מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטא חיובית ודימוםלימור29/06/2010
בוקר טוב,
ביום 9 להחזרה עשיתי בדיקות דם שנתנו תוצאות:
P=58
E2=1172
HCG=78
ביום 10 להחזרה התוצאות היו:
P=159
E2=2086
HCG=139
הבדיקות נעשו כיוון שמהיום ה-9 ועד היום (היום ה-11 להחזרה) יש לי עדיין הכתמות בניגוב שאפילו נהיו אדומות ועם חתיכות קטנות כאלו (כמו שיש במחזור)
יש לציין שעד עתה אין לי כאבי בטן מיוחדים/של מחזור ומדובר בהחזארה שהחזירו בה 3 עוברים יפים.
התמיכה שאני מקבלת כיום היא 2 זריקות גסטו+2 פרוגינובה+1 מיקרופירין ליום.
האם יש סיכוי שהתחלה כזו תניב הריון תקין?
האם יש עוד משהו שעליי לחשוב עליו כדי לחזק את התמיכה/למנוע את הדימומים האלו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון נוסף מהיום, יום 11 להחזרה
לימור29/06/2010יום 11 להחזרה
P=162
E2=1929
HCG=222
יש סיבה שהE2 ירד?
מה יכולות להיות הסיבות לדימום מועט (עם חתיכות קטנות) בתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכתמות יכולות להיות דימום השרשה
אפרת29/06/2010בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר טוגנרייךקאר29/06/2010
האם למישהי יש מידע על דר טוגנרייך ממכבי הייתי רוצה להתחיל מעקב הריון אחרי ivf אצלו ואולי יש למישהי המלצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם התכוונת לטוגנדרייך?
דורית30/06/2010קודם כל בהצלחה ובשעה טובה!!
אם באמת טעית בשם והתכוונת לטוגנדרייך אז אני יודעת שהוא מתמחה יותר בנושא של "צנרת" (תסלחי לי על האנלוגיה) - הוא מספר אחת בארץ בכל הקשור בצילומי רחם, צינטור חצוצרות.... עשיתי אצלו צילום רחם והוא בן אדם מד-הים!!!
אני לא יודעת אם הוא עושה ליווי הריון.... אם את רוצה, יש כאן באתר פורום "חצוצרות וצילום רחם" שהוא מנהל. תשאלי שם והוא בטוח יענה לך.
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומיטרין - תמיכהרונית28/06/2010
יש לי הרבה הפרשות מהאנדומיטרין זה מעיד על כישלון או שזה נורמלי ככה צריך להיות?
מחכה לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
מאיה28/06/2010אל דאגה. יש הרבה הפרשות מהאנדומטרין. אם את משתמשת במוליך ומחדירה אותו ממש פנימה אז אין לך מה לדאוג. מה שיוצא החוצה זה לא הפרוגסטרון אלא החומר שבו מוספג הפרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאשיר28/06/2010
שלום רב,
בת 34 לאחר החזרת 2 מוקפאים תוצאות בטא ביום ה 13 -25IU וביום ה 16- 179IU האם תקין?האם לפי התוצאות ייתכן ששניהם מקלטו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ***עדכון נוסף
שיר30/06/2010יום 18 מההחזרה בטא 480IU
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגסטאןטולי28/06/2010
שלום,
שבוע לאחר החזרה 3 פעמים 200
היום כששמתי לא שכבתי מספיק או שלא שמתי מספיק ונזל החוצה כמות יותר גדולה מהרגיל אז שמתי עוד כמות זה קרה פעמיים היום שיצא ושמתי עוד כי יצא ממש ממש הרבה.
האם עודף תמיכה חס וחלילה יכול להזיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקונים להודעה
טולי28/06/2010לא שמתי מספיק- הכוונה לא הכנסתי את הכדור מספיק עמוק
אני 10 ימים לאחר החזרה לא שבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדר' מרתה המקסימה!*איה*28/06/2010
שלום רב לדר' מרתה היקרה!
נהנית מאוד מתשובתייך ומהפורום אולם לשאלתי טרם נתקלתי.
אני בת 42 ללא ילדים במסגרת טיפולי פוריות במחזור טיבעי. המגמה היא להגיע למצב בו אוכל באופן טיבעי להגיע לרמת זקיקים טובה איכותית שתאפשר שאיבה ולאחריה החזרה בהפריה חוצגופית.
בעבר בעיות כגון הידרוסלפינקס בצד שמאל עד למצב סופי של כריתת חצוצרה שמאלית ימנית בריאה.
כיום לאחר 21 ימים של גלולות "יסמין" ולאחר פרופיל דם של fsh +lh היו גבוהים מין הרגיל fsh הראה 32 ביום השלישי למחזור דבר שלא היה ולא נברא בעברי.
לעומת זאת בבדיקת us נצפו שני זקיקים בגודל 7 ס"מ בצד ימין ושמאל.
לשאלותיי:
1- איך יתכן שלאחר נטילת הגלולות {אסטרוגנים} התקבלה תוצאה של רמות גבוהות?
2- האם הפרמטר של זקיקים בכל צד משקפים בפן הרפואי פקטור מסויים בייחס לבדיקת דם?
3-ברור שהרזרבה השחלתית מצביעה על סיכויים נמוכים לאישה בגילי וכך גם התוצאות ובכל זאת האם ניתן לשקול אלטרנטיבה נוספת או שונה מבחינת הגיל, והרצון להרות ללא תרומת ביצית?
אשמח לקבל התייחסות הוגנת לשאלותיי ויותר אשמח אם תפזרי מעט אור בעיניי.
תודה מראש
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיה
מאיה28/06/2010פרופסור דירנפלד נמצאת בכנס בחו"ל בנושא פוריות. כדאי שתשאלי שוב את השאלה כשהיא תחזור לארץ בשבוע הבא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגינובה - עד מתי?רוצה כבר...28/06/2010
שלום רב, עקב בעיית רירית דקה, קיבלתי הנחיות לקחת פרוגינובה, פעמיים ביום, החל מיום מחזור 12.
עכשיו אני לא זוכרת אם ההנחיה היתה עד הביוץ או עד המחזור, וכמובן שהרופא בחו"ל.
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
דורית29/06/2010הרופאים לא כאן השבוע.... אני יודעת (גם מניסיון) כי פרוגינובה לוקחים עד הביוץ, בשלב הפוליקולרי. זה השלב בו הזקיקים מפרישים אסטרדיול שתפקידו לגרום לשישוג הרירית. פרוגינובה היא בעצם תוספת של אותו הורמון. לאחר הביוץ זה כבר לא רלונטי כי ההורמון שאחראי לתמוך ברירית בשלב זה הוא הפרוגסטרון.
אני מציעה לך בכל מקרה לדבר אם האחות ליתר ביטחון....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דורית, אשמח לתגובה מרופא גם.
רוצה כבר...29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןש28/06/2010
ivf ר+ tesa אשון עקב איזוספרמיה חסימתית אצל בעלי ', אצלי הכל תקין .
אתמול החזירו לי 2 עוברים טריים , משתמשת באנדומטרין , אומרים לחדיר בוקר וערב - עד עכשיו החדרתי בוקר ולילה לפני השינה .(זה בסדר ?)
מה השעות המומלצות להחדרה( מה זה אומר בוקר וערב ?)
מתי אני יכולה לקיים יחסי מין ?
מומלץ מנוחה בימיים אלו ?
תודה מראש ...
שיהיה לכל המטופלות בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ש
אני28/06/2010אני גם נתמכת באנדומטרין. אז ככה- אם את מחדירה 2 סך הכל כל יום, אחד בוקר ואחד ערב, אין שעות ספציפיות להחדרה, אין חובה על הקפדת שעות. גם אם שכחת ונזכרת אחרי שעתיים זה ממש לא נורא, כל עוד את באמת דואגת לקחת את המינון שהרופאים המליצו.
לגבי יחסי מין - במידה ואין דימום וההפרשות של האנדומטרין לא מציקות לך לא חושבת שיש מניעה מלקיים יחסי מין. אם היתה בעיה הרופא בוודאי היה אומר לך.
אגב, טיפ ממני, במידה ואת לא מסתדרת עם המוליך (קושי בהחדרה או פציעת הנרתיק עקב החדרה) הכי טוב זה עם האצבע. אין כאבים או חוסר נוחות.
שיהיה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , אשמח לתשובה מרופאים
ש28/06/2010תודה רבה .... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מעקב זקיקים...מיכל28/06/2010
שלום רב, בת 35 , מנסה להרות (יש ילדה בבית מהריון ספונטני בת שנתיים) תוצאות מעקב זקיקים של היום (טבעי ללא תרופות) יום 11 למחזור, שחלה שמאלית זקיק 20 מ"מ (זקיקים קטנים נוספים) שחלה ימנית (זקיקים קטנים) בנוסף עובי רירית הרחם 7.5. מעט נוזל בדגלאס....אנא כתבו לי אם הנתונים האלו תקינים לשלב בו אני נמצאת...וכיצד ומתי לקיים יחסים...הזקיק המוביל 20 מ"מ....מתי הביוץ? והאם לקיים מדי יום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
דורית29/06/2010הרופאים כאמור לא כאן השבוע....
זקיק של 20 מ"מ כבר מוכן לביוץ והרירית 7.5 - מצויינת!!
לקיים יחסים דחוף, לפחות יום כן ויום לא!!
לי גם יש נתונים דומים בי"מ 11 ואני מבייצת סביב י"מ 12....
לשאלתך זה טבעי ובסדר ואני מניחה שכמוני יש לך מחזור קצר יחסית (שלי נע בין 24-26 יום בין וסת לוסת).
קדימה לעבודה!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה דורית
מיכל29/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה גם לעזור...
דנה29/06/2010חודש שעבר היה לי זקיק בגודל של 20 מ"מ, ועוד שתי זקיקים קטנים
הרופא שלי אמר שחייבים לעשות הזרעה, יום למוחרת עשיתי הזרעה, ולפני שבוע גליתי שאני בהריון
לכן לדעתי 20מ"מ זה גודל מצויין, תקיימו יחסים יום כן ויום לא
המון המון בהצלחהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעמודה27/06/2010
שלום רופאים יקרים!
קיבלנו תוצאות של בדיקת זרע. התור שלנו בעוד הרבה זמן! רק אם תוכלו להתייחס לתוצאה?
נפח 3.0 מ"ל
צמיגות תקינה
אגלוטינציה אין
PH7.6
צבע תקין
ריכוז 10^6* 65
מס' זרעונים כללי 10^6 *195
תנועה 75% טובה 50% בינונית 20%
תאי דם לבנים 10^6*1.2
תאי זרע לא בשלים *0
זרעים תקינים 12%
ראש 50%
multiple 50%
צואר %
זנב%
Teratozoospermia
תאי דם לבנים
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכים השבים!
מודה05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת זרע
פרופ' אלכס סימון05/07/2010אין די בבדיקה אחת לקבוע מסמרות. הבדיקה מעידה על ריבוי יחסי של כדוריות לבנות (דלקת?) שאולי תורמת לצורת תאי זרע לא תקינה (טרטוספרמיה). יש שיציעו טיפול באנטיביוטיקה. אני מציע לחזור על הבדיקה.
בגדול ניראה לי תקין.
נ.ב טוב שנסענו. מתברר שהקריטריונים לבדיקה תקינה השתנו. בקריטריונים החדשים בדיקה זו תקינה.
לפני שתשאלי מה הקריטריונים עלי לוודא שאוזני שמעו נכון ועיני ראו היטב. בקיצור לבדוק בעוד מקומות אם הקריטריונים אומנם שונו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישיאלמונית27/06/2010
שלום רב
רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוח הודעה בצורה פרטית שלא תיהיה חשופה לפורום
מדובר בעניין רגיש מאוד שלא הייתי מעוניינת לחשוף בפורום
ממתינה לתשובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
אני27/06/2010יש אפשרות לשלוח מייל לרופאים המתמקצעים בפוריות, במידה ואת שייכת לקופת חולים כללית יש אפשרות דרך דף הבית להתייעץ עם מומחה. השאלה מגיעה אליו בלבד, תשובה ניתנת תוך 48 שעות לפעמים יותר. אני מאמינה שדרך כל קופות החולים ניתן להתייעץ עם מומחים באמצעות האינטרנט. בפורום אין אפשרות לשלוח שאלה מבלי לחשוף אותה לשאר הגולשים/ות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העדר הפרייה דחוףףףףאושרת27/06/2010
היי
האם למישהי קרה שהיו 4 ביציות ואף אחת לא הופרתה?
האם ייתכן שהכל תקין ואין הפרייה?
הזרע היה מעולה... והביציות נראו בסדר על פניו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר הפריות
רויטל29/06/2010הי
אני עברתי פעמיים IVF
בפעם הראשונה נשאבו 15 ביציות והופרו רק 8 כשמתוכם רק 3 התחלקו ללמעלה משלושה תאים
בפעם השניה נשאבו 16 ביציות מתוכן הופרו רק 6 (כולם התחלקו לשלושה תאים ומעלה).
אני אם לשולשה ילדים מהריונות ספונטניים ולאחר קשירת חצוצרות וכעת עם בן זוג חדש.
איכות הזרע היתה טובה אך לא אמרו לי כלום על איכות הביציות.
איך יודעים מה איכות הביציות?
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVF שכשלאופירה בן דוד27/06/2010
היום ביצעתי בדיקת דם לפי ההנחיות שקיבלתי אחרי הפריה חוץ גופית שנייה, בה הוחזרו 2 עוברים.
תוצאת בדיקת הדם שערכתי היום הראתה שחלבון הבטא היה בכמות שמתחת ל- 3, ולצערי אני מבינה שאיני בהריון. מתי אוכל לעשות שוב הפריה חוץ גופית ? ( אין לי עוברים מוקפאים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתנה
א.ס27/06/2010בדרך כלל ממתנים חודש בין טיפול לטיפול
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ובהצלחה גם לך !!!!
אופירה28/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים - שאלהתוהה27/06/2010
אני אמורה להתחיל טיפול IVF . במרפאה בבית החולים אמרו לי כי עלי ליצור עמם קשר מיד עם קבלת המחזור והם יחזרו אלי. אכן עשיתי זאת ואני מחכה שיצרו קשר.
שאלתי מה קורה עכשיו. מהו התהליך.
זו לי הפעם הראשונה.
כמו כן אני צריכה לעשות ביום השלישי - רביעי למחזור פרופיל הורמונלי. אני יודעת שיש חשיבות לשעת היקיצה בבדיקה זאת. מהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עונה לך לגבי היקיצה
דורית27/06/2010בגלל שמודדים רמות פרולקטין בבדיקת הפרופיל ההורמונלי וזה הורמון שרמתו עולה בשנה, צריך לדאוג שהנבדקת תהיה ערה 3 שעות לפחות לפני לקיחת הדגימה.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה אחרי ניתוח tesaש27/06/2010
יום שישי האחרון עברתי ניתוח tesa כתוצאה מאזוספרמיה חסימתית (נשאות cf( הרגשתי טוב לאחר הניתוח אבל יום למחרת (יום שבת ) סימתי את היום בהקאה וcתחושה לא טובה בבטן .
יש קשר בין הדברים או סתם צירוף מיקרים ?
בדרכ כלל אני מרגיש טוב ולא סובל מבעיות כאלה .
קצת מודאג - יש לי מי מה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות הפורום ...
ש27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)