מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיי זרעחיובית16/11/2009
כמה זמן יכול לשרוד זרע ברחם של הזרעה לאחר הזרעה וכמובן השבחה ?
לפי בדיקות דם ואולטרסאונד זקיקים , ביצענו הזרעה ביום חמישי האחרון .
כאשר בדיקת ביות ידנית הראתה חיובי ביום שישי וביום שבת .
עשינו השבחת זרע כי יש בעיה בזרע - מרופלוגיה 2% .
אצלי הכל תקין , ועשינו הזרעהעל טיפול טבעי .
למרות זאת קיימנו יחסי מין כל הסופ"ש .
1.האם יש סיכוי להריון ?
2. כמה זמן שורד זרע לאחר הזרעה והשבחה ברחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרידות זרע של הזרעה
פרופ' מרתה דירנפלד17/11/2009משתנה לפי איכות הזרע ויכולה להיות בין שעה למס' ימים
כמובן שיש לך סיכוי חהריון.מספיק זרע אחד תקין להריון
יחד עם זאת מורפולוגיה תקינה של 2% זו תוצאה נמוכה מאד מהנורמה שמורידה את הסיכוי להרות בהזרעה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןסיון16/11/2009
שלום.
ברוך השם הריתי לאחר IVF.
בטא 11 יום אחרי ההחזרה היתה 44.
פרוג 127 ואסטרדיול 2000.
1. מדדים תקינים? הבטא לא נמוכה מדי?
מחר יום 13 מההחזרה, מבצעת בטא נוספת.
2. כמה בטאות צריך לבדוק ובאיזה מרווחים?
3. האם בכל פעם בודקים גם אסטרדיול ופרוגסטרון?
4. בטווח 22.11 ועד 17.12 (בין שבוע 5 לאמצע שבוע 8) אפשר לטוס ממרכז הארץ לאילת?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה
פרופ' מרתה דירנפלד17/11/2009אמנם בטא נמוך אבל אם יכפ]יל עצמו בכמה בדיקות כל יומיים יש סיכוי להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר בבקשה
סיון17/11/2009לענות גם על שאלות 3,4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSHג'סמין16/11/2009
היי
אני בת 39 עוד מעט , עשיתי בדיקות הורמונליות - ורמת ה FSH שלי היא גבוהה מאוד - 28 - לפי הסיפרות שקראתי ומה שהרופא שלי אמר אני מבינה שאיכות הביציות שלי אינה טובה , ברצוני להבין מה הטיפול שניתן בד"כ לבעיה שכזו , האם יש סיכויים טובים להתגבר עליה , מה אחוז ההצלחות - כלומר בנות עם בעיה כשלי , נכנסו להריון? מה אורך הטיפול , האם יש מקום לאופטימיות מציאותית ???אשמח לתגובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'סמין
ד''ר דוד ישי16/11/2009אם זו הרמה בבדיקות חוזרות , הסיכויים להריון נמוכים מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול- בנק זרע באלישעגל16/11/2009
ערב טוב
שמעתי שיש בנק זרע חדש באלישע,
אשמח לדעת למי לפנות טלפונית, ואיך מתבצע התהליך?
האם יש מבחר של תורמים?
תודה, גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנק זרע באלישע
פרופ' שחר קול17/11/2009בבנק מבחר של 20 תורמים.
לכל תורם פרופיל אישי מפורט.
התהליך: מפגש עם רופא באלישע, קבלת הסבר מפורט לפי הנחיות משרד הבריאות, קבלת קטלוג תורמים, החלטה על התורם.
הטיפול עצמו יכול להתבצע בבי"ח אלישע, או ע"י רופא פריון במרכזי בריאות האישה של הקופות השונות.
טלפון 8300922
פרטים נוספים אתר בנק הזרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
גל17/11/2009ד"ר שחר קול
תודה על המענה, קראתי באתר, כיום אני לוקחת תרומה זרע מבי"ח רמבם, כמובן עברתי את כל הבדיקות הנדרשות וכו'..
א. האם צריכה לעבור את הברוקרטיה שוב, או מספיק שאציג מסמכים רלוונטים?
ב. יום ראשון צפויה לי שאיבה, היום אוכל כבר מחר לדבר עם המחלקה להתרשם ולקחת תרומת זרע, במידה ויתאים לי?
ג. ועוד שאלה האם ידוע לך כמה עולה לקחת תרומת זרע?
תודה על המענה
גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/11/20091. אין בירוקרטיה, אלא מפגש לקבלת מידע רפואי, כמתחייב מהנחיות משרד הבריאות.
2. כן
3. 800 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
פרופ' מרתה דירנפלד18/11/2009הזקיק גודל בערך מ"מ ליום לכן מיום ליום קשה למדוד הבדל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה
פרופ' מרתה דירנפלד18/11/2009יש מצב
רק באולטראסאונד ניתן לאשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- OHP17 והריוןמיכל16/11/2009
שלום רב,
בת 28 בעלת שיעור יתר. מנסה להכנס להריון.
בבדיקות הורמונליות שבוצעו ביום ה-23 למחזור היו ערכי ה-OHP17 גבוהים = 17.1.
האם ישנו איזשהו סיכוי שאכנס להריון באופן טבעי? איך בעצם משפיע העודף בהורמון על הכניסה להריון?
בנוסף - במידה ואני כן בהריון, אילו סיכונים יש לעובר עם עודף ההורמון?
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי16/11/2009הרמה הגבוהה דורשת בירור אצל אנדוקרינולוג. אם הבעיה היא אמיתית , היא יכולה להוריד את הסיכויים להריון ולהשפיע לרעה על עובר ממין נקבה אם יש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! ושאלת המשך...
מיכל18/11/2009אשמח אם תוכל לפרט כיצד עודף ה-OHP17 מפריע לכניסה להריון.
במעקב זקיקים ובדיקות דם נלוות ראו שאני מבייצת אז אני מניחה שההורמון לא פוגע
בביוץ... במה אם כן הוא פוגע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי18/11/2009ההשפעה על הסיכוי להריון פחות חשובה. מדובר בהורמון שהוא אנדרוגני ( זכרי ) וזה משפיע לא טוב על הסביבה ההורמונלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית פוריותדקלה16/11/2009
אני בת 32. יש לי 4 ילדים: 2 בהריון טבעי ותאומים ע"י טיפול באיקקלומין. במשך השנה וחצי האחרונות ניסינו להכנס להריון. לפני שנה עברתי ניתוח להוצאת ציסטה מהשחלה. מאז השתמשתי שלושה חודשים באיקקלומין ובחודש האחרון בהורמון (ששכחתי את שמו) עקב בעיית ביוץ מוקדם שאינו תואם את ה"שבעה הנקיים" שאני שומרת. בעלי עשה בדיקת זרע לפני כחודשיים שהראתה בעייה אך הרופא טוען שהיא אינה קשה כ"כ. מה עליי לעשות עכשיו? לאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דקלה
ד''ר דוד ישי16/11/2009למרפאת פוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץטלי16/11/2009
1. אתמול 15/11 נצפה לפי אולטרסאונד זקיק בגודל 13 מ"מ
לפי בדיקות דם של היום 16/11
IU/L 7.7 LH
pg/mL 70.9 ESTRADIOL (E-2)
ng/mL <0.20 PROGESTERONE
*מתי צפוי הביוץ???????????
---------------------------------------------------- בחודש שעבר ביצעתי מעקב זקיקיםובשבוע לאחר הביוץ ביצעתי בדיקות דם
התוצאות הן
pg/mL 172.0 ESTRADIOL (E-2)
ng/mL 7.44 PROGESTERON
* האם הפרוגסטרון נמוך מדי?????
* והאם אני זקוקה לתמיכה??????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
רנה16/11/2009לפי מה שידועה לי אז 14 זה הגודל של הבייצית שצריכה להיות לפחות. אבל את צריכה לקיים יחסים פעם בשבועיים ולא לקום מהמיטה לפחות רבע שעה. ככה לפחות יש סיכוי גבוהה יותר להקלט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרנה
פרופ' מרתה דירנפלד17/11/2009לא ככ' מסכימה עם העיצות שנתת מתוך כוונה טובה!
אף אחת לא מבוססת רפואית ומחקרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה ועדיין ממתינה לתשובה
טלי17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי ביוץ
פרופ' מרתה דירנפלד17/11/20091. את עדיין רחוקה מספר ימים עד שבוע מהביוץ יש לחזור על הבדיקות כדי לדייק יותר
2.אם היה אמנם ביוץ בדיוק שבוע לפני הבדיקה ואין טעות אז הפרוגסטרון קצת נמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך האם ביוץ?
טלי19/11/2009ב- 12/11 נצפה זקיק 13 מ"מ
ב - 15/11 נצפה לפי אולטרסאונד זקיק בגודל 13 מ"מ
לפי בדיקות דם של 16/11
pg/mL 70.9 ESTRADIOL (E-2)
ng/mL <0.20 PROGESTERONE
IU/L 7.7 LH
אתמול 18/11 ביצעתי שוב אולטרסאונד ונצפה שוב אותו זקיק של 13 מ"מ
הוא כבר שבוע לא גדל
האם תקין?????
אני כבר משתגעת ומחכה לביוץ אני מבייצת בכל חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
טלי19/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
טלי20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים עלי?????????????????????
טלי21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוי להריון תקין בנתונים הבאיםn/16/11/2009
5.11 - החזרת מוקפאים של יום 2 והזרקת חצי דקא לתמיכה
8.11 - בדיקת דם:
פרוגסטרון 88
אסטרוגן 1080
הוזרק עוד חצי אוביטרל לאחר בדיקת הדם.
12.11-בדיקת דם
פרוגסטרון 76
אסטרוגן 1600
(בשביל הסקרנות מה ערך הבטא שנותן חצי אוביטרל עשיתי גם בטא, יצא 7)
לאחר בדיקת הדם הזרקתי דקא שלם.
אתמול בלילה היה לי דימום חד פעמי והבוקר (16.11) בדקתי הורמונים + בטא
פרוגסטרון 50.5
אסטרוגן 1867
בטא 15
האם יש מקום להוסיף תמיכה? לאור ירידת הפרוגסטרון?
ואם כן, האם זה יכול להיות משהו חד פעמי (כמו דקא אולי?) שלא יחייב אחר כך להמשיך לתוך הריון במידה ויתפתח?
האם בכלל יש סיכוי להריון מבטא כזו להתפתח תקין? (בהיסטוריה שלי שני הריונות שהתחילו בבטא 30 וקצת. אחד כימי השני חוצרחמי ) בסך הכל בדקתי יום אחד לפני המועד, לא?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוצרחמית
ד''ר דוד ישי16/11/2009הבטא נלקח מוקדם מדי. אני מקוה שביום ה 12 מההחזרה הוא יהיה גבוה יותר. הפרוגסטרון ברמה סבירה למרות שירד. אני בעד תמיכה עם פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מהיום :-/
אנונימית17/11/2009(יום אחרי הבדיקה הקודמת)
בטא נשארה 15
אסטרדיול ירד ל-1467
פרוגסטרון ירד ל-44.9
אני מניחה שזה עוד כימי ושאין הרבה סיכוי כבר, נכון?
אגב, הרופא שלי אמר שאין צורך בתמיכה אחרי שהראתי לו את התוצאות מאתמול.
האם יש מצב שהבטא לא עלתה בשל מחסור בפרוגסטרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חוצרחמית
ד''ר דוד ישי17/11/2009הבטא שאינו עולה מעיד על כך שההריון אינו תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אליך בתור מנהל בנק זרע
n/17/11/2009ההריונות שלי (3) היו מאותו תורם. וסך הכל עשיתי 11 ניסיונות (הזרעות + החזרות)
ב-ivf היו תמיד עוברים מצויינים, ועד כה כל המוקפאים שרדו והוחזרו.
מאותו זרע תורם יש לנו ילד שילדה זוגתי.
אחרי ההריון הקודם שלא הצליח התייעצתי עם הרופא שלי על החלפת תורם, והוא דווקא אמר שבגלל שנוצרים עוברים יפים וכן שיש כבר ילד מהתורם סביר להניח שלא שם הבעיה.
מבחינה "אימהית" אני מזריקה קלקסן, אספירין, פרדניזון ואלטרוקסין. עשיתי גם קריוטיפ ועדיין לא קיבלתי תשובה.
האם להערכתך, יש מקום להחלפת התורם? רצינו מאוד שהילדים יהיו לפחות עם חצי מטען גנטי זהה... אבל אולי זה לא הולך...
מה דעתך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הריוןשלי16/11/2009
שלום,
האם ניתן לשלול הריון לאור הנתונים (לפי ערכי קופ"ח מכבי):
11 יום לאחר ביוץ:
פרוגסטרון 10.10 (לפני5 ימים היה 50)
E2 קטן מ 200 (לפני 5 ימים היה 350)
LH 6.6 (בביוץ היה 45)
ביתא קטן מ2 אבל לא עברו 14 יום.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלי
ד''ר דוד ישי16/11/2009ה E2 והפרוגסטרון הנמוכים שוללים כמעט באופן חד משמעי שיש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע אחרי הזרעהטלולה16/11/2009
שלום,
אני ובעלי מנסים כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה. נפגשנו עם רופא פריון שהבעיה היא שאיכות הזרע נמוכה מאוד והמחזורים שלי לא סדירים וארוכים (בין 10-14 ימים).
בעלי עבר ניתוח וריקוצלה סוג 3 בצד שמאל בתאריך 20/10.
ב8/11 לקחתי זריקת אוביטול בחצות לאחר בדיקת דם ואולטסאונד.
ב10/11 עברתי הזרעה ללא תמיכה הורמונלית .
לבעלי ערכו העשרת זרע וספירת הזרע לאחר הטיפול היה:
ריכוז 30 מיליון ' אחוז תנועתיות 85% , אופי התנועתיות טוב.
שבעבר ריכוז הזרע היה 5%
שאלתי היא:
אני חשה כאבי בטן שחולפים ובאים וכן דקירות בצד ימין בגב,
וכן נפיחות בבטן שנותנת תחושה שאני צריכה ללכת לשירותים כל הזמן.
1.האם הסיפטומים הללו שכיחים?
2. האם יש סיכוי להריון לאור ספירת הזרע האחרונה?
3. האם ההזרעה מתרחשת כשבועיים לפני הגעה של המחזור ? חודש שעבר קיבלתי פעמיים מחזור ולכן איני יודעת בוודאות מתי הוא התחיל. פעם הראשונה הייתה ב10/10 היו כתמים חלשים 4 ימים. לאחר מספר ימים שוב הגיע לי מחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי יש תחושות זהות וגם אני אחרי
הילה16/11/2009הזרעה (לפני שבוע) דקירות מצד ימין בגב ותקיפות ליציאות...
אנחנו מקרה ה"לא מוסבר" הכל תקין כולל בדיקת זרע של בעלי..
מענין מה זה???
בכל מקרה שיהיה לנו (לכולנו!) בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לעבור את הימים הנותרים
טלולה16/11/2009שלום,
מאוד קשה לחוות את כל הכאבים שחולפים ובאים והופ את חושבת שהמחזור היגיע אין לי כוח!!!
למישהיא יש רעיון איך לעבור את הימים המלחיצים!!!! היות וכרגע אני לא עובדת אז כל הזמן חשים דברים בבטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
הילה16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות על דר. אריאל הורביץלילי16/11/2009
אשמח חוות דעת של הרופאים ושל הבנות.
אמורה להתחיל בקרוב טיפולים וחשוב לי להיות בידיים טובות.
האם מישהיא מטופלת אצלו ואם כן מה ההתרשמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאים בבקשה את דעתכם
לילי16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכיר היטב, ממליץ בחום!
פרופ' שחר קול17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור פריוןרוני16/11/2009
שלום רב,
הריון ראשון ותקין הניב ילדה - כיום בת שנתיים וחצי.
כבר שנה וחצי בטיפולי פוריות.
לפני חצי שנה - לאחר הזרעה ( גונל F ) הפלה בוששת בשבוע 7 , עברתי גרידה.
לפני שבוע עברתי גרידה , שבוע 11 - הזרעה בהפסקה בין הפריות מבחנה. ( לאחר שנצפה דופק בשבוע 7 , העובר לא התפתח ולפי אולטראסאונד נעצר בשבוע 9 ללא דופק)- לטענת הרופא מומחה לא"ס , העובר אינו תקין מבחינה כרומוזלית.
בין לבין עברתי IVF , נשאבו 9 ביציות תקינות , הופרו 3 , עוברים בני שלושה וארבעה תאים לאחר שלושה ימים ("לא ממש איכותיים") , זרע תקין.
מה דעתך? על אילו בדיקות היית ממליץ? ההריונות גם קשים להשגה ... וגם לא מתפתחים כשורה...
תודה רבה ,
רוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוני
ד''ר דוד ישי16/11/2009למרות שהיו רק שתי הפלות , אני ממליץ שתעשו בירור של הפלות חוזרות ( הסטרוסקופיה , בדיקה גנטית - קריוטיפ לשניכם ותרומבופיליה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים בזמן מחזוראני16/11/2009
שלום רב
ברצוני לדעת האם יש סיכוי להיכנס להריון בזמן הווסת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על השאלה שלי?
אני16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מדלגים על השאלה שלי?
אני16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
רנה16/11/2009אין סיכוי כי הביוץ מגיע בין 12 יום עד 18 יום אחרי הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי16/11/2009לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם חיובי?מעיין16/11/2009
שלום,
החודש הזרקתי פיורגון וביוץ הושג ע"י אוביטרל (הוזרק ב 30/10).
ביוץ ככל הנראה בלילה בין ה 31/10 ל 1/11 (לפי בדיקת דם וא.ס.).
האם בדיקה ביתית לגילוי הריון הבוקר (15 ימים אחרי ביוץ) אמינה?
קיבלתי קו בהיר באזור הבדיקה ("מקלון הזהב") - האם הריון??
תודה רבה ויום נעים.
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
טלי16/11/2009גם לי היה חיובי במקלון הזהב הרבה פעמים והיה שלילי בדם
אז תפתחי אופטימיות זעירה, ותעשי בדיקת דם שהיא הכי אמינה
מקווה מאוד שיהייה לך חיובי ענקי
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב
רנה16/11/2009מזל טוב את בהריון. כל קו בחלון התוצאה זה הריון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מעיין16/11/2009תודה רבה על התגובות.
החשש שלי היה ששאריות של האוביטרל (שמכיל את ה hCG) משפיעות על התוצאות.
מחר אעשה בדיקת דם.
לא מאמינה שזה באמת קורה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מ.ש.
ד''ר דוד ישי16/11/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיי זרעיעלי16/11/2009
רציתי לדעת, כמה זמן ממשיך "לחיות " הזרע בגוף האישה?
אם למשל אני מבייצת היום, קיימנו יחסי מין אמש- האם יש סיכוי שעדין ייחיו להם מספר זרעונים?.
כמובן, במידה וספירת הזרע תקינה.
תודה
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע הגבר ממשיך "לחיות" בגוף האישה
הילה16/11/2009עד כמה שאני יודעת 72 שעות.
על כן, אם קיימת יחסים אמש והיום את מבייצת אזי הזרע "ממתין" לבייצית והזה המצב הטוב ביותר.
כמובן שמומלץ גם לקיים יחסים ביום הביוץ.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רנה16/11/200972 שעות חיות הזרעים בתוך הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נועה
ד''ר דוד ישי16/11/2009אם הזרע באיכות טובה - עד 72 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)