מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלת המשךמוטרדת23/01/2011
מצבי היה:
אחרי טיפול ראשון IVF
ביום ה 14 להחזרה בטא 10
הפסקתי תמיכה ולאחר מספר ימים הופיע דימום מועט מהרגיל
ביום ה 19 להחזרה בטא 45 והפרוגסטרון צנח ל 4
ביום ה 21 להחזרה בטא 112 פרוגסטרון 4.5
ביום ה 25 בטא 27 פרוגסטרון 5.9
אני מבינה שההריון נספג מעצמו ותוך כמה ימים הבטא תתאפס
1. האם היה סיכוי להריון תקין והרסתי כאשר הפסקתי את התמיכה?
2. האם להערכתכם היה הריון כימי או חוץ רחמי
3. האם אני אמורה לקבל מחזור נוסף בימים הקרובים ומתי הביוץ הבא (אני מבייצת סדיר כל 30 יום לערך)
מצטערת על ריבוי השאלות ומקווה לתשובה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת המשך - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011הפסקת תמיכה לא מונעת התפתחות הריון תקין.
זה נקרא אצךנו הריון כימי.
הביוץ הבא יחזור שבועיים-שלושה בערך אחרי בטא 0.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות חשובותנעמה23/01/2011
שלום,
הרקע הוא של שחלות פוליציסטיות+בלוטת תריס לא תקינה, אבל ביוץ פחות או יותר קבוע ביום 20 למחזור. הלילה עברתי הפלה בסוף שבוע חמישי (מחזור אחרון ב-15/12, אבל ביוץ בערך ב-4/1), זאת הפעם השנייה שזה קורה ב-3 החודשים האחרונים. אני לא יודעת אם אתם מגדירים את זה כהפלה או היריון כימי, הסיבה שאני יודעת שזה לא מחזור רגיל היא א. איחור רציני במחזור ב. בדיקות היריון חיוביות מדי יומיים במשך שבוע ג. כאבים וכמות דם כפולה משל מחזור רגיל ד. גושים חומים שנראים כמו נפילה של היריון...
הערב אני הולכת לרופא לבצע אלוטראסאונד בפעם ראשונה אחרי שתי הפלות/הריונות כימיים.
רציתי לשאות מה עליי לבקש מהרופא שיבדוק, אני מרגישה שהוא מאוד עמוס ולכן מפספס לפעמים דברים שצריך לבדוק... איזה בדיקות ממליצים בדרך כלל לעשות במקרה כזה?
נ.ב. יש גם רקע משפחתי של קרישי דם.
המון תודה, וסליחה על אורך המייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו...
נעמה23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות חשובות - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011אני חושב שקודם יסביר לך הרופא לאחר בדיקתך ואז אם יהיו לך שאלות אז נסביר לך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהמאי23/01/2011
שלום,
כמה זמן לאחר ההחזרה, עם תמיכה של 3 נרות אנדומטרין ביום ואסטדריול אמורה להגיע הווסת? האם הנרות מונ עים את הגעת הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011אם מחזור הטיפולי היה החזרה של מוקפאים אז יכולה לא להגיע וסת כל עוד לוקחים התרופות.
אם זה לאחר שאיבה תגיעה וסת לאחר שבועיים מהאוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2ב.23/01/2011
וסת אחרונה 16.12 בתאריך 17.1 E2 1603
קיבלתי וסת ב 20.1 אך E2 עדיין בעליה 1806 מה בעצם מראה
E2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011ה E2 הוא הורמון האסטרוגן המופרש מהזקיק שבו יש ביצית והרמה עולה עד הביוץ ואחר כך יורדת כך שהדימום שקיבלת זה לא וסת ויש לבדוק במקביל את הורמון הפרוגסטרון ואז נדע מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלייעל23/01/2011
בת 41 (אוטוטו).
פרופיל הורמונלי יום שני למחזור
FSH - 5.8
LH - 3.2
PROGESTERONE - 2.1
ESTRADIOL (E-2) - 270
האם תקין ?
אסטדריול לא גבוה מדי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל הורמונלי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011סך הכל זה עדיין בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמורה לקבל מחזורסנופקין123/01/2011
עברתי לפרסקופיה להוצאת החצוצרה עקב הריון חוץ רחמי פרוץ ב- 24 בדצמבר.
האם לא אמורה לקבל כבר מחזור? מההמקסימום זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אמורה לקבל מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011קבלת הוסת תלויה מתי הפכה בדיקת הבטא לשלילית ואז מתחילים תהליכי הביוץ ואין לכן זמן קבוע.
אם את מעונינת לדעת יש לעשות בדיקות דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם- מתי מחזור
סנופקין101/02/2011כמו שרשמתי קודם, הריון מחוץ לרחם פרוץ (עברתי הזרעה חודש לפני) שבעקבותיו לפרוסקופיה ב- 24/12/2010.
טרם קיבלתי מחזור.
E-2= 481
PROGESTRON=12.
יש לי מעין כאבי מחזור כבר יומיים אבל כלום לא קורה (מחזור וביוץ עד כה סדירים).
מתי אני אמורה לקבל? האם היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם- מתי מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר01/02/2011היה ביוץ ולפי הבדיקות את לפני וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות דם- מתי מחזור
סנופקין101/02/2011כמו שרשמתי קודם, הריון מחוץ לרחם פרוץ (עברתי הזרעה חודש לפני) שבעקבותיו לפרוסקופיה ב- 24/12/2010.
טרם קיבלתי מחזור.
E-2= 481
PROGESTRON=12.
יש לי מעין כאבי מחזור כבר יומיים אבל כלום לא קורה (מחזור וביוץ עד כה סדירים).
מתי אני אמורה לקבל? האם היה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמורה לקבל מחזורסנופקין123/01/2011
עברתי לפרסקופיה להוצאת החצוצרה עקב הריון חוץ רחמי פרוץ ב- 24 בדצמבר.
האם לא אמורה לקבל כבר מחזור? מההמקסימום זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי אמורה לקבל מחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב לרופאים... שאלותציפי23/01/2011
1. ביום רביעי שעבר 19.1 הוחזרו לי 2 בלסטוציסטים מופשרים ששרדו בני 6 ימים..
ההחזרה התבצעה ביום ה24 למחזור.
אני לוקחת 6 אסטרופם ביום + 900 אוטרוגסטן ביום
שאלתי היא: אם העוברים לא נקלטו ואין הריון, אני אמורה לקבל את המחזור בזמן?? זאת אומרת ביום ה28 עד ה- 30??? שזה מהיום - יום ראשון ועד יום שלישי??? או שאני לא אמורה לקבל מחזור בכלל כל עוד אני לוקחת אסטרופם?
2. האם שבוע אחרי החזרת מוקפאים מותר ללכת לרופא שיניים שניקבע ממזמן או לבטל ולדחות למועד אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לרופאים... שאלות - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011מינון אסטרופם 6 ליום זנ מינון גדול מאוד ולא מקובל.יתכן ולא יגיע וסת בלקיחת התרופות ויש להפסיקו כאשר הבדיקה שלילית ואז תבוא וסת.
רופא שיניים אין כל בעיה לטפל וגם צריך וזה לא קשור בטיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התושבה פרופ בידר עוד שאלה..
סימה23/01/2011אוקי קודם כל תודה על המענה.. אז לפי מה שאתה רשמת לא אוכל לדעת אם ניקלט ההריון עד לבדיקת הדם כי ווסת כנראה לא יגיע!!!
אבל רגישות בשדיים וכאב בטן (מחושים) כמו לפני מחזור יש.. אולי זה מעיד על הריון בכל זאת? או שבכל זאת אקבל בכל רגע??
ואוו לגבי האסטרופם.. התחלתי ב2 ליום אחר כך העלו לי ל4 ליום ושבוע לפני ההחזרה בערך ועד היום... שזה 5 ימים אחרי ההחזרה אני לוקחת 6 ליום!! וככה אני אמורה לקחת עד בדיקת הדם בשבוע הבא ביום שני!
שאלה לי אליך: התופעות לוואי שיש לי מטיפול זה מוזרות קצת..(אולי בעקבות האסטרופם) יש לי נפיחות בבטן + גזים כבר במשך שבועיים ללא הפסקה וכנראה דלקת מהנרתיק (בעקבות ריח רע וצריבה במתן השתן) ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התושבה פרופ בידר עוד שאלה.. - תגובה
פרופ` דוד בידר24/01/2011כמעט בטוח שזה מהכמות הגבוהה של אסטרופם.
עוד לא ניתקלתי במישהי שלוקחת כמויות כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר אני יכולה להוריד ל4 ??
ציפי24/01/2011פרופ' בידר בוקר טוב
האם אני יכולה להוריד לכמות של 4 על דעת עצמי?
לא נראה לי שזה יהווה בעיה כי בכל הטיפולים שלי לקחתי רק עד 4 מקסימום!!
והרירית שלי תמיד טובה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ בידר אני יכולה להוריד ל4 ?? - תגובה
פרופ` דוד בידר24/01/2011ל 2 או מקסימום 3.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף, בבקשה לענות לישיר רמה"ש23/01/2011
התחלתי 5 מנוגון ביום השלישי למחזור,אחרי 11 יום עשיתי בדיקת דם וזקיקים,הזקיקים היו קטנים,ביום ה12 עשיתי בדיקת דם הרופא אמר להזריק גם צטרוטייד,למחרת עשיתי בדיקת דם וההורמונים ירדו,היו 56 ביציות חלק בגודל 17 וחלק 14,הרופא ביקש לעשות שוב בדיקת דם בטענה שאולי בייצתי,אכן לפי התוצאות בייצתי,קיימתי יחסי מין עם בעלי ביום שהרופא אמר שאולי בייצתי כבר,האם יש סיכוי שאני בכל זאת יכנס להריון ספונטני,מה קורה ל6 הביציות ? בגודל 15 האם אי אפשר להזריק אוביטרל ולעשות שוב ביוץ מלאכותי ?ולקיים שוב יחסים בתקווה שהביציות יגדלו תוך יומיים? אני חסרת אונים,אין טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף, בבקשה לענות לי - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011ממש לא מבין . להתחיל 5 מנוגון ולהגיע ל 50 ביציות זה לא נורמלי.
קודם כל מנוגון מזריקים ל 5 עד 6 ימים ואחר כך עושים בדיקות אולטרסאונד ודם.
בכל אופן לא נראה שהמחזור כולו היה תקין והריונות במקרים כאלה הם נס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב שאלתי היא...חנה23/01/2011
עשיתי הזרעה לפני כשבועים ביום חמישי ושישי
ורק היום קיבלתי מחזור
סימן שההזרעה הייתה אמורה להעשות לפחות בשבת ראשון ולא כפי שנעשתה
אם לוקחים 14 יום אחורה
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב שאלתי היא... - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011את ההזרעה לא עושים לפי ימים אלא לפי בדיקות ומעקב אחרי ביוץ ולא סתם באמצע החודש.
בנוסף הוסת יכולה להגיע בין 11 ל 15 יום אחרי הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק קטןנועה22/01/2011
שלום רב
השבוע נצפה דופק שתואם לשבוע 6 + 2 הפרופ' שביצע את האולטרהסאונד אמר שהעובר נראה טוב אך משום מה השק קטן ז"א העובר לא "שוחה" בו
מה המשמעות? אני לחוצה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק קטן - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011בשבוע זה לא צריך לשחות שום דבר ואם יש דופק טוב זה כבר מבטיח הרבה ופשוט יש לחזור על הבדיקה בעוד 10 ימים ואז לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרולקטיןסיון22/01/2011
שלום,
אני אמורה לבדוק פרולקטין במסגרת בדיקות הורמונליות שקיבלתי.
האם בדיקה זו מחייבת לעשות ביום השלישי של המחזור או אפשר לעשותה במועד אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרולקטין - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/2011אפשר במועד אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגון הזרקהדנית22/01/2011
שלום,
אם אני צריכה להזריק מנוגון 1.5 ואני משתמשת בנוזל 1 על 2 אבקה,
כמה צריך להיות לי בסוף במזרק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון הזרקה - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/20110.75 מל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הזרעהשיר22/01/2011
האם נהוג לבצע מעקב זקיקים ובדיקות דם גם ביום ההזרעה? מעקב אחרון היה ביום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחר הזרעה - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/2011לרוב אין צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד
ק23/01/2011האם ביצוע אולטרסאונד ביום ההזרעה עלול לפגוע בסיכויי ההזרעה, בשל הג'ל ששמים על מכשיר האולטרסאונד?
הרופא הקודם שלי אמר לי שאין לבצע בדיקת אולט' ביום ההזרעה שכן זה עלול להפריע, הרופא הנוכחי סבור שאין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
ק24/01/2011האם ביצוע אולטרסאונד ביום ההזרעה עלול לפגוע בסיכויי ההזרעה, בשל הג'ל ששמים על מכשיר האולטרסאונד?
הרופא הקודם שלי אמר לי שאין לבצע בדיקת אולט' ביום ההזרעה שכן זה עלול להפריע, הרופא הנוכחי סבור שאין בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונופור, ודקפפטילסיגל22/01/2011
שלום
אני לקראת טיפול הפרייה.
ברצוני להבין כאשר הווסת מגיע, מאיזה יום מתחילים לקחת זריקת מונופור?
מהיום השלישי, או הרביעי?
לגבי זריקת דקפפטיל 0.1 מה תפקידה למעשה?
אודה להסבר, סיגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונופור, ודקפפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול22/01/2011תלוי באיזה פרוטוקול משתמשים.
דקפפטיל אמורה למנוע ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)