מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך טיפולחיה31/01/2011
בת 31 - ביצעתי כבר 3 הזרעות ללא הצלחה - שתיים ללא הורמונים רק עם אוביטרל והשלישית עם איקקלומין 5 ימים כדור אחד ביום - הרופא לא ממליץ לעבור ל- IVF למרות שביקשתי ממנו כבר להתקדם בטיפול. הרופא מתעקש להמשיך בהשבחה והזרעה עם איקקלומין ואוביטרל - מה דעתכם ? כמה אפשר להמשיך ככה עד שנתקדם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך טיפול - תגובה
פרופ' שחר קול01/02/2011אם את מבייצת סדיר - אין טעם להמשיך עם איקקלומין.
ראי
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7339* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםקרן31/01/2011
אני מבייצת סדיר ובאופן טבעי בד"כ
ונמצאת לקראת החזרת מוקפאים
האם עדיף לבצע את ההחזרה בתמיכת פרוגינובה או ללא התרופה?
הרופא הקבוע שלי המליץ על פרוגינובה ורופא חדש שעברתי אליו לא הבין מדוע יש צורך בתרופה הזו אם אני מבייצת טבעי וחבל להכניס הורמונים מיותרים לגוף
מה דעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011שתי השיטות טובות ואם הרופא החדש לא מבין כדאי שיתייעץ או עם מומחה לפיריון או אם הרופא הקודם שהמליץ ואז יבין את השיקולים.
דרך עקב ברוב היחידות ההפריה משתמשים בשתי השיטות כך שאולי הרופא החדש לא עובד בכלל ביחידת הפריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאור31/01/2011
האם זה נכון שכאשר עושים השבחת זרע הזרעים שנשארים הם רק הזרעים הזכריים ?
1.שמעתי שמשתמשים בשכבה העליונה לשם ההשבחה ושם יש רק זרעים זכריים האם זה נכון?
סליחה על הבורות פשוט רציתי לדעת עד כמה זה נכון
2.האם אפשר להזריק אוביטרל יממה אחרי ההזרעה?
או שזה מאוחר מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כל מה שכתבת לגבי זרעונים זה שטויות.
את האוביטרל מזריקים כדי לגרום לביוץ אז למה להזריק אותו אחרי הזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית בטראומה אחרי גרידהרונית31/01/2011
שלום,
10 חודשים אחרי גרידה ורירית לא חוזרת לעצמה. האם יש סיכוי שהרירית תחזור לעצמה או שזהו המצב עימו יש להשלים?
(לפני גרידה בטיפולים 7 ואחרי 5)
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית בטראומה אחרי גרידה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011צריך לעשות היסטרוסקופיה ולהבין מה קרה אחרי הגרידה.יכולות להיות הדבקויות ואפשר לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית בטראומה אחרי גרידה
רונית01/02/2011היתה הדבקות בכניסה לחלל. מאז מחזורים תקינים והיסטרוסקופיה אבחנתית תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית בטראומה אחרי גרידה - תגובה
פרופ` דוד בידר02/02/2011אם הרירית תהיה פחות מ 6 כדאי לעשות מין ערוגות בהיסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הסיכוי יכול להיות קטןליאת31/01/2011
שלום אני בשבוע 9 להריון. יש לי תאומים עשיתי היום בדיקת אולטרסאונד להמשך דופק והתפתחותו התוצאות הם: CRL21MM השני 23MM הרופא אמר לי שההתפתחות יפה והכול בסדר לשבוע זה. אני בעוד שלושה שבועות מוזמנת לשקיפות עורפית. אני בת 30 רציתי לדעת האם לפי גילי והנתונים האלה האם הסיכוי חס וחלילה לתסמונת דאון הם קטנים ? והאם כאשר מבוצעת ההחזרה של העוברים המעבדה בודקת ומחזירה רק את העוברים שהסיכוי למומים נמוכים? והאם חומצה פולית עוזרת למנוע מומים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הסיכוי יכול להיות קטן - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011המעבדה לא בודקת כלום ואין בדיקה כזו.
לפי הנתונים הסיכויים לדאון מאוד נמוכים.
חומצה פולית קשורה לירידה באחוז מומי חוט השדרה ומומים מסוג עצביים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים-טיפול נוסףימית31/01/2011
שלום
עברתי IVF נשאבו 2 זקיקים,הייתה הפרייה אחת
הוחזר עובר,אך לא היה הריון.
שאלתי:
1 האם מותר מייד ללכת לטיפול IFV נוסף?או חייבים לנוח חודש?ולמה?מבחינה נפשית?פיסית?
2 האם זה נכון כי אחרי שאיבה, הביציות הבאות שיהיו(במחזור הבא),יהיו לא טובות?
אם לא תוכלו לענות על 2 השאלות,אז לפחות על שאלה מס' 2.היא יותר חשובה לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים יקרים-טיפול נוסף - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011לפי תאורך יש לך יותר בעית גיל.
לפי הנתונים מה שחשוב הוא לא מה יהיה אלא מה היחס בין הורמון ה FSH לE2 בוסת.
לפי התוצאה את לא בטיפולים הנכונים.
לא כדאי לעשות הפריה חודש אחרי חודש כי השחלה עוד בגירויי והתוצאות לא טבות.
לגבי שאלה שתיים זה לא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-אשמח להסבר
ימית01/02/2011להלן היחס בין FSH ל E2 ביום שני למחזור:
FSH 5.10
E2 134
1מה ניתן להסיק מהיחס בינהם?
2 לדבריך לא טוב לעשות שאיבה חודש אחרי חודש כי שחלות מגורות ותוצאות לא יהיו טובות.
ובמקביל אתה טוען כי זה לא נכון שאחרי שאיבה, הביציות הבאות שיהיו(במחזור הבא),יהיו לא טובות .
אז אם ביציות בשאיבה הבאה יהו בסדר,אז למה לא לעשות שאיבה חודש אחרי חודש?
עדיין לא ברור הענין.ואם השחלות מגורות אז מה יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-אשמח להסבר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011קודם כל לא ציינת גיל.
גירוי שחלה חודש אחרי גירוי קודם ללא הפסקה יגרום לגדילת זקיקי שנותרו ממחזור גירוי קודם ויש אפילו זקיקים גדולים שנשארים ומפרישים הורמונים ואין אנו רוצים לגרום לגדילת ציסטותף וגם פעילות ההורמונלית הלא תקינה גורמת לרירית לא טובה ולהצלחות מועטות אם בכלל.
הסיבה למנוחה היא שכל הזקיקים שגורו יעלמו ואז , בדרך כלל ,אחרי חודש זה מתאזן ואפשר להתחיל בתנאים הנכונים.
הוצאת ביציות לא קשורה בגירויים קודמים והסיבה שלא טוב לשאוב חודש אחרי חודש זה בגלל כל מה שהסברתי וללא קשר לביצית. יתכן ויצאו ביצית או שתיים כן טובות חודש אחרי חודש אך בפרוטוקולים שלנו אנחנו לא עושים וכן המטופלת זכאית לקבל עד 6 טיפולים בשנה ולא 12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שכחת להתייחס לשאלה מס 1
ימית01/02/2011מה מסקנה כתומאה מהיחס בין
FSH ל E2?
FSH 5.10
E2 134
נעשה ביום 2 למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר-שכחת להתייחס לשאלה מס 1 - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011היחס בסדר ועכשיו זה גם תלוי בגילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון גבוה?נירית31/01/2011
ביצעתי בדיקה ביום השלישי למחזור. הערכים שנמצאו הם: e2 = 200, LH - 5.1 הפרוגסטרון יצא = 3.1. האם ערך הפרוגסטרון לא גבוה?
ואם גבוה, כתוצאה ממה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך פרוגסטרון גבוה? - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011הפרוגסטרון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת E2סיון31/01/2011
שלום,
ילדתי לראשונה בגיל 37.
חצי שנה אחרי הלידה עשיתי פרופיל הורמונלי בים ה-4 של המחזור.
כל הדיקות בטווח למעט אסטרדיות שיצא גבוה מהטווח - 250.
מה המשמעות של החריגה מהטווח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בדיקת E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011אין שום משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר הזרעהריקי31/01/2011
ערב טוב,
עברתי החודש את הטיפול הרביעי. 3 טיפולים ראשונים עם איקקלומין והטיפול האחרון עם פיוריגון.
את האוויטרל לקחתי ב 11 בלילה ביום של ה 15 לינואר. את ההזרעות עשיתי ב 16 ו17 לחודש ומאז ועד היום לקחתי קרינון.
לא קיבלתי מחזור והיום עשיתי בדיקת דם והיא יצאה שלילית. (בטא=0)
אני יודעת שהווסת תמיד מגיעה 12-14 יום מהביוץ. מוזר לי שטרם קיבלתי ואני לא בהריון.
1. האם יכול להיות הריון למרות שהבדיקה שלילית?
2. איך יכול להיות שלא קיבלתי למרות שעברו 14 יום מהביוץ?
תודה רבה,
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול01/02/20111. סיכוי קטן.
2. קרינון מכיל פרוגסטרון, המעכב הופעת המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ריקי01/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםשחר31/01/2011
שלום ד"ר, בשעה טובה ומוצלחת אנחנו בהריות עם תאומים לאחר IVF וגיקוי שחלתי גבוה שבוא הייתי מאושפזת שבועיים בבית חולים..היום אני שבוע 8 חלש מאוד אבל מאושרת. אנ מטופלת במרפאה בסיכון גבוה בגלל הרקע וביצעתי היום בדיקות דם, התוצאות החריגות הם-
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (4.5 11 )*11.3 |
Neutrophils # | # | (1.8 7.7) *7.93 |
Leucocytes (U) | cell/µl | (0 10) *100 |
מה זה אומר?
האם עלי להיות בלחץ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011זה לא אומר כלום . בהריון הבדיקות משתנות ולמה שציינת אין כל חשיבות בשלב זה ופשוט יש לחזור מידי פעם על הבדיקות ולראות האם הטווחים נשארים כמו שקורה בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר בידר על ערוגותרונית31/01/2011
שלום,
שאלתי בגלל רירית דקה וענית כי ערוגות עדיף על פיפל.
אני יודעת שפיפל עושים כל פעם מחדש. מה לגבי ערוגות? האם נעשה חד פעמי?
יש לחזור?
תודה על מענה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לדר בידר על ערוגות - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011כפי שכתבתי לדעתי פיפל זה שטויות.
ערוגות זה חד פעמי וזה לבצע מין שריטות ברירית בעזרת היסטרוסקופיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעןת לוואי אוטרוגסטןלירן31/01/2011
מטופלת בהפריות, ביום ה' האחרון נעשתה החזרה של 2 עוברים, לוקחת מיום שלישי (מהשאיבה) אסטרופם 3 ביום דרך הפה, ואוטרוגסטן 3 ביום נרתיקית. אתמול החלו לי כאבים בחזה, באזור הסרעפת, וסבלתי מבחילות איומות, משהכאבים לא חלפו עד הערב דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר לי להפסיק את האסטרופם. היום כאשר אני 24 ש' בלי האסטרופם אבל עדיין לוקחת את האוטרוגסטן הכאבים בחזה עדיין קיימים. זה תופעת לוואי מקובלת? יכול להיות שהאסטרופם עוד משפיע? או שבכלל זה האוטרוגסטן? מה לעשות? זה מצב שממש קשה לי לצאת מהמיטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעןת לוואי אוטרוגסטן - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011זה לא משהוא מקובל ולכן יש להיבדק על ידי רופא משפחה או הרופא שלך שיראה אם זה באמת מהתרופות בלבד.
דרך עקב 3 אסטרופם לאחר החזרה זה בכלל טיפול מיותר ויש סיכוי שזה בגלל זה אך יש לבדוק אותך על מנת להיות בטוחיפ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד דחופהסבטה31/01/2011
שלום,
אני בטיפולי פוריות כרגע , עברתי 2 הזרעות עם איקקלומין כדור ליום למשך 5 ימים, לאחר כמה חודשים חיכיתי כי החלפתי רופא , ואז התחלתי עוד מחזור עם 2 כדורי איקוקולומין ,כלומר מחזור שלישי לאחר מעקב של דם ואולטראסאונד התגלה שלא ממש התפתח משהו.. לכן רופא החליט שאקח שוב 2 כדורים למשך 5 ימים, לאחר כל השם שיש לכדור הזה אני מפחדת להמשיך איתו.. הרי הוא ידוע כמסרטן וכאלה.. האם בכל זאת להמשיך עם הכדור?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובתכם זמה דחוף לי
טניה31/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אור31/01/2011היה לי אותו סיפור
לא מומלץ לעשות טיפולי איקקלומין יותר מ 3 נסיונות
בטח הרופא שמושך אותך עם זה הוא לא מומחה לפריון
אם זה אכן כך תפני למומחה לפוריות! גניקולוג הוא לא מומחה לפוריות !!!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011זה לא נכון אני גינקולוג ומבין בפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011חשבתי בהתחלה שאת מפחדת גם מהרופא השני.
בכל אופן הכדורים לא מסרטנים.
אם יש לך וסת סדיר עדיף לעבור לזריקות שגם הן לא מסרטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ביטאמישהי31/01/2011
עשיתי בדיקת ביטא 13 ימים אחרי הזרעה שניה (היו 2 הזרעות יום אחרי יום), והביטא יצא 0
האם היה מוקדם לעשות בדיקת דם בשלב הזה? או שהבדיקה אמינה והזמן היה נכון? ואכן אין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ביטא - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011הבדיקה אמינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאגליה31/01/2011
תוצאת בטא יצאה 5 וזה ביום ה-12אחרי הזרעת ivf, האם אני יכולה להיות בטוחה שיש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון31/01/20115 היא תשובה שלילית. אם בוצעה 12 יום לאחר החזרת העוברים לצערי משמעותה שאין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)