מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשת עזרהמיכל23/11/2009
ביום ה-13 להזרעה-יום רביעי-18/11/09 בטא 26,פרוג' 126
היום-יום שני היום ה-17 להזרעה בטא 67 פרוג' 113
הרופא שלי אומר שמבחינתו התוצאה אינה תקינה,
האם יש סיכוי להיריון תקין?או שאני צריכה להכין את עצמי לסוף....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי23/11/2009כדאי לחזור על הבדיקה ליתר ביטחון , אבל , קרוב לודאי שההריון אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותס.ד.23/11/2009
בת 44. הכל תקין למעט הדבר הכי חשוב: הגיל.זרע תורם.
3 הפריות, 100% הצלחה בהפריות הביציות גם כשהייתה רק אחת. ללא הריונות.
בפעמיים האחרונות (ביצית אחת ושתי ביציות) לא התרחשה כל הפריה.
אני מרגישה שזה בא פתאום.
1. ממה זה נובע? האם יתכן שההורמונים פוגעים באיכות הביצית?
2. האם זה אומר שזה מה שצפוי גם בהמשך?
3. האם עדיין יש סיכוי לביצית שתופרה בכל זאת?
4. האם יש לי בגילי סיכוי בהזרעות אם לא הצלחתי בהפריות? האם לאישה צעירה היה סיכוי בהזרעות אם נכשלה בהפריות?
5. שמעתי שיש מעבדות שמשתמשות בטמפ' שונה שמועילה. האם הנוהל אינו זהה בכל מעבדה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי.
ס.ד.24/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ס.ד.
ד''ר דוד ישי24/11/2009כמו שאמרת , הדבר המשמעותי הוא גילך.
ההורמונים משפיעים לרעה על איכות הביציות שגם כך איכותן ירודה
יש עדיין סיכוי שתהיינה ביציות באיכות מספיק טובה ושתהיה הפריה
אם החצוצרות של תקינות , יתכן מאד שהסיכוי שלך להריון עם הזרעה טוב לא פחות ואולי אפילו יותר מאשר בIVF
השאלה לגבי הטמפרטורה אינה מובנת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ודימום לסירוגיןקרן23/11/2009
שלום רב,
ביום 10 להחזרה (13 לביוץ) נמצאה בטא 25. המשכתי לקחת אנדומטרין עפ"י הוראות ביה"ח.
יום לאחר מכן, החל דימום לסירוגין, וכאבים שהתגברו מאוד.
יש הפרשות דמיות, אך ללא גושים.
היום עשיתי שוב בטא(4 ימים לאחר מכן) - עדיין אין תשובות.
שאלותיי:
1. אני מרגישה כאב בלתי נסבל, דומה לכאבי מחזור מאוד חזקים הכוללים לחץ כלפי פי הטבעת. הכאב כ"כ חזק שדורש משככי כאבים - האם זה נורמלי?
2. האם יכול להיות שלמעשה האנדומיטרין מונע יציאת רירית הרחם, ולכן הכיווצים כ"כ בלתי נסבלים?
3. נדמה שברור שהריון, אין כאן - נכון?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
קרן23/11/2009תוצאת בטא מהיום ( 4 ימים אחרי) בטא 147 - האם יש הריון? האם תקין? ומה משמעות הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה...
קרן23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפה להרגיע
רוז24/11/2009הי אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב
וכן יש הריון את צריכה לעקוב אחרי בטא ......
תשמרי על עצמך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התייחסותך
קרן24/11/2009רוז,
תודה על התייחסותך... זה פשוט נראה לי חריג הכאבים האלה. דיברתי עם האחות אתמול בערב, וגם היא הרגיעה, אבל היום אסע לביה"ח, כנראה שיתנו לי זריקה כלשהי לתמיכה... נקווה לטוב. ושוב תודה על ההתייחסות! בהצלחה גם לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
תותית24/11/2009אני ממש כמוך אחרי החזרה בטא החל מ-22 והעלייה בסדר
יום א' בערב הפרשות חומות נורא בהירות וכאב בבטן תחתונה יום ב' לא היו כלל הפרשות אך כאבי בטן כאלה שנירגעים רק אם נחים בשכיבה
אך לאחר מנוחה לקראת הערב נעלמו
מתוחה לקראת הא.ס. ה-1 לראות שק+דופק(זאת לאחר הריון קודם הפלה שבוע 8 שק הריון ניצפה אך לא ניצפה דופק)
בהצלחה לנו עדכני מה ייעצו לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תותית
קרן24/11/2009הייתי אצל הרופא. לדבריו הכאב והדימום נובעים משחלות מוגדלות עקב הטיפולים... הוא אומר שעליית הבטא תקינה. המליץ להמשיך לבדוק בטא מחר, ונתן לי זריקות גסטון ( פרוגסטרון)...
דרך אגב, גם אני הפלתי בשבוע 8 לאחר שלא נצפה דופק. בדיוק לפני שנה וחודשיים... נקווה שהפעם יהיה בסדר לשתינו.
את יודעת מתי ניתן כבר לראות שק הריון בא.ס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תותית24/11/2009אני חושבת שהחל כבר משבוע 6 ניתן לראות שק הריון אני היום שבוע 6 ומתוכנן א.ס. ליום חמישי הקרוב
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תותית
קרן24/11/2009הי,
בהצלחה בהצלחה בהצלחה!
הלוואי שתעדכני בפורום בשורות טובות,
זה נותן תקווה לכולן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
ד''ר דוד ישי24/11/2009הכאב שאת מתארת הוא בהחלט חריג ודורש בדיקת רופא. אבל הוא בודאי לא מעיד על כך שאין הריון. האנדומטרין אינו חוסם את צואר הרחם ( אם לזה התכוונת )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטילקאר23/11/2009
האם התרופה הזאת גם גורמת להשמנה כמו להורמונים כגון גונאל f
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדינה
ד''ר דוד ישי23/11/2009כמו הגונל F שאינו גורם להשמנה , כך גם הדקפפטיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוי באנדומטריוזיסקאר23/11/2009
אני בחורה בת 27 עם אנדומטריוזיס עברתי טיפול ראשון של ivf שנכשל ונאמר לי שהביציות לא היו בשלות בגלל אנדומטריוזיס עכשיו קיבלתי דיכוי ארוך שלאחריו אתחיל לקבל את זריקות ההורמונים האם ידוע שהטיפול עם דיכוי ארוך יכול לשפר את איכות וכמות הביציות והאם בזכות זה יהיו גם יותר עוברים שניתן יהייה להקפיא מה שלא היה הפעם האם בגילי יש הצלחות לטיפול כזה ולשפר את המצב בפעם הבאה והאם ידוע על הצלחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדינה
ד''ר דוד ישי23/11/2009דיכוי ארוך יכול לשפר מעט את התוצאות. מה שיתן יותר ביציות זה מינון גבוה יותר של גונדוטרופינים. בודאי שיש הצלחות גם עם אנדומטריוזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמא ל-3 בנותאורית23/11/2009
שלום רב,
אני בת 35 ואמא ל 3 בנות, אני מאוד רוצה בן אבל לא יכולה ללדת עוד הרבה ילדים כי אני חייבת לעבור ניתוחים קיסריים בלבד, ובנוסף אני צריכה ליהיות במעקב הריון בסיכון .האם יש לי סיכוי לעבור ועדה של משרד הבריאות ואם לא איזה עוד אפשרויות יש לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 בנות
פרופ' שחר קול23/11/2009לא יזיק לנסות...
הסיכוי לתשובה חיובית אינו גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא ל-3 בנות
אורית23/11/2009תודה לד"ר שחר קול
אתה יודע על עוד אפשרויות לבחירת מין היילוד (שיטות קונוונציונאליות)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר באיטליה בעד כסף PGD
עדי23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא ל-3 בנות
אורית23/11/2009תודה טל,
יש לך פרטים נוספים? למי פונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוה...דחוףףףףףאני23/11/2009
שלום,
ביום שבת קיבלתי ווסת והתחלתי להזריק דקפפטיל 0.1
היום שזה היום ה 3 הייתי בבדיקת דם ואמרו לי לא להתחיל את המנופיור בגלל שיצא לי פרוגסטרון גבוה.
מה זה אומר?
ומה זה אומר לגבי המשך טיפול והצלחת הטיפול
יש אופציה שאני בהריון ולא גילינו??????
מצפה לתשובה דחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול23/11/2009יתכן הריון - סיכוי קטן. קל לשלול ע"י מדידת בטא בדם.
יתכן והדקפפטיל עורר הגופיף הצהוב. יש להמתין עד השגת תמונה הורמונאלית מתאימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתשובה
אני23/11/2009תודה על התשובה המהירה
נגיד שזה הריון מה יכול לקרוא?? כי הזרקתי כבר כמה פעמים דקהפפטיל??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהלימור23/11/2009
שלום
התחלתי להזריק 3 אמפולות מנוגון וצטרוטייד 1 החל מיום וסת 11 (רק כאשר נצפו זקיק מוביל של 12 וזקיק קטן של 9 מ"מ)
במשך 3 ימים.
ביום וסת 14 (לאחר 3 ימים של זריקות) נצפו 2 זקיקים:18 מ"מ ו15 מ"מ ואסטרדיול 824 פיקומול.
1.האם אסטרדיול לא נמוך עבור שני זקיקים?
2.האם יתכן שלמרות שנצפה זקיק מוביל אחד של 12 מ"מ הגוף יצליח לייצר עוד זקיק למרות שכבר תם שלב גיוס הזקיקים?
3.האם גדילה של זקיק ב-6 מ"מ ביומיים סבירה?
4.האם יתכן כי הזקיק הקטן יותר הוא למעשה ציסטה או זקיק שלא מכיל ביצית?אם כן האם מיתן להבדיל?
5.תודה רבה (IVF אחרון לפני מעבר לתרומת ביצית)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול23/11/20091. לא
2. נצפו שני זקיקים בתחילה, ושני זקיקים בהמשך.
3. כן
4. הכל יתכן...לא ניתן לדעת.
5. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה רבה ושאלה נוספת
לימור23/11/2009שכחתי לציין כי הפרוגסטרון היום (יומיים לפני שאיבה) הוא 7 ננומול.האחות לא מתרגשת אבל אני קצת חוששת.
1.האם ערך כזה גבוה יכול לפגוע באיכות הביציות או ברירית?
2.האם כדאי לוותר על החודש בגלל ערך גבוה זה?
3.האם צטרוטייד יכול לגרום לירידה בערך E2 למרות שהזרקתי גם מנוגון?האם זה לא טוב שהאסטרדיול ירד? (מ964 ל824 ביומיים הפרש)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפפטיל לא יגרום נזק להריון.
פרופ' שחר קול23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול תודה רבה ושאלה נוספת
לימור23/11/2009שכחתי לציין כי הפרוגסטרון היום (יומיים לפני שאיבה) הוא 7 ננומול.האחות לא מתרגשת אבל אני קצת חוששת.
1.האם ערך כזה גבוה יכול לפגוע באיכות הביציות או ברירית?
2.האם כדאי לוותר על החודש בגלל ערך גבוה זה?
3.האם צטרוטייד יכול לגרום לירידה בערך E2 למרות שהזרקתי גם מנוגון?האם זה לא טוב שהאסטרדיול ירד? (מ964 ל824 ביומיים הפרש)
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד,"ר קול ענית בטעות למישהי אחרת.
לימור23/11/2009תתייחס בבקשה לשאלה האחרונה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד,"ר קול ענית בטעות למישהי אחרת.
לימור23/11/2009תתייחס בבקשה לשאלה האחרונה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה23/11/2009
אני אמורה להזריק דקא ומנופור כל יום
האם יש חשיבות להפריד בזמנים בין הזריקות או שאפשר להזריק באותו זמן?
מה עדיף מבחינת האפקטיביות?
דבר נוסף, מעולם לא הזרקתי דקא,זה נראה כמו אוביטרל, האם הזריקה מוכנה כמוה ורק להזריק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה
פרופ' שחר קול23/11/2009רצוי להזריק באותו הזמן, אך זה לא ממש עקרוני.
הדקפפטיל מגיעה מוכנה להזרקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאמיכל23/11/2009
שלום
ביום ה-13 להזרעה-יום רביעי-18/11/09 בטא 26,פרוג' 126
היום-יום שני היום ה-17 להזרעה בטא 67 פרוג' 113.
האם תקין?הבטא לא ממש מכפילה את עצמה,מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול23/11/2009ממשיכים מעקב, תוך ביקורת רופא הנשים המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודש וכאבים בחזהמיכל23/11/2009
עברתי הזרעה לפני 6 ימים לאחר שימוש בסינראל + גונאל במשך 9 ימים - מינון 75 + אוביטראל 250
בימים האחרונים יש לי כאבים עזים וגודש עצום בחזה במיוחד בשעות הערב,
ובמיוחד כאשר אני קמה מישיבה או שכיבה החזה כבד וכואב עד מאוד.
אתמול שמתי לב שהופיעו וורידים כחולים באזור.
אני מניחה שעדיין מוקדם לסימני היריון.
האם זה יכול להיות מהשפעת ההורמונים שקיבלתי?
מעולם לא היה לי גודש כזה וכאבים כאלו עזים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודש
פרופ' שחר קול23/11/2009כן: השפעת גירוי השחלות ורמה גבוהה של פרוגסטרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לפני שאיבהעדי23/11/2009
קראתי שלא מומלץ לעשות פעילות גופנית כשבוע אחרי השאיבה בגלל הטראומה שהשחלות עוברות מהשאיבה ושרצוי לנוח. האם זה נכון גם לימים שלפני השאיבה? האם כדאי להפסיק פעילות גופנית כמה ימים לפני בגלל שהשחלות מוגדלות ואולי פעילות גופנית תגרום לגירויי יתר מוגבר יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעילות
פרופ' שחר קול23/11/2009כן, עם תחילת גירוי השחלות יש למתן הפעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
עדי24/11/2009הרופא לא הנחה אותי בשום דבר שיש לעשות או לא לעשות לפני ואחרי שאיבה או החזרה בIVF הראשון שלי והפעם הזו אני רוצה לדעת הכל ולהתנהג בהתאם כדי לא לפגוע בבריאות שלי ו/או בסיכוי להצלחת הטיפול, אילו עוד דברים אני צריכה לדעת על ההתנהגות לפני ואחרי שאיבה? לדוגמא זכור לי שקראתי משהו אז על שתיה מרובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בבקשה
עדי25/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנם לא דוקטור אבל...
יעלי25/11/2009השתיה המרובה נועדה למנוע גירוי יתר של השחלות, משהו שהוא ושכיח בטיפולים הורמונליים (במיוחד אצל מי שמגיבה "טוב" ומייצרת הרבה זקיקים)... פרט לשלב הצום שלפני השאיבה- שתייה מרובה (2-3 ליטר ביום) נדרשת. כמובן שעדיף מים מאשר מוגזים למיניהם שיכולים ליצרו לחץ נוסף בבטן...
לגבי הפעילות- לאחר השאיבה וההחזרה מומלץ לנוח- זה לא אומר שצריך לשכב ולא לזוז, אבל בהחלט להימנע מכל מאמץ מיותר... הגוף אחרי פרוצדורה רפואית, והשחלות מוגדלות ותנועות מאומצות יכולות לגרום נזק פנימי...
שיהיה הרבה בהצלחה,
יעלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יעלי
עדי25/11/2009הרופא שלי טוב אבל הוא לא נוטה להסביר דברים כאלה וגם אם אני שואלת הוא עונה בחיפוף ולכן שואלת פה כי באמת רוצה לעשות הכל כדי שהטיפול יצליח ולא רוצה לעזוב אותו כי הוא באמת טוב.
תודה ובהצלחה גם לך באיזה שלב שלא תהיי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת היריוןסיון22/11/2009
שלום,
ב-1.11 שאיבה. 4.11 החזרת 2 עוברים.
היום סיימתי 5 שבועות היריון (לפי המחשבון).
היום (יום 18 להחזרה) בטא 2600. הבנתי שזה תקין .
ושאלותיי:
1. רוב הסיכויים שבטא זו נמוכה עבור השתרשות 2 עוברים ביום ה-18 ?
כנראה מדובר בהיריון של עובר אחד?
2. מתי אוכל לראות דופק הכי מוקדם?
3. האם יש טעם לבצע US מוקדם לראות שק ו-US נוסף לדופק?
4. בזמן הזרקת המונופור נוצרה לי פריחה בבטן , בגב ובישבן.
הפריחה מתחילה לדהות (מלבד באיזור מסויים).
האם מטפלים בפריחה או ממתינים שתעבור לבד ? (סביר להניח שמקורה באלרגיה בשלב כלשהו של הטיפול). והאם רופא צריך לראות אז מדובר ברופא נשים, רופא הפוריות או רופא עור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול23/11/20091. אולי
2. 1.12
3. לא
4. רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של קרינון - אקנה ודקירות בחזהחיובית22/11/2009
שלום דר'
האם יכול להיות תופעות לוואי מהקרינון ?
התחלתי לקחת את הקרינון לפני 4 ימים , אני על טיפול טבעי ללא הורמונים הזרעה + השבחה .
ביום חמישי הקרוב אני צריכה לעשות בטא אך פתאום נהיה לי הרבה פצעים /אקנה על הפנים וכמו כן יש לי דקירות מידי פעם בחזה וגם אני מרגישה דקירות ברחם כאילו אני עומדת לקבל מחזור .
האם זה תופעות של הקרינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ' שחר קול23/11/2009לא , קרינון מכיל פרוגסטרון בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרוןמ.ש22/11/2009
שלום,
אחרי טיפול עם פיורגון, ביוץ ב1/11. תוצאות בדיקות דם:
17/11 Pr 58.6, Beta 237
19/11 Pr 50.7, Beta 571
22/11 Pr 57.2, Beta 3182
(יחידות של מכבי)
הערב הרופא אמר שהבטא בסדר, פרוגסטרון נמוך ושיש צורך בבדיקת א.ס. בהקדם.
1. מה ערכי הפרוגסטרון המתאימים לשלב זה (שבוע 5+1)?
2. מה הסיכון בערכי פרוגסטרון שקיבלתי?
3. מה מצפים לראות בבדיקת הא.ס.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מעיין23/11/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון
פרופ' שחר קול23/11/20091. תקין
2. אין סיכון
3. שק הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)