מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שק הריוןאלה27/01/2011
שלום,
וסת אחרונה 18.12. ב-16.1 ביצעתי בטא שעמדה על 23 אחרי יומיים עלתה ל-73 ואחרי שישה ימים נוספים ל-1392. אתמול בערב הייתי אצל רופא שראה באולטרסאונד רק שק ללא חלמון אפילו. האם יש סיכוי לתקווה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011כן. רק האולטרסאונד הבא בעוד שבוע יגיד אם הכל בסדר ויש סיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF סבב שניאור27/01/2011
שלום רב ,
ביום ראשון 23/1 התחלתי סבב IVF שני . אני מזריקה 112.5 גונאל F .
הבוקר עשיתי מעקב זקיקים .בדיקת דם - E2-194,LH-0.30,FSH-9.90,PROG<0.9 .אולטרסאונד - רירית 3 , שחלה ימים זקיק 1 של 9 מ"מ + קטנים , שחלה שמאל - זקיק 1 של 9 מ"מ + קטנים .
האםהתוצאות מעידות על תגובה חלשה ? למה יש כל כך מעט זקיקים וה-E2 כזה נמוך?
בסבב הקודם טופלתי גם בגונאל F והייתה תגובה טובה יותר , בסופו של דבר נשאבו 15 ביציות והיו 11 הפריות .
האם לדעתך יש צורך להגדיל את המינול של הגונאל ?
תודה רבה ,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF סבב שני - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011כן יש להגדיל המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאטלי27/01/2011
ווסתות סדירות מאוד, כל 28 יום. בד"כ ביוץ ביום 12-13 למחזור.
האם לאחר 6 ימים של איחור בטא 400 היא לא קצת נמוכה?
(לאחר 3 הפלות אני בלחץ..)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011לא ורק הבטא הבאה תגיד אם הכל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר עוברים מוחזריםקרן27/01/2011
שלום רב,
אם הוחזרו לי 3 עוברים באיכות טובה (דרגה 1 עם 6-8 תאים) והטיפול נכשל ואף עובר לא נקלט, האם אני יכולה לבקש שבטיפול הבא יחזירו לי 4 עוברים (בכדי להגדיל את הסיכוי להריון)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר עוברים מוחזרים - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011אין הבדל גדול בהצלחה בהחזרה בין 4 ל3 עוברים אלא יש יותר סיכויים למרובה עוברים ואם יש מספר עוברים יפים לא הייתי מחזיר יותר משלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבוב שני של IVFקרן27/01/2011
שלום רב,
ברקע שלי יש:
1. הריון ראשון ספונטני והסתיים בלידה
2. הריון שני ספונטני הסתיים בהפלה בשבוע 8 + גרידא
3. הריון שלישי ספונטני - היה הריון חוץ רחמי
4. הריון רביעי ספונטני - התחיל עם שני שקי הריון - אחד נפל והשני התפתח והסתיים בלידה
כלומר - 4 הריונות, 2 ילדים, ו- 2 וחצי הפלות
בהריון הרביעי טופלתי בקלקסן בגלל קרית דם.
כמעט שנה שלא מצליחים להיקלט להריון.
עברתי 3 השבחות + הזרעות - שנכשלו + טיפול אחד של UVF שנכשל (פרוטוקול כלל - גונך F 225 יח', דקסמטזון, לובריס, צטרוטייד)(נשאבו 6 ביציות, הופרו 5 והוחזרו 3 עוברים מדרגה 1 עם 6-8 תאים - קיבלתי מחזור יומיים לפני המועד לבדיקת הבטא).
כעת לפני טיפול IVF שני ורוצה לדעת שני דברים בבקשה:
1. האם ניתן לשפר את כמות הביציות בהגדלת מינון הגונל F (הגדילו לי מ- 225 יח ל- 300 יח)? (הממצע הוא 12 ביציות ואני ייצרתי רק 6)
2. מה הטיפול הכי חזק שיש לחיזוק הרחם לאחר החזרת עוברים (קיבלתי טבליות לנרתיק) האם הזריקות בישבן אכן עוזרות יותר?
סליחה על אורך השאלה
תודה מראש על העזרה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבוב שני של IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011קודם כל מספר רב של ביציות לא מבטיח יותר הצלחה ו5 ביציות צריכות לתת גם אותם אחוזי הריונות כמו 12 ביציות.
אפשר להגדיל מינון אך שאיבת עוד מספר ביציות לא מבטיח שזה טוב יותר.
אין דבר כזה טיפול הכי חזק ומספיק הטבליות שקיבלת.
ואחרון לחביב הזריקות מיותרות למרות שניתנות על ידי מספר רופאים הזריקות הוצאו ומיוצרות רק על ידי רוקח או שניים וזה מחזק אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים אחרי פיוריגון ודקפפטילאישה לחוצה27/01/2011
שלום לכם
אני בת 26 ממש לחוצה ורוצה תשובה לשאלות שלי:
אני קיבלתי ב10 לחודש זריקת דקפפטיל 3.75 מ"ג ביום רביעי למחזור. ב24 התחלתי זריקות פיוריגון 200 לשלושה ימים (מיום שני עד רביעי) והיום היתה לי בדיקת דם ואולטראסאנד. באולטראסאנד רירית 3 ואין זקיקים.
בדיקת דם עוד לא קיבלתי אבל אני די לחוצה שאין זקיקים כך שבד"כ מעקב זקיקים אצלי תקין.
אז האם זה טבעי שאין זקיקים בתקופה זו?האם הגוף שלי לא מגיב טוב לסוג זה של זריקות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים אחרי פיוריגון ודקפפטיל - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011צריך לראות את בדיקות הדם.
לא הבנתי בדיוק האם הזרקת דקפפטיל ביום 4 של וסת?
האם זה לטיפול הפריה חוץ גופית?
בדרך כלל לא נהוג להתחיל במינונים גבוהים כאלה כך שלא הבנתי לא את הפרוטוקול ולא מה את עושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותדנה27/01/2011
הי,
אנחנו אמורים להתחיל טיפולי פוריות עקב בעיית זרע של בעלי.
אני בריאה, פרופיל הורמונלי תקין, מבייצת תקין וצילום רחם תקין.
במצב כזה האם נדרש טיפול הורמולי במהלך הטיפולים?
תודה מראש
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
דנה27/01/2011שכחתי לציין שאני בת 37 ובעלי בן 42.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי פוריות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בתחילת הריוןשואלת27/01/2011
שלום,
אני לאחר החזרת עוברים נקלט עובר אחד, כרגע אני בשבוע 6, נצפו שק הריון ודופק, מטופלת באטרוגסטן 200 2X2 ביום, כרגע עם גירוי שחלתי וכמות בינונית של נוזל באגן.
בימים האחרונים בשעות הערב מופיעים לי על התחתונית (לא בניגוב) מעין כתמים חומים בהירים, האם זה בסדר? האם יש לבדוק זאת? מה מקור ההפרשה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות חומות בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011בשלב זה אין מה לבדוק. זה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות
קארין25/11/2014אני בטיפולים של הפריה חוץ גופית אחרי החזרה של 2 עוברים עברתי אז ההחזרה לפני 11 ימים והיום התחילו לי הפרשות חומות על הפד בעיקר ולא בניגוב איך אני אמורה להגיב...? אני קצת לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/11/2014בשלב זה עלייך לקחת את התמיכה ההורמונלית האופטימלית לפי הנחיית הרופא המטפל,ולהמשיך לעקוב אחרי ערכי הביטה בתקווה שהכול יתפתח כמצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחגית 3127/01/2011
שלום מחזור אחרון היה ב 14.1.2011
מחזור כל 26-32
קיום יחסי מין על מנת לתפוס הריון ב 22.1.2011
24.1.2011
אתמול ולשלשום לא ייצא
היום בבוקר קיימנו יחסי מין
רציתי לשאול אם לא ייצא לנו לקיים יחסי מין שלשום ואתמול האם יש מצב שפיספסנו את הביוץ?????? ומתי הביוץ אמור להופיע??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011הביוץ יהיה בין 25-29 לחודש. הזרע טוב ליומיים עד שלושה תעשו חשבון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאים בבקשה לענותאלמונית27/01/2011
שלום
אני אמורה להתחיל בעוד שבועיים הפרייה ראשונה שלי אני אחרי 3 הזרעות
הרופא שלי אמור לחזור מחול ב6.2 וזה התאריך שיש לי תור אצלו
כשהייתי בביקור אצלו לפני שבוע קבענו שאם אני אקבל מחזור קצת לפני שהוא מגיע לארץ אז אני צריכה לקחת גלולה שנקראת "בלארה" (זה מה שהרופא אמר)
בסופו של דבר המחזור הקדים ממש ממש וקיבלתי אותו אתמול
השאלות שלי הם:
1. האם שווה לקחת את הגלולות הרי אני אראה את הרופא שלי רק בעוד שבוע וחצי ?
2.מה בעצם הגלולות האלה עושות?
3. ושאלה אחרונה עשיתי צילום רחם והרופא אומר שחצוצרה אחת תקינה ואחת לא ברור מה הבעיה הוא אומר שיכול להיות שזה בועת אויר אבל בכל מקרה שלח אותי לבדיקה היסטרוקופיה אבחנתית והיא תהיה רק בעוד חודש האם עדיף לי לנסות קודם הפרייה אחת ואז לעשות את הבדיקה או קודם לעשות את הבדיקה ואז להתחיל טיפולים
אני אשמח לתשובה מכם כי הרופא שלי בחול ואין לי עם מי להתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה לענות לי
אלמונית27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה לרופאים בבקשה לענות - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011ההיסטרוסקופיה מיותרת.
כדאי להתחיל גלולות זה פשוט דוחה וסת ואפשר להתחיל טיפול תחת גלולות מתי שרוצים.
כאשר הרופא יחזור הוא יכול להתחיל בטיפול מיד כשאת תחת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהקרנית26/01/2011
לאחר הפלות חוזרות שלא מתפתחות מופנית ביום ראשון הקרוב להיסטרוסקופיה.
אני שומרת נידה והבנתי שלאחר הבדיקה יש דימום. האם הדימום הוא מהרחם ואני צריכה לשמור שוב פעם שבעה ימים נקיים כדי לטבול במקווה?
הבדיקה כואבת מאוד?
האם אפשר לחזור לשגרה מיד או שצריך מנוחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011תלוי איזה בדיקה תעשי ואצל מי.
יש היסטרוסקופים דקים שלא עושים כמעט שום תופעה ואם השימוש הוא בהיסטרוסקופ בקוטר גדול יותר זה יכול לכאוב ומעט לדמם.
אפשר לחזור אחרי הבדיקה לשגרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה לאחר ניתוחיעל26/01/2011
שלום. כמה זמן לאחר ניתוח היסטרוסקופיה להסרת פוליפים אפשר להתחיל טיפול IVF....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה לאחר ניתוח - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011לאחר הוסת הראשונה שתגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לביוץדקלה26/01/2011
שלום,
שלום וערב טוב,
ביום ה-13 במעקב זקיקים :
נצפתה רירית 8, זקיק 15, ללא נוזל. אסטרדיול E2 - 305, פרוגסטרון - 1.4.
היום, יום ד', ביום ה-16 במעקב זקיקים:
נצפתה רירית 8, זקיק 18, ללא נוזל. אסטרדיול E2 - 812, פרוגסטרון 1.2 .
שאלות:
1. על מה מעידות התוצאות?
2. מתי לחזור על בדיקות הדם ובדיקת הזקיקים (בהפרש של כמה ימים מבדיקה לבדיקה?)
אציין רק שאינני נוטלת שום טיפול תרופתי וב-4 חודשים של מעקבי זקיקים נצפו כל הביוצים סביב היום ה-20 למחזור (פלוס-מינוס)
תודה ובהערכה על פועלכם בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם לביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011התוצאות מראות שאת מתקדמת לביוץ. הזקיק גדל וכבר הוא 18 בדרך כלל הביוץ קורה בזקיק 20 אולי עוד יומיים.
רמת האסטרוגן עולה והפרוגסטרון נמוך ובביוץ האסטרוגן ירד קצת והפרוגסטרון יעלה הרבה וזה לדעתי יקרה עוד 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
דקלה27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיילרוני26/01/2011
האם כמוסות הויטמייל לשיפור הזרע יעילות? האם יש למישהו מידע על הכמוסות? האם הן באמת עוזרות?
האם יש מידע רפואי מוכח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להשתמש במגהמן
ורדה26/01/2011זה עולה הרבה פחות
לי זה עזר.מדדי הזרע השתפרו ללא הכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבעיית כמות זרע - לאכול הרבה שום!
שרה27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשום משפר גם את שאר המדדים
שרה27/01/2011מוכח מנסיון אישי וכתוב גם בגמרא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבעיית כמות זרע - לאכול הרבה שום! - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011השום מונע הריונות היות ונשים בורחות מגברים עם ריח של שום ולא מוכנות לקיים יחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחח אהבתי
גו'לי27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמייל - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011הן עוזרות רק למוכרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה באסה..
רוני27/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.FF26/01/2011
ערב טוב..
רציתי בבקשה לדעת אני במחזור שני של מוקפאים ואני לוקחת 3 פעמיים אסטופרם ביום וב30.1 אני צריכה להגיע שוב לבדיקות דם ואולטרסאונד
ואני עושה לייזר גוף ויש לי תור ב30.1 אז רציתי לדעת אם אפשר ללכת לטיפול או לבטל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה. - תגובה
פרופ` דוד בידר27/01/2011אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)