מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנוגע לצילום רחםליאת24/06/2010
היום קיבלתי תשובה שלילית להריון ואמורה לקבל מחזור בימים הקרובים....
1. מתי מומלץ לבצע את הצילום רחם?
2. אחרי הצילום כדאי לבקש מהרופא המשך מעקב זקיקים והזרעה? (עברתי 3 טיפולי הזרעה 2 עם איקקלומין ואחד עם גונל F).
3. יש לי ממצא שאובחן כדרמואיד (3X3 ס"מ) ובסיכוי נמוך אולי אנדומטריוזיס. האם משהו בתהליך צילום הרחם יכול לעורר בעיות עם הממצא הזה?
4. אני פוליציסטית עם מחזור לא סדיר וכנראה גם ביוץ (לא נבדק, ישר התחלנו בהזרעות בעיקר בגלל תנועת זרע נמוכה). אם לא יסכימו לבצע לי מעקב זקיקים איך ניתן יהיה לדעת מתי הביוץ? בדיקה ביתית? לקחת אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם
פרופ' אלכס סימון25/06/20101. ביום 8-14 למחזור. לא לקיים יחסים מהווסת עד לצילום
2. אם הצילום נעשה מספיק רחוק מהביות זה ניתן להתבצע
3. הצילום לא יעורר דבר בנושא הציסטה
4. אם את פוליציסטית בכלל הבעיה נפתרה. תתחלי את כל הטיפול מיד לאחר הצילום. כי אצלך יום 1 למחזור או יום 10 למחזור - זה אותו דבר מבחינה הורמונאלי. זה מה שאני היית עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור סימוןמאיה24/06/2010
אחרי IVF ראשון וכנראה מוצלח. הבטא עולה פי 3 כל יומיים (שלוש בדיקות), מעט דימומים שאני מבינה שעדיף שלא היו אבל כרגע ישנם. כמובן עם תמיכה וגינאלית. הוזמנתי לאולטרסאונד במועד שיצא ארבעה וחצי שבועות מיום מהשאיבה.
1. האם מצופה שיראה שק או גם דופק במועד הזה?
2. מתי אני כבר לא "מטופלת פוריות" אלא פשוט "במעקב הריון"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
פרופ' אלכס סימון25/06/2010קל יותר לבצע חישובים לפי יום ההחזרה. בכל אופן, מדובר בשבועיים של איחור. מה שאנו קוראים שבוע 6. תריך לראות עובר ואולי אף דופק. 4 שבועות משאיבה זה שבוע 6 להריון.
כשיראו עובר עם דופק נשמח להעבירך לפורום הריון ולידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדםנטע24/06/2010
אניהטיפול IVF
הזרקתי פיוריגון+לובריס ביום ה9 נצפו 6 זקיקים בגדלים 13 ממוצע
התבקשתי להתחיל להזריק גם אורגלוטרן
היום היום ה11 במעקב זקיקים התברר כי היה כבר ביוץ
אייך זה קרה ?
תודה על תשובתכם
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורגלוטראן
פרופ' אלכס סימון25/06/2010מתברר כי בטיפול צטרוטייד או אורגלוטראן יש 2% ביוץ למרות הטיפול. לא הייתי ממהר להספיד. אולי טעו בבדיקת דם? האם הזקיקים המשיכו לגדול? שווה לחזור על הבדיקה יום אחרי תוך המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה בטן נפוחה וכואבתקרן24/06/2010
שלום רב,
שלשום שאבו לי 15 ביציות
כבר יומיים נחה בבית,
יש לי כאבים בבטן והיא נפוחה
החום מתחיל לעלות לי ובמדידה האחרונה עומד על 37.1
וממש כואב לי להשתין
האם אלו תופעות לוואי שכיחות או שעליי לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש דחוף ! תודה
קרן24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש דחוף ! תודה
קרן24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש דחוף ! תודה
קרן24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיה מרובה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010דווחי לרופא ובצעי תרבית שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שותה המון
קרן24/06/2010יש לי תור לרופא מחר
יש סיבה לדאגה? או להמתין למחר לבדיקת הרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי גרידהרחל24/06/2010
שלום!
לפני שלושה שבועות עברתי גרידה, מאחר ולא נמצא דופק, לפני שבוע ויומיים עשיתי בדיקת דם, והיה לי בטא 257, באותו יום היה לי גם אולטראסאונד ונמצא לי נוזל בחלל ללא זרימות, הרופא אמר שזה קרישי דם מהגרידה, ונתן לי תרופה כדי שהרחם ירוקן את זה, היום עשיתי שוב אולטרסאונד, ונמצע שיש לי גופיף צהוב, כמו שהבנתי זה אומר שכבר היה לי ביוץ, זה הגיוני ש9 ימים אחרי בדיקת דם שמראה שהבטא לא התאפס כבר היה לי ביוץ?!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' אלכס סימון24/06/2010אני קובע ביוץ בעיקר לפי פרוגסטרון בדם ולא על ידי בדיקת על קול אחת. ואם אומנם היה ביוץ, בהחלט יכול להתרחש ללא וסת אחרי גרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם הבטא עדיין לא התאפס?!
רחל24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם הבטא עדיין לא התאפס?!
רחל24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי אומר שהיה ביוץ בכלל
פרופ' אלכס סימון24/06/2010הרי אמרתי שאיני מסתמך על על קול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
רחל01/07/2010עשיתי אתמול בדיקת דם והבטא שלי עדיין לא התאפסה 29,
אין מצב שהוא הוא ראה זקיקים וגופיף צהוב, וזה כלום, הוא ראה משהו,
מה יכול להיות שהוא כן ראה באולטראסאונד?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אני
רחל01/07/2010עשיתי אתמול בדיקת דם והבטא שלי עדיין לא התאפסה 29,
אין מצב שהוא הוא ראה זקיקים וגופיף צהוב, וזה כלום, הוא ראה משהו,
מה יכול להיות שהוא כן ראה באולטראסאונד?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה וכואבת עקב נטילת אסטרוםמאיה24/06/2010
התחלתי לקחת אסטרופם 4 מ"ג ליום בי"מ 9, ביוץ היה ביום ה 16 (לאחר טיפול באיקקלומין וזריקת אוביטרל)
החל מהי"מ 19 החלו לי דקירות בבטן ונפיחות כמו של חודש שני בהריון בערך. היום נמצאת בי"מ 21.
האסטרופם נלקח עקב רירית דקה שהיתה בבביוץ- סביבות 5 מ"מ, ונאמר לי כי מומלץ להמשיך עם אסטרופם עד לשבועיים לאחר הביוץ, כדי לעבות את הרירית, וכי ההשרשה מתרחשת בד"כ כעבור 5-10 ימים מהביוץ ולכן מומלץ להמשיך לנסות לעבות את הרירית כמה שיותר.
שאלתי היא- האם הכאבים והנפיחות בבטן יכולים להגרם בעקבות האסטרופם? האם כדאי שאפסיק לקחת? האם זה יכול להיות סימפטום של הריון בשלב כה מוקדם?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ' אלכס סימון24/06/2010יותר נכון להאשים את האיקקלומין. אם תבצעי על קול, יתכן ותראי שהשחלות מגורות עם מספר ציסטות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה וכואבת עקב נטילת אסטרופם
מאיה24/06/2010לא הבנתי האם כדאי להמשיך עם האסטרופם ? האם התגובה לאיקקלומין יכולה לבוא בכזה איחור (הפסקתי איקקלומין שבוע וחצי לפני שהתחילו הכאבים) ?
מה המשמעות של התופעה שציינת (שחלות מגורות עם ציסטות) ? האם זה יכול לפגוע בהתפתחות הריון ?
הבנתי שאחד הסימטפומים של גירוי שחלתי הוא בטן רכה ולי אין. האם זה עדיין מתאים לתופעה שציינת?
ממש ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOHSS
פרופ' אלכס סימון24/06/2010תוכלי להפסיק אסטרופם. כדאי אולם לעשות זאת באישור רופא מטפל שלך
גירוי יתר מתרחש אחרי הביוץ שזה בוודאי אחרי שמתן קלומיפן הסתיים. אני ממליץ לך לבצע על קול ולבדוק מה קורה עם השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה וכואבת עקב נטילת אסטרופם
מאיה24/06/2010לא הבנתי האם כדאי להמשיך עם האסטרופם ? האם התגובה לאיקקלומין יכולה לבוא בכזה איחור (הפסקתי איקקלומין שבוע וחצי לפני שהתחילו הכאבים) ?
מה המשמעות של התופעה שציינת (שחלות מגורות עם ציסטות) ? האם זה יכול לפגוע בהתפתחות הריון ?
הבנתי שאחד הסימטפומים של גירוי שחלתי הוא בטן רכה ולי אין. האם זה עדיין מתאים לתופעה שציינת?
ממש ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן נפוחה וכואבת עקב נטילת אסטרופם
ממש ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהשרון24/06/2010
שלום,
באיזה מצב ניתן אוביטרל כתמיכה? מתי לוקחים והאם את כל הכמות?
באיזה מינון לוקחים אספירין לתמיכה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכות
פרופ' אלכס סימון24/06/20101. אוביטרל כשופא רוצה שמקור הפרוגסטרון יהיה מהשחלות של האישה ולא ממקור חיצוני כמו הנרות. זה אולי נוח אולם מסכן את האישה בגירוי עודף של השחלה
2. אספירין במינון 75-100 מג ליום. טבע פירין, קרטיה. מיקרופירין - כולם אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצלה לרופא פריוןמירב24/06/2010
המלצה לרופא פריון בבעיית FSH גבוה מאוד האם מישהי מכירה את הבעיה כי הרופאים בקופ"ח אומרים שאין תקווה רק לתרומת ביצית.(מבוטחת בקופ"ח לאומית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
פרופ' אלכס סימון24/06/2010ה FSH הוא תגובה למאגר נמוך של ביציות. אין דרך לטפל ב FSH כי הוא תוצאה של בעיה. ומצד שני לא ניתן להעלות את מספר הביציות בשחלה - להגדיל את המאגר. על כן הומלץ לך תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת הריוןדנה24/06/2010
לפני 16 יום עשיתי הזרעה, והיום לפי עצתכם הלכתי לעשות בדיקת דם
התוצאות לא מובנות לי, אשמח אם תגידו לי שזה אכן הריון
IU\L * 292
תודה על תגובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכן הריון
פרופ' אלכס סימון24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... אין מאושרת ממני
דנה24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאבת שבע24/06/2010
שלום רב,
יום 11 אחרי החזרת טריים בני 3 ימים.
זריקת אוביטרל שלמה לפני 5 ימים.
בטא 25, אי2 3800, פרוג 157.
האם זה הריון או שאריות אוביטרל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית אוביטרל בשלב זה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהשירה24/06/2010
שלום רב רופאים יקרים
באיזה שלב ועל שום מה מפנים מטופלת להיסטרוסקופיה?
ומה בעניין הפיפל, תהליך השנוי במחלוקת,
האם אתם בעדו?
האם מבחינת לא יועיל לא יזיק?
תודות מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - לא יועיל לא יזיק
פרופ' אלכס סימון24/06/2010תחושת רוב הרופאים שדיברתי עימם הוא שזה עוזר. אבל עם תחושות לא מנצחים
היסטרוסקופיאה - אם על קול מחשיד לבעיה בחלל ואם היו מסםר החזרות ולא הושג הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם הורמונליותיעל24/06/2010
אני מנסה להרות קרוב לשנה ונשלחתי לבדיקות דם הורמונליות. ביצעתי את הבדיקות ביום השלישי של המחזור.
בתוצאות, כל ההורמונים בהם טווח נורמה נמצאים בטווח. בנוסף
ESTRADIOL (E-2) 380
LH 7.5
FSH 6.5
פרולקטין 500
פרוגסטרון 2.2
אני מאוד מודאגת מכך שהאסטרדיול גבוה. מה עלי לבדוק עוד?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאגה מיותרת
פרופ' אלכס סימון24/06/2010הבדיקות תקינות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאמיכל24/06/2010
פרופ' סימון היקר
שאלתי- היום בדקתי בדם בטא, 14 יום אחרי החזרה עומד על 360 ברוך השם הטוב הבנתי שיש הריון
מה עושים עכשיו? איך אפשר לסייעלתקינות ההליכים? האם הבטא תקין?
בעזרת השם בשורות טובות לכל הבנות היקרות...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא תקין
פרופ' אלכס סימון24/06/2010ביום א לחזור על בדיקה ולאחר שבוע - 4/7 בדיקת על קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין מחזור גם אחרי primolut-norרוצה כבר...24/06/2010
שלום רב.
בת 37, הפסקתי לקחת גלולולת לפני יותר משנה, בעברי בעיות בבלוטת התריס וחוסר ביוץ.
בפעם הקודמת שרציתי להיכנס להריון ולא קיבלתי מחזור כשנה אחרי שהפסקתיי לקחת גלולות, אחרי מספר ימים של אוטרגסטון קיבלתי מחזור, ואז לקחתי איקקלומין.
הפעם, שבוע של אוטרגסטון לא גרם למחזור להופיע.
שבוע של פרימולוט-נור, 3 פעמים ביום, וגם לא קיבלתי מחזור.
האם יש טעם פשוט לקחת את האיקקלומין ולראות מה קורה במעקב זקיקים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט ניתן לעשות כך
פרופ' אלכס סימון24/06/2010לפני כן כדאי לבדוק על קול מה עובי רירית הרחם, מה האסטראדיול, הפרוגסטרון ובדיקת בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא עולה, אבל שק הריון ריקמרינה24/06/2010
שלום רב,
נקלטתי להריון בהזרעה שלישית.
הבטא הכפילה את עצמה באופן תקין.
שלשום התחילו כאבים נוראיים וקצת הכתמה חומה.
הגעתי למיון וב-US אמרו ששק ההריון ריק. כמו כן, עשו לי בדיקת בטא נוספת ויצא 51,000 (ביום ראשון היה 20,000)
בהתחלה רצו לתת לי כדור שיגרום להפלה, אבל החליטו לחכות שבוע ולראות אם זה יפול לבד או שיקרה איזשהו "נס".
בכל דרך הם מנסים להימנע מגרידה כי יש לי היסטוריה של asherman אחרי לידה ראשונה ועברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לפתרון הבעיה.
שאלותי:
1. כיצד ייתכן שהבטא עולה באופן תקין ושק ההריון לגמרי ריק בשבוע 5+5?
2. האם יש כזה דבר "התפתחות מאוחרת"?
בינתיים על דעת עצמי הפסקתי עם תמיכת הפרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא עולה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010השיה יכולה להתפתח אולם התאים שיוצרים עובר לא מתפתחים. מקבלים שליה ושקית הריון ריקה. לצערי זה מה שיש לך. הפסקת תרופות היא במקום ונסיון גרימת הפלה בכדור היא ההמלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)