מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיה ואוביטרלשרון24/06/2010
שלום
ב 20.6.10וסת אחרונה התחלתי פרוטוקול קצר.
נקבעה לי הסטרוסקופיה ליום ב -יום שמיני למחזור.
האם יכול להזיק לטיפול?
אם מזריקים אוביטרל ביום ה בערב כמה זמן לאחר מכן מתרחש הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיאה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010אני בדרך כלל מעדיף להפריד מחזור טיפול מפעולות נוספות ברחם. אולם יש שלא נוהגים כך מפני שאם הפעולה הולכת חלק - אין לכך השפעה על התוצאות
בדרך כלל ביוץ מתקחש 36-40 שעות לאחר אוביטרל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודאגת מאודמיטל24/06/2010
שלום רב
אני נמצאת באמצע שבוע 5 להריון אחרי החזרת עוברים מוקפאים.
ההרגשה הכללית בסדר.
אני מרגישה עייפות ועד לפני יומיים היו לי יומיים של בחילות וכאבי ראש.
אני מודאגת כי מאז אני כמעט לא מרגישה בחילות ומלווה אותי תופעה שהתחילה כמה ימים אחרי ההחזרה של כאבים בבטן התחתונה ודקירות במיוחד בצד שמאל של הגוף, הכאבים לא חזקים ובהחלט נסבלים הם באים פתאום (לא נמצאים קבועה) אבל אני מרגישה אותם במהלך היום+תחושת נימול קלה ביד ימין בבקרים.
האם התופעות האלו בסדר??
למה הפסקתי להרגיש בחילות??
ממתינה לתשובה
תודה רבה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחושות אינן מלמדות הרבה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010התעלמי מכל התחושות, לטוב או לרע. מה שחשוב היא בדיקת העל קול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטה גורלית -אשמח לשמוע דעתכםנשמתי איליי24/06/2010
אני בת 40.5 שמנה מאוד (bmi גבוה מ- 40), כל הבדיקות תקינות כולל צילום רחם שנעשה לפני 3 שנים, היסטרוסקופיה שהתבצעה לפני חצי שנה. יש לי ילד בן 3.5 שנקלט בהזרעה. מזה 3 שנים בערך אני עוברת טיפולי פוריות אך ללא הצלחה. הטיפול בעקבות איכות זרע ירודה (מבצעים מיקרומניפולציה). התוצאות עד כה: מספר סביר של בציות בכל שאיבה, מספר סביר של הפריות, אך איכות העוברים בינונית.
הדילמה: ניתוח שרוול והקפאת הליך הכניסה להריון לשנה (מחויב מהניתוח) ואז אהיה בת 42
או
המשך טיפולי פוריות במצב הנתון ז"א שמנה.
לתשובתך אודה
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :-) את דעתכם רופאי הפורום
נשמתי איליי24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומנם החלטה קשה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010למרות הקושי הרב יותר להשיג הריון בגיל מתקדם יותר אני עדיין חושב שלבריאותך הכללית, להקל על הדיקורים בהמשך, להצלחת הריון ללא סיבוכים - עדיף קודם הניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נשמתי איליי24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת אוביטרלש24/06/2010
היום הזרקתי אוביטרל לבד בבית, קצת חוששת שלא הזרקת טוב ,אשמח לדעת את חוות דעתכם .
כאשר הזרקתי הרגשתי שיוצא לי קצת נוזל מסביב החוצה ובנוסף בסוף שהוצאתי את המזרק ירד לי דם לצמר גפן ונשאב קצת דם למזרק .
אני צריכה לדאוג ?ביום שישי השאיבה שלי .
איך יודעים שהחומר ניקלט ושהכל בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני יכול להמליץ לך ש
פרופ' אלכס סימון24/06/20101. תודיעי לרופא על מה שקרה
2. בצעי היום, יום חמישי בדיקה של בטא לראות כמה מהחומר נספג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת יתר גונלמיטל23/06/2010
התחלתי טיפול בגונל (6 שנים טופלתי בפיוריגון) פעם ראשונה. בטעות הזרקתי 150 ביום הראשון 300 ביום השני ו - 450 היום כשאני צריכה רק 150 כל יום. האם זה נורא???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון יתר של גונל
מאיה24/06/2010יש "פער" גדול בין הכמות שהיית צריכה להזריק לזו שהזרקת. לכן אני מציעה לך לא לחכות ולעדכן את הרופא שלך בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתכן תגובה עודפת לא רצויה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010מציע כבר לבצע בדיקות על קול ודם, לעדכן את הרופא ולהמתין לתשובות לפני טיפול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ללא תמיכה של פרוגסטרון-אפשר?יעל23/06/2010
שלום רב,
במקרה של החזרת עוברים מופשרים (עם ביוץ טבעי או עם זריקת אוביטרל) האם אפשר לוותר על התמיכה של הפרוגסטרון? (בהסתמך על כך שהגוף צריך להפריש באופן טבעי, ואם כן- אולי לחסוך מתן הורמונים מיותרים).
האם זה משנה אם זה בביוץ טבעי או כשזה עם אוביטל?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לוותר על התמיכה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010בהתאם להחלטת הרופא , ניתן לוותר או לתמוך האוביטרל או נרות פרוגסטרון. כניראה שזה לא משנה את התוצאות. התמיכה ניתנת כי הרופא והמטופלת רוצים להיות רגועים שעשו משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמיכל23/06/2010
שלום רופאם יקרים
אני ביום ה- 13 לאחר ההחזרה. ביום 16/6 קיבלתי זריקה אחרונה של פרגניל שאני מבינה שמכיל את הורמון ההריון. היום עשיתי ביקת הריון ביתית יצא חיובי ב""ה השאלה שלי האם ההורמון יכול להשפיע על הבדיקה למרות שעבר שבוע מהזריקה? האם ייתכן כי הבדיקה מטעה ביום ה -13.??
בבקשה אודה לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם כן תתכן תשובה כזובה חיובית
פרופ' אלכס סימון24/06/2010מומלץ לבצע בדם. אם הרמה גבוה מעל 100 אז זה הריון אמיתי ולא שאריות של הפרגניל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החוק החדש בתרומת ביצית והפריהבתאל23/06/2010
האם יהיה ניתן כשהחוק יכנס לתוקף לבצע גם שאיבה שלי על בסיס ביוץ טיבעי וגם לקבל תרומה ואת כל בעוברים יחד להחזיר לרחמי, אני שואלת עקב כך שאני בת 42 עדיין מאמינה בבציותי, אך עייפה במקביל מטיפולי הפריה רבים ומנסה לשלב ולתת לאלוהים להחליט מי יקלט, אם זה יהיה אפשרי הרי שכל כל התלבטויותי בתחום יעלמו !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוק התרומה
פרופ' אלכס סימון24/06/2010דיי מורכב מה שאת מבקשת. החוק לא ימנע זאת לדעתי.תהיה מורכבות בלהביא אותך ואת התורמת לדיקור בדיוק באותו יום. תשאל השאלה כמה עוברים להחזיר? מורכב וקשה ליישום.
בכלל, אני לא רואה את התחלת יישום החוק רק אולי בעוד שנה. הוא מורכב ליישום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אחר לגמרישירה23/06/2010
שלום רב רופאים יקרים
בת 42.6 יש לי ילדה בת 1.8 טיפול ראשון מוקפאים. ומאז 10הפריות ללא הצלחה(הריון כימי אחד לאחרונה). היום הציע לי רופא חדש טיפול אחר לגמרי מהטיפולים שעברתי עד כה.
הוא הציע להתחיל הטיפול ביום השני/שלישי של המחזור בצטרוטייד למשך 3 ימים ואז פיוריוגון.
כמו כן, הציע פיפל, הסטרוסקופיה, נטילת אספירין וויטמין A .
מהי דעתכם המלומדת על רעיונות חדשים אלו?
אודה מאד על התייחסוכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים מסייעים
פרופ' אלכס סימון24/06/2010הבסיס לא משתנה - גרימת ביוץ עם פיורגון. כל הפעולות האחרות מטרתם אולי לשפר את התוצאות.אין לאף פעולה כזו הוכחה ניצחת שהיא אומנם עוזרת, אחרת למה למנוע מאחרות את ההצלחה. יורים באויר ברובה צייד עם טיפולים שיש הגיון לחשוב שיעזרו ואז אולי נצליח לצוד ברוז
הכל בסגנון - לא עוזר לפחות לא מזיק. בקיצור לנסות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים קלים כשבוע לפני קבלת הווסתשרון שרון23/06/2010
ביום שישי אמורה לקבל וסת ולהתחיל בטיפולי ivf
מזה מספר ימים שיש לי דימומים קלים, אין צורך בטמפון אלא רק בתחבושת דקה. לעיתים משך כל היום ולעיתים בבוקר ובערב.
מה עלי לעשות??? מה היא הסיבה לכך? מעולם לא נתקלתי בתופעה שכזו, המחזור שלי סדיר.
החודש ביצעתי צילום רחם האם יש קשר לזה???
לתשובתכם אודה,
שרון
מלבד חומצה פולית איני נוטלת תרופות כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים קלים
פרופ' אלכס סימון24/06/20101. לצילום בהחלט יכול להיות קשר
2. לפני טיפול בצעי גם בדיקה להריון לוודא שלא תתחילי טיפול עם הריון שגורם לדימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים בזמן ביוץמנסה להיכנס23/06/2010
מדוע ישנה המלצה לקיים פעם ביומיים? האםלא עדיף כל יום או שמא יש חשש לאיכות הזרע?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההמלצה שלי
פרופ' אלכס סימון23/06/2010אחת ליומיים.
1. לתת לזרע להאגר ולהוסיף נפח
2. אחת ליומיים מכסים 5 ימים!!! היות וזרע חי לפחות 24 שעות בדרכי המין של האישה. אזי קיום יחסים באחד הימים מכסה ביוץ ביום שלפני, ביום היחסים ויום שאחרי. הוסיפי עו קיום יחסים וראי שסך הכל זה יכסה 5 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאלי- אנא עזרו לי בהבנהנעמה23/06/2010
שלום,
אני בת 26, אובחנתי לפני 8 שנים כפוליציסטית, לקחתי 8 שנים דיאנה, וכעת אני רוצה הריון. שבוע הבא יש לי אולטראסאונד לבדיקת שחלות, אבל בינתיים יש בידי בדיקת הורמונים, שהייתי מאוד רוצה להבין.
נראה כאילו LH מאוד נמוך ו-FSH קצת גבוה, ובמיוחד נראה שאסרודינול E2 נמוך. מה זה אומר? האם יש כאן סיכוי להריון טבעי? אודה לכם מאוד לכל מידע שתוכלו לספק לי, אני במתח וסקרנית, וממש רוצה לדעת. אלה הערכים:
ESTRADIOL (E-2) <25
LH 2.4
FSH 10.1
פרולקטין- 6
DHEA SULPHATE- 1.87
TSH- 2.45 (אני מטופלת באלטרוקסין מזה כשנתיים לפחות, הערך שלי בעבר היה מעל 10)
תודה מראש,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ.ב. הבדיקה נערכה ב...
נעמה23/06/2010הבדיקה נערכה ביום השלישי למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בבקשה ענה לי
נעמה23/06/2010האם זה תקין? מה פירוש E2 נמוך כל כך וההפרש הגדול בין LH ל-FSH בכיוון ההפוך מהמצופה לשחלות פוליציסטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ' אלכס סימון23/06/2010רמת LH גבוהה לעומת FSH למרות ששניהם בטווח הנורמה. אם זה מתווסף לווסת לא סדיר, אזי אומם את פוליציסטית. נדרש טיפול לגרימת ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ סימון - דחוף!
דורית24/06/2010פרופסור סימון שלום!
נראה לי כי התבלבלו קצת הנתונים...
רשום כי FSH 10
ו LH 2.4
ולא להפך.....
כלומר היחס הוא לטובת ה FSH בכלל (הוא הגבוה מבין השניים).
בנוסף, האסטרדיול נמוך מאוד!!
אני במצב דומה ולכן "מקפיצה" שוב וחשובה לי תשובתך
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית ובכלל
נעמה24/06/2010אני ביררתי קצת ולפי מה שאני מבינה זה שיש הפרש גדול בינהם (ואולי הכיוון לא כל כך משנה) יכול לרמז על שחלות פוליציסטיות. אני כבר הבנתי שרק אולטארסאונד יגיד מה באמת המצב, ואני גם חושבת שעם הורמונים גבוליים כאלה יש אולי מקום לנסות חודש חודשיים הריון טבעי ולעשות כל חודש בדיקות הורמונאליות לראות אם הערכים משתנים (אצלי למשל בגלל שלא מזמן הפסקתי גלולת אני מעריכה שהערכים עוד יעלו... ולא לטובתי....), אני מניחה שרופא ייתן די מהר איקוקלימין, אבל אהיה יותר חכמה שבוע הבא. בהצלחה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמה
דורית24/06/2010יול להיות שמה שאת אומרת הוא נכון אבל מבירורים שאני עשיתי, יחס גבוה- מעל 3, לטובת LH יכול לרמוז על שחלות פוליציסטיות ואילו לטובת FSH יכול לרמוז על תגובה שחלתית ירודה.
בגלל זה אני נורא רוצה לקבל תשובה ומה שרשם פרופ' סימון נראה לי מוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
נעמה24/06/2010אני גם מאוד סקרנית לראות את תשובת הפרופסור, ואני מכירה את הדברים שאת אומרת ולכן גם לי התשובה שלו נראית מוזרה. אולי הוא לא עונה לך כי זה חלק משרשור וכדאי לך לפתוח הודעה חדשה ולשאול מה זה אומר LH גבוה מ-FSH....
יש לי עוד הרבה דברים להגיד לך, נראה לי שאנחנו מוטרדות מאותה בעיה, אבל אני לא רוצה להאריך כאן במילים- רק אומר שמבין דבר אמר לי להיזהר עם הפרשנות של ההורמונים, זה לא נותן תמונה מלאה, צריך אולטראסאונד, וגם לבצע בדיקות חוזרות ולעקוב אחרי זה אצל רופא נשים לזמן מה, ובינתיים לקוות להריון טבעי... ונשאלת השאלה גם מתי הפסקת גלולת, כי גלולות מורידות גם LH וגם FSH וגם אסטרדיול לפי מה שהבנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדר למוטרדות
פרופ' אלכס סימון24/06/2010ההגדרה קובעת LH גבוה פי 3 מ FSH הוא אחד הסמנים לשחלות פוליציסטיות. אמרתי אחד הסמנים מפני שזה לא תמיד כך ןלא כל פוליציסטית מתנהגת לפי זה. מה שחשוב הוא שצריך אומנם על קול ויותר חשוב הוא - אם הווסת לא סדיר, הביוץ לא סדיר, ולכן מומלץ על טיפול באיקקלומין. בוודאי שיתכן הריון עצמוני. אבל אם הווסת אחת לשלשה חודשים, הסיכוי להריות הוא אחת לשלה חודשים. מי מוכן להמתין לזה? ומתי יהיה הביוץ? צריך לעקוב לעיתים תכופות, אובדן ימי עבודה, טירטור וכד. הכל נפתר עם CC = איקקלומין. חבל לטחון ולטחון על רמות ההורמונים. לא מטפלים בהורמונים מטפלים בביוץ לא סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןטולי23/06/2010
שלום
5 ימים לאחר החזרה פרוגסטרון 56 אסטרדיול 2960
האם הערכים תקינים?
האם ערך הפרוגסטרון מעיד על תמיכה מספיקה או שצריך להגבירה? ( מקבלת אוטרגוסטאן 200 3 פעמים ביום)
תודה על התשובה!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שמעל 20 - מספיק הוא
פרופ' אלכס סימון23/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
מנסה להיכנס23/06/2010מכייון שאני שומרת על נידה, יוצא שאני יכולה לקיים רק ביום הביוץ. מה לעשות אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף??????טלי23/06/2010
אני לפני החזרת מוקפאים ,נוטלת איקאקלומין וכשיגידו לי אוביטרל .
לפני שבוע עשיתי בדיקת נשיפה והיום הרופאה התקשרה להגיד לי שיש לי חיידק הליקובקטר
ואני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה ואני מפחדת שהאנטיביוטיקה תפריע לי לטיפול האם מותר לי לקחת אנטיביוטיקה(כמה סוגים) או שעדיף שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי הסוג
פרופ' אלכס סימון23/06/2010יש סוגים רבים של אנטיביוטיקה שניתן לקחת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מנסה להיכנס23/06/2010מכייון שאני שומרת על נידה, יוצא שאני יכולה לקיים רק ביום הביוץ. מה לעשות אז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסוייה23/06/2010
שלום רב, בת 35, אורך המחזורים שלי נע בין 28 ל 32 ימים (לרוב באזור ה 30 ימים) קבעתי מעקב זקיקים ראשון ליום ה 11 של המחזור...האם זה בסדר??? פשוט ביום ה 10 למחזור אני לא יכולה להגיע למעקב ובימים לפני זה זה נראה לי מוקדם מדי..האם זה בסדר? (מעקב טבעי ללא טיפול, רק על מנת לסייע לי לגלות את ימי הביוץץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה ממש בסדר
פרופ' אלכס סימון23/06/2010הביוץ ינוע בין יום 14 ל- 18. כל שיום 11 אפילו מוקדם מידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)