מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקותאני18/11/2010
שלום רב,,
12 ימים אחרי החזרת עוברים -
E2-374
PR-50.2
BETA HCG-35
14 יום אחרי החזרת עוברים-
E2-363
PR-40.1
BETA HCG-118
האם ההריון תקין לאור הירידה באסטרדיול ובפרוגסטרון?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
אני18/11/2010יכול להעיד על הריון חוץ רחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010העליה של הבטא - מצויינת!
יש לשקול טיפול באסטרדיול ופרוגסטרון, או העלאת מינון.
המשך מעקב.
בשלב זה אין חשד להריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה..ענת18/11/2010
מבקשת עזרה בפענוח, הרופא שלי בחו"ל עד ה23/11
בדיקה נערכה ביום השלישי של הווסת
בת 40 מנסה להרות, לבעלי יש בעית זרע, כנראה נצטרך הפריה
האם המצב שלי תקין ומאפשר לגשת להפריות?
תודה תודה
GFR(ESTIMATED) > 60
(ML/MIN/1.73M2:יחידות)
18 עבור נבדקים מעל גיל MDRD חושב לפי נוסחת
לא מתאים לנשים הרות
DHEA SO4 1.70 UMOL/L ( 0.60- 7.20) (.*.......)
ESTRADIOL(E2) 517.00 PMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 70 - 900 PMOL/L)
(MID-CYCLE : 140 -1900 PMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 70 -1000 PMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : <150 PMOL/L)
follicullar phase 70-90 pmol/l mid-cyc
le 140-1900 pmol/l luteal phase 70-100
0 post menopausal <150 pmol/l
FSH 9.57 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 3.0 - 20)
(MID-CYCLE : 4.5 - 26)
(LUTEAL PHASE : 1.1 - 14)
(POST MENOPAUSAL : 6.0 - 150)
LH 5.46 MIU/ML
(FOLLICULAR PHASE : 2.0 - 11 MIU/ML)
(MID-CYCLE : 12 - 105 MIU/ML)
(LUTEAL PHASE : 0.9 - 13 MIU/ML)
(POST MENOPAUSAL : 10 - 65 MIU/ML)
PROGESTERONE 2.94 NMOL/L
(FOLLICULAR PHASE : 0.5 - 4.8 NMOL/L)
(LUTEAL PHASE : 16.0 - 60.0 NMOL/L)
(POST MENOPAUSAL : 0 - 2.5 NMOL/L)
PROLACTIN 159.60 M/UL ( 70.00- 570.00) (.*.......)
TESTOSTERONE <0.1 ( 0.30- 3.10)
TSH 0.93 MIU/ML ( 0.34- 5.60) (*........)
VITAMIN B12 148.00 PG/ML ( 145.00- 914.00) (*........)
WBC 4.50 K/UL ( 4.00- 10.00) (*........)
NEUTROPHILS 2.70 K/UL ( 1.80- 6.60) (.*.......)
NEUTROPHILS % 59.50 % ( 46.00- 68.00) (.....*...)
LYMPHOCYTES 1.29 K/UL ( 1.10- 3.50) (*........)
LYMPHOCYTES % 28.80 % ( 15.00- 45.00) (...*.....)
MONOCYTES 0.28 K/UL ( 0.08- 0.90) (.*.......)
MONOCYTES % 6.20 % ( 2.00- 9.00) (....*....)
EOSINOPHILS 0.24 K/UL ( 0.00- 0.60) (...*.....)
EOSINOPHILS % 5.46 % ( 0.00- 6.00) (.......*.)
BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15)
BASOPHILS % 0.00 % ( 0.00- 1.50)
RBC 4.15 M/UL ( 3.90- 5.40) (.*.......)
HEMOGLOBIN 12.80 G/DL ( 12.00- 16.00) (.*.......)
HEMATOCRIT 37.40 % ( 35.00- 45.00) (.*.......)
MCV 90.10 FL ( 80.00- 98.00) (....*....)
MCH 30.80 PG ( 27.00- 33.00) (.....*...)
MCHC 34.20 G/DL ( 32.00- 35.50) (.....*...)
PLATELETS 175.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (*........)
MPV 9.30 FL ( 6.50- 11.50) (....*....)
RDW 14.00 % ( 11.00- 16.00) (....*....)
INR 0.93 RATIO ( 0.80- 1.20) (..*......)
PTT 26.90 SEC ( 21.00- 34.00) (...*.....)
PT(%) 118.30 % ( 75.00- 140.00) (.....*...)
PT(SECONDS) 10.30 SEC
HBS ANTIGEN NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה.. - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010אסטרדיול גבוה (517) ליום 3 , יתכן ועדיף לקחת AMH כדי לברר הרזרבה השחלתית.
אם לא ניתן - לחזור על E2, FSH ביום 1 או 2 למחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתית בבקשה תשובה!ש......18/11/2010
שלום ד"ר אני לא עמדתי בלחץ ועשיתי בדיקת היריון ביתית לאחר מס' שניות הופיע פס ורד בהיר מה הסיכויי שזה אמיתי? אם אוביטרל הזרקתי לפני כ15 יום והחזירו לי עובר יפה בעל 8 תאים לפני 10 יום ....
ועוד שאלה קטנה אני די צעירה 21.5 והחזירו לי עובר אחד אצלי הכול תקין הבעיה הייתה אצל בעלי בזרע מה הסיכוי שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת היריון ביתית בבקשה תשובה! - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010סיכוי מצוין!
בדיקת דם בהקדם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחיה18/11/2010
שלום לכם!
אני בת 31 - ביום ה- 8 למחזור , ראו באולטרסאונד שהזקיק הגדול שלי הוא בקוטר 12 מ"מ - 1. כמה גודל הזקיק כל יום בדרך כלל אם הכל תקין והמחזור סדיר בין 23 ל- 26 ימים ? 2.באיזה גודל של זקיק יוצאת הביצית ?
תודה על התייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010בממוצע סביב 20 - 22 , אך יתכנו שינויים ניכרים בין נשים שונות, וכן אפילו אצל אותה אישה במחזורים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור במהלך קבלת זרחקות דקקפטילטל18/11/2010
מחזור אחרון 5.11.2010 .מאז מקבלת זריקות יומיות של דקפפטיל 0.1 .(אמורה לחזור מחר לרופא להמשך טיפול )
היום החל דימום .
האם יתכן מחזור במהלך קבלת דקפפטיל ?
ממה נובע ?
מה זה אומר ?
בת 43 .ילד בן 14 מהריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור במהלך זריקות דקפפטיל
טל18/11/2010מחזור אחרון 5.11.2010 .מאז מקבלת זריקות יומיות של דקפפטיל 0.1 .(אמורה לחזור מחר לרופא להמשך טיפול )
היום החל דימום .
האם יתכן מחזור במהלך קבלת דקפפטיל ?
ממה נובע ?
מה זה אומר ?
בת 43 .ילד בן 14 מהריון טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור במהלך קבלת זרחקות דקקפטיל - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010דקפפטיל משבש משטר הביוץ העצמוני ויכול לגרום לדימומים שאינם סדירים, על רקע זה.
יש לבדוק מחר: בדיקת דם וא.ס., אם הכל תקין - אפשר להתחיל גירוי שחלות לקראת שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר הזרקת מונוגון ???תתיאנה18/11/2010
בוקר טוב,
אני עוברת טיפול IVF ראשון,
אתמול בשעה שש הזרקתי 3 אמפולות של מונוגון.
כל הלילה לא ישנתי מראב כאב במקום הזריקה. אני לא יכולה לגעת בבטן - זה מאוד מאוד כואב.
האם זה נורמלי או שצריך לפנות לבי"ח ????
היום אני צריכה להזריק עוד פעם , האם להמשיך האם כך זה יכאב גם היום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי
סיון18/11/2010אני אומנם הזרקתי רק אמפולה וחצי של מנוגון וגם לי קצת כאב המקום והכול היה בסדר ...
אומרים לעשות קצת עיסוי במקום ההזרקה ..
שיהיה לך בהצלחה והלוואי הפרייה ראשונה ואחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה הרגעת אותי
תתיאנה18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לאחר הזרקת מונוגון ??? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010זה לא צריך להיות כואב עד כדי כך אולי נוצר שטף דם ולכן הכאב. אם ימשיך יש לבדוק זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ בידר -מה דעתך בנדון?מאיה17/11/2010
שלום
מנסה להכנס להריון ללא הורמונים:
יום 8 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 480
רירית 5 מ"מ
יום 10 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 664
רירית 7 מ"מ
טכנאית שעשתה היום ושלשום אולטראסונד,טוענת שלא רואה זקיקים.
הרופאים טוענים שזה לא הגיוני שאין זקיקים ,לאור תוצאות בדיקות הדם.
וטוענים שהטכנאית כנראה טעתה...
מה דעתכם?
מי צודק?
הייתכן שטכנאית טעתה ולא ראתה זקיקים?
אגב,מחזורים שלי סדירים ומעולם לא היה מצב שאין זקיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר -מה דעתך בנדון? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010לדעתי הטכנאית לא טעתה וערכי ההורמונים עדיין נמוכים אך עולים ולכן יש להמשיך לעקוב אחרי אולטרסאונד ודם והזקיק יופיע. ממליץ לחזור על הבדיקה לאחר 3 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מול בדיקת דםמאיה17/11/2010
שלום
מנסה להכנס להריון ללא הורמונים:
יום 8 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 480
רירית 5 מ"מ
יום 10 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 664
רירית 7 מ"מ
טכנאית שעשתה היום ושלשום אולטראסונד,טוענת שלא רואה זקיקים.
הרופאים טוענים שזה לא הגיוני שאין זקיקים ,לאור תוצאות בדיקות הדם.
וטוענים שהטכנאית כנראה טעתה...
מה דעתכם?
מי צודק?
הייתכן שטכנאית טעתה ולא ראתה זקיקים?
אגב,מחזורים שלי סדירים ומעולם לא היה מצב שאין זקיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים מול בדיקת דם - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010הטכנאית לא טועה ויש לחזור בהפרש 3 ימים על הבדיקות והזקיק יופיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר-שאלה נוספת ברשותך
אפרת18/11/2010שוב השתלשלות מקרה:
מנסה להכנס להריון על בסיס טבעי ללא הורמונים.
בד"כ כל חודש מושג זקיק אחד טבעי 18 מ"מ.אך הזרעות לא צלחו.
החודש,הרופא החליט לתת גונאל F .מינון 112.הבעייה שאמר לי להזריק החל מיום 8 למחזור
הייתכן שנגרם נזק,כתצאה מזה שהתחלתי להזריק מיום 8 למחזור?
שהרי,כיצד ייתכן שהיום יום 11 למחזור ואין זקיק????
בחיים לא קרה שאין לי זקיק מוביל!
יום 8 למחזור
אסטרדיול 480
פרוגסטרון 1.1
רירית 5 מ"מ
יום 10 למחזור
אסטרדיול 660
פרוגסטרון 1.1
רירית 7 מ"מ
יום 11 למחזור
אסטרדיול 840
פרוגסטרון 1.1
רירית 7 מ"מ
לא ברור לי איך בדיקות דם כאלה,אין זקיק?
האם להערכתך מחזור זה הלך לאיבוד?או שעדיין יהיה ניתן לעשות הזרעה?
מחזורים שלי סדירים כל 28 יום.
אשמח לשמוע חוות דעתך בענין
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר
מאיה19/11/2010בהמשך לשאלתי ולתגובתך הקודמת,אכן הזקיק כעת מופיע.
כיצד ייתכן שביום 11 למחזור יש זקיק 7 מ"מ
ויום למחרת,יום 12 למחזור יש זקיק 12 מ"מ?(ועוד 2 זקיקים 11 מ"מ)
האם הגיוני שזקיק גדל ב 5 מ"מ תוך יממה???
כי אתמול היה 7 מ"מ
היום 12 מ"מ.
תודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ דוד בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010יתכן גדילת זקיקים בצורות ומהירות שונה אך לא זה מה שמשנה.
מה שחשוב שכאשר יראו זקיקים 18-20 מ"מ שהדם יהיה מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני17/11/2010
היי, האם אחרי שימוש בתמיכת אנדומטרין יש צורך במנוחה או שמא ניתן לחזור לפעילות שוטפת? שאלה נוספת..האם את כדור הפרוגינבה יש לקחת כל יום באותן השעות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010אין צורך במנוחה.
פרוגינובה - לא קריטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריוןבהריון17/11/2010
היי
מחזור התחיל ב- 16.10
שאיבה ב 2.11
החזרה 4.11
בטא חיובית 194
איזה שבוע אני ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי17/11/2010תתחילי לספור משבועיים לפני השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהחיה17/11/2010
שלום לכל הרופאים המדהימים!
אני בת 31 ובעלי 34 - לאחר שנה של ניסיון להרות , כל הבדיקות שלי תקינות (כולל העובדה שהרופא ציין שהביוץ שלי טוב מאד) ולצערי , לבעלי יש בעיה בזרע - רמה בינונית עד נמוכה.
אנחנו מתחילים החודש השבחה והזרעה - השאלה שלי , אם אצלי הכל בסדר , אני יכולה לעשות הזרעה ללא זריקות (כי אני לא מעוניינת בתאומים) -
לפי הניסיון העשיר שלכם :1. זה מפחית את הסיכוי שאני אהיה בהריון ?
וכמה השבחות והזרעות אפשר לעשות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה והזרעה - תגובה
ד''ר דוד ישי17/11/2010אני בהחלט ממליץ לעשות הזרעות ללא טיפול בשלב הראשון . אין הגבלה של מספר הנסיונות. עשי ככל שתהיה לך סבלנות אלא אם מצב הזרע יתדרדר ויחייב הפריה חוץ גופית.
הסיכויים מעט גבוהים יותר עם תרופות אבל אז עולה הסיכון לגירוי יתר של השחלות ושל הריון מרובה עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא אחרי 10 להחזרת עובריםסימה17/11/2010
שלום רב,
לפני 10 ימים עברתי החזרת 2 עוברים של 7- 8 תאים... ואחרי יומיים בלסטוציט של 100 תאים.
היום יום רביעי - 10 ימים אחרי ההחזרה הראשונה עשיתי בדיקת דם מכיוון שאתמול הופיעו בבוקר כתמים חומים .. הפסיקו והיום בוקר עוד קצת... ועכשיו בערב קצת אדום.
תוצאות בדיקת דם:
בטא - 28
פרוגסטורון - 31
אסטרוגן -429
מה זה אומר? אמרו לי להגיע ביום שישי לבדיקת דם חוזרת.. השאלה שלי האם הבטא להיום בסדר??? או נמוכה ואין הרבה לצפות מכיון שיש קצת דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא אחרי 10 להחזרת עוברים - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010הבדקה מעידה על התחלת הריון ולכן צריך לעקוב אחר ההתפתחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה... אבל היו כבר מקרים שהבטא
סימה17/11/2010ירדה שוב אחרי יומיים .. זאת אומרת ביום ה12? מכיון שזה או הריון כימי, או לא תקין פשוט... או לא נתפס?
אני יודעת שזה צריך להכפיל את עצמו כל יומיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה אחרי הפלהסיוון17/11/2010
לפני שבועיים התחלתי תהליך הפלה עם ציטוטק בבית חולים לניאדו הייתי בשבוע 7 עם עובר בגודל שבוע 6 היום לאחר מתן 3 סבבים של ציטוטק נשאר מוקד קטו 6.9 מ"מ הרופא אמר לחכות למחזור ושזה יצא לבד
האם זה נכוו?
ה לא יכול לגרום לזיהום או בעיות
אשמח לתשובה מפחדת להסתבך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה אחרי הפלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010ה מה שמקובל לעשות - להמתין לווסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ראשוןIVF ראשון17/11/2010
שלום,
אנו זוג צעיר אשר הועבר ישירות ל IVF עקב בעיית זרע חמורה (אזוספרמיה) בוצעו 2 בדיקות ובהם הוקפאו 2 מנות ובכל מנה בין 2-4 תאי זרע (אני חושבת שהם תקינים מאחר ואם לא היו תקינים לא היו מקפיאים), במידה והביצית תקינה מה הסבירות לקבלת היריון תקין? כמה דרגות יש ומה הכי טובה?
במידה וקיים חשש ל PCO מה ההשפעה של מתן הורמונים ואילו הורמונים לא כדאי לקחת כדי להמנע מגירוי יתר של השחלות?
תודה מראש ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF ראשון - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/20101. לטיפול הפריה יש פרוטוקולים שונים העושים שימוש באותו סוג הורמונים. שלוב שונה שלהם וכול להביא להפחתת סיכווי גירוי יתר. הפרוטוקולים מוכרים לרופאים העוסקים בפוריות והם עושים בהם שימוש לפי הצורך. איני חושב שזה בריא לייעץ לך על פרוטוקול זה או אחר, כי עלייך לתת אמון ברופא המטפל ולסמוך עליו שיוביל אותך להצחלה
2. אני מתקשה להאמין כי הקפאה של 2-4 תאים בכל מנה עשויה לפתור את בעיית ההפריה. לא פעם קורה שלאחר ההפשרה , לא מוצאים את התאים או שהם מתים. זו נקודה שאת צריכה לבבר עם הרופא המטפל לפני תחילת הטיפול. מה סיכויי ההצלחה למצוא תאים ראויים להפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה ראשונה-בנות אשמח גם לעזרתכןשלי17/11/2010
שלום רב,
עברתי הפריה ראשונה ומקבלת תמיכה של אנדומטרין - 3 פעמים ביום.
היום ה-12 בו אני אמורה לעשות בדיקת דם נופל על יום שבת.
אני מניחה שעדיף את בדיקת הדם לדחות ליום ראשון שאחריו או שאפשר לנסות כבר ביום שישי?
מה לגבי בדיקה ביתית?
האם לנרות יכולה להיות השפעה מתעתעת על בדיקות ביתיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה ראשונה-בנות אשמח גם לעזרתכן - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010ים ראשון לבצע בדיקה - לא לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)