מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהשירה03/09/2010
אני לאחר 3 טיפולי IVM שכשלו וניסיון לטיפול IVF שבוא לא נעשתה שאיבה בגלל הפחד מגירוי יתר של השחלות ולטנת הרופא ההורמונים בגוף היו ממש גבוהים כרגע התחלתי טיפול חדש הרופא נתן לי לשתות גלולות 14 יום וביום ה14 אני אמורה לקבל ווסת ולהגיע ביום הראשון של הווסת מה גם שהוסיף שכל הטיפול יהיה כ10 ימים סה"כ התרופות שביקש שאקנה זה דקפפטיל גונל ואסטרוטייד
1 מה לדעתכם הטיפול הזה?
2 איך הוא יתנהל?
3 למה דווקא בחרו באסטרוטיד זו תרופה חדשה לי ?
4 ומה ההשלכות של הטיפול הזה האם הוא מוכר?
5 והאם יוצא מיזה מוקפאים כאשר בIVM לא יוצא.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` דוד בידר03/09/2010זה פרוטקול טיפול קצר שבו מתחילים עם זריקות הורמונליות והצטרוטייד למנוע ביוץ של זקיקים מובילים.
הכוונה בגירויי להגיע למצב שיש מספר זקיקים ורמות האסטרוגנים לא עוברות סף מסויים.
אם תגיבי בסדר יהיו ביציות ואולי גם הקפאה תלוי בתגובה האישית שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שירה03/09/2010אז איזה טיפול זה נקרא בעצם אם לא IVM ולא IVF ומה ההבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
פרופ` דוד בידר03/09/2010זה טיפול להפריה חוץ גופית זה לא IVM.
בIVM לרוב לא נותנים הורמונים בצורה של הכנה לשאיבת זקיקים גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה למה?
שירה10/09/2010כפי שרשמתי לםני כשבוע התחלתי ליטול גלולות ואתמול הופיע לי דימום ולא הפסקתי ונטלתי כמו שצריך את הגלולות איך זה??.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
פרופ` דוד בידר11/09/2010לפעמים תחת גלולות יש דמם וזה אחת מתופעות הלואי שיכולות להיות עקב הפעילות ההורמונלית ולא קורה מזה כלום ויש להמשיך בגלולות לפי התוכנית ולהתעלם מהדמם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ.... אמין?אני03/09/2010
בוקר טוב
אני לפני החזרת עוברים.
חכיתי לביוץ והוא הגיע, על פי הבדיקה אתמול - העלמות הזקיק ועליית הפרוגסטרון - 11.3 (לעומת 3.4 ביום לפני )
על פי נתונים אלו קבעה לי הרופאה תאריך להחזרת עוברים.
אני שמחה ומחכה.
במקביל ניסיתי בבית את הבדיקה לביוץ וזו מצביעה על כך שאני לא בביוץ!!
הבנתי שהבדיקות אמינות.....זה קצת מבלבל אותי
האם אפשר להירגע ולא להתייחס לבדיקות הביתיות??
תודה לכם, מראש
אין כמוכם, עזרתם לי מאוד בשבוע האחרון
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/09/2010להירגע ולא להתיחס לבדיקות הביתיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ושבת שלום !!
אני03/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השרשה שאלהTIMI03/09/2010
אם הוחזרו שני עוברים יפים יום 3, תוך כמה ימים מההחזרה יכולה להיות השרשה?
החלון הוא 4 ימים, האם 4 ימים מיום החזרה או 4 ימים אחרי שהעובר התפתח לבלסטוציסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השרשה
פרופ` דוד בידר03/09/2010צריכה להיות ביום ההחזרה או למחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים.שלום!03/09/2010
אני ביום השמיני מאז החזרת העוברים ביומיים האחרונים אני מרגישה מאין התכווצויות של הרחם שהכאב מקרין לי לאזור המפשעה מה זה אומר?
והיום בבוקר יש לי כאבים כאילו אני צריכה לקבל ווסת האם זה מעיד על משהו?
תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ` דוד בידר03/09/2010כאבים הם תוצאה של השאיבה והגירויי ההורמונלי.
הם לא משמשים סימנים לכן או לא הריון.
אם הכאבים יתגברו אזי יתכן שהגירוי מתגבר וזה דוקא סימן טוב ,בכל אופן יש להתעזר בסבלנות או להיבדק על ידי רופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות הפורוםא.ס03/09/2010
יש לי שאלה האם למישהי היתה את התחושה שכל רגע היא צריכה לקבל מחזור.והיא הולכת לבדוק אך לבסוף איננה קיבלה או שכל הגוף כואב כמו לפני מחזור אך לבסוף היה הריון
אני פשוט בלחץ אשמח אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתח... המתח...
יעל03/09/2010בקצרה: מסתבר שהכאבים באמת לא מעידים על כשלון הטיפול!
גם אני רציתי לשאול בפעמים הקודמות, האם כאב (ואף דימום) מעיד בהכרח על חוסר הצלחה בטיפול. בפעמים הקודמות היו לי כאבים ולפעמים כתם ואז גם הגיע המחזור... הרופאים אמרו להמשיך בתמיכה עד הבדיקה, אבל אני תמיד הייתי בלב כבד עד שאכן הגיעה התשובה השלילית. גם בפעם האחרונה היו לי כאבי מחזור שהתגברו ביום לפני שאני אמורה לקבל, ואף כתמים הופיעו. חשבתי כבר לוותר על בדיקת הדם למחרת, כי הרי הניסיון מלמד... במקום זה דיברתי עם הרופאה שאמרה להזריק גסטון ולנוח, ואכן ב"ה למחרת קיבלנו תשובה חיובית בבטא. כעת מתפללים שיחזיקו מעמד. בקרוב אצלך!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ טבעיגילי03/09/2010
אני בת 40, לפני 13 שנה לא היה לי ביוץ והריתי בעזרת פרגונל. כעת אני מנסה שוב, בחודשים האחרונים היו להפתעתי מחזורים סדירים (כל 27 יום בערך), למרות זאת ניסינו חודש עם מנוגון בלי אוביטרל ועם יחסים טבעיים - היה היריון כימי. החלטנו לנסות חודש טבעי לבדוק אם יש ביוץ, עכשיו כבר היום ה- 14 ועדיין אין חיובי בבדיקת הביוץ. יכול להיות שהטיפול שיבש את המערכת?
תודה רבה על התשובות ובכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ` דוד בידר03/09/2010על מנת להבין תהליך ביוצי יש לבצע בדיקות E2 ופרוגסטרון בדם ובמקביל לעקוב באולטרסאונד אחרי זקיק.
כל דרך אחרת יכולה להיות בעיתית ולא לספק תשובות.
בכל אופן יש להמשיך לבדוק בשתן יכול להיות שהפסים יופיעו מחר או מחרתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולא.ס03/09/2010
בוקר טוב
במידה וטיפול לא הצליח מתי אני אמורה לקבל רת הווסת?
ניתן אובטרל ב16/08 ויום אחרי ההחזרה 21/08/10
האם זה כמו ביוץ רגיל כ14 יום מהביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת
פרופ` דוד בידר03/09/2010בין יום 11 ל 14 אחרי האוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
א.ס03/09/2010סופרים מהאובטל שלפני השאיבה או אחרי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל
פרופ` דוד בידר03/09/2010לפני השאיבה.
האוביטרל לאחר שאיבה מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים? מבולבלתסנופקין03/09/2010
בת 31 מנסים להיכנס להריון מזה כשנה. לפני 4 חודשים התחלנו בירור אצל רופא נשים (לא מומחה לפיריון אבל עושה הזרעות)
הבעיה היא רירית דקה של כ- 2-3 מ"מ ולאחר קבלת תמיכה של אסטרופם הגיעה ל"שיא" של 4.5 מ"מ.
עד היום, לאחר קבלת איקוקלומין, לא הגענו לשלב ההזרעה בגלל בעיית הרירית. כרגע מחכה לצילום רחם לבירור.
מה לעשות עכשיו? האם לעבור למומחה פיריון? האם לעבור היסטרוסקופיה כמו שממליץ הרופא?
(גם בדיקת הזרע לא יצאה 100%- משהו עם הצלילות/עכירות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם
TIMI03/09/2010שלום לך
אני אישית רירית הרחם שלי נהייתה יותר דקה בעקבות לקיחת איקקלומין
תנסי רופא שמוכר וידוע יש הרבה כאלה דרך קופות החולים, באיזה קופה את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול03/09/2010איקקלומין עלול לגרום לרירית דקה, לכן רצוי לשקול להפסיק השימוש בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פארילק ומחזורשואלת03/09/2010
שלום
מנסה להכנס להריון לראשונה.
בבדיקות דם התגלה פרולקטין קצת גבוהה בסביבות1000
כטווח נורמה600
ביצעתי אמ אר איי-התגלה מיקרואדנומה 3 מ"מ.
מחזורים שלי דיי סדירים כל חודש!!!
כעת התחלתי פארילק חצי כדור ליום.
שאלה
האם פארילק ייפגע לי במחזור הטבעי?
דהיינו ביום שאפסיק לקחת פארילק האם מחזור יגיע לבד כפי שהיה טרם לקיחת פארילק?
או שמשהו במנגנון ישתבש לי בעתיד בעקבות לקיחת הפארילק?וכעת יהיו לי בעיות במחזור הטבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פארילאק
פרופ` דוד בידר03/09/2010כבר עניתי על זה.
אם את מעונינת בדעה שניה תצייני זאת מי את מעונינת שיענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוק תרומת ביציתאורנה03/09/2010
בחודש יוני אושר החוק לתרומת ביציות בארץ. נאמר שעד שהחוק יכנס לתוקף יקח מס' חודשים.
ברצוני לדעת מתי יהיה אפשר לקבל תרומת ביצית לפי החוק?מתי יכנס לתוקף? האם כדאי כבר להירשם ולפעול מעכשיו למתן תרומת ביצית מראש אפילו שיקח זמן או שאני אאלץ לחכות עד שהחוק יהיה בתוקף. בגילאים מתקדמים כל יום שעובר הוא חשוב.
אודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר03/09/2010זה יקח הרבה זמן עש להתארגנות אם בכלל.
יש בעיות רבות לישום החוק כגון: רישומים, תיגמול הרופאים ,הצוות ועוד.
כמו כן מי ישלם על הטיפול הקופות או לא וכו.
לדעתי עדיין יהיה מחסור גדול וממליץ לך לא לבנות כרגע על החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים-רופ חוות דעתכםשואלת02/09/2010
שלום
בת 43,מנסה לראשונה להרות
בדיקות יום שני למחזור
E2-158
PROGESTRON-5.8
LH-5.20
FSH-7.80
הזרעה ראשונה- בסיס מחזור טבעי זקיק אחד 18 מ"מ-הזרעה לא צלחה
הזרעה שנייה- עם גונאל F זקיק אחד 18 מ"מ-הזרעה לא הצליחה
כעת לפני הזרעה שלישית:
הזרקתי מונופור מינון 6 אמפ' כל יום
יום 8 למחזור פרוגסטרון 1.3,אסטרדיול 142
יום 11 למחזור פרוגסטרון1.6,אסטרדיול 482
יום13 למחזור פרוגסטרון 1.1אסטרדיול 1,067
יום 15 למחזור פרוגסטרון 3.6,אסטרדיול 824
צד ימין 3 זקיקים 10,12,11
צד שמאל 3 זקיקים 14,12,10
שאלות:
1 האם מינון היה יותר מדיי?
2 האם יהיה ביוץ?מתי??????
3 מדוע אסטרדיול ירד ופרוגסטרון עלה?
4 מתי אפשר לבצע הזרעה?או שטיפול נועד לכישלון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ` דוד בידר03/09/2010המינון אומנם גבוה אך התגובה לא גבוהה.
את נזקקת למנות גבוהות של הורמונים על מנת להגיב וזה מראה שהשחלה שלך כבר לא מגיבה טוב.
לפי הבדיקות היה ביוץ אך על זקיקים קטנים וזה נקרא ביוץ מוקדם שהוא לא צפוי ומופיע ב20% מהמטופלים.
לפי דעתי,אם לא ילדת בעבר,את צריכה לעבור לטיפולים אחרים ולא להזריק כמויות גדולות של הורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר-בהמשך לתשובתך,
שואלת03/09/2010לאמה כוונתך לעבור לטיפולים אחרים?
ולא להזריק כמויות גדולות?
איזה טיפולים אחרים אפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שואלת03/09/2010איך יודעים שהיה ביוץ על הזקיקים הקטנים?
האם הבדיקת דם מראה זאת?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
פרופ` דוד בידר03/09/2010בדיקת הדם מראה עליה בפרוגסטרון.זה בדרך כלל ביוץ של זקיקים.
אני מציע לעבור לתרומת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' דוד בידר-אשמח להבין,
שואלת03/09/2010אם בדיקות יום שני למחזור
מראות עדיין על רזרווה שחלתית :
אז מדוע ישר לרוץ לתרומת ביצית?
יום שני למחזור:
E2-158
PROGESTRON-5.8
LH-5.20
FSH-7.80
אשמח להבין.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר04/09/2010
נשים שלא ילדו בעבר והן בגיל 43 ומעלה לא מצליחות בטיפולים.
את צעירה וחבל למשוך עוד שנתיים ואז יגידו לך שזהו.
מניסיון רב שנים נשים שמקבלות בגילך כמיות כאלו של הורמונים הסיכויי ללידה אפסי.
במקום להגיע לתרומה בעוד שנתיים , אם את מעונינת , אזי כדאי כעת.
זה לא קשור להורמונים אלא לטיב הביציות בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגיוני שהתרחש ביוץ תקין?מעיין02/09/2010
שלום,
האם הגיוני שהתרחש ביוץ תקין על פי הערכים הבאים:
יום 12 E2<200, פרוגרסטרון=2.3
יום 19 E2=304 פרוג' = 2.1
יום 26 E2=473.8, פרוג'= 13.2
יום 33 E2<200, פרוג'=6
יום 34 דימום וסת
תודה
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה על הביוץ
מעיין02/09/2010חשוב לציין שאני ללא טיפולים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ` דוד בידר03/09/2010עלית הפרוגסטרון מראה שהיה תהליך ביוצי אך היה צורך לבדוק גם זקיקים וללמוד על טיב התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ודקאפפטילנורית02/09/2010
שלום
בטיפול IVF בפעם השלישית נאמר לי לשתות גלולות גנריה וביום ה20 לגלולה להזריק
דקאפפטיל 0.1
זה ניראה סביר בזמן נטילת גלולות להשתמש בדיכויי ?
אשמח לתגובה אני לא מצילחה להשיג את המרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכוי
פרופ` דוד בידר03/09/2010כן.
הגלולה עושה כביכול חיקוי של תהליך אחר ביוץ ותחת זה מתחילים דקפפטיל כאילו שזה יום 21 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמירה02/09/2010
ערב טוב, אנחנו לפני טיפולי הזרעה הרופא אמר לי לעשות בדיקות דם 10 ימים אחרי המחזור ,האם הוא התכוון 10 ימים מהיום האחרון של המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר03/09/2010מהיום הראשון של הוסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין - תמיכהרונית02/09/2010
שלום
רציתי לשאול אם לאנדומיטרין יש תופעות לוואי כמו עיפות, חולשה או שזה סתם הרגשה מהתהליכ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה
פרופ` דוד בידר03/09/2010בדרך כלל האנדומטרין לא עושה תופעות אלה אבל הכל יכול להיות.
יותר יתכן שזה מהתהליך אך רצוי לדווח לרופא המטפל ולשאול לעיצתו היות והוא זה שצריך להכיר אותך הכי טוב ולייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)