מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיפלשי18/11/2009
שלום ד"ר ,
באיזה עיתוי של המחזור רצוי לעשות הפיפל ?
אם רירית הרחם עבה ולא דקה,פיפל עוזר להצלחת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסיי מין לאחר החזרהשרון18/11/2009
מדוע קיים סיכון בקיום יחסים ב5 ימים ראשונים לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעזרה..מייקי18/11/2009
לאחר IVF ראשון ממתינה בקוצר לתוצאות.
מה פרוש פרוטוקול ארוך? ומתי נותנים אותו או פרוטוקול קצר?
מה זה בטא?
אני מרגישה שכולן מדברות באותה שפה ואני לא מבינה כלום..
אם כולן יודעות מה הערכים שלהן איך זה שאני לא???
מתסכל קצת אודה לעזרתכן או לעזרת רופא..
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאי שלום
פרופ' שחר קול18/11/2009מציע לעיין בשאלות הנפוצות.
בטא=הורמון ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי רק רוצה לוודא שראית את ההולירוני18/11/2009
שלום,
שמי לירון אינני יודעת אם אתה זוכר אותי אבל לפני 10 חדשים בערך עשית לי החזרה של שני עוברים מקסימים אשר שוכבים לידי כרגע בעריסות בן ובת. לשמחתי כמו שהחזרת אותם כך גם הוצאת אותם גדולים ויפים לפני כחודש בבי"ח כרמל.אז הגעתי ללידת תאומים עם מנחי ראש ראש לידה שהתפתחה בצורה תקינה הגעתי לפתיחה מלאה אך המוניטור של הבן היה לא ראקטיבי והתמהמהו עם ההחלטה ם להכניס אותי לקיסרי חירום. למזלי הקפיצו אותך בערב שישי (כנראה מארוחת ערב ולכן אני חייבת לך ארוחה:-)) ואתה הכרעת את הכף ובדיקה שלך הראתה שעלה לי החום באופן פתאומי ומייד החלטת על קיסרי. צוות שלם של רופאים התמהמה ואתה החלטת. איננטי יודעת מה היה קורה לעובר הזכר אם לא היית מגיע אז פשוט רציתי לאמר תודה. תודה על הכל על היחס החם למרות שלא הייתי מטופלת באופן פרטי תמיד חייכת ועזרת!!!!
נתראה בהחזרה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירוני
ד''ר דוד ישי18/11/2009ראיתי את ההודעה. תודה על הדברים היפים שכתבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא לאחר הזרעההילה18/11/2009
שלום רב,
מחזור אחרון 21.10 .
ב 1.11 עברתי הזרעה.ב 16.1 ערכי בטא 391 .
האם יש סיכוי לתאומים?
תודה
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
פרופ' מרתה דירנפלד18/11/2009יש מצב
אפשר לדעת סופית רק באולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםץ.שאלהלימור18/11/2009
אני בסבב טבעי.אתמול נצפה זקיק 11 מ"מ וגם היום נצפה אותו גודל של זקיק והרירית אותו דבר.
1.האם יכול להיות שזקיק לא גדל מאתמול?הרי אמור לגדול כל יום בערך ב-2 מ"מ לא?
2.האם זה מצב תקין?
3.אם ימשיך להתפתח כרגיל.האם הביוץ יכול להיות לא תקין בגלל שהזקיק לא גדל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי18/11/2009הזקיק גדל במהירות רק ביומים שלושה שלפני הביוץ. אני לא יודע מה אורך המחזור שלך ובאיזה ימים נעשתה הבדיקה. יש אפשרות שמדי פעם לא יתפתח זקיק או יהיה שיבוש אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 3 תאים בביצית אחרי כיומיים האם י סקאני18/11/2009
האם יתכן שתפסו את הביתית בחלוקה מה זה 3 תאים?האם יתכן עובר נורמאלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, עובר עם 3 תאים - תקין.
פרופ' שחר קול18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדקאמירי18/11/2009
אני לאחר טיפול ראשון של IVF שלא הצליח. בטיפול זה עברתי את הפרוטוקול הארוך. שמעתי שיש אפשרות לקבל זריקת דקא אחת חד פעמית
1. על סמך מה מחליטים לעשות טיפול כזה?
ה2. אם אני יכולה לבקש בטיפול הבא לעשות זאת?
3. מה ההבדלים בין הטיפולים? חסרונות יתרונות
4. האם הטיפול מקצר את הזמן ואפשר לוותר על קבלת פעמים וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי18/11/2009ההחלטה על פי המקובל ביחידה ובהתאם להעדפות של הרופא המטפל.
היתרון - זריקה אחת שעובדת ל 4-6 שבועות , ומחליפה את כל ההסנפות . החיסרון - ברגע שמזריקים לא ניתן לשנות או להפסיק טיפול.
את יכולה לבקש מהרופא.
אין הבדל באורך הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןסיון18/11/2009
שלום. ברוך השם הריתי לאחר IVF. בטא 11 יום אחרי ההחזרה היתה 44. פרוג מעל 127 ואסטרדיול 2000. אחרי יומיים בטא 161, פרוג' נשאר גבוה ואסטרדיול 3200. 1. מדדים תקינים ליום 13? 2. כמה בטאות צריך לבדוק ובאיזה מרווחים? 3. האם בכל פעם בודקים גם אסטרדיול ופרוגסטרון? 4. בטווח 22.11 ועד 17.12 (בין שבוע 5 לאמצע שבוע 8) אפשר לטוס ממרכז הארץ לאילת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
ד''ר דוד ישי18/11/2009הערכים תקינים. לא צריך להמשיך במעקב ההורמונלי. השלב הבא הוא אולטרסאונד.מותר לטוס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלהללויה18/11/2009
שלום לרופאים,
לוקחת כבר 4 ימים מנוגון 6 אמפולות+ סינרל. חוץ מזה לוקחת חומצה פולית כבר שנה.
עשיתי הבוקר בדיקות ונמצא כי ה-FE IRON שלי נמוך ערך 48 , כשהנורמל הוא 60-170
יכול להיות שהזריקות או הסינרל גרמו לירידה של הברזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי18/11/2009לא. לסינרל אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל F וריבוי זקיקיםממליצה בחום17/11/2009
התחלתי להזריק גונאל לפני 6 ימים ויש לי 7 זקיקים (כ 10 סמ)
האם זו כמות סבירה או שזה נחשב ריבוי זקיקים ???
(האסטרדיול שלי 1605 )
יום 6 למחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שושן
ד''ר דוד ישי17/11/2009ל IVF זו כמות סבירה לטיפול פוריות רגיל זה מספר גבוה , למרות שעדין מוקדם להגיד כמה מהזקיקים יבשילו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
ממליצה בחום18/11/2009תודה על התשובההמהירה
אני מזריקה 112.5 מ"ג ואני לקראת IUI
האם במצב כזה יש מקום להוריד מנון של גונאל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
ממליצה בחום18/11/2009אני מקבלת גם 0.5 מג dexamethasone
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שושן
ד''ר דוד ישי18/11/2009בהחלט כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ממליצה בחום18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2PN כעבור 48 שעותviv17/11/2009
כעבור 48 האם יש סיכוי שהעובר יתפתח
שאלה נוספת איך יתכן שהחזירולי עוברים עם 3 תאים יכול להיות שתפסו אותם בשלב ההתחלקות או מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום viv
ד''ר דוד ישי17/11/20092PN ב48 שעות קרוב לודאי שלא יתפתח לעובר תקין.
תא אחד התחלק כבר והשני עדיין לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיי זרע ברחםחיובית17/11/2009
שאלתי את השאלה הזו כבר אך אשמח לתשובה נוספת
כמה זמן יכול לשרוד זרע ברחם של הזרעה לאחר הזרעה וכמובן השבחה ?
לפי בדיקות דם ואולטרסאונד זקיקים , ביצענו הזרעה ביום חמישי האחרון .
כאשר בדיקת ביוץ ידנית הראתה חיובי ביום שישי וביום שבת .
עשינו השבחת זרע כי יש בעיה בזרע - מרופלוגיה 2% .
אצלי הכל תקין , ועשינו הזרעה ( עם השבחה ) על טיפול טבעי .
למרות זאת קיימנו יחסי מין כל הסופ"ש .
1.האם יש סיכוי להריון ?
2. כמה זמן שורד זרע לאחר הזרעה והשבחה ברחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיי זרע
פרופ' שחר קול17/11/20091. כן
2. עד 3 ימים. בעיקר בתעלת צוואר הרחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים הנכבדיםגל17/11/2009
בת 41, שבוע אחרי הזרעה ,כאבים בבטן והכתמות מוזרות , פצע כמו פצע בגרות בפנים, האם זה סימן למחזור שצריך להגיע, או שעדיין קיימת תקווה או סיכוי כלשהוא להריון? אודה על תשובתכם שכן המתח והלחץ אינו נותן לי מרגוע.
תודה מראש גל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיכוי!
פרופ' שחר קול17/11/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8 ימים אחרי הזרעה
טלולה17/11/2009שלום גל,
עשיתי הזרעה 1 ב10/11 אני כבר ביום ה8. עד היום יש לי כאבי בטן שבאים והולכים וכן צצו לי מספר פצעונים על הפנים כמו שלפני מחזור... ובפורם אמרו שזה שכיח.
כל פעם שהרגשתי כאבים חשבתי שהנה נכשל הטיפול ומגיע ומחזור...אך טעיתי.
אני גם לחוצה הצפייה בלחכות 14 ימים פשוט מורטת עצבים בייחוד שכרגע איני עובדת אז כל דקה עוברת כמו נצח...
מחזיקה אצבעות (גם ברגליים) לשתינו ולכל הבנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה -אוביטרלרעות17/11/2009
שלום,
אני מקבלת תמיכה לאחר החזרה -של אוביטרל.
קיבלתי חצי אוביטרל לפני 4 ימים.
מתי אפשר לבדוק בטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול17/11/2009עוד 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)