מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי בטן בהריוןאתי05/09/2010
אני בהריון שבוע 6, בסונר רואים שק הריון אחד. מתחילת ההריון יש לי כאבי בטן תחתונה קבועים ומחמירים בתנועות. האם זה בסדר או שיש סכנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכנה
פרופ` דוד בידר06/09/2010אין סכנה ,עקב הענין שזה מחמיר בתנועה מרמזת שזה קשור לשינויים בהריון ולא על סכנה כלשהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגביי הפרוביוטיקהליאור05/09/2010
האם מותר לקחת פרוביוטיקה בטיפולי פוריות?
קניתי פרוביוטיקה+ של מכבי
השאלה השנייה האם יש מצב שיש לה תופעות לוואי של בחילות כל היום אני רוצה להקיא ואין לי תאבון
אשמח לתשובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה
פרופ` דוד בידר06/09/2010למה לקחת פרוביוטיקה? זה כנראה גורם לתחושות שלך כנראה ממליץ להפסיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
ליאור06/09/2010אני סובלת רוב הזמן מצריבה בנרתיק ואין דלקות אמרו לי שפרוביוטיקה טובה לזה
זאת טעות או שזב באמת נכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
פרופ` דוד בידר06/09/2010זה לא בטוח. אם ניסית וזה לא עזר עדיף להיבדק וליעץ לך מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תודה רבהאבי05/09/2010
פרופ אלכס
תודה רבה על הזריזות במתן התשובות.
אין לך מושג כמה שאתה עוזר לי בכך שסימני השאלה נפתרים לי מהר .
לפחות מתח אחד יורד ממני.
תודה מעומק הלב
ושנה טובה ומבורכת לך ולכל הצוות היקר שמשיב לנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הרופאים כאן מקסימים
יסמין05/09/2010ממש עונים במהירות על השאלות ומורידים מכולם הרבה לחץ ... כל הכבוד
שתהיה שנה טובה ומקסימה והמון בשורות טובות לכולםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאיסמין05/09/2010
היי ,
עשיתי בדיקת היריון , יצא לי בטא 12 , זה לא לפה ולא לפה ... המחזור שלי איחר ביומיים ואחרי יומיים היו לי ממש טיפה כמו הפרשות חומות כאלה וזה נעלם ....
מה זה אומר ??????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשה להגיד
ד''ר דוד ישי05/09/2010הכפלה של הבטא ברוח של יומיים בין בדיקה לבדיקה תהיה סימן מאד מעודד למרות ההפרשה הדמית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם .
יסמין05/09/2010אז אתה ממליץ לי ללכת לעשות מחר בדיקת דם ??? מחר זה יהיה היום הרביעי לאיחור במחזור ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר דוד ישי06/09/2010אם זה בהפרש של יומיים מהבדיקה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
יסמין07/09/2010עשיתי היום בדיקת דם אני מחכה לתשובות אחרי השעה 4 אעדכן ... מקווה לתשובה חיוביתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשקד05/09/2010
האם בדיקת בטא ביום ה 13 מהשאיבה מראה על תאומים? השאיבה היתה ב - 24/8 רההחזרה היתה ב - 26/8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבטא היתה 112
שקד05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר דוד ישי05/09/2010ללא קשר לתוצאה , לא ניתן לצפות לפיה מה מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף שאלה הזרקת מנופור???מיואשת!!!!!!!05/09/2010
שלום לכולם
אני אמורה להזריק היום 7 אמפולות מנופור
שאלתי היא האם אני יכולה להזריק בבטן
לפני חודש הזרקתי לפי הוראות 6 אמפ" בבטן
האחות אחת אמרה לי חצי בבוקר וחצי בערב בבטן
והשניה בטוסיק
מה ידוע לכם?????
אציין שאני מעדיפה בבטן גם אם קצת שורף.
תודה טיטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות כזו כדאי בטוסיק
פרופ' אלכס סימון05/09/2010ספיגה טובה יותר של החומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאא.ס05/09/2010
האם ערך של בטא7>זה שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שפחות מ-10 הוא שלילי
פרופ' אלכס סימון05/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממתי להתחיל לדאוגרחל05/09/2010
אנחנו נשואים 10 חודשים. מנסים ומנסים. מתאכזבים כל פעם.
מאד מאד רוצים כבר הריון. שנינו צעירים (20, ו24) . המחזור שלי סדיר, כל 30 יום..
יש סיבה לדאגה? יש עניין להתחיל עם בדיקות פוריות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר שנה כדאי לפנות לבדיקה
פרופ' אלכס סימון05/09/2010בקיצור - אחרי החגים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדאוג
פרופ` דוד בידר05/09/2010אל תדאגו היום יש לנו טיפולים מצוינים.
מה עם בדיקת הזרע?
אם הבדיקה תקינה ולא תהרי יש לפנות בעוד חודשיים -שלושה ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול ivfשקד05/09/2010
שלום,
רציתי לדעת אם קיבלתי לפני שבוע זריקת גסטון כתמיכה (אמרו לי שהזריקה משפיעה שבוע) אחרי ivf במקום נרות אוטרוגיסטן זה יכול להשפיע על בדיקת בטא? או על בדיקת פרוגסטרון שעשיתי היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/09/2010על בדיקת פרוגסטרון כן היא תהיה גבוהה ועל בטא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת להתייעץ עם רופאי הפורוםהללויה05/09/2010
שלום רופאים יקרים,
אבקש מאוד מאוד את עצתכם.
בגיל 39 לאחר נסיונות למצוא בן זוג, החלטתי להביא ילד מתרומת זרע. אני אדם בעל משקל ממוצע עד רזה בד"כ, אבל בשל האמור והייאוש הנלווה העלתי למשקלי כ-15 ק"ג. הייתי בעודף משקל אבל החלטתי להכנס להריון.
עברתי 6 הזרעות שלא צלחו. יש לי חצוצרה שמאל חסומה והשחלה השמאלית אינה מתפקדת כלל.
העבירו אותי ל-IVF, לאחר שנה, בהיותי כבר בת 40.
הפריה מס' 1: 5 מנוגון+גונל פרוטוקול ארוך. הניבה 8 ביציות , 6 הופרו. 2 הוחזרו יפיפיים. עוד סבב של 2 בהחזרה. ה-2 האחרונים לא שרדו את ההקפאה.
הפריה מס' 2 : 5 מנוגון, פרוטוקול קצר. הונבו 6 ביציות. 2 הופרו והוחזרו.
הפריה מס' 3 : 5 מנוגון + גונל, פרוטוקול ארוך. הטיפול הניב 3 ביציות 2 הופרו והוחזרו.
הפריה מס' 4 : עברו ל-6 מנוגון +גונל, פרוטוקול קצר אבל 15 יום גלולות לפניכן. התקבלו 11 ביציות. 5 הופרו. הוחזרו 3 יפים. השאר ניסו להגיע לבלסטו' אבל לא הצליח. בטיפול זה נכנסתי להריון, הפלתי בשבוע 7. הדופק היה חלוש ופסק. יש לומר כי הבטא התחילה ביום ה-12 עם ערך של 13 סה"כ.
הפריה מס' 5: לפני שבועיים. אני כבר חוגגת גיל 41 ובמשקל עודף של כ-35 ק"ג!! קיבלתי את אותו פרוטוקול הקודם שהניב הריון. התקבלו 3 ביציות. 3 הפריות מאוד יפות. הוחזרו. שוב לא הצליח.
ה- FSH שלי נכון להיום הוא 6.6.
עייפתי. הותשתי ואני כבר חסרת אונים.
התחלתי לפני כחודש וחצי דיאטה (בהיותי במהלך הטיפול האחרון) כשכבר הגעתי למצב בו אני נחשבת לאדם שמן לכל הדעות. חשתי כי הגוף שלי בסוג של טראומה- ממשקל יציב של 65 ק"ג, הפך בכשלוש שנים לכמעט 100 ק"ג.
כעת כבר הורדתי 8 ק"ג.
לשאלתי אליכם: יש לי רצון עז להמשיך ולהוריד במשקל באופן משמעותי לפני שאני פונה שוב לנסיון הבא, אך אני חוששת מפאת גילי לעשות הפסקה של יותר מחודש וחצי בין הטיפולים.
מה דעתכם? מדובר על 4-5 חודשים. כמה זמן זה קריטי במצבי הנוכחי? כמה באמת חשובה ההרזיה כדי להצליח בטיפול / האם באמת עודף המשקל ברמות הללו מהווה מכשול נוסף ?
זה כאילו הימור שאיני יודעת מהי הבחירה הנכונה. אנא עזרו לי.
תודה רבה רבה.
נסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ
פרופ` דוד בידר05/09/2010בדיקת ה FSH צריכה להיעשות בוסת במקביל לבדיקת הE2 והפרוגסטרון רק כך נדע את יכולת השחלה שלך.
אני ממליץ להוריד משקל לפני טיפול ולא להמשיך לאחר מכן יותר מ 3 טיפולים.
אם לא הולך יש לפנות לתרומת ביציות.בגילים אלה ההצלחות קטנות וחבל לאבד זמן כל עוד את צעירה.
הרבה נשים עושות דרך דומה אך מטפלות ללא הפסקה עד גיל 44-45 ומאבדות שנים יקרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר נתוני בדיקות שביקשת
הללויה05/09/2010ראשית תודה רבה על תשובתך הכנה והישירה, פרופ' בידר.
להלן נתוני הבדיקות שנערכו לפני כחודש ביום ה-3 למחזור.
LH 3.2
FSH 6.3
E2 קטן מ-200
פרוגסטרון- 4
פרולקטין 219
DHEA-S 4.04
1.לפי נתונים אלה מהי יכולת השחלה שלי?
2. הצעת לי לעשות דיאטה לפני הטיפול הבא. עד כמה חודשים אפשר לעשות הפסקה, לדעתך, מבלי לפגוע ביכולת שלי להרות ?
תודה רבה לך שוב.
נסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר06/09/2010זה נכון שעדיין הבדיקות תקינות אך יש נשים בגיל 45 שגם אצלן הבדיקות ככה רק שאין הריונות.
המלצתי הקודמת נשארת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב פרופ' בידר, התוכל לענות על
הללויה06/09/2010שאלתי השניה, בענין משך הזמן המקסימלי שבו אוכל לעשות הפסקה עד הטיפול הבא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
הללויה06/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסימלי
פרופ` דוד בידר06/09/2010זה לא עניין של זמן עקב גילך. אני ממליץ שתנסי 3 חודשים לרדת טוב במשקל לפני כל טיפול שתחליטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקת אוורלקסם05/09/2010
שלום לרופאים!!
אני ליפני החזרת מוקפאים, תגובת יתר לאחר שאיבה.
קיבלתי אסטרופם תחילה 3 ביום ובשבוע האחרון 4 ביום ללא תזוזת הרירית (5.3)לאחר 22 יום הוחלט להפסיק את הטיפול.
עכשיו לאחר קבלת המחזור ניתנו לי מדבקות אוורל אחת ליומיים, בעלון לצרכן רשום כי יש להדביקן בישבן / ירך / שכמות, וכך עשיתי, פעם בישבן ופעם בירך
*שאלתי היא האם ניתן /רצוי להדביקן גם באזור הבטן התחתונה? האם עשיתי נכון עד כה?
*מה ההבדל בין האסטרופם לאוורל?
בברכת שנה טובה ומוצלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדבקה
פרופ` דוד בידר05/09/2010עניתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדבקת אוורלקסם05/09/2010
שלום לרופאים!!
אני ליפני החזרת מוקפאים, תגובת יתר לאחר שאיבה.
קיבלתי אסטרופם תחילה 3 ביום ובשבוע האחרון 4 ביום ללא תזוזת הרירית (5.3)לאחר 22 יום הוחלט להפסיק את הטיפול.
עכשיו לאחר קבלת המחזור ניתנו לי מדבקות אוורל אחת ליומיים, בעלון לצרכן רשום כי יש להדביקן בישבן / ירך / שכמות, וכך עשיתי, פעם בישבן ופעם בירך
*שאלתי היא האם ניתן /רצוי להדביקן גם באזור הבטן התחתונה? האם עשיתי נכון עד כה?
*מה ההבדל בין האסטרופם לאוורל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורל
פרופ` דוד בידר05/09/2010אוורל זה גם אסטרוגבים אך להבדיל מאסטרופם הוא לא עובר דרך הכבד אלא ישר לדם.
בדרך כלל ההדבקה על הישבן.האסטרוגן גורם לגדילת הרירית.
אפשר להחזיר עוברים במחזור טבעי אם זה אפשרי אצלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 14 יום מההזרעהyaael05/09/2010
שלום,
אני היום בדיוק ביום ה 14 להזרעה. האם כדאי לעשות בדיקת דם ? בדיקה ביתית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר05/09/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית שלילית
yaaeell06/09/2010שלום,
בדיקה ביתית היום (יום חמש עשרה להזרעה) הראתה תוצאה שלילית. הבדיקה נעשתה בערב.
מה זה אומר? עד מתי כדאי להמתין עד שעושים בדיקת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר07/09/2010אם זה שלילי השאלה אם בטוח היה ביוץ ולכן כדאי לבדוק רמות E2 ופרוגסטרון בדם לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים לאחר החזרהחנה05/09/2010
בתאריך ה - 26/8/10 נשאבו שתי ביציות אחת הופרת באיקסי, הפתחה לעובר בעל 6 תאים בדרכה א-אב. שבוע לאחר החזרה ההורמונים עומדים על e2-2192 והפרוגסטרון על 144 האם זה סימן טוב
אני במתח כי בחג אני לא אוכל לבצע בדיקת היריון אלא רק לאחר החג?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ` דוד בידר05/09/2010תעשי ביום ד ה 8 לחודש.
הבדיקות לא אומרות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקהפפטילסיוון05/09/2010
התחלתי מחזור ארוך עם דקה מהיום 21 לחודש וקיבלתי מחזור בזמן וסיימתי אחרי אני עדין רק עם דקה רק עוד יומיים אני צירכה להוסיף הורמונים והתחילו הפרשות דמיות האם בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר05/09/2010כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)