מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרה מקצועיתמנסה לעזור21/01/2011
חברתי עברה סיפור לא קל שהתחיל בזה שהילד שלה נולד עם חבל הטבור סביב הצוואר פעמים , בעקבות זה...פיגור. בגיל שנתיים וחצי, כתוצאה מרשלנות בגן (חוסר השגחה בזמן האוכל) היא איבדה את הנסיך שלה. כיום היא בת 45 נורא רוצה ילד נוסף אך אין לה את הכוחות, והבטחתי לה שאני יתחיל בבירורים לתחילת התהליך שנקרא הפריית מבחנה. אז מאיפה מתחילים? לאן לגשת? מה צריך לעשות? אני מודה מראש על תשובתכם...ורק בשורות טובות. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה מקצועית - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011בגיל 45 לא מבצעים הפרית מבחנה על בסיס ביציות האישה, אלא ע"י תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטהאלמונית20/01/2011
בטה 16 יום אחרי החזרה 1115
הוחזרו 3 עוברים
האם ניקלטו 2 או1
איפה יש טבלת בטה של תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/01/2011אין טבלה וקשה לדעת היות ולא ציינת הבטא אחרי 12 יום.
בכל מקרה בטוח שמשהוא נקלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהפאני20/01/2011
ערב טוב
הוחזרו לי היום 2 עוברים באיכות טובה, 4 ו5 תאים, עוברים בני יום וחצי.
מה הסיכוי להשרשה ומתי היא צפויה להתרחש?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/01/2011ההשרשה לפי דעתנו תתקיים ביום 5-6 לאחר שאיבה.
הסיכויים להצלחה תלויים בגיל ונעים סביב 30% בגילים עד 35.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע מפשעתי ...ש20/01/2011
בת 26 בריאה בדר'כ ,בטיפולי פוריות מבעייה אצל הבן זוג ...
גלית שיש לי בקע מפשעתי בצד שמאל , יש כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל .
אני בתחילת טיפול למחזור טיפול , האם להפסיק את הטיפול או לא ?
עדיין לא היתי אצל כירוגי ליעוץ .
האם ידוע לכם מה הסיכונים בהקשר לטיפולי פריות והריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 26
ש20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקע מפשעתי ... - תגובה
פרופ` דוד בידר22/01/2011אין קשר לפיריון.
בהריון הבקע יכול לגרום ליותר כאבים בגלל עלית הלחץ התוך בטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי IVFיעל20/01/2011
שלום
אני 8 ימים אחרי החזרת שני עוברים, לוקחת 3 נרות אנדומטרין. התחילו לי כאבים עמומים בירכיים ובאגן שמלווים בבעיות עיכול (יש אנדו' רקטווגינלי).
ממה נובעים הכאבים? הן זה מסמן על כישלון הטיפול?האם למרות הכאבים תתכן הצלחת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
יעל21/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים אחרי IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011זה כנראה תוצאה של גירוי יתר. אם יתגברו יש לפנות למיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הסבלנות והתשובות!
טרודה25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהטרודה20/01/2011
שלום לרופאים,
ביום הרביעי למחזור,
יש לי ציסטה 14 מ"מ.
(לפני יומיים היתה 15.5)
הרופא אמר לקחת גלולות במשך 10 ימים.
1. מה מטרת הגלולות במקרה זה?
2. האם יש אפשרות לביוץ רגיל עם קיומה של ציסטה בשלב זה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/01/2011הגלולות מדכאות את הפרשת ההורמונים המופרשים מיתרת המות כך שלא ישפיעו בהפרשתן על הציסה ובצורה כזו הציסטה לאט לאט תיספג בגלל חוסר זרימת ההורמונים לשחלה ולציסטה.
יש אפשרות לביוץ גם בנוכחות הציסטה אך לא כאשר נוטלים גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת הבהרה
טרודה22/01/2011האם הציסטה יכולה להיעלם גם ללא הגלולות? (היא היתה בגודל 14 ביום חמישי).
האם יש סיכוי לביוץ במחזור הזה, בהנחה שאפסיק עם הגלולות? (אני ביום 5 למחזור).
תודה ושבוע טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלת הבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר23/01/2011ציסטות בדרך כלל נעלמות מעצמן ואם תפסיקי גלולות המחזור יחזור כמו שהיה קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על קשיי ההבנה
טרודה24/01/2011האם הכוונה היא שהווסת תגיע מייד כשאפסיק בנטילת הגלולות?
(ואני מבינה שבמחזור הזה אין ביוץ, נכון?)
תודה על הסבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טרודה25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2011במחזור של גלולות אין ביוץ אלא מהלך הורמונלי דמוי ביוץ והרחם מגיב בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על קשיי ההבנה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/01/2011בהפסקת הגלולות הרחם מגיב למצב שלא נוצר הריון והדמם אחרי הגלולה האחרונה יגיע בין 3 ל 7 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיעצובה20/01/2011
אני חודש אחרי ניתוח להוצאת שלושה עוברים מחוץ לרחם מאוד קשה לי להתאושש ,אני מרגישה ככ ריקנות שלא ניתן לתאר.
רציתי לשאול את כולם גם את הבנות האם זה קשור לזה שהרופא שהחזיר לי אותם
לא שם את שלושתם במקום הנכון?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תקוה!
מודה20/01/2011אל תתייאשי!
לגבי סיבות רפואיות בטח הרופאים יענו לך.
קצת על עצמי: לפני שנים הוציאו לי חצוצרה מסיבה רפואית, לפני שנה חוויתי הריון חוץ רחמי והוציאו לי חצוצרה שנייה. פניתי ל IVF- אך התגלה הפטיטיס וסירבו לי בטיפול.
מה שבעצם אני אומרת- תתעודדי- לך לפחות יש עוד צ'אנס!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וכאבי בטןאישה לחוצה20/01/2011
שלום לכם
אני מתחילה טיפול IVF, לפני 10 ימים קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75 וביום שני אני אמורה לעשות בדיקת דם ואולטראסונד כדי להתחיל בזריקות פיוריגון.
הערב התחילו אצלי כאבים חזקים בבטן תחתונה ודימום קל. האם זה מחזור?
האם הכאבים נורמלים או שצריך לפנות לבדיקת רופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל וכאבי בטן - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011סביר כי זה מחזור.
לא אמורים להיות כאבים חזקים, לכן יש מקום להתייעץ עם הגורם המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין 2הדס20/01/2011
שלום,
בת 34 + 1 (מהריון ספונטני ), מנסים להרות כבר שנתיים.
בדיקת זרע, פרופיל הורמונאלי וצילום רחם תקין.
לקחתי איקקלומין פעם אחת ולא הועיל, הרופא המליץ על איקקלומין בפעם נוספת .
1. האם כדאי לעבור להזרעה?
2. האם אפשר לבצע הזרעה ללא תרופות ביוץ אלא רק הזרעה עם תזמון הביוץ ?
3. לפני הזרעה יש צורך ואישור מקופת חולים (כמו זה ב IVF)?
אשמח לתשובות במהרה.
תודה,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין 2 - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/20111. כן
2. כן
3. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתירה בין היסטרוסקופיה לאולטרהסאונדשרון20/01/2011
שלום רב
בהיסטרוסקופיה הממצא מחיצה בשליש מהרחם ושרירן לעומת זאת באולטרהסאונד תלת מימדי שנעשה יום אחרי אין ממצאים והרחם תקין לחלוטין.
איזו בדיקה מהימנה יותר? ומה לעשות כדי לקבל תשובה ודאית.
אעריך נאמנה קבלת תשובה
בברכה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתירה בין היסטרוסקופיה לאולטרהסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר22/01/2011האם עשית צילום רחם? זה יכול לעזור לתשובה בכל אופן הייתי חוזר שוב על האולטרסאונד כי זה לא הגיוני שמישהוא ראה מיומה בהיסטרוסקופיה ולא יראו את המיומה באולטרה-סאונד. באולטרסאונד רגיל צריך לראות את מה שאת מציינת.
אם הכל תקין אצל בודק אחר הייתי מבצע צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ANDROSTENEDIONE גבוה בצורה חריגהשרון20/01/2011
שלום,
בעקבות אי סדירות מחזור נשלחתי לבירור פרופיל הורמונלי.
הבדיקות בוצעו ביום ה 4 למחזור ולהלן התוצאות:
60.8 nmol/L SHBG
3.5 FREE ANDROGEN INDEX
232 pmol/L ESTRADIOL (E-2)
2.02 nmol/L 17-OH-PROGESTERONE
2.11 mIU/L TSH
6.50 IU/L LH
7.00 IU/L FSH
159.0 mIU/L PROLACTIN
1.7 nmol/L PROGESTERONE
2.10 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL
119.62 nmol/L ANDROSTENEDIONE
7.95 ?mol/L DHEA SULPHATE
5.01 ?IU/ml INSULIN
396 nmol/L CORTISOL-BLOOD
מטרידה אותי במיוחד התוצאה של ANDROSTENEDIONE שחורגת פי 10 מהנורמה. על מה זה יכול להעיד??
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה. מוטרדת מהתוצאות...
שרון22/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהANDROSTENEDIONE גבוה בצורה חריגה - תגובה
פרופ' אלכס סימון22/01/2011ההורמון הזה מופרש מהשחלה ומבלוטת האדרנאל. היות ושאר מדדי בלוטת האדרנאל תקינים אצלך, ניתן להניח שאם הוא אומנם גבוהה, מקורו בשחלה. לדעתי צריך לחזור על הבדיקה כי תיתכן בעיית מעבדה. היותו בלבד חריג מהנורמה אינה הגיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה. מה אם כך המשמעות?
שרון22/01/2011תודה על התשובה. מה המשמעות שההורמון מופרש מהשחלה?
חשוב לי לציין שאני מנסה להרות. האם זה יכול להפריע?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר לא מתפתחיונית20/01/2011
שלום,
מטופלת ב - IVF.
שאיבה - 27/12/10
החזרה 29/12/10
הורמון הריון 10/01/11 - 13
הורמון הריון 14/01/11 - 22
הורמון הריון 16/01/11 - 22
הורמון הריון 20/01/11 - 59
אני מבינה שהעובר לא מתפתח בצורה תקינה.
האם יש חשש להריון מחוץ לרחם?
מדוע ממתינים עם הוצאת העובר?
האם עלול להיגרם נזק כלשהו היות ונתבקשתי להמתין שבוע נוסף?
מדוע הורמון הריון עולה אם אין התפתחות? מה המשמעות של עליה בהורמון? האם לא מצופה שירד?
האם נותר סיכוי להריון בריא?
לעזרתך אודה,
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר לא מתפתח - תגובה
פרופ' שחר קול21/01/2011הסיכוי להריון תקין הוא אפסי.
יתכן הריון חוץ רחמי.
מקובל להמתין בערכים כה נמוכים של בטא ולעקוב, בתקווה שההיריון יסתיים באופן טבעי והבטא תרד לאפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ובדיקת הריוןנטע20/01/2011
המחזור האחרון שלי היה בתאריך 27/12/10, עשיתי בדיקת ביוץ ביתית והיא הראתה כי יש עלייה בהורמון הביוץ בתאריך 11/1/11. היום 20/1/11 ביצעתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית. האם בכל זאת יש סיכוי שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ ובדיקת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011יש. צריך לחזור על הבדיקה עוד 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץליאת20/01/2011
שלום.
מתי הביוץ מופיע לאחר סיום עם אקקלומין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011בין יום 5 ל10 אחרי הכדור האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... ביוץ
ליאת21/01/2011ז''א שהביוץ שהיה לי לפני הכדורים לא יהיה אותו דבר פשוט ישתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך... ביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינת מ CT וביציותשיר20/01/2011
שלום,
שמעתי היום במקרה ממקור לא רפואי שחשיפה לקרינת CT עלולה לגרום להרס הביציות.
אני בת 29 ועברתי 3 בדיקות CT במהלך חיי (מח,חזה,עמ"ש) ומיפוי עצם.
מנסה להיכנס להריון שנה.
האם יש אמת בדברים? מחקרים שמאששים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת מ CT וביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2011ה CT שביצעת לא יפגע בביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)