מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרקת מנופוראני21/10/2010
שלום,
עליי להזריק 4 אמפולות מנופור, האם אפשר בבטן כמות כזו? מה עדיף - בבטן או בישבן? כמה ממיסים צריך לכמות זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקת מנופור - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010רצוי בישבן ואפשק להמיס את כולם על ידי 2 ממיסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים מתרומהגל21/10/2010
אני לאחר החזרת עוברים טריים מתרומת ביצית לוקחת 3 אסטרופם
ן 3 כפול 3 ביום אוטרןגסטאן לנרתיק , תמיד אבל תמיד אחרי שאני שמה ומהלך היום מופרש לא מעט מהאוטרוגסטאן, האם זה תיקני? אני מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים מתרומה - תגובה
פרופ` דוד בידר21/10/2010זה בסדר ואין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דםיעלי21/10/2010
שלום,
אשמח מאוד אם תוכלו לענות על שאלותיי:
1. אני בת 32. לפני שנה וחצי ילדתי תינוק בריא בקיסרי חירום עקב הפרדות שליה. מנסה להכנס להריון במשך שנה. לפני חודשיים התחלתי טיפולים באיקאקלומין ובהזרעות עקב שחלות פוליציסטיות. צילום הרחם יצא תקין וכן, בדיקת הזרע של בעלי. אם גם הפעם הטיפול לא יצליח אילו עוד אלטרנטיבות טיפוליות ישנן?
2.אודה מאוד על עזרה בפענוח בדיקות הדם.
תודה רבה!
SHBG 112.0 nmol/L
FREE ANDROGEN INDEX 1.3
ESTRADIOL (E-2) 594 pmol/L
TSH 2.67 mIU/L
LH 7.70 IU/L
FSH 5.40 IU/L
PROLACTIN 260.1 mIU/L
PROGESTERONE 0.9 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL 1.50 nmol/L* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות דם - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010קודם כל הבדיקות תקינות.
הייתי ממליץ לבצע בדיקת קרישיות יתר.
הטיפול היותר טוב הוא על ידי זריקות הורמונליות.
כמובן שיש גם את אופצית ההפריה החוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Aדנה21/10/2010
שלום!
רופא שלי המליץ לי ויטמינים פרנטל(אלטמן) שיש בהם ויטמין A (רטינול) בכמות של 1500 יחב"ל
כמה שידוע לי שלא מומלץ בהריון, האם זה נכון וכדאי להחליף את הויטמינים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין A - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010פרנטל הוא בסדר גמור ואלה הם התוספות שמומלץ בהריון. בפרנטל יש גם את הברזל הנחוץ בהריון,כך שהייתי ממליץ להמשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה כלוםNOA21/10/2010
טיפול IVF חמישי. בשל חשש לתגובתיות יתר, הזרקתי דקהפפטיל (0.1X2) במקום אוביטרל.
בניגוד לפעמים קודמות בהן הרגשתי נפיחות וכאבים בשדיים ועוד כל מיני תופעות, הפעם אני לא מרגישה כלום!!!
האם אותן תופעות נבעו מהאביטרל? האם יש קשר לכך שאני לא מרגישה כלום להצלחת/אי הצלחת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה כלום - תגובה
פרופ' שחר קול21/10/2010התופעות נבעו מגירוי יתר של הגופים הצהובים.
הגירוי נמנע עם מתן הדקפפטיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסויה21/10/2010
אני עומדת לעבור הזרעה ביום שלישי (ביוץ טבעי עם הזרקת אוביטרל מחר) בעלי יוכל לתת לי דגימת זרע בשעה 07:00 בבוקר אבל מעבדת הזרע בבית החולים בו מתבצעת לי הפרוצדורה נפתחת בעשה 8 וחצי....שעה וחצי אחרי....רציתי לשאול אם הזמן הזה הוא קריטי? האם כדאי לי לחפש מעבדה פרטית שתפתח עבורי בשעה מוקדמת יותר? או האם אני יכולה להיות שקטה ששעה וחצי זה גם בסדר , אני רק אציין שהזרע תקין בדרך כלל...
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
פרופ' שחר קול21/10/2010זה בסדר. יש להקפיד על שמירת הזרע בחום הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה וגלולותמישהי21/10/2010
ביום 2 + 4 למחזור: זקיק בגודל 10 + ציסטה בגודל 23*25, שבעקבותיה בוטל טיפול מתוכנן בגונאל, וקיבלתי הוראה לקחת גלולות לשבועיים.
היום, יום 9 למחזור, אחרי 5 ימי גלולות: הציסטה נעלמה, לדברי הטכנאית, והזקיק גדל ל-18.
שאלות:
1) האם צריך להמשיך לקחת את הגלולות כל השבועיים?
2) האם ייתכן ביוץ למרות הגלולות? האם יש סיכוי להריון או שהן פוגעות בכל מקרה ברירית?
[אני לא משיגה את הרופא שלי בטלפון]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה. זה דחוף לי. סליחה
אנונימית21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה וגלולות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010יש להמשיך הגלולות.
לא יהיה ביוץ תחת גלולות ולא הריון.
אין קשר לרירית או פגיעה ברירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה קטנה
אנונימית22/10/2010האם אחרי הפסקת הגלולות המחזור צפוי להגיע תוך כמה ימים כמו בעת לקיחת גלולות רציפה?
בלי גלולות יש לי מחזור סדיר לגמרי, כל 25-26 יום. הגלולות הפעם נלקחות (לשבועיים מהיום ה-5 למחזור) בגלל הציסטה הזאת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה יקרה לזקיק הקיים?
אנונימית22/10/2010יש לי לפי האולטרסאונד זקיק 18 מ"מ. אם הוא לא יבייץ האם הוא לא יהפוך, חס וחלילה, לציסטה חדשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלותיי הנוספות
אנונימית22/10/20101) אז מה יקרה לזקיק הקיים? אם לא יהיה ביוץ האם הוא לא יהפוך, חס וחלילה, לציסטה חדשה?
2) האם אחרי הפסקת הגלולות בתום שבועיים המחזור צפוי להגיע תוך כמה ימים (כמו בעת לקיחת גלולות רציפה)? בלי גלולות יש לי מחזור סדיר לגמרי, כל 25-26 יום. הגלולות הפעם נלקחות (לשבועיים מהיום ה-5 למחזור) רק בגלל הציסטה הזאת.
תודה על כל העבודה הקשה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה לשאלותיי הנוספות - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010הזקיק הזה גם יעלם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ` דוד בידר22/10/2010כמו בלקיחת גלולות רציפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל +ורדה21/10/2010
במשך 3 ימים שהתחיל 4 ימים לאחר החזרת עוברים
התמיכה נרות אנדומטרין 3 כפול 2 ואוביטרל כל 3 ימים.פרוגסטרון בדם 70
אסטרוגן 560
עכשיו הפסיק האם יכול להיות דמם השרשתי.לוקחת גם אספירין.האם
יכול להיות שהאספירין הגביר הדימום
מה הסיבות שיכולות להיות לדימום לפי הסבירויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל + - תגובה
פרופ' שחר קול21/10/20104 ימים לאחר החזרת עוברים בני יומיים יתכן דמם קל עקב השרשה.
יש לשלול מקורות דימום שאינם רחמיים: צוואר, נרתיק, אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כישלון בטיפוללימור21/10/2010
שלום רב,
אני בת 38 ומעל לשנה אני מנסה להיכנס להריון. עברתי 3 טיפולים עם איקקלומין וכולם כשלו. עברתי לזריקות מנופור -הטיפול הראשון כשל. הטיפול השני הופסק באמצע כי זוהתה ציסטה. בזמן ההמתנה לתחילת סבב שני של זריקות, נכנסתי להריון שלצערי לא התפתח. עברתי גרידה בשבוע 8. אחרי חודשים קיבלתי מחזור.
סבב שני חדש עם זריקות ופרגינל גם כשל. בדיקת זרע תקינה וצילום רחם וחצוצרות תקין. גם בדיקת דם AMH טובה (3) אך עדין לא נקלטתי להריון.
התחלתי לפני שבוע סבב נוסף עם זריקות מנופור שתי אמפולות ליום . זקיקים עדיין קטנים. גודל 8 מ"מ.
רציתי לדעת כמה טיפולים וכמה פעמים לדעתכם כדאי להמשיך עם הזריקות ומה לדעתכם כדאי לשקול :
הזרעה תוך ריחמית
או לעבור ל IVF
הרופאה אמרה שכדאי לשקול הזרעה. אבל לפי הבנתי, אם הזרע תקין וגם צילום הרחם תקין אז יש חשיבות לטיפול?
מיואשת למדי
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כישלון בטיפול - תגובה
פרופ' שחר קול21/10/2010מציע עוד מחזור או שניים כולל הזרעה.
אם לא יושג הריון - IVF.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה לגבי מועד הזרקת אוביטרלחסויה21/10/2010
הבוקר ביצעתי מעקב זקיקים ובדיקות דם (שטרם קיבלתי את התוצאות שלהם) הזקיק היה היום 15 מ"מ ונתבקשתי להזריק אוביטרל מחר בלילה... בסביבות 24:00 ולהגיע להזרעה ביום ראשון בבוקר...הזרעה על הביוץ שלי , ללא הורמונים...
האם זה נשמע בסדר? כי קראתי פה שמזריקים אוביטרל על זקיק 18 ואילו אם יש לי היום 15 אני מניחה שמחר בלילה המקסימום שהוא יהיה זה 17....האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיק לביוץ
פרופ' אלכס סימון21/10/2010עד מחר בלילה הוא יהיה 18 כך שהתיזמון טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהכמעט אמא21/10/2010
1. האם לאחר שאיבה יש צורך במנוחה של יום חופש או שניתן לחזור לעבוד כרגיל ?
2. כמה זמן מנוחה צריך אחרי החזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/10/20101. מציע לקחת יום חופש
2. דיעות חלוקות בין 20 דקות למספר ימים. לדעתי לאחר ההחזרה מנוחה של חצי שעה ואפשרות לחזור לעבודה לאחר יומיים של מנוחה בבית, שאין משמעותה שכיבה במיטה אלא המנעות מפעילות פיזית.
לגבי יחסי מין דעות חלוקות גם וככל הניראה לא משנה מה יבחרו לבצע. אני אישית מציע שלא לקיים יחסים. יתכן ואני מגזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -שאלה נוספת
בהריון21/10/2010אם אני עובדת עבודה משרדית שדורשת רק נסיעה וישיבה במשרד + מדי פעם להסתובב בין הקומות אז אפשרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -שאלה נוספת - תגובה
פרופ' אלכס סימון22/10/2010בהחלט אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרה..דיאנה20/10/2010
שלום,
אני אישה בת 50 אמא לשלושה ילדים ...יש לי חבר לחיים ואנחנו רוצים לעשות ילד משותף..
המחזור שלי משחק חודשים בא ו3 חודשים יכול לא להגיע...
האם דיקור סיני יכול לעזור לי להכנס להריון?
בגיל 47 הייתי בהריון באופן טבעי...היום עשיתי בדיקת הורמונים והוא קצת נמוך אצלי...
מבקשת תשובה בהקדם...
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/10/2010שלום
בגיל ההמלצה לבצע תרומת ביציות גם אם עדיין קיים ביוץ. הסיבה - איכות הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר קולאושר20/10/2010
אני מטופלת באופן פרטי באלישע,האם אני יכולה להגיע לשם לטיפול ivf דרך קופח
בלי לשלם פרטי ולבחור איזה רופא שארצה ?
יש לי ילדה ואני מעוניינת להתחיל שוב ועד כה שלמתי לרופא פרטי.
אני גרה בקריות אשמח לדעת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר קול - תגובה
פרופ' שחר קול21/10/2010את זכאית לטיפול בבי"ח אלישע, ללא תשלום נוסף.
הטיפול על בסיס צוות הרופאים ביחידה, ולא ע"י רופא ספציפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם להריוןאבי20/10/2010
בתאריך 8.10.2010 החזירו לי עוברים.
בקשו שאגיע ביום שישי 22.10
שאלתי היא האם אני יכולה להקדים ביום ולבוא מחר לבדיקה?
האם זה עלול להיות מוקדם מידי?
אני כבר לא עומדת במתח ובלחץ
אודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם להריון - תגובה
פרופ' שחר קול20/10/2010אפשר להקדים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקהיעל20/10/2010
4 כדורים ליום של CLINDAMYCIN במשך חודש (בגלל ציסטה דלקתית) - יכול לפגוע בטיפולים או בהריון צעיר? תודה, אתם נהדרים!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה, בתודה
גילי21/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/10/2010לא מומלץ לבצע טיפול כל זמן שיש עדות לדלקת באגן. יתכן אולם שאת לא מגדירה היטב את מצבך ולכן שאלי את הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
גילי21/10/2010זו לא דלקת באגן אלא ציסטה חיצונית בצד הרגל. השאלה האם האנטיביוטיקה כשלעצמה מסוכנת להיריון צעיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת - תגובה
פרופ' אלכס סימון21/10/2010קלינדמיצין לא מזיק להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)