מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב אני מתוצאות של בדיקותשרית18/11/2010
האם יש סיכוי שיהיה שיפור בערכים והריון יכול להתפתח להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב אני מתוצאות של בדיקות - תגובה
ד''ר דוד ישי19/11/2010יש . אבל הסיכוי נמוך נמוך מאשר עם בטא גבוה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיים להיכנס להריוןשלי18/11/2010
שלום רב,
אני בת 34, נשואה ואם לילדה בת 5. נכנסתי להריון איתה באופן מיידי וכל ההריון עבר בקלות.
בשנה האחרונה היו לי 2 הפלות, בהפרש של מספר חודשים, כשהאחרונה היתה במהלך חודש פברואר השנה.
ההפלה האחרונה התרחשה בבית, בבדיקת בי"ח אושר כי אכן שק ההריון נפלט ואין צורך בגרידה.
כעבור חודשיים הגיע המחזור ומאז אני לא נקלטת....(כחצי שנה)
רופא הנשים שלח אותי לבדיקות ביום ה-21 למחזור.
גם בשני ההריונות שנפלו נקלטתי במהירות ללא כל בעיה.
האם ייתכן כי בעקבות ההפלה נגרם נזק ונפגעה הפוריות?
שמעתי על הליך שנקרא "ניקוי רחם" האם היה עליי לבצע אותו?
האם היה עליי להיבדק פיזית על ידי רופא הנשים שלי..?
הרופא נשים שלי חמוד ומתוק אבל אני מרגישה שאני די נופלת בין הכסאות וכואב לי הלב על כל פעם שלא מצליחה..
בבדיקות דם אותרה אצלי קרישיות יתר בדם (הבדיקות בוצעו אצל רופא נשים אחר באופן פרטי ויקר מאוד..)
אשמח לקצת הכוונה... תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים להיכנס להריון - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010איני חושב שזה קשור להפלה שעברת.
מציע כי תבצעי מעקב אחר הביוץ והכוונה מדוייקת יותר לזמן קיום יחסים. בהריון כמובן תזדקקי לתרופה מדללת דם לאור בעיית הקרישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה..
שלי18/11/2010אני אכן מבצעת מעקב וגם באמצעות בדיקה ביתית לאיתור הביוץ וכשיש תשובה חיובית אנחנו נרתמים לעניין..:)
הומלץ לי לקבל זריקות יומיות לדילול הדם עם ההיקלטות.. רק שההיקלטות לא מגיעה..
האם יש עוד בדיקות שמומלץ לעשות לבדיקת העניין?
אני חוששת שאני "נופלת" בין הכסאות והזמן שעובר וחולף מתסכל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותלחמית18/11/2010
האם חצי שנה של נסיונות להיכנס להריון ללא הצלחה , זה זמן מספיק בשביל לפנות לייעוץ או טיפולי פריון? אני בחורה בריאה בת 26 שמבקשת סיוע ועיצה מתי ואם לפנות לטיפולים מתאימים או לחכות לנסיונות נוספים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010אם כבר העלית שאלה וחששות אזי, למרות שדרך כלל בעיה נחשבת רק אם אין הריון לאחר שנה של נסיון להרות, הרי שכדאי לבצע בדיקת זרע לוודא שאין בעיה בזה ולקבל הכוונה גסה למתי הם הימים הפוריים שלך להשגת הריון. בדרך כלל הביוץ נמצא 14 יום לפני המחזור שמגיע. דהיינו אם את צופה למחזור ב-23 לנובמבר, הביות אמור להיות ב- 9 לנובמבר. זה היה היום שכדאי לקיים בו יחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותשרית18/11/2010
שלום
ב-3.11.10 בוצעה החזרה של 2 עוברים
ב16.11 בטא 64
ב18.11 בטא 92
estradiol 1138
progesteron 47.1
נקבע לי בדיקת דם לעוד שבוע.
נא עזרתכם מה המשמעות של התוצאות הנ"ל?
האם ההריון לא מתקדם בצורה תקינה? עוד מוקדם לדעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
שרית18/11/2010אני מקבלת 2 נרות פרוגסטרון פעמיים ביום+3 כדורי פירגנובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של בדיקות - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010תוצאות מעידות על הריון בתחילתו. כדאי אולם להקדים את בדיקת הדם ליום ראשון הקרוב על מנת לראות אם ההריון אומנם מתפתח כראוי. זאת מפני שבטווח של יומיים העליה היתה איטית משהו ממה שצפוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספות
שרית18/11/2010האם יש סיכוי שיהיה שיפור בערכים והריון יכול להתפתח להריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה על קבלת תשובהריקי18/11/2010
שלום,
חמישה ימים אחרי הזרעה.
יש לי דלקת בשלפוחית השתן מתוך סימנים מוכרים היטב.
האם זה יכול להשפיע על תהליך ההפרייה כעת והאם מותר לקחת כדור.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על קבלת תשובה - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010מותר לקחת כדור. אין זה ישפיע על הטיפול. אם יש לך נטיה לקבלת שלקות שתן תכופות, עשי הרגל וקני כדורי חמוציות ובלעי 2 מהם ביום. זה יחמיץ את השתן ויקשה על חידקים להתפתח ולגרום לך לסבל. הדבר נכון גם בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ריקי18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 19 ? האם זה אומר הריון ????שרית18/11/2010
שלום,
האם תוצאה של בטא 19 זה אומר שאני בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא 19 ? האם זה אומר הריון ???? - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/11/2010הבדיקה מעידה על פעילות של תאים הקשורים להריון. הרמה אומנם נמוכה ומחייבת המשך מעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עיזרו ליאני18/11/2010
אני מטופלת פוריות, מבקרת את הפורום שלכם, שואלת שאלות וזוכה לתשובות מהירות ומקצועיות. לפני שבועיים הבטא היתה חיובית והיום אני אמורה להיות בשבוע 4 + חמישה ימים. עם תמירה של אוטרוגסטן ואושר זהיר.
ואז תוצאות ה CMV מגיעות.... אני יודעת שזו שאלה לפורום הריון, אבל בבקשה למדתי לסמוך ולהעריך את תשובותיכם.
CMV - IGG 4.1 חיובי
CMV - IGM - שלילי
מה זה אומר?... אני מחכה כבר שנתיים להריון הזה. בבקשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עיזרו לי - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010הבדיקה בסדר למרות כיל נמוך של הIGG/
כאשר ה IGM שלילי אז אין מחלה. ה IGG מראה שחלית בעבר ויש חיסון.
אין מה לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאדקלה18/11/2010
שלום לרופאים,
רציתי לדעת האם היריון יכול להתחיל בבטא 6 ?או שזה ערך שנמוך מידי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010בעיקרון זה ערך שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF תוצאות טיפול ---****18/11/2010
להלן תוצאות ב. דם שקיבלתי
estradiol - 3818
progestrone-190.80
beta-hcg -192
האסטרידול ממש מלחיץ אותי מה המשמעות ???
האם זה קשור לטיפולים שעברתי ??
אודה לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול IVF תוצאות טיפול --- - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010הכל תקין.
אין מקום ללחץ.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר גרידהלי18/11/2010
שלום לרופאים,
האם בזמן שבין ביצוע הגרידה עד לקבלת הווסת מתרחש ביוץ?
כלומר, האם עצם זה שמקבלים ווסת מראה שהיה כשבועיים לפני כן ביוץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ לאחר גרידה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010לרוב - כן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון היסטרוסקופיהשרון א.18/11/2010
נקבע לי תור להיסטרוסקופיה אבחנתית ביום 24 למחזור (הסיבה: חשד לאי סדירות - רירית דקה בעת טיפולי פריון) האם יש בעיה עם ההדמיה עצמה בתזמון זה של המחזור או שהחשש היחיד הוא מהריון ובמידה ולא אקיים יחסים מתחילת המחזור לא תהיה בעיה לעשות את הבדיקה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון היסטרוסקופיה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010הרירית בשלב הפוליקולארי (עד הביוץ) חלקה יותר, לכן עדיף לבצע היסטרוסקופיה בזמן זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאבהריון18/11/2010
שלשום עשו לי בבית חולים בדיקה אחרי 12 יום מההחזרה- יצא 194
הזמינו אותי לשבוע לאחר מכן לבדיקה US
האם לא אמורים לעשות בדיקת בטא כל יום- יומיים ?
אני יכולה ללכת לרופא המשפחה על מנת לעשות בדיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010אפשר לבצע בדיקת דם כל יום - יומיים, אך זה נראה די מיותר.
אפשר לקבל הפניה ע"י רופא משפחה. אך כאמור - זה די מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייהמירה18/11/2010
שלום רב,
לפני החזרה נאמר לי כי אחת ההפריות, יום 3 הייתה יותר מ-8 תאים , כתבו (אם הצלחתי להבין) COM
האם נחשב להפרייה 'תקינה' חלוקה מהירה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010חלוקה מהירה מידי אם הגיע לשלב ה - COMPACTION ביום 3
יתכן והיה יום 3 מאוחר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי
מירה18/11/2010מה הכוונה מאוחר?
ההחזרה הייתה בבוקר בשעה 08:00
ביצעו איקסי ביום השאיבה בסביבות 14:00
היו עוד הפריות של 6,5 ו-8 תאים כולם דרגה1 ביום 3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש הבנתי - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010קצב ההתפתחות מואץ, לרוב - לא סימן טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בדיקת זרעמאיה18/11/2010
שלום, יש לי שאלה. בעלי עשה בדיקת זרע ויצאו נתונים לא טובים (אנחנו מנסים שנה, הריון קודם תקין ונקלט תוך שלושה חודשים) - נפח 1, ללא התנזלות, ריכוז 2.9 מליון, תנועה 41%, פתולוגיות 85%. נשמע גרוע, נכון?
אבל מה, מסתבר שהוא היה יום אחרי פליטה (הוא אמר שבועיים כשהאחות שאלה), מה משמעות העובדה הזו על הנתונים? כלומר, האם זה נתונים נורמלים לגבר יום אחרי פליטה או שגם אז 2.9 זה ריכוז לא תקין?
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על בדיקת זרע - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010לא תקין.
רצוי לחזור, בעוד כחודש, ולהקפיד על 3 ימי הימנעות טרם הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להביןעפרי18/11/2010
ביום א(יום 8) זקיק 20 רירית 6, פרוגסטרון 5.3 אסטרדיול 510. ביום שלישי (יום 10) דימום. היום(יום 12) רירית 5 זקיקים קטנים. FSH גבוה ביום 3 - 19.4.בלאגן אחד גדול. מבינה אינהבין נמוך מגביר יצור FSH בהיפופיזה כדי לגרות התפתחות זקיקים אבל למה הרירית מתרסקת ככ מהר אחרי ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה להבין - תגובה
פרופ' שחר קול18/11/2010אין הבדל מהותי בין רירית 5 לרירית 6 ממ. תלוי היכן מודדים. הרירית אינה "2 קווים מקבילים". ממש לא.
לגבי ביוץ - לא בטוח שהיה , יש לתעד ע"י פרוגסטרון מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
עפרי18/11/2010בנוסף לUS כמפורט קודם תוצאות דם מהיום (יום 14) פרוגסטרון 26.3 ,אסטרדיול 480 LH 6.5, דימום היה ביום ג(יום 12) למשך יומיים האם וסת.? האם היה ביוץ? הצילו....(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון
עפרי18/11/2010תיקון יום ג היה יום 12 והיום יום 14...סליחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עפרי18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשנית.
עפרי19/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)