מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפרופ בידר-מה דעתך בנדון?אפרת17/11/2010
שלום פרופ בידר
אני מנסה להכנס להריון ללא הורמונים.
בת 41 (הריון ראשון)בעבר לא ניסיתי.
הרופא הציע לי להתחיל להזריק גונאל F 112 ליום .החל מיום 8 למחזור.
האם יש אפקט להתחיל הורמונים רק מיום 8 למחזור?
או שזה כבר לא ישפיע?
מחזורים סדירים כל 28 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ בידר-מה דעתך בנדון? - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010את ההורמונים יש להזריק מהוסת ימים 3 עד 5 ולא ביום 8 היות וכבר נבחר הזקיק המוביל ולא נהוג לטפל כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר -סליחה על הבורות בענין,
אפרת18/11/2010האם בגלל שהתחלתי להזריק גונאל רק מיום 8 למחזור,אזיי אין זקיק מוביל?
דהיינו נגרם פה נזק?
שהרי בעבר תמיד,ללא הורמונים כל חודש יש לי זקיק מוביל 18 מ"מ.
הייתכן שההורמונים עצרו אותו מלהתפתח,כיוון שניתנו החל מיום 8?
אשמח להבין יותר.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ בידר -סליחה על הבורות בענין, - תגובה
פרופ` דוד בידר19/11/2010לא נגרם שום נזק. כאשר אנחנו רוצים לגייס מספר זקיקים צריך להתחיל ביום 3 עד 5.
מה שקורה כאשר הזקיק מתפתח אזי ביום 8 כבר נבחר זקיק אחד ולמעשה רוב הסיכויים שרק הוא יגדל כודד בעוד שנו רוצים יותר זקיקים ולכןבזריקות ההורמונים אין גירויי ממשי כפי שאנו מעונינם ולכן לא נהוג לתת בימים אלה.
נזק לא נגרם אך זה לא טיםול יעיל במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קרה פה???-בבקשה תשובה בהקדםאפרת17/11/2010
שלום
מנסה להכנס להריון ללא הורמונים:
יום 8 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 480
רירית 5 מ"מ
יום 10 למחזור
פרוגסטרון 1.1
אסטרדיול 664
רירית 7 מ"מ
טכנאית שעשתה היום ושלשום אולטראסונד,טוענת שלא רואה זקיקים.
הרופאים טוענים שזה לא הגיוני שאין זקיקים לאור תוצאות בדיקות הדם.
מה דעתכם?
מי צודק?
הייתכן שטכנאית טעתה ולא ראתה זקיקים?
אגב,מחזורים שלי סדירים ומעולם לא היה מצב שאין זקיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קרה פה???-בבקשה תשובה בהקדם - תגובה
ד''ר דוד ישי17/11/2010אשמח לענות לך אם תשני את הסיגנון של הכותרת לשאלה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טעם לבדוק בטאמודאגת17/11/2010
אם יש לי דימומים 12(ממש דם אדום) יום אחרי הזרעה?
בחודש הזה גם הייתה לי ציסטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש טעם לבדוק בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010בצעי בדיקה להיות בטוח שאומנם אין הריון ומדובר במחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעמלות בתקופת טיפוליםפאי17/11/2010
אני מתחילה סבב נוסף של IVF בתחילת דצמבר (סינרל ובהמשך זריקות).
בעלי לוחץ שאחזור לעשות ספורט, דבר שהזנחתי שנים.
האם יש בעיה ללכת לסטודיו C (עיצוב הגוף ולא אירובי) בתקופת הטיפולים (למעט בשבוע שאחרי ההחזרה).
האם עבודה על שרירי הבטן יכולה לפגוע או אולי לעזור
אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התעמלות בתקופת טיפולים - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010פעילות פיזית מתונה עד להחזרה ניתן לבצע. חיזוק שריר הבטן לא מזיק, אך איני רואה כיצד הוא יעזור במהלך הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןיעל17/11/2010
שלום, אחרי הזרקת מנוגון שהניב 4 ביציות ויחסים טבעיים, ב- 11.11 היתה בטא 47, שלושה ימים אחר 308, יומיים אחר כך (אתמול) בטא 921, אסטרדיול 7000. לאורך היום כאבי בטן בינוניים שהיום מעט מתחזקים. האם זה בגלל ציסטות? מתי הם יחלפו? האם היריון מחוץ לרחם היה עלול לגרום כאבים כאלו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר והפרוג'סטרון מעל 127 - לא גבוה מדי?
יעל17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיחסות
ורדה17/11/2010בהריון מחוץ לרחם הבטא נמוכה ולא משלשת את עצמה אחרי יומיים
יתכן ויש לך תאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010אומנם בגלל הציסטות. בתחילת השבוע הבא בצעי על קול - אז צריך לראות שקית היון ברחם. עד סוף חודש שלישי של ההריון הציסטות אמורות לסגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בידר היקרעינב17/11/2010
פרופסור בידר המקסים.
רציתי להודות לך,תודה על תשובתך המהירה שהכניסה קצת אור והציפה תקווה מחודשת.
רוממת את רוחי, אשתדל להיות אופטימית, זה חלק חשוב מכל התהליך,
פרופסור, אני נוטלת פרנטל כתוסף יומי, מה דעתך? (בנוסף גם חומצה פולית אותה אני נוטלת כשנה) .
אלונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסור בידר היקר - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010חומצה פולית נוטלים רק 3 חודשים ולכן להפסיק.
פרנטל לוקחים בהריון ועד אז אין צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרע - לרופאיםאני17/11/2010
שלום רב
בסוף שבוע זה , תתבצע שאיבת ביציות.
בעלי מביא זרע מהבית עם חומר משמר שנתנו לנו מהמעבדה.
בית החולים במרחק כשעה נסיעה.
שאלתי היא:
האם את הזרע (בצנצנת הפלסטיק) צריך לעטוף במגבת כלשהיא כדי שיהיה חימום לזרע?
או בכלל צריך להדליק מזגן כדי שהזרע התקרר?
בבקשה תענו לי מהר כי סוף שבוע מתקרב.
תודה מקרב לב,
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי
אני17/11/2010מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע - לרופאים - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010אין צורך במגבת ובוודאי לא מזגן. צריך לשים במעטפה ולהצמיד לגוף, לשמור על טמפ' גוף ככל האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלמידיהסיגי17/11/2010
ראיתי תוכנית שעוסקת במחלות מין ובה נאמר כי הפריות המבחנה הומצאו במיוחד כדי לעקוף סיבוכים של מחלת הכלמידיה.
אני סובלת מעקרות משנית מזה שנתיים . בת 32 .
חודש הבא אמורה לעבור צילום רחם.
האם באמת נכון לומר שאם יש לי בעיה בחצוצרות זה בגלל מחלת מין? ואם כך אז איך יכול להיות שנזקים מהמחלה יופיעו לי רק כעבור מספר שנים . 10 שנים אני עם אותו בן זוג.
הבנתי שאחת מהסיבות העקריות שיכולה להיות למצבי זה חצוצרות סתומות אז איך זה רוקה בעקרות משניתץ
האם בבדיקת פאפ היו מגלים אם היתה לי כלמידיה בעבר?
המחלה עוברת מעצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלמידיה - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010מדוע לשים את העגלה לפני הסוסים. מי קבע שהיתה לך מחלה זיהומית בכלל וקלמיה בפרט. בעיות בחצוצרות נובעות לוא דווקא מקלמידיה, אלא מזיהום קשה באגן עם סוגי חידקים שונים כולל קלמידיה. אם היית רואה תוכנית על זיבה - גונוריאה, האם גם אז היית חושבת שזה מה שעברת? שטויות. מי קבע שיש לך בכלל בעיה בחצוצרות, הרי הצילום עדיין לא בוצע.
בקיצור לפני שמזהים בעיה לא כדאי לבנות מגדלים סביבה. רוב הסיכויים שהצילום יהיה תקין וללא בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי פוריותלחמית17/11/2010
שלום. גיל:27. בריאה. מחזור סדיר.מנסה להרות כבר 6 חודשים אך ללא הצלחה. שואלת:מתי מומלץ לפנות לטיפולי פוריות? האם יש צורך בביצוע בדיקות היכולות להצביע על בעיית פוריות? עד מתי להמתין.? תודה, ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת טיפולי פוריות - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010בדרך כלל לאחר שנה צריך לפנות לעזרה. אולם אם את כבר מעלה את הנושא כי את מוטרדת, אזי לפחות בדיקת זרע כדאי לבצע. אם תקין, המתיני עוד חצי שנה וקיימו יחסים -14-16 יום לפני הווסת שאמור להגיע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאריקי17/11/2010
שלום.
אני בשבוע 5 ו4 ימים. בשלישי שעבר בטא 824 (9.11) היום 17.11 בטא 9747.
באולטרסאונד ראו שק של 8 מ"מ ללא קוטב עוברי וללא שק חלמון.
האם זה תקין לשבוע הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/2010זה מחייב מעקב. בדרך כלל לפחות שק חלמון היה צריך לראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהחיה17/11/2010
שלום לכל הרופאים המדהימים!
אני בת 31 ובעלי 34 - לאחר שנה של ניסיון להרות , כל הבדיקות שלי תקינות (כולל העובדה שהרופא ציין שהביוץ שלי טוב מאד) ולצערי , לבעלי יש בעיה בזרע - רמה בינונית עד נמוכה.
אנחנו מתחילים החודש השבחה והזרעה - השאלה שלי , אם אצלי הכל בסדר , אני יכולה לעשות הזרעה ללא זריקות (כי אני לא מעוניינת בתאומים) -
לפי הניסיון העשיר שלכם :1. זה מפחית את הסיכוי שאני אהיה בהריון ?
וכמה השבחות והזרעות אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחה והזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010ממליץ לעשות 3 טיפולים של זריקות הורמונים והזרעה ואם לא הולך להפריה.
אין טעם על מחזור טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבועות הריוןירונה17/11/2010
שלום רב,
ב 02.11 בוצעה שאיבה וב - 05.11 בוצעה החזרה.
בשעה טובה היום ה 17.11 אני בהריון !!
איך אני אמורה לספור את שבועות ההריון ?
באיזה שבוע פונים לקופ"ח לפתיחת תיק הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבועות הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010ב17 את 4 שבועות הריון ואת יכולה כבר לפנות למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הפרייה וטיפולי שינייםסיון17/11/2010
אני אמורה להתחיל טיפולי שינים ולעשות שתלים בפה .
ואני גם בטיפולי ivf האם זה מתנגש ואסור לי לעשות שתלים?
לדחות את הטיפולי שיניים כי כמובן שחשוב לי יותר זה להרות
אשמח לתשובה
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי הפרייה וטיפולי שיניים - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010לא לדחות לעשות טיפולי שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במתח רבאושר17/11/2010
שלום
לאחר 4 שנים נסיונות תוצאה ראשונה של הריון
שבוע לאחר ההחזרה מספר ימים דימומים קלים
בבדיקת הריון 12 יום לאחר החזרה של עוברים טריים
בטא 24 פרוגסטרון 80 וE2 700
לאחר יומיים בטא הכפילה ל54 והאחרים ללא שינוי
התבקשתי להגיע לבדיקת דם נוספת עוד שבוע
1- האם ערכים תקינים?
2- האם אין צורך לחזק את תמיכת הפרוגסטרון שהוא 80???
התציכה 3 אנדומטרין ביום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונו לי כי לא צו לאכזב
אושר18/11/2010:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמתח רב - תגובה
פרופ` דוד בידר18/11/2010לא צריך יותר תמיכה והבדיקה הבאה של בטא יכולה לתת תשובה טובה יותר האם זה מתקדם טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב שאלה על הפרשה אחרי החזרהמאיה17/11/2010
אני חוזרת שוב על שאלה ששאלתי אתמול משום שההפרשה התגברה.
עברתי החזרה של עובר אחד ב-9.11, אני לוקחת אסטרופם ואנדומטרין 3 פעמים ביום.
אתמול התחילה מעט הפרשה ורדרדה שקופה שהתגברה היום.
לפי הזמן בחודש הייתי אמורה להיות פחות או יותר במחזור.
האם זה יכול להעיד על כך שאין היריון?
שאלה נוספת, בעיקרון כמה ימים אחרי החזרה אפשר כבר לדעת תוצאות על פי בדיקה ביתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה תשובה...?
מאיה17/11/2010אני בלחץ כי ההפרשה לא מפסיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
מאיה17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה על הפרשה אחרי החזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון17/11/20101. להפרשה ורדרדה קלה אין משמעות לגבי תוצאות הטיפול
2. בדיקה ביתית לאחר 14 יום. בדיקת דם לאחר 12 יום
3. לא עונים כי לרובנו יש עבודה תובענית, יש משפחה ויש עוד כמה דברים לעשות במשך היום. השאלות של "מה קורה פה" או "למה לא עונים" מלמדת כי לא כל הפונות לפורום מבינות את המאמץ ללא תמורה שנעשה על ידי הרופאים. על כן אתן נדרשות לסבלנות או לפנות לפורום אחר המשיב לשאלות מהר יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' סימון זו לא היתה הכוונה
מאיה17/11/2010אני פשוט חושבת שהשאלות כאן נובעות מלחץ ודאגה ולכן לפעמים אנחנו שוכחות מכל שאר הדברים... אני למשל הייתי כבר כל כך מודאגת שהספקתי להתקשר לחצי עולם כדי לשאול אולי מישהו יודע על מישהו אחר שיודע על מישהו אחר שיודע.......
העזרה הרבה שניתנת על ידכם מוערכת מאוד על ידי ואני בטוחה שגם ע"י כל שאר חברות הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' סימון
דורית18/11/2010אין פורום שעונה מהר ובצורה מקצועית ומפרטת יותר מהפורום הזה.
אנו מלאות הערכה ומבינות היטב את המאמץ.
תודה לך ולכל הרופאים המקדישים מזמנם ויוצרים את הפורום שאין שני לו!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום מעולה ...
סיון18/11/2010צודק במליון אחוז !!!!
הפורום נותן מענה ועזרה ענקית
יישר כוח לכם !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה על הפרשה אחרי החזרה - תגובה
ד''ר דוד ישי17/11/2010הבדיקה עם ערכה ביתית 13יום מההחזרה. הפרשה דמית שכיחה בשלב הזה ואינה מעידה על כשלון המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)