מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוטרוגסטןרעות19/06/2010
שלום .
רציתי לדעת האם ניתן לקיים יחסים רגיל אחרי החדרת אוטרוגסטן לנרתיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להחדיר את הנר לאחר היחסים
פרופ' אלכס סימון19/06/2010ביחסים החמר עלול לצאת החוצה ולא להספג. ואם הכל היה ספונטני, החדירי נר נוסף לאחר היחסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שלא נענתהנורית19/06/2010
היי
רציתי לדעת מה זה תמיכה לוטאלית
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה לוטאלית
פרופ' אלכס סימון19/06/2010השלב של המחזור לאחר הביוץ נקרא - תקופה לוטאלית. מתאפיין בהפרשה של פרוגסטרון ואסטרוגן מהשחלה. תמיכה לוטאלית - היא מתן תוספת של פרוגסטרון בשלב הזה. לעיתים תוספת של אסטרוגן גם כן לפי החלטה של הרופא אם הוא רואה צורך בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה באילו מקרים
נורית20/06/2010היי
תודה באילו מקרים
נהוג לתת תמיכה לוטיאלית
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לליהא.19/06/2010
תשובה לליה: הצלחתי אחרי טיפול 3 , הייתי מודעת לזה שהגיל הוא בעייתי ולא השלתי את עצמי, הייתי מוכנה נפשית ל 10 טיפולים. יש לי חברה שהצליחה בגיל 43.5 אחרי 14 טיפולים
לא להרפות! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה א. עודדת אותי! - ליה
ליה19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת,בבקשהא.19/06/2010
אני בת 42 שבוע 9 הריון תאומים לאחר ivf
מדי פעם (פעם ב שבוע-10 ימים יש לי הפרשה חומה-ורודה בהירה ,נראת כחד פעמית ולא כ"כ הרבה). האם יש לי סיבה "להלחץ" ולרוץ כל פעם לעשות us? ( הרופא שלי מנסה להרגיע אותי כל פעם . )
האם זה באמת תקין ושכיח? מיקום של אחד העוברים הוא כזה שהשליה לגמרי חוסמת את כניסה לצוור הרחם. האם זה יכול לגרום להפרשות כאלה? האם זאת "הפלה מאיימת"?
ההפרשות לא מלוות בכאבים או אי נוחות כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא. - ' אחרי כמה
ליה19/06/2010טיפולים נכנסת להריון? אני בת 43 אחרי 4 הפריות ללא הצלחה כשמאחורי הריון טבעי מוצלח ו3 הריונות כימיים? אשמח לשמוע ממך....אני כבר מיואשת.
רב תודות ובהצלחה!!!
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
א.19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה נשארה ללא התייחסות
א.19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןא.19/06/2010
האם יכול להגרם נזק כלשהו משימוש באנדומטרין שבוע נוסף (להפסיק בשבוע 10 ולא ב 9 )? מקבלת 4 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניגרם נזק
פרופ' אלכס סימון19/06/2010יש מקומות כמו אצלנו בהדסה שכולן ממשיכות עד סוף שבוע 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם לפני החזרהטולי18/06/2010
לילה טוב לכולם, אני לפני החזרה שתתקיים בעוד מספר ימים. אני כבר 9 ימים עם אסטרופם 3 פעמים ביום (סה"כ 6 מ"ג). לפני יומיים התחלתי לקבל הפרשות חומות המלוות בכאבי רגליים. הכאבים ממש כמו לפני מחזור. השאלה שלי היא האם יש ממה לדאוג? זה נורמלי ההפרשות האלו? זה לא יפגע לי בהחזרת מוקפאים?
מחרתיים אני צריכה להתחיל בנוסף לאסטרופם אנדומטרין 3 פעמים ביום..
תודה על התשובה מראש
טולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם ההפרשה נמשכת פני לרופא ליעוץ
פרופ' אלכס סימון19/06/2010הפרשה דמית יכולה להפריע להחזרה וההשרשה. התייעצי עם הרופא. האם הרירית עבה דיה? מה רמת הסטראדיול? כל זה ניתן לבדוק ולבסוף להחליט אם לבצע החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניה בג'ל בהריוןדנה18/06/2010
שלום,
הריון ראשון לאחר טיפולי פוריות
שבוע 6
רציתי לדעת האם בניית ציפורניים בג'ל שעשוי מחומרים טבעיים (ביו סקלפצ'ר) יכולה להזיק לעובר
אני לא עושה את זה על בסיס קבוע - עשיתי באופן חד פעמי לגמרי, ורק אחרי שסיימתי חשבתי על זה שאולי זה עלול להזיק לעובר הקטן
מה לעשות???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לקבלת תשובה...
דנה19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניית ציפורניים לא מזיקה
פרופ' אלכס סימון19/06/2010הפורום הוא אי פריון והפריה חוץ גופית. הפורום המתאים לך הוא הריון ולידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון-מבקשת תשובה דחופה, תודהאפרת18/06/2010
IVF , גונל , יום שישי למחזור, פרוגסטרון 1.5
ממחר(שבת ) אמורה להתחיל מונוגון + צטרוטייד.
בטיפולי IVF קודמים בשלב הזה הפרוגסטרון שלי היה מתחת ל1
מפחדת שעד מחר הפרוגסטרון יעלה
1. האם יש מקום לחשש, ואי הצלחת הטיפול עקב כך?
2. האם בשל כך אפשר לקחת מחר מוקדם יותר את הצטרוטייד (למשל לפני 12 בצהריים) ואת המונוגון אחר הצהריים ?
תודה
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
אפרת19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לכך משמעות
פרופ' אלכס סימון19/06/2010קחי את הטיפול כמו שמתוכנן מראש. רמת הפרוגסטרון תקינה לתחילת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבועיים אחרי החזרת עוברים טריגלית18/06/2010
לפני שבועיים בערך החזרתי 2 עוברים "יפים". בעוד 3 ימים אני צריכה לעשות בדיקת בטא. בשבוע האחרון יש לי הפרשות ורודות וכאשר אני מכניסה את הכדור הואגינאלי (אנדומטרין) המקל יוצא עם הפרשות דם כאילו יש דימום בפנים . אין דם על התחתונים ביום יום . האם זה אומר שההריון לא נתפס ועוד 3 ימים שאעשה בדיקת בטא כנראה הבטא תהיה שלילית?? אני משתגעת ממתח ודאגה . עשיתי בדיקת הריון ביתית (למרות שאמרו שלפני הבטא זה לא מעיד על כלום) ויצא שלילי. אני מבקשת עצה האם יש עוד תקווה? יכול להיות שרק אחד תפס ובגלל שהשני נפל יש דימום?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחד הרופאיםבבקשה תענו לי !!!!!!!!!
גלית19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאיםבבקשה תענו לי !!!!!!!!!
גלית19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
מאיה19/06/2010לי נאמר במפורש על ידי הרופא ביום ההחזרה שאעשה בדיקת בטא בתאריך שנקבע (שבועיים מהשאיבה) גם אם יהיו דימומים. ברור שמעדיפים שלא יהיה דימום אבל גם דימום לא אומר שלא נקלט היריון. אני מבינה את התסכול והחשש אבל אין לך כרגע מה לעשות מלבד להמתין לתשובת בדיקת הדם במועד שנקבע לך.
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאיה.
גלית19/06/2010האם החזירו לך יותר מעובר אחד. כמה עוברים נקלטו? גם לך היה דימומים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
מאיה19/06/2010החזירו לי שניים ועוד לא הגיע הזמן לבדוק בטא. בינתיים אני לא מרגישה שום דבר מיוחד ויודעת שזה לא סימן טוב ולא סימן רע כי אין סימנים... פשוט מחכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הרופאים , תענו לי בבקשה!!!
גלית19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
מאיה19/06/2010נכון שמידי פעם הרופאים עונים אפילו בשבת, אבל הם תמיד עונים על חשבון זמנם החופשי ובהתנדבות...
אם את לחוצה פני למיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום יש לי דימום ממש כמו מחזור
גלית19/06/2010האם זה בטוח נפל? יכול להיות שאחד שרד למרות הדימום החזק? יש לי ממש מחזור.
האם יש טעם לגשת לבית חולים או שזה אבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי תעשי עכשיו בדיקה ביתית
מאיה19/06/2010ומחר תדברי על הבוקר עם הרופא שלך?
מתי אמרו לך לעשות בטא?
לי אמרו שבועיים אחרי השאיבה ואת שבועיים אחרי ההחזרה...
את עם תמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחדת לעשות בדיקה ביתית
גלית19/06/2010אמרו לי שזה לא מעיד על כלום לפני היום ה21 מיום ההחזרה ולכן אני לא רוצה לעשות ואז יצא שלילי ואולי יש איזה סיכוי שביום ב יהיה חיובי.
אין לי תמיכה. מה זה? אני עשיתי את ההפריה בתה"ש ואין לי מושג מה זה התמיכה.
איך הדימום שלך? שלי ממש כמו מחזור עם דימום שכל כמה שעות אני מחליפה פד . גם שאני מנגבת אז הנייר כולו אדום. איזה באסה ומתח .. אני עומדת להשתגע....
שיהיה לך בהצלחה. מתי הבטא שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחדת לעשות בדיקה ביתית
גלית19/06/2010אמרו לי שזה לא מעיד על כלום לפני היום ה21 מיום ההחזרה ולכן אני לא רוצה לעשות ואז יצא שלילי ואולי יש איזה סיכוי שביום ב יהיה חיובי.
אין לי תמיכה. מה זה? אני עשיתי את ההפריה בתה"ש ואין לי מושג מה זה התמיכה.
איך הדימום שלך? שלי ממש כמו מחזור עם דימום שכל כמה שעות אני מחליפה פד . גם שאני מנגבת אז הנייר כולו אדום. איזה באסה ומתח .. אני עומדת להשתגע....
שיהיה לך בהצלחה. מתי הבטא שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית - דימום
לימור19/06/2010היי גלית
גם אצלי בדיוק כמו אצלך
אני שבועיים אחרי החזרה ויש לי דימום ממש חזק
אני מתה מפחד מבדיקת הבטא ביום ראשון
מנסה עדיין לחשוב חיובי (למרות שמאוד קשה לי)
מקווה בשבילך שגם הכל יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצעי בדיקת בתא ביום ראשון
פרופ' אלכס סימון19/06/2010לא ניתן לאמר דבר, לא לכאן ולא לכאן. בדיקת הדם היא האמינה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם למרות הדימום יכול להיות הריון?
גלית19/06/2010יכול להיות שרק אחד תפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ סימון - האם להמשיך עם האנדומטר
גלית19/06/2010האם למרות שיש לי דימום כמו מחזור יכול להיות שאחד מהם נקלט? בכל מקרה אין סיכוי ששני העוברים נקלטו, נכון? ביום ב אני צריכה לעשות בתא.
להמשיךלשים את האנדומטרין למרות הדמום ן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ סימון - האם להמשיך עם האנדומטר
גלית19/06/2010האם למרות שיש לי דימום כמו מחזור יכול להיות שאחד מהם נקלט? בכל מקרה אין סיכוי ששני העוברים נקלטו, נכון? ביום ב אני צריכה לעשות בתא.
להמשיךלשים את האנדומטרין למרות הדמום ן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למטופלות כללית מושלם- מונוגוןדפי18/06/2010
הבינותי ביחידת ה IVF שמקבלים החזר עבור המונוגון. הגשתי את המכתב שנתנו לי והקבלה. אך משום מה סרבו להחזיר לי חלק מהסכום?.
למשהי יש ניסיון בזה? מה עושים?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר
א.ס19/06/2010שלום רב
את ההחזר אני מקבלת במרפאת האם שלי לפי מרבה זכרוני לא עשו לי בעיות........אבל את יכולה לערער בהצלחה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר על מנוגון
לימונית19/06/2010שלום,
על מנת לקבל את ההחזר את צריכה להביא:
1) את הקבלה המקורית.
2) את הטופס של סיכום מחזור הטיפול.
שם מצויינת גם כמות המנוגון בה השתמשת בפועל, אם כי אני כבר יכולה לציין בפנייך שההחזר הוא על סמך הסכום המצוין בקבלה (כך שזה לטובתנו), פחות השתתפות עצמית של 140 ש"ח (לפחות נכון לחצי שנה אחורה). זו הסיבה שלא החזירו לך את כל הסכום, אלא את רובו.
את צריכה לפנות עם זה למרפאת האם שלך, או מרפאה מעליה שמסדרת לך בדרך כלל טפסי 17 וכיו"ב, ולמלא את המעטפה הירוקה של ההחזרים, להכניס בתוכה את הקבלה ולפנות לפקידה האחראית, ייתכן שיש טפסים נוספים למלא.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מספיק הזרעותאתי18/06/2010
שלום
בת 37.5 , + ילד בן 4.5
עברתי בשנה האחרונה הזרעות כאשר השתיים האחרונות עם פיוריגון ואוביטרל.הזרעה אחרונה הריון כימי. אני רוצה לדעת מתי אני יכולה לעבור ל IVF.
האם צריך מספר מסויים של הזרעות עם זריקות? ורק אחר כך IVF?
האם התהליך לקבלת אישור ל IVF ארוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה - תודה
אתי20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר ל IVF
ד''ר דוד ישי20/06/2010אכן צריך , על פי ההוראות , עוד מחזור טיפול אחד של זריקות + הזרעה כדי לקבל אישור ל IVF .
תהליך האישור לא אמור להיות ארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןרחל18/06/2010
אני בהריון שבוע 5 +שישה ימים, אחרי החזרה של מוקפאים. עשיתי 4 בדיקות דם בהפרשים של יומיים. הבטא מכפילה (1.8 -2) אבל הפרוגסטרון עומד על 28 וה- E2 ירד ל- 700 ואתמול עלה ל- 870.
לוקחת 3 אנדומטרין + 4 פרוגינובה ביום.
1. לגבי האנדומטרין - אם הרמות ברחם גבוהות יותר ובבדיקת דם ההשפעה שלו לא ניכרת, למה מבקשים לבדוק אותו שבוע אחרי ההחזרה?
2. לגבי הירידה ב- E2 (ירד מ- 1,200 ל- 700 וכאמור עלה שוב קצת), האם יכול להעיד על איזהיא בעיה בהתפתחות ההריון בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
רחל19/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
מעיין19/06/2010טלי, אני קוראת את ההודעה שלך, בצירוף מקרים, כבר מזה כ-41 יום לא קיבלתי פעם אחרונה מחזור ב-9-5-10 ואת כתבת פה נתונים על בדיקת הדם שלך רק שאני לא עשיתי בדיקת בטא, ושאר הנתונים דומים לשלך, רק שאני לא יודעת אם מדובר בהריון, מה דעתך כדי שאעשה בדיקת בטא? יש סיכוי שזה הריון?
מעניין מה הרופא ייענה לך
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה והריון קל ותקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך?לילך18/06/2010
שלום..
אני בת 26 ivf בפעם ה-2 מכיון והראשון הסתיים ללא דופק בשבוע 10, שאותו עשיתי בפרוטוקול קצר.
האתמול בבוקר היה מין דימום, פניתי למחקלה ונאמר לי שהם רוצים שאני יעשה את הפרטוקול הארוך...האם הסיכויים הם יותר גדולים.
ולמה הם רוצים לשנות את התוכנית למרות שהריתי מהפעם הראשונה?
תודה על התשובות..שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' אלכס סימון18/06/2010בגיל הצעיר ניתן להשתמש בכל פרוטוקול. כך שאין ממש הבדל בין ארוך לקצר. אני מניח שמדובר בתזמון של הווסת שלך שגרם להחלטה להשתנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל ומספר זקיקיםעינת17/06/2010
שלום רב
בבדיקת אולטרסאונד אתמול נראו 3 זקיקים 16, 19, 20 מ"מ. י"מ 6 לאחר וסת ראשונה מזה 3 חודשים מאז הפסקת גלולות (שנלקחו עקב ציסטה). ללא כל טיפול הורמונלי.רוצה לשאול:
1. באיזה גודל זקיק מתרחש בדר"כ הביוץ ?
2. האם עקב 2 זקיקים גדולים (להבנתי..) יש סיכוי גבוה להריון תאומים (במידה ואכן יושג הריון כמובן)?
תודה מראש.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' אלכס סימון18/06/20101. אינדיבידואלי: בין 17-23 ממ. לכן המשיכי לעקוב
2. השאלה אם זה תחת טיפול או ספונטני. אם ספונטני אני משער שלא בהכרח מדובר בשני זקיקים גדולים. אם כן זקיקים של ביוץ, תאומים בהחלט אפשרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת מיםיפעת17/06/2010
ברצוני לדעת מה הסיכויים לחוות ירידת מים מוקדמת במידה וירידת מים כבר התרחשה בהריון קודם?
האם יש הסבר רפואי לירידת מים ספונטנית בחודשי הריון שונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאי הפוריות מתמקצעים בביוץ
פרופ' אלכס סימון18/06/2010ופחות במים של הריון. אנא פני לפורום הריון ולידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)