מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם אפשר לשמוח?חסויה07/09/2010
שאלתי היא,
החזרה היתה ב-28.8 היום יום ה-11 בדיקת בטא 21...
חשוב לציין שלקחתי בשישי האחרון אוביטרל!!
האם יש לאוביטרל השפעה על תשובת הבטא??
שנה טובה ומתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול08/09/2010כן. תתכן השפעה של האוביטרל.
יש להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני???דנה07/09/2010
היי,
עברתי החזרה ב- 19/8 של עוברים טריים 3 ימים אחרי השאיבה.
קיבלתי בטא חיובית. באיזה שבוע אני? כיצד מתחילים את הספירה?
תודה רבה מראש
ושנה מתוקה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול08/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהחסויה07/09/2010
האם השבחה והזרעה יכולות לפתור בעיות של ריכוז 10 מליון , תנועתיות 35% ומורפולוגיה 8 אחוז??
האם ההשבחה תשפר את הסיכויים הטבעיים בנתונים כאלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בהחלט.
פרופ' שחר קול08/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חסויה10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותג07/09/2010
שלום רב!
רציתי לדעת באופן כללי האם בגלל שחלות פוליציסטיות א"א להיכנס להריון?מה זה בדיוק שחלות
פוליסציטיות ?
הרופא עשה לי אולטראסאונד והוא כתב בין השאר שהשחלות שלי תקינות עם מבנה פוליסטציטי אבל
טען שזה לא הגורם היחיד שמקשה על כניסה להריון אלא צריכים להתלוות לזה עוד גורמים , האם זה
נכון?עלי לציין שיש לי מחזור אך הוא לא כ"כ סדיר
אם אבקש בדיקות פוריות מהרופאה היא תתן לי ?
אשמח אם תתנו פרטים לגבי בדיקות פוריות?מה בודקים האם זה בדיקות דם וכו'?
אודה לכם אם תענו לי , אני מאוד מאוד מודאגת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יסמין07/09/2010אני יכולה להגיד לך מניסיון שלי ...
שגם לי יש שחלות פוליציסטיות ... והרופאה שלי נתנה לי לקחת כדור שנקרא איקקלומין ונקלטתי ... היום קיבלתי תשובה
ככה שתהי אופטימית זה ממש לא אומר שאת לא יכולה להכנס להיריון!!!!
תחשבי טוב יהיה טוב...
שנה טובה ומתוקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת אשמח אם תענו
ג07/09/2010האם נולדים עם השחלות הפוליציטיות או שזה נוצר במשך השנים?
עלי לציין שאני בת 26* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
ד''ר דוד ישי10/09/2010אפשר לכתוב ספר על שחלות פוליציסטיות. זה לא המקום הנכון לעשות את זה. אבל כמה דברים בכ"ז.
1. אם המחזורים שלך סדירים , המשמעות של שחלות פוליציסטיות באולטרסאונד , היא קטנה.
2. אבל , אם את מנסה להרות כבר שנה ללא הצלחה או אם המחזורים שלך מאד לא סדירים , את
בהחלט זקוקה לעזרה כדי להרות . פני למומחה לפוריות
3. את לא צריכה לבקש מהרופא לעשות לך בדיקות. הוא יפנה אותך ואת בן זוגך לבדיקות הנדרשות
4. כמו הרבה מצבים אחרים , ל PCO מרכיבים גנטיים מולדים ומרכיבים סביבתיים נרכשים.
5. אפשר בהחלט להרות עם שחלות פוליציסטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה שאלה נוספת
ג11/09/2010האם זה אומר שלאימי ואולי לאחיותי יש גם שחלות כאלה או שרק אצלי וזה לא שייך?
ובגורמים סביבתיים אתה מתכוון לכך שפתאום נהיו לי שחלות פוליציסטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חייבת שתענו לי דחוף!!!!!!!יסמין07/09/2010
יצא לי בטא 409 זה היריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן מזל טוב!!!!
חסויה07/09/2010המשך תקין ונפלא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק
יסמין07/09/2010וואי אני בהלם זה לא נקלט לי .....
מה עושים עכשיו ????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעי בדיקת אולטראסנוד לעוד שבועיים
חסויה07/09/2010לבדיקת דופק....
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין07/09/2010יואו תודה מאמי את מקסימה....
אני מאחלת כאן לכל הבנות שיצליחו ובעזרת השם יהיו בשורות טובות לקראת השנה החדשה ... אמן!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני זוכרת אותך
חסויה07/09/2010מטיפול באיקוקולמין וזקיק 18 שבייץ :) ממש שמחה בשבילך, שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין07/09/2010יואו איזה מקסימה את שאת זוכרת את כל הפרטים :-)))... את גם מנסה להקלט ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן ...מנסה :)
חסויה07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
יסמין07/09/2010אני מחזיקה לך אצבעות באמת !!! בעזרת השם הכל יהיה טוב !
שתהיה לנו שנה טובה ומתוקה ומלאה בבשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה המשך קל ותקין!
חסויה07/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותיעל07/09/2010
בגיל 40, האם בדיקת FSH מעידה רק על רזרבה שחלתית או גם על איכות הביציות, מעבר לירידה הממוצעת הכרוכה בגיל? תודה ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם וגם
ד''ר דוד ישי07/09/2010זה בד"כ הולך ביחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי הפריהרויטל07/09/2010
שלום, אני אמורה להתחיל בטיפולי הפריה לאחר ש-3 הזרעות שביצעתי נכשלו. לא אובחנה סיבה לאי הפריון אצלי ואצל בעלי. אני אמורה להתחיל להזריק decapeptyl כשבוע לאחר שאובחן ביוץ למשך 13 יום. השאלה שלי היא האם יש דרך לדעת שבוע לאחר הביוץ האם נכנסתי להיריון. אם לא- מה הנזק של הזרקת החומר במידה ואני בהיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר דוד ישי07/09/2010הדקפפטיל אינו פוגע בהריון , אם יהיה. תדעי שאת בהריון בבדיקות הדם שיעשו שבועיים לאחר התחלת הדקפפטיל ולקראת התחלת הגונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה טובה לרופאי הפורוםלימונית07/09/2010
לרופאי הפורום הנפלאים, שעונים לנו כאן במשך כל ימות השנה,
תודה על הזמן הרב שאתם משקיעים עבורנו בהפגת מתחים,
תודה על התשובות המלומדות שעוזרות לנו להבין יותר ויותר את מהלכי הטיפול,פיענוח התוצאות, והצפי לגבי הטיפול המסוים של כל אחת ואחת.
אני מאחלת לכם שנה טובה,
שנה של הרבה סיפוק בעבודה
של התקדמות אישית ומקצועית
של הצלחות ושידרוג שוטף בטיפולים וטכנולוגיות חדשות,
והכי חשוב, שנה שבה תזכו בהרבה הערכה לכל פועלכם.
אני רוצה להביע את הערכתי הרבה להשקעה הרבה הזאת שלכם,
לאנושיות המבטאת בתשובותיכם,
למסירות שלכם כאן בפורום, בכניסות היומיומיות בשעותיכם החופשיות,
כשהכל נובע מרצון טוב להקל עלינו.
תודה תודה תודה,
ושנה טובה לכם ולבני משפחותיכם,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית08/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשנה טובה
ד''ר דוד ישי10/09/2010שלום לימונית
תודה על הברכות . שנה טובה לך ולכל הבנות , שנה של פוריות טובה ושל אושר ושמחה
ממני וגם ( כך אני מאמין ) , מכל הרופאים האחרים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי פרופיל הורמונלירוני07/09/2010
שלום רב
אני בת 35, בריאה, משקל תקין ולא מעשנת.
בחודשים הראשונים לאחר הפסקת הגלולות היה לי דימום חריג ולכן ביצעתי פרופל הורמונלי.
תוצאות יום 4:
פרולקטין 315mU/l
1.3 nmol/L PROGESTERONE
8.4 IU/L FSH
6.1 IU/L LH
275 pmol/L ESTRADIOL (E-2)
2.01 FREE ANDROGEN INDEX
תוצאות יום 14
496 pmol/L ESTRADIOL (E-2)
36.5 nmol/L PROGESTERONE
8.4 IU/L LH
5.9 IU/L FSH
בנוסף- אולטרסאונד ביום 14 הראה רירית בעובי 8.2מ"מ.
ממצא ציסטי צלול 30 מ"מ בשחלה ימנית
ממצאים ציסטיים צלולים 29 ו37 מ"מ בשחלה שמאלית.
אני אבצע גם בדיקות ביום 21, אבל מה הפירוש של הממצאים הללו? היה ביוץ? יהיה ביוץ?
תודה מראש על העזרה, ושתהיה לכולנו שנה טובה ופוריה
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול07/09/2010הבדיקה ביום 4 - תקינה.
הבדיקה ביום 14 מוכיחה שהביוץ כבר התרחש. פרוגסטרון = 36
יתכן ואחד הממצאים בשחלות הוא הגופיף הצהוב.
בכל מקרה, יש מקום לעקוב אחר הממצאים בשחלות, כדי אפיינם באופן מדויק יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
רוני07/09/2010אני אמשיך לעקוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגוסטן וגינאלי ומומים בעוברשירי07/09/2010
שלום רופאים יקרים,
שאלה חשובה - האם טיפול באוטרגוסטן ואגינאלי (כתמיכה לאחר כניסה להריון בעזרת פיוריגון, אוביטרל והזרעה - בשל היותי פוליציסטית) עלול לגרום למומים בעובר ממין זכר?
אני כיום בשבוע 12, בשבוע שעבר הפסקתי בהדרגה את התמיכה בהוראות הרופא (מתחילת ההריון לקחתי אוטרגסטן 200 פעמיים ביום), השבוע נעשתה שקיפות עורפית תקינה. אלא שקראתי באיזה אתר על הקשר בין פרוגסטרון כתמיכה ומומים בעובר זכר ואני מאוד מודאגת (כנראה שיש לנו בן...).
תודה רבה מראש,
שנה טובה ופוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול07/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הריון_בסיכון_גבוה' id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות פרוגסטרוןעינת07/09/2010
שלום
בת 32 פוליציסטית. עד לאחרונה לא מבייצת טבעי. בעברי הריון עם IUGR ולידה מוקדמת בשבוע 34 של ילד מקסים (בן 3). בשנה האחרונה 2 הריונו כימיים וגרידה בשבוע 14 בשל הפסקת דופק. עם קרישיות יתר מטופלת עם קלקסן 80 מביוץ
החודש עשינו הפסקה בטיפול אחרי הכימי האחרון. היה ביוץ מפתיע ביום 23 (התחלתי קלקסן). 14 יום לאחר מכן בטא 199 ופרוגסטרון 92 . היום, כעבור יומיים, בטא 506 אבל פרוגסטרון ירד ל-74
אני כמובן ללא תמיכה פרוגסטרונית
האם יש צורך בכל לאור הירידה ברמות הפרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול07/09/2010מקובל לתת תמיכה בפרוגסטרון חיצוני במצבים אלו, אם כי מדובר בטיפול אמפירי שלא בטוח שישנה את גורל ההיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על בדיקת זרעחסויה07/09/2010
עשינו בדיקה אחת שיצאה לא תקינה : 10 מליון (ריכוז), 35% תנועתיות ו 9 %מורפולוגיה (קרוגר) מנסים להרות 3 חודשים תחת מעקב זקיקים ללא הצלחה....אצלי הכל תקין, ביוץ , רירית, וכל הערכים.
מתי מומלץ לנו לעבור להזרעות ?? האם כדאי לנסות עדיין טבעי?? האם כדאי לחזור על בדיקת זרע?
מתי? אנחנו בני 35 ויש לנו ילדה בבית מהריון ספונטני מהיר לפני שנתיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול07/09/2010מציע להתחיל בטיפולי פריון, כולל הזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכהחסויה07/09/2010
שלום רב, ב 26/08 הייתה לי החזרה של 2 עוברים, היום יום ה 12 בטא יצאה 24, מה זה אומר?
זה גבולי? אמרו לי לעשות בדיקת דם שוב מחר, האם זה היריון כימי? האם יש סיכוי שמדובר בכל זאת בהיריון תקין אם בכלל? היה ומחר הבטא תכפיל את עצמה זה כבר אומר שזה בסדר?
בבקשה אני ממש לחוצה, לפני כשנה היה לי היריון מחוץ לרחם אבל אז הבטא הייתה 1000, יש סיכוי שגם עכשיו מדובר בהיריון מחוץ לרחם גם אם זו הפריה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא נמוכה
חסויה07/09/2010בבקשה אני ממש בלחץ, מישהו יכול לענות לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהלי שלום
פרופ' שחר קול07/09/2010לא ניתן לקבוע כעת.
זו מטרת המעקב.
יש סיכוי להיריון תקין.
יש גם סיכון להיריון חוץ רחמי (גם אם זו הפריה חוץ גופית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה קטנה
חסויה07/09/2010תודה רבה על התגובה, רק עוד שאלה קטנה , אם מחר בע"ה הבטא תעלה, לכמה היא צריכה להגיע ע"מ שזה יראה שיש סיכוי להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/09/2010לרוב מצפים להכפלה ביומיים.
לאחר יום אחד בלבד - קשה לקבוע.
עליה של 50% ויותר היא סימן טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעהyaael07/09/2010
שלום,
ביום ה 15 אחרי הזרעה ביצעתי בדיקה ביתית וקיבלתי תשובה שלילית. היום בבוקר (יום 16) התחיל דימום וכאבי גב תחתון. כנראה מחזור. האם אתם ממליצים לעשות גם בדיקת דם, או שכבר לא סביר שיש הריון?
תודה, חג שמח ושנה טובה
והלוואי והשנה נחבוק עוד קטנטן או קטנטנה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סביר שיש הריון
ד''ר דוד ישי10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LH dcuv nprhg?רוצה כבר...07/09/2010
איקקלומין 1 ביום ימים 5-9.
פרוגינובה 3 פעמים ביום ימים 10-12, ואז 3 פעמים 2 כדורים ליומיים (רירית דקה עקב איקקלומין).
אולטרא סאונד ביום 14 - זקיק של 27, 23, אין נוזל בדאוגלס, רירית 6.9 - הזרקת פרגנל מיידית.
בדיקת דם ביום 20: LH 6.7
ESTRADIOL 1727
PROGESTERONE 116
לפי הפרוג' אני מבינה שהיה ביוץ, האם הLH הגבוה יכול להוות בעיה להריון?
האם זקיק בגודל 27מ"מ יכול להכיל ביצית תקינה?
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LH גבוה מפריע?
רוצה כבר...07/09/2010המקלדת שלי השתגעה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLH
פרופ` דוד בידר07/09/2010ה-LH לא גבוה.
זקיקי 27 זה לאחר ביוץ.כבר אין ביצית
לפי הרמה של הפרוגסטרון כדאי לבדוק אם את לא בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)