מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ivf וקיום יחסיםמוקפאים יפים17/11/2010
ביום רביעי הבא בדיקת בטא - הוחזרו ביום שישי האחרון 2 עוברים יפים וטובים!
נוטלת אנדרומטין בצורה ויגנלית, מה שגורםלחומר להתמוסס ומעט להתפזר החוצה.
מה לגבי קיום יחסים עם הבעל...
זה מותר ? אסור? זה עלול לפגוע אולי בחומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf וקיום יחסים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010למה עשית 3 נקודות הרי זה ברור שעם הבעל.
אין שום מניעה מיחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה כייף הצליח !ירונה17/11/2010
פניתי אליכם לפני כיומיים והשבתם לי.
אני שמחה לבשר שההפריה הצליחה ואני סוף סוף בהריון !
תודה לכל הצוות הנפלא כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשעה טובה!!!!!
בהריון17/11/2010משתתפת בשמחתך גם אני גיליתי אתמול שזה הצליח!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים?????????חסויה17/11/2010
היום בדיקת דם, בבקשה מה הבטא שאמורה לצאת במידה ויש היריון שמראה על היריון תקין ולא על זנב אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים????????? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010אין דבר כזה זנב של אוביטרל.
התרופה נעלמת ממחזור הדם בזמן קצר של יום יומיים, ולכן כל בטא חיובי זה הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקקפטיל שאלהסיון17/11/2010
שלום רב.
מחר אני מתחילה דקקפטיל ביום ה21 לווסת.
שאלתי היא זה מוקדם עדיין לעשות בדיקת הריון . במידה ויש הריון (מאמינה גם בניסים )
האם הדקקפטיל פוגע ???
אשמח לתשובה יום נפלא לכם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
סיון17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקקפטיל שאלה - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010אין טעם לבצע בדיקה, זה מוקדם מידי. דקפפטיל לא יזיק אם יהיה הריון.
אם 10 ימים לאחר דקפפטיל עדיין לא הגיע וסת - בצעי בדיקה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהמאוד מודאגת17/11/2010
אני שבוע ויומיים לאחר החזרת עוברים אתמול התחילו לי כאבי בטן כמו לפני מחזור ובאמצע הלילה אכן קיבלתי מחזור, אני כביכול אמורה רק ביום ראשון לעשות בדיקת הריון, האם זה אומר שההחזרה לא הצליחה?????
אני ממש בבאסה בגלל זה בבקשה טענו לי כמה שיותר מהר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2010בדרך כלל זה מחזור אך אנחנו נוהגים להמליץ על בדיקת הריון כי לפעמים יש הריון למרות דימומים.
בכל אופן את יכולה להמשיך לטפל ולא צריך להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל ודימומיםאמה17/11/2010
שלום רב,
מהיום ה9-10 של הזרקות דקפפטיל התחלתי לדמם .
האם זה נורמאלי? במידה וכן מדוע זה קורה מבחינה פיזיולוגית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל ודימומים - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2010הדקפפטיל ניתן לפני הוסת ואם התחלת כך אז זה כנראה הוסת. אם התחלת בצורה אחרת יש לבצע בדיקות דם לראות מה קורה.
הדימום לא נגרם בגלל הדקפפטיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שנייה ללא הצלחהמודאגת17/11/2010
זה החודש השלילי שלי עם אוביטרל.
חודש ראשון ע"ב טבעי אוביטרל בלבד קיבלתי אחרי 16 יום מהביוץ
חודש שני אוביטרל+פרוגינובה+אקאקלומין קיבלתי מחזור אחרי 14 יום מהביוץ
חודש שלישי אוביטרל+פרגינובה ללא אקאקלומין בגלל ציסה שהייתה מתחילת המחזור
היום קיבלתי ביום אחרי ביוץ 10!!
החודש ביצעתי צילום רחם יצא תקין למעט חצוצרה ימין שהייתה סתומה שנפתחה בצילום....
1. ייתכן כבר מחזור?
2. ייתכן כי הציסטה מדממת?
3. מה עכישיו? בת 35 אחרי חצי שנה נסיונות בעבר הריון תקין עם תאומים?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה שנייה ללא הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2010קודם כל הטיפולים באיקכלומין מיותרים.
בגלל היוצרות הציסטה בעקבות התרופה יש מעט שיבושי מחזור וזה יסתדר.
האם הריון התאומים היה ספונטני או על ידי טיפול?
בכל מקרה הפרוטוקול הטיפולי במקרים אלה זה על ידי זריקות של הורמונים,שלושה ניסיונות ואם לא הולך אז הפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' תשבה לשאלתך
מודאגת17/11/2010כן הריון ספונטני בחודש הראשון להפסקת הגלולות בגיל 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' תשבה לשאלתך - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010אם גם הלידה היתה רגילה אזי את צריכה להרות ואם לא תהרי אחרי מספר ניסיונות לבד יש לבצע הטיפול שהמלצתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזכות לדרישה להחזרהיותר משתי ביציותחסוי17/11/2010
בקרוב אני מתחילה טיפולי הפריה פעם השניה. תודה לאל יש לי ילד מדהים בן שנה ושלושה חודשים. הפעם אני מעוניינת ב"ה בתאומים. בהפרייה הראשונה הרופא לא רצה להחזיר יותר משני ביציות מופרות האם הפעם אני יכולה לדרוש שיחזירו שלושה ביציות. תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזכות לדרישה להחזרהיותר משתי ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/11/2010אני חושב שזה טוב מאוד שהחזרת 2 וילדת ילד אחד.
יש לזכור שבעינינו תאומים זה מעין סיבוך של הטיפול.חלק מהריונות התאומים לא נגמרים בטוב.
ההריון יכול להסתיים מוקדם ואז יש סיכויים רבים לשני ילדים חולים.
גם הפעם לאחר שהוכחת שאת מצליחה להרות לא הייתי מחזיר יותר משניים.
הריון שלישיה עלול להגמר לא טוב וכך גם הריון תאומים ואני חושב שלא כדאי להגביר הסיכויים לסיבוכים כאלה על ידי החזרת שלושה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה אנדומיטריןרונית16/11/2010
אני אחרי שאיבה והחזרה משתמשת בתמיכה אנדומיטרין 3 פעמים ביום ויש לי הרבה הפרשות במהלך היום
זה מעיד משהו על טיפול או?
מחכה לתשובה ממכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה אנדומיטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר16/11/2010זה לא מעיד על כלום ויש כאלה הפרשת בלקיחת התרופה.
דרך אגב המינון המקובל הוא 2 ליום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסיעל16/11/2010
שלום,
האם זה נכון שבמצב של נגע רקטווגינלי הניתוח לא משפר את סיכויי הפריון?
יש כדורים ממולצים לכאבים או דרך כלשהי להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטריוזיס - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/2010נגע כזה , אם הוא נגע בודד , גורם בעיקר לכאבים ומשפיע פחות על הפוריות . לגבי טיפול , כדאי לגשת למרפאת אנדומטריוזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
יעל17/11/2010מה אתה ממליץ לעשות במקרה כזה- לפנות לטיפולי פוריות או לעשות ניתוח?
יש לציין שיש לי כל חודש כאבים בזמן הווסת שמשביתים אותי לחלוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
ד''ר דוד ישי17/11/2010אם את בעניין הריון כרגע , דחי את הניתוח אלא אם המצב בלתי נסבל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמאיה16/11/2010
בתאריך 9.11 הוחזר עובר אחד שהוגדר "בינוני" באיכותו.
היום לאחר החדרת אנדומטרין היתה מעט הפרשה ורדרדה על המוליך. אין כאבים מיוחדים או תופעות אחרות.
האם זה יכול להעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי החזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/2010בד"כ אין להפרשות הקלות האלה שום משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתחסוי16/11/2010
הזרעה שישית ב- 3/11 מאז אנדומיטרין פעמיים ביום עקב שלב לוטאלי קצר של 10-11 יום. היום היום ה-14 בדיקה ביתית שלילית. בינתיים אין אפילו תחושות של לפני מחזור . האם זה מהאנדומטרין? האם יש סיכוי לבדיקה חוזרת חיובית מחר או מחרתיים? האם להפסיק את התמיכה? האם המחזור צפוי להגיע עם ההפסקה או שזה יוצר עיכוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/2010יתכן שהאנדומטרין דוחה מעט את הוסת . אם את לא בטוחה תמשיכי עוד יומיים ותחזרי על הבדיקה. אם היא שלילית תפסיקי אז את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פאפ ותחילת טיפולי פוריותמירי16/11/2010
שלום רב,
ביצעתי בדיקה פאפ שגרתית (במסגרת בדיקות לפני תחילת טיפול פוריות).
תוצאת פאפ יצא ascus. ואני נדרשת לחזור על בדיקה בעוד 4 חודשים.
האם תוצאה זו תמנע ממני להתחיל טיפולי פוריות (IVF)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פאפ ותחילת טיפולי פוריות - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/2010רצוי להשלים את הבירור לפני התחלת טיפול. כדאי שתעשי קולפוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים +תחילת הריוןשני16/11/2010
שלום רב,
אני בהריון, לפי חישובים שבוע 5. וסת אחרונה ב-10/10.
אחרי טיפולים עם זריקות מונופור ופרגניל.
מאחר ויש לי רק עוד שבוע אולטרסואנד ואני מאוד לחוצה רציתי לדעת:
1. לפעמים שאני הולכת יש לי כאבים בשחלות. מה הסיבה לכך?
2. יכול להיות הריון מחוץ לרחם?
3. ביום שגיליתי שאני בהריון, לפני שבוע, היתה לי נפיחות גדולה בחזה ועקצוצים בפטמות. עכשיו משום מה הנפיחותוהעיקצוצים ירדו. מה הסיבה? יכול להיות הריון כימי בעקבות הטיפולים?
4. אני עושה פעילות גופנית יום יום. האם הדבר יכול להזיק להריון?
4. מה אמורים כבר לראות עוד שבוע בבדיקת אולטרסואנד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים +תחילת הריון - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/20101. יכולות להיות סיבות רבות . אם הכאבים יתגברו , לכי להבדק
2. זו אחת האפשריות אבל היא בעלת סבירות נמוכה
3. קשה לדעת. לא תמיד יש קשר בין הדברים
4. אם ההריון תקין , אין שום בעיה עם פעילות גופנית
5. עובר עם דופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטא שלישית שלא ממש הכפילהקסם16/11/2010
שלום לכולם!!
החזרה ב26/10 -3 מוקפאים,
בטא ב7/11 - 63,
ב9/11 בטא 158
היום 16/11 בטא 768
בגלל התוצאה האחרונה בדיקת דם חוזרת ביום א'
תמיכה עד היום אנדומטרין וממחר אני מחליפה לאוטרוגסטן100 3 בבוקר וגינאלי 3 צהריים וגינאלי ו3 בערב דרך הפה, האחות אמרה שהאנדומטרין יכול לעשות את הדימום ושכדאי להחליף (לפרוטוקול הרירית הכי גבוהה שלי הייתה 6.3)
בשבת בערב (13) התחיל לי מין דימום ורדרד בניגוב שבא והולך ומאז כאבי בטן כאילו אני במחזור שלא עוזבים אותי...
1. מה קרה לבטא? אני מבינה שאני צריכה להמתין בסבלנות ליום א' אבל אני לא מבינה מה יכל לקרות?
2. האם האוטרוגסטן עדיף על האנדומטרין?
3. לדעתך מתי כדי לבצע בדיקת על קול?
אודה לתשובתכם המהירה דואגת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא שלישית שלא ממש הכפילה - תגובה
ד''ר דוד ישי16/11/20101. הבטא שלא עלה יפה , ההפרשות הדמיות והכאבים , מגדילים לצערי את הסיכויים לכך שההריון אינו מתפתח באופן תקין.
2. שניהם טובים באותה מידה
3. תלוי במצב הבטא . לא ניתן לראות כלום באולטרסאונד לפני שהבטא מגיע לרמה של 1000* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה...
קסם17/11/2010אז מה שאתה אומר זה שאין סיכוי ?!?!?
אומנם הבטא לא הגיע לשיא שלה אך ההפרש היה קטן והיא עדיין עלתה ולא ירדה או נשארה במקום...
......................
אני כבר לא יודעת מה לחשוב... עד יום ראשון אני לא יודעת איך אני יעמוד בזה הציפייה מורטת עצבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבבקשה ענו לי
קסם17/11/2010בנוסף היום פסקו כאבי הבטן וגם ההפרשה הורדרדה נעלמה..
אנא ענו לי על שאלתי הקודמת לא ישנתי כל הלילה מהחששות האם יש סיכויייי
אודה לכם לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענו לשאלתי
קסם17/11/2010בבקשה מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)