מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה וגלולותאנונימית17/10/2010
1. מה המשמעות של ציסטה 25*23? האם זו נחשבת ציסטה גדולה? ומדוע אי אפשר להתחיל טיפול בגונאל בנוכחות ציסטה כזאת ביום השלישי למחזור?
2. האם הציסטה היא תוצאה של הטיפול בחודש הקודם בגונאל (שגידל שני זקיקים יפים, אבל לא הניב הריון בהזרעה)?
3. נאמר לי לקחת שבועיים גלולות ואז להתחיל מהתחלה. אני מבינה שהגלולות אמורות להעלים את הציסטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אנונימית17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה וגלולות - תגובה
ד''ר דוד ישי17/10/2010הציסטה אינה גדולה אבל יכולה להשפיע לרעה על תוצאות הטיפול אם היא מפרישה הורמונים. היא יכולה להיות קשורה לטיפול הקודם. ציסטות מהסוג הזה נספגות ונעלמות ספונטאנית. יש שמאמינין שגלולות מחישות את התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית17/10/2010כלומר אם לא אקח גלולות כרגע, האם רוב הסיכויים שהציסטה תיעלם עד למחזור הבא ואוכל להתחיל אז בהזרקות גונאל לקראת הזרעה? כי אם כך, נראה לי שהגלולות מזרזות לי את התהליך רק בשבוע-עשרה ימים, ומונעות בינתיים את הביוץ הטבעי (שיש אצלי לפי כל הבדיקות).
האם אוכל במקום הגלולות לנצל את הביוץ הקרוב לניסיון טבעי לכניסה להריון? או שהציסטה עצמה מפריעה בכל מקרה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 38, אגב
אנונימית17/10/2010וכל חודש חשוב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה: ציסטה - לקחת גלולות?
אנונימית18/10/2010כלומר אם לא אקח גלולות כרגע, האם רוב הסיכויים שהציסטה תיעלם עד למחזור הבא ואוכל להתחיל אז בהזרקות גונאל לקראת הזרעה? כי אם כך, נראה לי שהגלולות מזרזות לי את התהליך רק בשבוע-עשרה ימים, ומונעות בינתיים את הביוץ הטבעי (שיש אצלי לפי כל הבדיקות).
האם אוכל במקום הגלולות לנצל את הביוץ הקרוב לניסיון טבעי לכניסה להריון? או שהציסטה עצמה מפריעה בכל מקרה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקציהרונית17/10/2010
שלום פרופ'
מה הכוונה שפלט המחשב של קופ"ח מוציא דף שעליו רשום שיש אינטרקציה בין הקרינון לבין כדור אחר שאני שותה כרגע?
האם לא אוכל להשתמש בקרינון? לא יהיה לו השפעה על הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרקציה - תגובה
ד''ר דוד ישי17/10/2010אינטרקציה זה אומר השפעה של תרופה אחת על השניה. צריך לבדוק בצורה מדוייקת באיזה אופן.. זה יכול להיות הורדה של הפעילות הגברתה. זה יכול להיות החמרה של תופעות לואי וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרבה שאלותיעלה17/10/2010
קיבלתי בפעם הראשונה גונאל אף 112.5. ב-US היום התגלו 12 זקיקים, ועלייה בפרוגסטרון מעידה על כך שכנראה החל להתרחש ביוץ.
האם גונאל אף גורם בד"כ להקדמת ביוץ?
האם היה זה מינון גבוה מדי להתחיל איתו?
האם יש בשורה טובה גם בייצור כמות כזו של ביציות? (אני בת 40.5)
הרופאה שלי החליטה לא לתת אוביטרל החודש כדי להימנע מביוץ וכך מהריון מרובה עוברים. האם לא עלול להתרחש הריון מרובה עוברים בכל מקרה עם הורמונים?
לא הצלחתי להבין עד הסוף את השיקולים שלה בסיכונים הכרוכים בהריון מרובה עוברים.
והאם זה נכון שרוב הסיכויים שבכלל לא יתרחש ביוץ החודש בלי אוביטרל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מכוון שאני לא מקבלת תשובה?
יעלה17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה שאלות - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/10/2010שלום
1.גונאל יכול להקדים ביוץ במידה וכתגובה אליו מתפתחים במהירות זקיקים גדולים
2. בדיעבד המינון היה גבוה. אולם גם כך הרופאה היתה זהירה והחלה במינון יחסית נמוך למקובל בגילך
3. בשורה אונם טובה. עדיף שהמאגר בשחלה יהיה גדול. יותר ביציות = יותר סיכוי למצוא אחת תקינה להריון תקין
4. הריון מרובה עוברים מעלה סיכון ללידה מוקדמת, פגות, טיפול נמרץ לפגים, נכויות של הילודים בעתיד, רעלת הריון, סכרת, וניתוחים קיסריים. אין זה אומר שלכולם זה מה שיקרה, אולם הסיכון עולה ולא מומלץ הריון מרובה עוברים אפילו לא תאומים.
5. ב-30% מהמקרים ביוץ עצמוני ללא אוביטרל גם יתרחש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ ללא אוביטרל
משי25/10/2010האם כאשר יש ביוץ עצמוני - יבייצו פחות זקיקים מאשר ע"י אוביטרל?
כמה זקיקים יכולים לבייץ באופן עצמוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה רביעיתיפעת17/10/2010
שלום רב
אני אחרי 2 שאיבות ו 4 החזרות ב 2 ההחזרות של הטריים הושג הריון בראשונה נפל שבוע 7 (התחיל מבטא 46) ובשניה הבטא לא הכפילה את עצמה (התחילה מ 76 )כבר בבדיקה השניה
היום 12 יום אחרי החזרת 3 מוקפאים בטא 161 ופרוגסטרון 32
האם ערכים טובים?
האם יכולים להעיד על הריון תאומים ?
האם העובדה ששני הריונות קודמים לא התפתחו היא בעייתית מבחינתי גם הפעם ?
נורא מפחדת לשמוח בשל ניסיון העבר
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה רביעית - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010הבטא טוב וזה לו תאומים.
הפרוגסטרון גם טוב.
הסיכוי להרות לא השתנו בעקבות שני ההריונות.
יש לברר קרישיות יתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה התפקיד של אנדומטרין?נורית17/10/2010
שלום
מה התפקיד של אנדומטרין טבליות לנרתיק בתמיכה לאחר החזרת עוברים טרים
זה נחשב לתמיכה מספקת מתי אפשר לקחת דם לבטא
עד כמה ימים עובר נחשב לטרי מההפריה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010האנדומטרין הו א פרוגסטרון שמופרש לאחר חריגת הכיצית ומעבה את רירית הרחם ועוד תפקידים חשובים לשמירת ההריון.
מוסיפים זאת בנוסף וחושבים שזה עוזר, לא בטוח.
לוקחים בדיקת בטא 12 יום לאחר החזרה.
לגבי עובר טרי- ברגע שהעברנו עובר טרי לרחם הוא צריך להתפתח ברחם או שלא הייתה קליטה והוא נספג ומסולק מהגוף בערת מנגנונים ביולוגיים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נורית17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפנהשרה17/10/2010
האם לאחר טפנה יש סיכוי לכך שיהיו תאי זרע בזירמה או שזה הורס את האשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה...
שרה18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי... זה כבר הגיע לעמ' 4
שרה20/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפנה - תגובה
פרופ' אלכס סימון20/10/2010הנסיון מלמד שאם נמצאו תאי זרע בטפנה, בניתוח חוזר ימצאו ברוב המקרים פעם נוספת.
אינני מכיר מקרים שניזקקו לטפנה ובהמשך ייצרו תאי זרע שלא חייב ביצוע טפנה.
מהטעם שיתכן וטפנה פוגעת במבנה האשך על ידי הצטלקויות, מקרים בהם בצוע טפנה למטופלים שיש להם זרע בזירמה רק היה פגום מאוד, ביצעו את הטפנה על אשך אחד בלבד כדי להשאיר אשך שני ללא ניתוח או נזק העלול להפריע בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומרות הבדיקותתינוקמתוק17/10/2010
שלום לכם רופאים נכבדים
יום 11 למחזור אחרי 8 ימי הזרקה של 3 ולחילופין 5 מנוגון +פיוריגון 225 ולחילופין 325 ואולגלוטרן
התוצאות בדיקת הדם
E2 1667
פרוגסטרון 3.39
LH7.6
בUS ראה הרופא זקיק 16,זקיק 18 וזקיק 12
ניתנה הוראה היום להזריק 5 מנוגון+אולגלוטרן אחד
מה אומרות התוצאות, מה יהיה בהמשך .אני במתח ובלחץ ומחר שוב בדיקת דם וUS נא תשובתכם.
תודה מראש תינוקמתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אומרות הבדיקות - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010הזקיקים גדלים יפה ובדיקות הדם גם הן טובות.
לדעתי מחר כבר אפשרי לתת אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה ברמות ה- E2שיר17/10/2010
שלום,
אני לפני בזרעה שניה, בטיפול עם מנוגון.
אחרי שבוע שהזרקתי 1.5 מנוגון כל יום תוצאות הבדיקות היו: E2 - 509, פרוטגסטרון 1.6 ו- LH קטן מ- 0.5.היו זקיקים מרובים וקטנים.
היום, אחרי עוד 4 ימי הזרקה התוצאות הן: E2 - 390, פרוגסטרון 0.8 ו- LH עדיין קטן מ- 0.5. האם יכול להיות שהיה ביוץ? מצד אחד לא יכול להיות שהזקיקים יגדלו ב- 4 ימים כ"כ הרבה, מצד שני, מדוע ירד הערך של ה E2?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה ברמות ה- E2 - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010או שהזריקות לא היו תקינות או שהיה פעולה דמויית ביוץ על זקיקים קטנים.
בכל אופן זה לא הולך כמצופה ויש להפסיק טיפול ולתכנן אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה ב- e2
שיר18/10/2010שלום,
למרות שה- E2 ירד מ- 509 ל- 390, זקיק אחד גדל ל- 14. לפני שבוע היו רק זקיקים קטנים. הרופא העלה את המינון ל- 2 מנוגון עד יום חמישי ואומר שכנראה תהיה הזרעה ביום ראשון. יכול להיות שיש סיבה אחרת שירדו ההורמונים והכל בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה ב- e2 - תגובה
פרופ` דוד בידר18/10/2010כשהורמונים יורדים זה לא תקין ולא משנה אם זקיק גדל . בכל אופן אם חוזרים על הבדיקה לאחר עוד יומיים שלושה נראה מה יצא אך הירידה מסמנת תהליך לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולםמיואשת17/10/2010
אני מטופלת אצל דקטור שחר קול ..
אחרי החזרה ב1.8 קבלתי מחזור ב14.8 טיפול פריון ראשון לא הצליח .
אחרי חודשיים זה ב12.10 קבלתי מחזור ורציתי לתחיל טיפול חדש ועשיתי בדיקות דם ואולטראסונד ההרמונים גבוהים יצאו פרוגסטרון היום ביום 5 למחזור 1.29 אסתראדיול 927 lh יצא 7.6
ובאולטראסונד היום נראה ציסטה !!!
אצלי מחזור לא סדיר כמו שכתבתי אחרי טיפול פריון חודשיים עד שקבלתי מחזור .מ14.8 עד 13.10 .מה זה ציסטה ?מה עלי לעשות הרופא אמר לי שצריך לחכות למחזור הבא וזה נעלם לבד .. ואי אפשר להתחיל טיפול .האם זה יכול לחזור במחזור הבא ועוד פעם לדחות טיפול גם כך עד שאני מקבלת מחזור נוסף זה כל חודשיים .האם יש תרופה או טיפול לזה או עלי לחכות למחזור הבא כי כל כך עובר זמן של חודשים בלי לעשות כלום וזה מלחיץ . מה זה ציסטה ומה עושים במקרה כזה ?אני בת 23 שנתיים מנסים להרות ללא הצלחה 4 השבחות וטיפול חוץ גופני 1 ללא הצלחה .על רקע בעיית זרע נמוך ווסת לא סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוסיפה שאלה
מיואשת17/10/2010האם הציסטה מסוכנת ולא נכנסים להריון ממנה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010ציסטה הוא זקיק לאחר ביוץ שנותר בעקבות גירוי השחלה על ידי הזריקות.
הציסטות יחלפו
אפשר לקחת גלולות ואחריהן תבוא הוסת וכנראה גם הציסטה תעלם אך צריך להתייעץ עם הרופא המטפל ונטיתו לסוג הטיפול.
צריך סבלנות ולהמשיך וההריון יבוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בלחץאתי17/10/2010
קיבלתי וסת ב 3.10.10
ושוב ב 16.10.10
אני לא בטיפולים כבר חצי שנה, בת 38 (לידה אחת)
זאת אומרת כעבור 13 ימים. מאז ומעולמים הכל אצלי
מאוד מאוד מדוייק מסודר , ממש כל 28 ימים
עשיתי היום בדיקות דם, ארצה לדעת מה זה אומר
E2 - 321
P - 17.7
LH- 8.73
FSH - 9.19
מה יש לי, בבקשה עזרו לי, בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בלחץ - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010הבדיקות אומרות שאת בייצת לפני זמן מה.אם אין הריון צריך להופיע וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת בבקשה מה פשר הדימום,אם כך
אתי18/10/2010בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בלחץ - תגובה
פרופ` דוד בידר18/10/2010קשה לדעת כי לא ברור אם עשית בדיקות בדימום ואם לא קשה לדעת אך הסיבה קשורה לפעילות הורמונליות. אם בזמן דמם ,למשל ב16.10 היו בדיקות E2 ופרוגסטרון היינו יכולים לומר מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לופוס והריוןיערה17/10/2010
בעלי מאובחן כחולה SLE משנת 96 ( מטופל ע"י פרדניזון 20, פלקווניל, ואימוראן 150, בעקבות התלקחות המחלה לפני כשנה נאלץ לקבל ציקלופוספמיד)
אנחנו לאחר 3 טיפולי IVF שכשלו. מתברר לנו שקיימת פגיעה מספרית ואיכותית בזרע ואף איכות העוברים אינה גבוהה. (מתוך 7-9 ביציות מופרות עד 3 בכל פעם)
יש לנו זרע מוקפא משנת 96. שאלות:
1)האם ניתן לבצע מספר שאיבות ולהקפיא ביציות כך שלא "נבנבז, את מנת הזרע המוקפא על מחזור טיפולי אחד בלבד?
2) האם קיים סיכוי שהפגיעה בזרע הפיכה.
3)האם ידוע טיפול כלשהו שעשוי לשפר את איכות הזרע.
4)האם IVF הינו הטיפול היחידי עבורנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לופוס והריון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/10/2010להקפיא ביציות לא מומלץ היות וההצלחות בביציות כאלה קטנות מאוד.
הפריה נעשית בגלל מצב הזרע ולכן זה אפשרי רק בהפריה חוץ גופית.
לגבי המנה מ 96 אפשר להשתמש בחלק מהמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוויןקווין17/10/2010
שלום,
אינ בת 24 מנסה להכנס להריון כבר חמישה חודשים ללא הצלחה, הייתי אצל רופאה לפני כחודשיים והיא אמרה שאין טעם עדיין לבדוק.
בנוסף עשיתי בדיקות ביוץ ביתיות שהיו כולן שליליות!!!
1-מה אומרות הבדיקות שאני לא מבייצת? יש אפשרות לסדר את זה?
2-איזה בדיקות לבקש מהרופאה? האם יש לה אפשרות לסרב לי מסיבה שזה מדי מוקדם?
בתודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קווין - תגובה
ד''ר דוד ישי17/10/2010אם המחזורים שלך סדירים , את מבייצת ולא חשוב מה מראה הערכה. אני גם חושב שבירור פוריות בשלב הזה הוא מוקדם מדי, אבל אם חשוב לך לקבל אישור שאת מבייצת , בקשי מהרופאה שלך להפנות אותך לבדיקת פרוגסטרון כשבוע לפני קבלת הוסת.
אם המחזורים שלך מאוד לא סדירים , את צריכה לעבור בירור בסיסי ולהעזר בטיפול כדי לבייץ ולהרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון להרות
קווין17/10/2010תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם דחוף בבקשה..ויקי17/10/2010
שלום ב1/לאוקטובר עשיתי בדיקת הריון לאחר הפשרת עוברים התשובה יצאה שלילית
ב-3 לאוקטובר קיבלתי ווסת ומאז כבר שבועיים יש לי הפרשות כהות כמו סיום מחזור היום ביצעתי בדיקת דם ואני צריכה עזרה כי משהו ממש מוזר:אסטרדיול897.0 פרוגסטרון0.9 ובטא 10.2
אין ספק שהבדיקה ניראת לי ממש מוזרה מה זה יכול להיות?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מופנת לדוקטור אלכס סימון
ויקי17/10/2010בהמשל לשאלה שלי מיום חמישי ביצעתי את הבדיקות שהפנת אותי לבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה הזויה ממתינה לתשובה בהולהההה
ויקי17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלתי..
ויקי18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקת דם דחוף בבקשה.. - תגובה
פרופ' אלכס סימון18/10/2010חשוב להוסיף בדיקת על קול. יתכן ואת מתחילה מזור ביוצי חדש למרות ההפרשות התקינות. לא ניתן לשלול אפשרות של התחלת הריון לא מוצלח - הריון כימי שגרם להפרשות חומות ובדיקה שלילית בהתחלה.
עיקבי עתה אחר ביוץ בבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון?דנה17/10/2010
האם זה אומר שאני בהריון???
HCG-B Qualitative (B) 1000 IU/L-מ לודג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב
אירינה17/10/2010מזל טוב! בשעה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון!
דנה17/10/2010באמת!!! תודה רבה מאחלת לכולם!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבר עקר בבקשה עזרה!!!אנונימית17/10/2010
שלום, נאמרה לי תשובה חד משמעית כי לפי רקע ילדותו של בעלי, כי אין סיכוי להשגת היריון. בזבוז זמן כסף ואכזבה להתרוצץ בין רופאים.
מה ניתן לעשות? למי לפנות? לפי הרקע סיכויים באמת אפסיים, אך בכל זאת, האם ניתן לעשות משהו? בבקשה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ז"א? אין לו בכלל זרעים תקינים?
כמעט אמא17/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו קיבלנו את אותם תשובות
תמרה17/10/2010ויכולה להגיד לך כיום שיש לנו ילד בן 7 תודה לאל.
א.לא כל מה שהרופאים אומרים זה קדוש {עובדה}
ב.אם אתם אנשים מאמינים תיפנו לרב
ג. אתם יכולים לעבור השבחת זרע מתרומת זרע ואף אחד בעולם לא חייב לדעת
בהצלחה מאחלת לך מכל הלב אמן ואמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)