מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריון לאחר הזרעהטל23/06/2010
שלום לרופאים.
עשינו הזרעה ב-13.6 ורציתי לדעת האם אני כבר יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית?
בדיקת דם מתוכננת ל27.6 (לפי בקשת הרופא) אך אני מאוד במתח ורוצה לעשות גם בדיקה ביתית
לפני זה. האם תוצאה של בדיקה ביתית תצא אמינה לאור העובדה שעברו 10 ימים?
תודה רבה,
יומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תצא אמינה
פרופ' אלכס סימון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון ביום השני למחזורמיטל23/06/2010
אמורה להתחיל IVF. פרוגסטרון ביום השני למחזור = 3.
האם גבוה מדי? האם עשוי לחבל בטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם נמוך מ 5 לא יחבל בכלום
פרופ' אלכס סימון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה במקום IVFשירה23/06/2010
שלום רב רופאים יקרים.
בת 42.5 יש לי ילדה בת 1.8 טיפול ראשון מוקפאים.
מאז 10 טיפולים, הריון כימי אחד וכשלון רודף כשלון.
הצעתי היום לפרופ' המטפל בי לנסות הזרעה בליווי הורמונים.
הפרופ' חשב שזה רעיון ואפשר בהחלט לנסות.
קבלתי פיוריגון 75 יחידות למשך חמישה ימים.
האם המינון מספיק?
לא קבלתי אוביטרל במרשם, הייתכן שנשכח?
האם מקובל בהזרעה להשתמש גם באוביטרל?
תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
נעמי23/06/2010באוביטרל השתמשתי רק ביום לפני ההזרעה זריקה אחת.
לפי מיטב הבנתי זריקה זו אמורה בעצם "לשמור" על הביוץ ביום לפני ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירשם
מאיה23/06/2010נראה לי שקיבלת מרשם רק עד למעקב אצל הרופא ואז לפי התוצאות וההחלטות על ההמשך יתן לך מרשם גם לעוד זריקות ל"גידול" הזקיקים והרירית וגם אוביטרל לתזמון הביוץ. פשוט נתן לך בינתיים מירשם רק עד למעקב, כך נראה לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעות
פרופ' אלכס סימון23/06/20101. מקובל אוביטרל לתת
2. אם לא תגיבי למינון 75, הרופא יעלה את המינון בהדרגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב ו----תודהמרים ז23/06/2010
שלום לרופא המדהים
היום אחרי 7 ימים של החזרת עוברicsi מרגישה תופעות וכאבים של ווסת
מה זה מחזור בדרך?
השרשה ?מתי ההשרשה ?בדרך כלל?
בזמן החזרה הרופאה אמרלי יש לך עובר באיכות טוב הטוב ביותר מה הכוונה?
הרבה תודה ואשמח אם תענה לשאלות שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההשרשה בתקופה זו
פרופ' אלכס סימון23/06/2010לעיתים התחושות מועצמות לאור המתח. הן יכולות לנבוע משחלות מוגדלות לאחר הדיקור. לעיתים יש המדווחות על תופעה זו דווקא לאחר החדרת נרות פרוגסטרון או זריקת גסטון. אין לכך משמעות בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קלרחל23/06/2010
תחילת הריון 5+4 אחרי החזרת עוברים מוקפאים. משלשום ההפרשות של האנדומטרין יוצאות ורודות, דמיות.
האם זה דורש בדיקה או שכל עוד שזה לא דימום רציני אין מה לעשות?
(לפני שבוע בבדיקת דם האחרונה שעשיתי הפרוגסטרון היה 28)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף ללא הפרשות
פרופ' אלכס סימון23/06/2010מה עם העל קול? יש שקית? יש שק חלמון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהus
רחל23/06/2010לפני 4 ימים היה שק הריון, ללא שק חלמון.
(החזרה היתה ב- 31.5)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל קול מתאים להחזרה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010צריך אם כן להמתין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רחל24/06/2010הייתי הבוקר ב- us.
שר הריון ביום ראשון היה 5 מ"מ. היום הוא 7מ"מ. הטכנאית אמרה שציפתה שיגדל יותר בארבעה ימים. עדיין ללא שק חלמון?
אני מודאגת מאוד. מה הסיכויים להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת מטריד
פרופ' אלכס סימון24/06/2010אם עברו 3 שבועות ויותר מההחזרה היה צריך לרות לפחות שק חלמון. אני מקווה שאני טועה, אולם ההפרשות הדמיות והעל קול שלא מתפתח היטב מביא אותי לחשוד שיש בעיה.
שוב היות ואין הוכחה ברורה המתנה נוספת מחוייבת לפי ההוראות שאני מניח שקיבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל23/06/2010
היה לי ביוץ ביומים האחרונים ואני ובעלי ניסינו להיכנס להריון.
בנתיים יש לי כאבים כמו דקירות מתחת לבטן כבר כשלושה ימים!
שאלתי - מה לדעתכם הסיבה לכאבים הנ"ל?
תודה מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך תוצאה של הביוץ
פרופ' אלכס סימון23/06/2010לאחר ביוץ לעיתים בבטן מצטבר נוזל ואולי אפילו מעט דם. הגירוי של הנוזל גורם לעיתים לתחושות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר סימוןמיואשת23/06/2010
שלום רב
אני מטופלת אצל ד"ר קול .ועברתי4 הזרעות בטיפול הרמונאלי זריקות פרוגון. ולצערי לא הצליח לפני זה עברתי 6 מחזורי איקקלומין וגם ללא הצלחה . בכל הזרעה התנועות היו לא אותו דבר
נגיד בהזרעה הראשונה 95% השנייה 80 ושלישית ובחודש לא היה הפסקה בין הטיפולים היה 30%
בעלי חולה סכרת לוקח זריקות אנסולין 5 פעמים ביום .הוא בן 29 אני בת 23 אצלי הכל יצא תקין צילום רחם בדיקות דם להרמונים . והייתי לוקחת קלקסן עם כל טיפול רק שאם יש משהוא שלא יעשה לי נזק אבל גם בבדיקות היה תקין . ובבהזרעה האחרונה לפי בדיקות דם יכולתי להתחיל להזריק מהיום ה16 למחזור לא מהיום השלישי כמו שצריך להיות .מה אתה ממליץ לי עכשיו לעבור לטיפול חחוץ גופית או להמשיך עם הזרעות עד 6 טיפולים כמו שאומרים כי כל כך ירדו התנועות בפעם האחרונה . ופוחדת שסתם .מעבירה זמן מה ההמלצה שלך אני אשמח לקבל תגובה ממך
תודה רבה ומודה לך והמשך יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר טיפול של פיורגון
פרופ' אלכס סימון23/06/2010בדרך כלל לאחר טיפולים ממושכים כאלו ובעיקר אם פיורגון לא הניב הריון תוך 3-4 מחזורים, חבל להמשיך בהזרעות וכדאי לעבור לטיפול הפריה חוץ גופית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להתחיל להזריקמיטל23/06/2010
אמורה להתחיל להזריק גונאל ולובריס ביום ה-3 למחזור. הוסת הגיעה ביום שני בלילה (לפני השינה) כשלפני כן היו יומיים של הפרשות אדומות חלשות.
האם היום - יום ד - נחשב ליום ה- 2 או ליום ה-3?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נלך על יום 3 הוא יום ד
פרופ' אלכס סימון23/06/2010עדיף מוקדם מאשר מאוחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהלי23/06/2010
כמה זמן לאחר החזרה רצוי לעשות פיפי?
זה מסכן את הקליטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לי23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיפי לא מסכן את ההחזרה
פרופ' אלכס סימון23/06/2010לאחר מנוחה של 30 דקות אפשר לעשות פיפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני חודש מההחזרהקאר23/06/2010
אני חודש מההחזרה ורק עוד שבוע אלך לאולטראסאונד אני קצת במתח למרות שכל הבטאות היו תקינות והכפילו את עצמן עדיין לר בדקתי דופק האם יש מצב שהקרינון שאני מקבלת פעמיים ביום משפיע על תוצאות הבטא וזה אולי מה שגרם לבטאות הטובות או שאין זה משפיע והבטאות תקינות מעצמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה הקודמת
קאר23/06/2010האם כאשר מפסיקים את התמיכה של הקרינון הנפיחות קצת יורדת ומתי בערך מפסיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נעניתי על החלק השני
קאר24/06/2010אשמח לתשובה האם כאשר מפסיקים את הקרינון הנפיחות יורדת בבטן ומי מפסיקים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון משפיע רק על פרוגסטרון
מאיה23/06/2010ולא על הבטא (לעומת אוביטרל ופרגניל שלפעמים ניתנים כתמיכה- הם מכילים את הורמון ההריון, בטא, ולכן להם יש השפעה מסויימת על התוצאות).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין קרינון לבטא
פרופ' אלכס סימון23/06/2010קרינון = פרוגסטרון
ביתא = הורמון שמופרש בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהשרון23/06/2010
שלום
האם מקובל לתת תמיכת אוביטרל פעם בשלושה ימים ואסטרופם לאחר החזרה ללא תמיכה וגינלית?
האם זה מספיק?
(תמיכה וגינלית גרמה לפטריה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספיק ועוד איך
פרופ' אלכס סימון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כינוס פוריות בחו"לפרופ' סימון23/06/2010
הרופאים יעדרו מהארץ ויתקשו להשיב לשאלות בתאריכים 27/6-1/7
התאזרו בסבלנות בשבוע הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ סימון, דירנפלד, דר' ישי וקול
דורית23/06/2010נסיעה טובה ושובו בשלום!
אנחנו נחכה לכם בסבלנות בינתיים ונמתין בקוצר רוח לשובכם.
שימרו על עצמכם!!
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוף סוף גם אני מקפיץ
פרופ' אלכס סימון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה הרופא הכי מקסים בעולם
מיטל23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון אתה מקסיםםםםםםםםםםםםם
לימור25/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה טובה לכל הרופאים שיוצאים לכנס
שקד24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחזרו מהר ובשלום-מחכות לכם
אפרת26/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה
נני30/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ניתוחיתליאת23/06/2010
שלום,
לפני יומיים עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית לפתיחת הדבקויות (התגלו הדבקויות עדינות ובינוניות בחלל הרחם וכולם הוסרו).
אני כרגע עם גלולות ורופא המנתח אמר שמספיק להמשיך לקחת רק גלולות ולא צריך תכשיר אסטרוגני כגון פרוגילטיון כי בגלולות גם יש אסטרוגן.
לאחר שבדקתי אז ראיתי שרמת האסטרוגן בגלולות הוא 0.02 כאשר בפרוגלטיון 2 מ"ג ואני מפחדת שבגלל שאני אמשיך לקחת רק את הגלולות שאינן מכילות מספיק אסטרוגן ההדבקויות יחזרו.
אשמח לייעוץ בנושא.
שאלה נוספת, במידה וצריך להפסיק גלולות ולקחת פרוגילטיון האם אני אקבל ווסת עקב הפסקת הגלולות תוך כדי לקיחת פרוגילטיון או שהווסת תגיע רק לאחר סיום נטילת פרוגילטיון.
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' אלכס סימון23/06/2010אל תשווי תפוחי אדמה עם אגסים. בגלולה האסטרוגן שונה מזה בפרוגילוטון. לכן המינונים אינם משמעותיים העיקר שהם עושים את העבודה, ואם הרופא החליט שאת צריכה גלולה - עשי כדבריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ביוץ ביתיתנטע23/06/2010
היי, היום יצא לי תוצאה חיובית בבדיקה ביתית לגילוי עליה ברמת ה-LH. אני מבינה מתוך ההסבר שזה אומר שתוך 24 שעות יתבצע הביוץ. זה נכון?
מתי אני צריכה לערוך בדיקה למדידת הורמןן הפרוגסטרון? (הורמון שבמחור רגיל בודקים ביום 21 למחזור).
אשמח לקבל תשובה מהירה!!!!!
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נכון - לא סתם כך כתוב בהוראות.
פרופ' אלכס סימון23/06/2010שבוע אחרי הביוץ בצעי בדיקה לפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנות שמשתמשות בגונל-אףדריה22/06/2010
היי, קיבלתי מרשם לגונל אף וקניתי את העט + אמפולה ומזרקים ואז החליטו להחליף לי לפיוריגון, אז נשארה לי במקרר קופסא של גונל חדשה ללא שימוש.
אם מישהי מכן משתמשת בגונל וגרה באיזור גן-יבנה אשדוד ומעוניינת לקפוץ לקחת אז בכייף
אני לא יודעת כמה זה עולה דרך קופת חולים (לי זה עלה דיי יקר) בכל מקרה זה יחסוך כמה שקלים למי שרלוונטי לגביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני
דריה23/06/2010088554256
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)