מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות מהשד בזמן ווסתמלי11/11/2010
שלום. אני בת 29 מחזור סדיר שמתי לב כשנגעתי בחזה הוא קצת כאב לי לחצתי על הפטמות ויצא הפרשה מימית לבנה האם זה נורמלי? על מה זה יכול להעיד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות מהשד בזמן ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010בדרך כלל זה לא משהוא אך יש לבדוק רמת פרולקטין בדם וכמו כן לבדוק את השדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותגלילה11/11/2010
אני בת 39 לאחר 9 טיפולים כושלים+עברתי פיפל.
רציתי לברר לגבי הביציות שלי נאמר לי שהן לא טובות.בטיפול האחרון שאבו 19 בציות מתוכן הופרו 15.הוחזר עובר אחד 3 תאים באיכות 2 ויתר העוברים לא שרדו.במשך שנתיים מעולם העוברים שלי לא שרדו לכדי הקפאה.בטיפול האחרון קיבלתי זריקה אחת של לובריס.נאמר לי שהביציות שלי מגורגרות ושיש בתוכן נוזל.האם יש לי עדיין סיכוי להרות עם ביציות באיכות לא טובה?האם כדאי לי לעבור למקום שמתמחה בנושא אם בכלל יש דבר כזה?
אני מבקשת את עזרתכם
בבירכת המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010יש לעבור לתרומה ואין יכולת כיום לטפל בביציות לא תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות
גלילה12/11/2010בהמשך לתשובתך החד משמעית.
הרופא שלי עדיין לא הציע לי לעבור לתרומת ביצית.
האם מה שאתה אומר שבמקרה כמו שלי חבל על כל המשך הנסיונות שלנו?
התשובה שלך היתה חד משמעית בלי כל התייחסות לכל השאלות.
אודה לך אם תוכל לפרט קצת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010אם היית צריכה להצליח אז זה כבר היה צריך לקרות.
לפי התוצאות שאת מתארת המצב בפעם הבאה לא יהיה פתאום יותר טוב ושוב תבוא האכזבה.
צריך לדעת באומץ מתי די.
אני חושב שכך גם יודע הרופא שלך,אלא עקב גילך שהוא צעיר יחסית ועצם העובדה שיש ביציות הוא יכול לנסות עוד וזה גם מביא לך תקוה ולרופא עוד הכנסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר, אתה ישיר ואמיתי.
ש.13/11/2010כל הכבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור פרופסור בידן
גלילה14/11/2010בהמשך לתשובתך הקודמת לגבי איכות הביציות שלי
היום הייתי בשיחה אצל מנהל המחלקה שלנו עם בן זוגי.
1.הומלץ לי לנסות ולעבור בית-חולים
2.הומלץ לי על תרומת ביצית. בהמשך לממצא של egg factor
לא נראה לי שלרופא שלנו יש רצון להמשיך לתת לי תקוות שווא או להמשיך ולהגדיל את הכנסותיו.
אני זו שהתעקשתי היום להמשיך את הטיפול באותו בית-חולים ועם אותו צוות ולא לומר נואש.
אני בטוחה שבאחד הימים תופיע ביצית שתהיה באיכות טובה.
ללכת על תרומת ביצית זה נראה לי ויתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבור פרופסור בידן - תגובה
פרופ` דוד בידר14/11/2010מאחל הצלחה בכל הלב.
כל העניין שאצלנו הטיפולים מסובסדים ולדעתי זה פוגע בסופו של דבר כי מגיעים להורות מאוחרת.
כמובן שאי תשלום כנהוג בכל העולם מקל מאוד עליך אך גם מעט פוגע.
לסיכום אני הראשון שאשמח שטעיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות בבטן לאחר IVFשיר11/11/2010
היי, אני 8 ימים לאחר החזרת עוברים טיפול IVF PGD יש לי התכווצויות וכאבי בטן כמו לפני מחזור.
האם הדבר אומר בבודאות כיאני עומדת לקבל והטיפול לא הצליח? אנא תשובתכם, אני מודאגת.. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות בבטן לאחר IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010זה לא בטוח יתכן וזה תוצאה של השאיבה כך שיש לחכות בסבלנות.
במידה וזה תופעות שקורות לך בדרך כלל לפני וסת אזי זה כן יכול לרמז משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינונים של גונאל F לפני שאיבה- דחוףשלי11/11/2010
ערב טוב,
היום אחה"צ התבקשתי להזריק 225 מ"ג גונאל F + דקפפטיל כפי שאני מזריקה בשבועיים האחרונים,
וב-23:30 להזריק אוביטראל, כאשר השאיבה היא ביום שבת ב-10 בבוקר.
כאשר התחלתי להזריק את הגונאל F, לאחר שני "טיקים" של המזרק
כאשר החומר חודר, פתאום ראיתי שאין יותר חומר במזרק.
מיד פתחתי מזרק חדש, ולפי זכרון עמום, זכרתי 6 ספירות של "טיקים"
בכמות זו שאני מזריקה בשבועיים האחרונים (225).
לכן, המשכתי עם עוד 4 "תיקים" במזרק החדש שהיה מכוון כמובן על 225.
האם לא עשיתי טעות? לא שזה כבר משנה, אבל בכל-זאת
מקווה שלא שיבשתי את הטיפול בסופו.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינונים של גונאל F לפני שאיבה- דחוף - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010זה כבר לא משנה ולא יפגע בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלאנונימית11/11/2010
אני מבינה שאוביטרל מקבע את הביוץ ל-36 שעות אחרי הזרקתו.
האם בזמן הזה הזקיקים עוד גדלים, והביציות עוד מבשילות, או שהאוביטרל "מקפיא" את כל הפעילות בשחלות?
כלומר, אם אני מזריקה אוביטרל על זקיק של 19 וההזרעה יום וחצי אחר כך, האם בינתיים הזקיק עוד יגדל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב. תודה
אנונימית12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010הזקיק גודל מעט לקראת הביוץ.
אנחנו לא בודקים יותר גודל זקיק לאחר שהחלטנו על אוביטרל.
האוביטרל משחרר את הביצית מקיר הזקיק לנוזל של הזקיק ואחר כך להתפרצות הביצית החוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריוןשני11/11/2010
אני לאחר טיפול הפרייה ועדיין לא ברור לי באיזה שבוע אני-
שאיבה-21.10.10
החזרה-24.10.10
בטא היום 11.11.10- 3677 . 18 יום לאחר ההחזרה.
באיזה שבוע אני ומתי אוכל לראות דופק?
תודה והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע הריון - תגובה
פרופ' שחר קול12/11/2010ראי "שאלות נפוצות".
דופק - חודש לאחר ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרחסוי11/11/2010
שלום אני אחרי אשפוז של שבוע וחצי עם גירוי יתר והרבה נוזלים בבטן ביומיים האחרונים יש הטבה ,היום השתחררתי ורציתי לשאול אם גירוי יתר מגביר את הסיכוי להריון?
והאם מותר עכשיו לקיים יחסי מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר - תגובה
פרופ' שחר קול12/11/2010הריון מגביר ומחמיר תופעות של גירוי יתר.
גירוי יתר לא מגביר הסיכוי להריון.
יחסי מין - לברר עם הרופא המטפל, שכן תלוי בגודל ומספר הציסטות הלוטאליות שבשחלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה מהיום ה-21 למחזור עד הופעת הווסתד``ר אליעזר גירש11/11/2010
שלום
אמרו לי לקחת פרוגינובה מהיום ה-21 למחזור עד הופעת הווסת של הטיפול. מה תפקיד הפרוגינובה? האם זה מומלץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגינובה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010יש כאלה שנוהגים ככה לדעתי זה לא מומלץ.
הפרוגינובה זה אסטרוגן שבונה רירית הרחם מהוסת ועד לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
יעל13/11/2010לי נאמר לקחת ביום ה-21, דהיינו לאחר הביוץ ולהפסיק עם הופעת הווסת. מה המטרה אם כן?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על הסבר להמלצה.
יעל13/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/11/2010את הסיבה למתן הפרוגינובה יש לשאול הרופא המטפל. יש פרוטוקולים כאלה כביכול לתת תגובה יותר אני לא משתמש בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה ביום ה21
אפרת14/11/2010אני לקחתי גם פרוגינובה ביום ה 21 למחזור לפי הוראת הפרופסור שלי (שהוא מס 1 )
המטרה היא: שרוב הזקיקים יגיעו לגודל אחיד פחות או יותר לקראת השאיבה וכך
להפיק את המירב
ולא שחלק יהיו קטנים וחלק גדולים.
הטיפול שלי הצלחי ואני כבר בחודש חמישי להריון
בהצלחה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגינובה ביום ה21 - תגובה
פרופ` דוד בידר14/11/2010אני לא נתתי וגם המטופלת שלי בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכת ביוץ - זקוקה לעזרהדניה11/11/2010
אני בת 33. ללא ילדים. הפסקתי גלולות לפני כ4 חודשים. מאז המחזור שלי סדיר, כל 28 יום.
תאריך מחזור אחרון - 27.10
התחלתי השבוע להשתמש בבדיקת הביוץ של סנסו-טסט. עד אתמול הופיע לי קו בודד. אתמול והיום הופיעו 2 קווים, אבל קו התוצאה היה חלש מאד.
הבנתי שהביוץ אמור להתרחש ביום ה-14 (אתמול), והבנתי שאחרי 14 יום מיום הביוץ (במידה וההריון לא נקלט) אמור להתקבל המחזור...
כיוון שעדיין לא היה ביוץ, ונותרו עוד פחות מ14 ימים למחזור הבא (סה"כ 28 ימים) - האם מסתמנת איזשהי בעיה בביוץ? (כי הרי לא הגיוני לבייץ ואחרי כמה ימים לקבל מחזור...).
שאלה נוספת - האם יש ערכת בדיקת ביוץ מומלצת יותר מסנסו טסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכת ביוץ - זקוקה לעזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010הערכה בסדר ואם בדקת ויצא לך 2 קווים סימן שבייצת אז מה לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאשושי11/11/2010
שלום רב!
יש לי שאלה:
בשבוע שעבר בתאריך 4.11.10. בטא שלי הייתה 177.
היום (11.11.10) בטא שלי 4546.
כתוב כך:
HCG-B QUANTITATIVE URGENT 4546 IU/L
LH URGENT קטן מ 0.5 IU/L
PRUDXYRUI 64.6
e2 1315
האם הכל בסדר? תאריך הוסת האחרון שלי הוא 23.9.10.
באיזה שבוע אני להערכתכם ? והאם יש סיכוי לתאומים ?
בתודה מראש, בבשרות טובות לכולן אמן!
שושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010הבדיקות בסדר ואת בשבוע 6.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותגלילה11/11/2010
אני בת 39 לאחר 9 טיפולים כושלים+עברתי פיפל.
רציתי לברר לגבי הביציות שלי נאמר לי שהן לא טובות.בטיפול האחרון שאבו 19 בציות מתוכן הופרו 15.הוחזר עובר אחד 3 תאים באיכות 2 ויתר העוברים לא שרדו.במשך שנתיים מעולם העוברים שלי לא שרדו לכדי הקפאה.בטיפול האחרון קיבלתי זריקה אחת של לובריס.נאמר לי שהביציות שלי מגורגרות ושיש בתוכן נוזל.האם יש לי עדיין סיכוי להרות עם ביציות באיכות לא טובה?האם כדאי לי לעבור למקום שמתמחה בנושא אם בכלל יש דבר כזה?
אני מבקשת את עזרתכם
בבירכת המשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010את צריכה לעבור לתרומת ביציות.
אין מקום עדיין שיודע לעשות מה שאת מבקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאשושי11/11/2010
שלום רב!
יש לי שאלה:
בשבוע שעבר בתאריך 4.11.10. בטא שלי הייתה 177.
היום (11.11.10) בטא שלי 4546.
כתוב כך:
HCG-B QUANTITATIVE URGENT 4546 IU/L
LH URGENT קטן מ 0.5 IU/L
PRUDXYRUI 64.6
e2 1315
האם הכל בסדר?
באיזה שבוע אני להערכתכם ? והאם יש סיכוי לתאומים ?
בתודה מראש, בבשרות טובות לכולן אמן!
שושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010הבדיקות בסדר ואת בשבוע 6.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 8 ימים אחרי הזרעהקרן11/11/2010
בסבב של גונל 75 ואוביטרל .נוטלת אנדומטרין פעמיים ביום וערב ההזרעה. לפני כ- 3 ימים החלו כאבי בצד שמאל ומעט בימין , כאבים שמזכירים לי את הטיפול של לפני חודשיים שנגמר בציסטות בשחלות.האם פשוט להמתין לשבוע הבא לראות אם תוצאה חיובית או שלילית או שצריך לפנות לרופא ? האם נכון הדבר שקיומן של ציסטות לא פוגע בהצלחת הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8 ימים אחרי הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010ציסטות לא פוגעות בטיפול והכאב זה בגלל הגירוי השחלתי ואם יתגבר יש להבדק.
האנדומטרין מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא קטן מ-2baby5711/11/2010
שלום רב,
האם תוצאה של בדיקת דם המראה בטא קטן מ-2, 6 ימים לאחר ההחזרה מעידה בוודאות על כישלון הטיפול? או שיכול להיות מקרה בו הבטא תגדל ויתפתח הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא קטן מ-2 - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010אין לבדוק בטא אחרי 6 ימים אלא לפחות אחרי 10-11 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין אחרי החזרת עובריםעינב11/11/2010
פרופסור בידר שלום,
רציתי לדעת האם יש מגבלה לקיים יחסי מין אחרי החזרת עוברים?, מהי המלצתך?
האם 5 ימים אחרי עשוי לגרום נזק להשתרשותם? האם יש שחר לשמועה שיש רופאים שאפילו ממליצים על קיום יחסים (זרימת דם לרחם) ?
אודה מאוד לתשובתך.
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר12/11/2010אין מגבלה ואין המלצה לקיים כדי שזה יצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)