מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני שבוע בדיוק אחרי החזרת 2 עובריםמוקפאים יפים19/11/2010
פעמיים ביום נרות אנדרומטין.
ההחזרה הייתה ביום שישי שעבר, עד יום ראשון כולל ראשון שכבתי נחתי לא עשיתי שום דבר שדורש מאמץ, מיום שני חזרתי לפעילות רגילה, לעבודה (בגן הילדים) ולבית (בישולים מידי פעם וסידור הבית) לא הרמתי דברים כבדים.
אך עדיין אחרי כלפעם שאני עומדת במטבח (סביב שעה), מארגנת את בית - אני קצת מצטערת שזזתי - כל פעולה נראית לי אולי הורסת אולי מזיקה....
אני לא רגישה שום דבר שקשור להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf ראשון-תגובה
ורדית19/11/2010שלום לך
קודם כל אני חושבת שאת בכלל לא צריכה לנוח. נהפוך הוא-צאי מהבית ועשי דברים שעושים לך טוב! מחקרים הראו כי אין קשר בין מנוחה (בטח לא של מספר ימים אחרי החזרה) ובין הסיכוי שההריון ייקלט. שנית, את לא אמורה להרגיש כלום!!! גם אני כל הזמן חיכיתי וחיפשתי סימנים (של מחזור או של הריון) אבל הם לא הגיעו...הדרך הטובה ביותר היא להמתי בסבלנות למרות כל הקושי ולעשות בטא כעבור שבועיים.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שבוע בדיוק אחרי החזרת 2 עוברים - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010לא צריך להרגיש דבר. המנוחות וחסר תזוזה לא משנות דבר לגבי סיכויי ההריון. סתם תחושות של מטופלות, ורגשי אשם מיותרים. רק בגלל שזו הפריה. האם כך נוהגות גם נשים שקיימו יחסים והרו? משביתות את עצמן שמא לא יקלט ההריון מקיום היחסים. בוודאי שלא. כך גם עם טיפולי ההפריה. המנוחה ללא תזוזה, אי היציאה מהבית אינה ממש קשורה להשרשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר - מתי צריך אשפוזליאן ב19/11/2010
אני לאחר הפריה כבר עשיתי BETA ואני בהריון (-: אני מקבלת תמיכה באנדומטרין. מאז ההחזרה + לקיחת אנדומטרין אני נושמת בכבדות. הבנתי שזה מצביע על גירוי יתר וייתכן אשפוז. נאמר לי לשתות הרבה.
1. מתי מדובר באשפוז?
2. כיצד להמנע מאשפוז?
3. מתי להתחיל לדאוג ולפנות לרופא? (יידעתי את האחיות ב IVF)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר - מתי צריך אשפוז - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010ההחלטה צריכה להתבצע לאחר בדיקת רופא. לכן פני לבדיקה לראות מה משמעות הנשימה הכבדה. יתכן ואין לה משמעו ויתכן היא מעידה על בעיה המחייבת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאדנה19/11/2010
שלום
תאריך מחזור אחרון 7.11
בטא ראשונה - 9.11 - 387.5
בטא שניה - 11.11 - 976.8
בטא שלישית - 18.11 - 4773.1
אני מניחה שאני בשבוא 6. נראה שבפעם השלישית הבטא הכפילה את עצמה פי 1.7 לפי חישוב של כל יומיים.
האם הערכים תקינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
דנה19/11/2010מחזור אחרון ב 7.10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערכי בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010לעיתים ההריון לא תקין גם אם הערכים תקינים. לכן אין לכך משמעות בשלב זה אלא לבדיקת העל קול בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מתי להתחיל אנדומטרין ?סשא19/11/2010
היום עברתי הזרעה בפעם הראשונה,אני לא יודעת מתי להתחיל אנדומטרין.במרשמים קיבלתי 2 חפיסות עם 30 טבליות ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מתי להתחיל אנדומטרין ? - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010יום - יומיים לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אופטלגין יכול לעזור לכאב?בר18/11/2010
אני הזרקתי 6 אמפולות של מנוגון היום (בעזרת אחות בית חולים) בשריר הישבן וכאב לי מאוד. אני בלחץ שאני צריכה לעשות זאת שוב מחר ומחרתיים (לפי התוכנית סה"כ 6 פעמים, כלומר 3 פעמים בכל צד!!!).
האם אפשר לקחת אופטלגין לשיכוך הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אופטלגין יכול לעזור לכאב? - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010אפשר לקחת אופטלגין.
אפשר להמיס את כל 6 האמפולות בשני בקבוקונים של נוזל ולהזריק. מסאג' למקום אחרי ההזרקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין זקיק-האם ישפיע על חודש הבא?מאיה18/11/2010
החודש לראשונה בחיי,לא התפתח זקיק מוביל.
מחזורים סדירים כל 28 יום.
יכרגעשזה יום 11 למחזור, יש זקיק 7 מ"מ בלבד..אסטרדיול 840 פרוגסטרון 1.1
כל חודש יש לי ביוץ כשאסטרדיול 880.
1 אזיי החודש הזה אבוד מבחינת כניסה להריון?כי מחזורים סדירים כל 28 יום.
ואם זקיק גדל ב 2 מ"מ ביום,אזיי אין סיכוי להגיע להזרעה?
2 אם החודש,זקיק לא יגדל יותר מ 7 מ"מ,הווה אומר שלא יהיה ביוץ חודש הבא?או לא יהיה מחזור?
במה זה ישפיע על חודש הבא?
3 כיצד ייתכן כי אסטרדיול עולה כל יום,רירית מתעבה יותר כל ים,ואילו הזקיק לא גדל?
מה הסיבה?האם זה נשמע לכם הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זקיק-האם ישפיע על חודש הבא? - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010שיחפשו טוב. יש זקיק ולא רואים אותו. אחרת מדוע האסטראדיול גבוה ומתאים ליום 11? כניראה יהיה שוב ביוץ ביום 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין זקיק-האם ישפיע על חודש הבא? - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010גם בעיני לא סביר שזקיקי של 7 מ"מ יגרום לאסרוגן ברמה כזאת ולרירית עבה . צריך לחפש יותר טוב את הזקיק. בעקרון , יכולים להיות מדי פעם מחזורים ללא ביוץ . אין לזה משמעות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטות ודקאפפטילשיר318/11/2010
שלום.
בת 42,
לאחר טיפול לקראת IVF ראשון עם פיוריגון ומנופור שהופסק לפני השאיבה עקב התפתחות רק של 2 זקיקים מובילים.
מיום 21 מזריקה 0.1 דקאפפטיל.(באותו יום לפני תחילת הדקאפפטיל נעשה US שהיה תקין.)
היום אחרי שבועיים של הזרקת דקאפפטיל נראו 2 ציסטות בשחלה שמאלית בגודל 4 ס"מ כל אחת.
קיבלתי הוראה להמשיך בינתיים עם הדקאפפטיל.
האם ציסטות יכולות להתפתח תחת טיפול בדקאפפטיל?
האם התפתחות ציסטות קשורה לגיל?תגובה שחלתית לא טובה?
האם נהוג לשאוב אותם.
מצטערת על האורך.מקווה שתענו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטות ודקאפפטיל - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010ציסטות יכולות להתפתח למרות דקפפטיל ולהפריע לדיכוי ההורמונלי שהוא אמור לגרום. יש סיכוי גבוה יותר להתפתחות ציסטות כאלה בגילך. הציסטות נספגות בסופו של דבר אבל שאיבה שלהן יכולה להאיץ את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטות ודקאפפטיל - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010ציסטות יכולות להתפתח למרות דקקפטיל והמנוע את הדיכוי ההורמונלי שהוא אמור לגרום. הסיכוי לציסטות כאלה עולה עם הגיל. הן נספגות בד"כ באופן ספונטני. שאיבה שלהן יכולה להאיץ את התהליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...ושאלה נוספת.
שיר320/11/2010לפי הבדיקות דם הציסטות לא מפרישות הורמונים ואני בדיכוי-האם תחת דקאפפטיל הם ייעלמו?
תחת הדקאפפטיל קיבלתי מחזור לפני תשעה ימים ועדיין יש לי מעט דימום האם תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...ושאלה נוספת. - תגובה
ד''ר דוד ישי21/11/2010אם יש דיכוי אפשר להתחיל בטיפול למרות הציסטה. אפשר לשאוב אותה בזמן השאיבה וגם אם לא , היא אמורה להספג באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בשאיבת הביציות לא שואבים גם את
מישהי21/11/2010הציסטות?
האם צריך לעבור שאיבה נפרדת של ציסטות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מישהי21/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור18/11/2010
שלום
קיבלתי תשובות לבדיקות
אשמח להבין מה זה אומר
TSH | mIu/l | *
0.59 )
|
Prolactine | mIU/l | *
94
|
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
1.6
|
FSH | IU/l | *
5.1
|
Estradiol (E2) | pmol/l | *
242
|
Progesterone | nmol/L | *
1.1
Testosterone Total | | 1.5 nmol/L -קטן מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
אור19/11/2010אני סובלת מאי וסת
על מה התוצאות מצביעות
ואם הכל תקין בתוצאות האלה אז למה אין וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון19/11/2010הפרופיל ההורמונאלי תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןרונה18/11/2010
שלום רב,
אני בת 38.5, עם שני ילדים מהריונות טבעיים( נכנסתי להריון מיד בנסיון הראשון עם שניהם). עברתי שני ניתוחים קיסריים. כשנתיים מנסה להרות שוב ללא הצלחה. עשינו בדיקת זרע שנתגלתה בעייתית ומס' רופאים המליצו על IVF ישירות ללא הזרעות. אצלי הכל תקין. לא עשיתי צילום רחם כי לדברי הרופאים כיון שעברנו ישר להפריה לא היה צורך בצילום. אני לאחר 3 טיפולים( 2 החזרות טריות ואחת של מוקפאים), ללא הצלחה. ( נשאבו 10-12 ביציות, נעשה איקסי והיו 4-6 עוברים תקינים במצב טוב). האם בכל זאת לדעתכם יש חשיבות בצילום רחם? האם יש עוד משהו שחשוב לבדוק או שניתן לעשות? מה הסיכוים שלי להרות לדעתכם, האם הגיל שלי כבר נחשב לבעייתי? האם שני הניתוחים יכולים לגרום לכך שלא אצליח להרות שוב?
המון תודה על ההתייחסות
רונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010אכן ב IVF אין לצילום הרחם משמעות. לגיל שלך לעומת זאת יש משמעות . הצירוף של הבעיה בזרע עם הגיל שלך הופך את הסיכויים להצלחה של IVF לנמוכים יותר ונדרשת מכם סבלנות רבה יותר. יש סבירות גדולה שאם תתמידו בטיפולים תצליחו להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים קטנים מידיאתי18/11/2010
שלום שמי אתי זאת פעם ראשונה שאני ניכנסת לפורום הזה .
אני בת 28 אמא לשני ילדים בלידה והריון תקינים וספונטנים לחלוטין..
ניקלטתי בהריון שלישי אך בסוף היתברר כי ההריון היה מחוץ לרחם לכן נישלחתי לברור לצילום רחם שם היתברר כי שחלה ימנית תקינה ואילו שמאלית חסומה .
למרות החסימה הרופא שלי אמר לי לנסות להתעבר באופן טיבעי.
כבר 8 חודשים אני מנסה להיקלט אך לא מצליחה עשיתי בדיקת הורמונים ויצאה תקינה לאחר מעקב זקיקים היתברר כי הזקיקים שלי קטנים {ביום ה11 זקיק בגודל 10}
שהביוץ אמור להיות ביום ה15 בערך כי המחזור שלי סדיר כל 29 יום ,
הרופא שלי החליט לתת לי כדורי איקואקלמין שלא עזרו כל כך לזקיקים לגדול ,לכן הוחלט להעלות לי את המינון ל 3 כדורים ביום למשך 5 ימים ובנוסף נתנו לי נרות לחיזוק הרירית וביום ה14 קיבלתי זריקת אוביטרל למרות שהזקיק היה רק בגודל 12 מ" ,
וכל זאת ולא ניקלטתי להריון .
בבקשה עיזרו לי מה עלי לעשות כדי שהזקיקים יהיו מספיק גדולים בשביל שהצליח להיקלט להריון .
האם יש עוד דרך לחזק את הזקיקים ולעבות אותם?
אני אובדת עצות ומיואשת, אנא עיזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים קטנים מידי - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010לא נראה לי שלאישה בגילך שהרתה באופן טבעי רק לפני 8 חודשים ( גם אם מדובר בהריון אקטופי ) , יש בעיה של זקיקים או של ביוץ. אני ממליץ שתפני לרופא מומחה לפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה בהחזרהשלומית18/11/2010
בבדיקת המעקב האחרונה לפני שאיבת ביציות עובי רירית היה 8.4
בעת החזרת העוברים נאמר לי שהרירית מעט דקה.
מה הסיבה לכך שעובי הרירית לא נשמר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה בהחזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010זה נורמלי. לאחר הביוץ ( לצורך הענין שלנו - השאיבה ) מתחיל להיות מופרש פרוגסטרון שגורם לרירית להיות מעט דקה יותר. בעירון העובי הנחשב הוא העובי שלפני מתן האוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בזריקות פרגנילמיכל18/11/2010
בת 37 נשואה +1
בשנה וחצי האחרונה עברתי לצערי 5 הפלות :
2 הפלות טבעיות בשבוע 6
2 הפלות יזומות (שבוע 7-9)בעקבות הפסקת דופק עוברי ואי התפתחות עובר
והפלה אחת יזומה בעקבות מום שנמצא בשבוע 13 (אומפולצלה וחשד לעורף מעובה).
בשתיים מתוך 2 ההפלות טופלתי ב קלקסן (בהפלה בשבוע 13, ובשבוע 9 ) אלו אומנם היו ההריונות היחידים בהם נצפה דופק אך כאמור ללא הועיל.
הרופא שלי הציע לי לאחרונה להתחיל זריקות פרגינל מיד עם ממצא של דופק.
אני קוראת הרבה מאוד על שימוש בהורמונים והשפעתם לטווח הרחוק (סרטן השד השחולות וכו'...) אבל לא מצאתי שום מידע לגבי ההורמון הספציפי הזה ועד כמה יש מחקרים בנוגע לבטיחותו, בכל המאמרים מתייחסים להורמונים כמקשה אחת ללא הבחנה במינונים וסוגים שונים
מה ידוע בנוגע להורמון הספציפי הזה עד כמה הוא בטוח? האם יש מחקרים לגביו? באיזו מינונים הוא נחשב בטוח אם בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזריקות פרגניל - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010ההורמון לא עושה שום נזק רק שהוא לא יעיל לטיפול במצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהשלומית18/11/2010
יש לי דימום קל מספר שעות לאחר החזרת עוברים (טריים).
מה המשמעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010זה כנראה מההחזרה ואין לזה משמעות.
הדימום בדרך כלל מצואר הרחם ולא קורה כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נמצאו עובריםתחריר18/11/2010
עשיתי שאיבה ונמצא 15 ביציות ואחרי הפרייה עם הזרע של בעלי לא היתה הצלחה בהפרייה ולא נמצאו עוברים להחזרה לרחם
הזרע של בעלי נלקח בניתוח והיה מספר קטן אמבולה אחת והזרע אצלו נמצא רק בצד אחד מהאשכים ובכמות קטנה
מה התהליך אחרי מה צריך לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נמצאו עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010להשתמש בזרע של תורם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצאו עוברים להחזרה
תחריר19/11/2010רציתי לשאול אי אפשר לעשות הניתוח עוד פעם ולקבל זרע מבעלי ולעשות שאיבה והפרייה עוד פעם??
למה לא הצליחה ההפרייה מה אפשר להיות הסיבה לאי הצלחה אפילו עובר אחת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הביציות שלך תקינות
משה19/11/2010אז הזרע אינו תקין ולא מפרה.נסי עוד פעם אחת ואם התוצאה תחזור על עצמה
אז אין ברירה קחי זרע של תורם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצאו עוברים להחזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/11/2010תמיד אפשר לנסות אך רצוי עם גיבוי של תורם.
גם המבצע צריך לתת דעתו על העניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נמצאו עוברים להחזרה
תחריר20/11/2010אין אפשרות לשפר את הזרע אין תרופות לזה שבן הזוג יקח אותה כדורים,זריקות לשיפור הזרע שלו לפני ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה רוצה תגובה על השאלה ותודה לכם
תחריר20/11/2010אין אפשרות לשפר את הזרע אין תרופות לזה שבן הזוג יקח אותה כדורים,זריקות לשיפור הזרע שלו לפני ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע מביופסיה
אליעזר20/11/2010ממליץ לנסות להשתמש בתוסף תזונה Vitamale המשפר איכות הזרע. לאחר 6 חודשים של טיפול ב- Vitamale לחזור על ביופסיה של אשך יחד עם שאיבת ביציות והפריה. אין מה להפסיד, אולי יש מה להרווח.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע מביופסיה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/11/2010לא ציינת את האבחנה הראשונית בגגלה המבצ כך וגם לא כתבת היכן בוצע הטיפול והאם כבר קיבלת יעוץ.
הממליץ על ויטמינים כשלא ברור מה הסיבה לאי פוריות מקשקש
בכל אופן ברוב רובם של המיקרים אין מניעה אחרת אלא זרע תורם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשי18/11/2010
שמעתי היום על : מסטיק תימני- כדורים טבעיים שמופקים מצמח
לחיזוק הרחם והמערכת ההורמונלית.
האם זה מוכר \ מומלץ?
האם מותר לקחת את זה במקביל לטיפול ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
שי19/11/2010לקבל תגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' שחר קול19/11/2010מומלץ למוכרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)