקחתי היום 2 כדורים או אחד,
האם כדאי לי ליטול כדור נוסף ואז יכול להיות שהיום לקחתי 4 אסטרופם או לא לקחת ואז נטלתי רק 2?
מפחדת שזה ישפיע על הצלחת הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- לאחר החזרה
תקוה17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף- לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' שחר קול18/03/2011לא עקרוני. זה לא ישפיע על סיכויי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון עם חומצה פולית וברזלנטלי17/03/2011
שלום רב,
אני ביום ה 14 אחרי ההחזרה וקיבלתי תוצאות בטא: 330.
אני הבנתי שאני צריכה להתחיל לקחת חומצה פולית מסוג אחר - עם ברזל. האם בעייתי לקחת במקביל לקרינון?
אני יודעת שלא טוב להתחיל להכנס ליותר מדי סרטים אבל שמעתי על כ"כ הרבה מקרים של הריון חוץ ריחמי וכימי. האם אין אינדיקציה נוספת לתופעות מלבד אולטראסאונד?
(אחרי שנתיים בטיפולי IVF מתחילים לפתח פסימיות וחרדות..לצד השמחות..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון עם חומצה פולית וברזל - תגובה
ד''ר דוד ישי18/03/2011שלום
אין צורך לקחת ברזל בשלב זה. תמשיכי עם החומצה הפולית
אני לא אסביר עכשיו איך עושים אבחנה של כל מצב. למה לחשוב על אפשרויות רעות כאשר בנתיים הכל נראה בסדר ? עשי בדיקה חוזרת בהפרש של יומיים אם אפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהם סיכויי הצלחת IVFסיגל17/03/2011
בת 38 (ילד אחד בן 3 - תוצר IVF, לאחר טיפול רביעי ) חזרנו לטיפולים לפני שנתיים, בשל צורך במניפולציה גנטית,לאחרונה. בוצעה שאיבה רביעית, נשאבו 13 ביציות, מתוכן 9 הפריות, מתוכן 5 עוברים תקינים (שאינם כוללים את הגן הפגום) הוחזרו 2 עוברים, יפים, בני 10 תאים. ושום דבר לא הושרש.
הרירית הייתה טובה(מעל 9.5 במועד ההחזרה )ההורמונים היו טובים גם במועד בדיקת הביתא, ובכל זאת אין השרשה.
ערכים אלה נצפו בארבעת הטיפולים האחרונים ( אם כי נשאבו יותר ביציות) אני מתחילה להתייאש,
מהם הסיכויים שלי להצליח? ומה אוכל לעשות על מנת להגדילן. ?
FSH -6
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהם סיכויי הצלחת IVF - תגובה
ד''ר דוד ישי17/03/2011שלום
לצערי אין לנו כלים להעריך סיכויים של זוג ספציפי. ובכלל, מה זה משנה . אני מניח שתמשיכו בטיפול גם אם אומר שהסיכויים נמוכים ( ואני לא אומר זאת ) . והאמת שזה מה שיש לי להציע. לא להתיאש ולהמשיך . מהנתונים שמסרת נראה שגם אם זה ידרוש עוד כמה טיפולים , בסופו של דבר תצליחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח תוצאות בדיקות דםרינת17/03/2011
שלום שמי רינת 34 לפני IVF ראשון.
התחלתי בטיפול דקא בתאריך 24.2.11 במינון של 0.05
ב10.3.11 נוספו גם הגונאל F במינון 150 , וגם מונגון 1 ,
היום נערכו לי בדיקות דם השאיבה ככל הניראה בשבוע הבא , מצ"ב התוצאות
אודם אם תוכלו לומר לי האם תקין לפי מהלך הטיפול
תודה מראש ,
רינת
==============
היגולונירקודנא
==============
Estradiol (E2) Urgent 9663 pmol/L
(Days in cycle relative to
LH peak)
Follicular (-12) 40-253pmol/L
(-4 ) 231-606
Midcycle (-1 ) 536-1930
Luteal (+2 ) 181-551
(+6 ) 250-719
(+12) 132-488
Progesterone Urgent 3.09 nmol/L
:סוחי יכרע
Follicular <3 nmol/L
Luteal 8-68 nmol/L
Postmenopausal <1.3 nmol/L
LH Urgent 2.20 IU/l
Follicular 1.9-12.4mIU/mL
Midcycle 8.7-76.3
Luteal 0.5-16.9
Pregnant <0.1-1.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח תוצאות בדיקות דם - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011תקין. רמת אסטרדיול יחסית גבוהה. יש לברר גודל הזקיקים.
יש לשים לב כדי להימנע מגירוי יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן הולכים העוברים
נורית17/03/2011אם לא נקלט הריון לאן הולכים העוברים האם יש אפשרות שהם יורדים בהפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן הולכים העוברים - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011לא,הם מתפרקים ונעלמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צוואר רחם מקוצר???רונית17/03/2011
הי
רציתי לקבל הסבר אני בשבוע 20 להריון וכרגע גילו יש לי צואר רחם מקוצר איך נוצר מצב כזה והאם קשירת צואר הרחם? תעזור אני לפני שנתיים עברתי הסרת מחיצה ברחם , וההריון שלי הוא מטיפולי IVF זה יכול להיות בגלל זה ?? או מבנה גוף
מה דעתכם בנושא חוץ מזה אין לי צירים, דימומים, ירידת מים וכל תוצאותץ הבדיקות עד כה תקין לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול17/03/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקותשרית17/03/2011
ב3.3 בוצעה החזרה של 2 עוברים בני יומיים.
15.3 בדיקת דם להלן הפרמטרים:
פרוגסטרון 106.9
EST-3179
בטא 123
17.3 בדיקת דם נוספת להלן הפרמטרים:
פרוגסטרון 4263
EST-165.1
בטא 335
האם אפשר הפרמטרים עולים בצורה תקינה?
האם אפשר להירגע?
בטא לא נמוכה מידי לשבוע של ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011הכל מצוין.
(הוחלפו E2 ו -P ב - 17.3)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרית18/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי תופעות לווי מודאגתמירה17/03/2011
שלום רב.,
אני אחרי החזרת עוברים ובדיקת דם חיובית להריון אבל אין לי תופעות לווי כלל דבר שמדאיג אותי האם יש מקום לדאוג או לא ?????
ההחזרה היתה ב 1.3.11
מתי ממולץ לעשות בדיקת א.ס ???? ואם זה נכון כי בבדיקה הראשונה שועים או רואים אם יש דופק לעובר ????
לתשובתכם בהקדם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי תופעות לווי מודאגת - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011אין מקום לדאגה.
בדיקת א.ס. - 31.3
יש סיכוי טוב לראות דופק עוברי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיעל17/03/2011
שלום,
אני בת 25. מנסים להרות כשנה.יש לנו ילד בן שנתיים וחצי הריון ספונטני.
אתמול הרופאה איבחנה שחלות פוליציסטיות.כרגע אני לא לוקחת שום דבר אבל עושה מעקב זקיקים.קיבלתי מרשם לאוביטרל לשעת הצורך.
היום אני ביום ה14 למחזור ונראו זקיקים רבים קטנים בשתי הצדדים.קיבלתי הוראה לעשות שוב מעקב זקיקים ביום ה20 למחזור.זה לא רחוק מדי???כל כמה ימים עושים מעקב זקיקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011זה לא רחוק מידי.
תדירות הבדיקות נקבעת על בסיס אישי.
אם לא יוכח ביוץ יש לשקול טיפול תרופתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחה ...שירן17/03/2011
שלום רב !!!
אני אחרי טיפול IVF ראשון , שאבו לי 12 ביציות שמתוכן הופרו 5 , 2 הוחזרו לרחם עם ארבעה תאים ברצוני לדעת מהם סיכויי ההצלחה בטיפול ראשון ,???????????????????? חשוב לציין שאני פורייה הבעייה אצל בעלי רמת זרע מאוד נמועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הצלחה ... - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011בהתאם לגיל שלך.
אם צעירה - הסיכוי סביב 40% - 50%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ...
שירן17/03/2011אני בת 25 בריאה לחלוטין . שאלה נוספת האם מותר לקיים יחסיי מין אחרי החזרת עוברים ???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת ... - תגובה
פרופ' שחר קול18/03/2011ראי "שאלות נפוצות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע שניאתי17/03/2011
אני בשבוע 2 וביומיים הייתה לי עליה של פי 4 מ 68 ל 249 האם זה בסדר? האם זה אולי יכול להעיד על ריבוי עוברים? אשמח לקבל תשובה כנה גם אם נישקפת סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע שני - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011זה מצוין.
יכול להיות ריבוי עוברים.
לא ניתן לדעת בשלב זה.
לא נשקפת סכנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אתי17/03/2011תודה רבה ד"ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה נא לעזור לימיה17/03/2011
אני נשואה כבר יותר מחמש שנים שנתיים מנסים להכנס להיריון ללא שום תוצאה יש לי בעיית ואגיניזמוס ועל כן בעלי לא מצליח לחדור ולגמור בפנים ניסינו המון דברים מסקסולוג ועד להחדרת מזרק עם זרע ללא כל תוצרה רציתי לשאול לגבי הזרעה אני מעונינת אולם איך נעשה זאת כאשר בדיקה ואגינאלית לא מסוגלת לבצע האם ידוע לכם על רופא שמטפל בבעיה זו ? נא עזרו לי אני מתחילה לכנס לדיכאון אני רוצה ילדים וכלום לא עוזר בגלל בעיית הואגיניזמוס יש לציין שבדיקות זרע ודם שלי ושל בעלי תקנינות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא תשובתכם בהקדם
מיה17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה נא לעזור לי - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011לגבי בעית הפריון - אפשר לבצע הזרעה תוך רחמית בהרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מיה17/03/2011תודה ד"ר אולם למי ניתן לפנות כדי לבקש הזרעה תוך רחמית בהרדמה כללית ולגבי בדיקות ואגינאליות לזיהוי ביוץ שאיני מסוגלת לעבור מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנני מחכה לתשובתכם
מיה17/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרדורית17/03/2011
שלום רב!
מצאתי לנכון לפנות אליך דרך הפורום בפניה אישית ולבקש ממך לשקול שנית את עניין סיום פעילותך בפורום.
אני קוראת ותיקה של הפורום הזה וזה הפורום היחיד שנותן מענה מהיר וטוב למטופלות ופטופלי הפריון שזקוקים לו כל כך. הרופאים כאן תמיד נפלאים ועונים לעניין, ללא אנטרסים ותוך מתן הסברים חיוניים וברורים.
מאז כניסתך לקבוצת מנהלי הפורום אני קוראת את תשובותיך הנדירות בכנותן, רמת הפירוט הגבוהה, הנכונות לעזור וכמובן זריריזות המענה. בנוסף, אני בעלת השכלה רחבה בתחום מדעי החיים ועסקתי גם במחקר בתחום רביית בע"ח - גם מנקודת מבטי המקצועית (מעט) יכולה להבחין כי אתה משקיע רבות במעקב צמוד ורענון הידע המקצועי.
אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתשאר איתנו ותמשיך לתמוך ולעזור גם בדרך זו למטופלות הפריון הרבות המחפשות תשובות ולפעמים קצת להרגע בשעת משבר.
אני רואה בתרומתך לפורום תרומה חשובה וקשה לי לקרוא כי אתה מעוניין לעזוב ולעמוד מנגד מבלי לומר מילה....
בכל אופן וללא קשר להחלטה שתקבל בנוגע להמשך פעילותך בפורם, אני רוצה להודות לך באלף תודות לפחות על השירות הנהדר שאתה נותן לנו כאן ולברך אותך על פועלך. יש עוד ילדים רבים שיבואו לעולם בזכות העזרה שלך וזוגות ויחידים רבים שיהיו מאושרים ושלמים יותר בחייהם.
בכבוד רב,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בידר היקר
איה17/03/2011מצטרפת לבקשה של דורית.
תרומתך לבנות שעוברות טיפולי פריון בהבנת נבכי התהליך ענקית!!
רמת המקצועיות, מהירות התגובה וההסברים הפשוטים נחוצים בסיטואציה הקשה בה אנו נמצאות. תשובותיך נדירות בכנותן, ואינך חושש מהיותן לא פופולריות. חשוב לך "לשים את האמת על השולחן" על אף היותה לעיתים לא נעימה.
נודה להשארותך בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגרסטרון בהריון צעירדחוף17/03/2011
שלום רב,
לשמחתי הרבה, למרות הרירית הדקה שלי (5.2) נכנסתי להריון והבטא נראית יפה (ביום ראשון 14 ימים אחרי האוביטרל בטא 48 וביום רביעי שלושה ימים אח"כ בטא 195)
רק שמדאיגה אותי רמת הפרוגרסטרון- ביום ראשון היא היתה 102 וביום רביעי 90.
אני נוטלת תמיכה של פרוגרסטרון 200 3 פעמים ביום.
האם זה תקין שזה יורד? האם זה סימן מבשר רעות? (אני אחרי הריון כימי אז חוששת מאוד)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגרסטרון בהריון צעיר - תגובה
פרופ' שחר קול17/03/2011לא, יש להמשיך ולעקוב. שיהיה בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא? תקין שיורד או מבשר רעות?
דחוף17/03/2011האם זה סימן מבשר רעות?
לא.
יש להמשיך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לא? תקין שיורד או מבשר רעות? - תגובה
פרופ' שחר קול18/03/2011האם זה סימן מבשר רעות?
לא.
יש להמשיך לעקוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותאור17/03/2011
שלום רב,
אני אחרי סבב IVF שני שלא הצליח . טופלתי בגונאל F + מנוגון + צטרוטייד .
קיבלתי וסת ב-28/2 הווסת היתה ארוכה במיוחד כ-10 יום ומאז יש לי כל הזמן הפרשות כהות
כמו שיש בתחילת מחזור . ההפרשות כל הזמן הולכות וחורות זאת אומרת פעם יש פעם אין.
ואתמול אפילו היה כתם דם אדום קטן . יש לציין שאני על גלולות .
למה זה קורה ? האם יש סיבה לדאגה ? האם זה יכול להצביע על זה שיש לי ציסטות ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה - לחוצה
אור20/03/2011היום זה כבר ממש דימום קל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשלי17/03/2011
ד" שלום
הבנתי שכאשר עושים בדיקת FSH צריך גם לראות את האסטרודיול
FSH 10.6 לטענת הרופא קצת גבוה וביקש לעשות גם בדיקת אסטרודיול והתוצאה היתה 42. האם ה- FSH גבוהה ביחס ל- E2?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר17/03/2011זה עדיין סביר.
יש לחזור ,נומר בעוד 3 חודשים ,על הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/03/2011סליחה-נאמר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)