מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממתי סופרים?איה21/11/2009
ממתי סופרים כניסה להריון, מהיום שהתחיל המחזור או מהיום שעשיתי הזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לפני ההזרעה.
פרופ' שחר קול21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים והזרעהענת21/11/2009
שלום,
בעלי ואני מנסים להרות שנה וחודשיים ללא הצלחה. (יש לנו ילדה בת 4 מהריון מתוכנן וספונטני לחלוטין).
כל הבדיקות תקינות למעט מורפולוגיה גבולית של4%. לפי רופא הפיריון ניתן להיכנס להריון טבעי אך מאחר ואנחנו לחוצים להתקדם קבענו החודש לבצע הזרעה עם זריקת אוביטרל ומעקב זקיקים ללא התערבות הורמונלית.
מחזור ממוצע בין 28-30 יום.
יום שלישי בבוקר 17/11/09 (יום 11 למחזור) נצפה זקיק גודל 11, בדיקות דם: E2 200 ופרוגסטרון 1NMOL עוברי רירית: 6.2
ביום חמישי בצהריים 19/11/09 (יום 13למחזור) נצפה זקיק בגודל 17, בדיקות דם E2= 328PMOL, פרוגרסטרון 2.5, עובי הרירית: 8 מ"מ.
מאחר ולא ניתן לבצע בשבת מעקב זקיקים אני פוחדת שהביוץ יהיה דווקא בשבת. השאלה האם יום ראשון בבוקר לא יהיה מאוחר מדי לבצע הזרעה.? יש לציין שהיום שבת ויש לי כבר הפרשות חלבון שמעידות על ביוץ . כמה זמן לפניה הזרעה אני צריכה לקחת זריקת אוביטרל?? והאם כדאי לנסות לבצע יחסים היום שבת בכל מקרה כדי לא לפספס ומקסימום מחר לבצע הזרעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון
פרופ' שחר קול21/11/2009"כדאי לנסות לקיים יחסים היום שבת בכל מקרה כדי לא לפספס ומקסימום מחר לבצע הזרעה."
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזמון
ענת21/11/2009קודם כל תודה על המענה המהיר.
1. ביצעתי כרגע בדיקת ביוץ ביתית שמראה רק קו חלש יחסית ולא חזק או זהה לשל קו הביקורת, האם זה אומר שפספסתי את הביוץ או שבעצם הוא טרם הגיע.??
2. כמה זמן לפני ביוץ יכולות להיות הפרשות חלבוניות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול21/11/20091. כנראה שטרם הגיע, אך לא ניתן לסמוך על בדיקת הביוץ הביתית ב - 100%.
2. ימים..מאוד לא מדויק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי גרידהשירלי20/11/2009
האם במחזור שמגיע אחרי גרידה הביוץ יהיה בזמן שהיה לי תמיד?תמיד זיהיתי אותו ע"י ערכת ביוץ בערך ביום ה-18 האם אוכל גם כעת לזהותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תמיד
פרופ' שחר קול21/11/2009תתכן סטייה של כמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלחנה20/11/2009
שבת שלום,
לצורך הפריה נטלתי ביום החמישי למחזור 5 כדורי איקקלומין.
נשאבו 2 ביציות, הוחזרו 2 עוברים בחלוקה של 3 ו-4 .
לאחר ההחזרה נאמר לי להזריק אוביטרל (גם בעוד יומיים).
לצורך מה מזיריקים שוב אוביטרל לאחר החזרת העוברים???
רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי20/11/2009בשלב הזה , מטרת האוביטרל היא תמיכה בדומה לפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעצה מכל מי שיכול/ה לענותקרן20/11/2009
שלום לכולם,
השאלה שלי מיועדת למי שיש לו עצה, היות ואני מאמינה שסביר שאף אחד מהרופאים לא עונה לשאלות בשישישבת.
10 ימים אחרי החזרת 2 עוברים, ו-13 יום לאחר השאיבה, ביצעתי בטא. התוצאה היתה 25. למחרת, ביצעתי בדיקה ביתית. יצא חיובי (פס חלש).
למעשה מחר הייתי אמורה לעשות בטא לפי הנחיות ביה"ח, אבל כוון שזה שבת, התכוונתי לעשותה ביום א'.
הבעיה היא שכרגע החל דימום וכאבי מחזור.
מה לעשות? האם יש טעם לנסוע למיון ואולי להציל משהו, או לחכות ליום א'?
האם קרה למישהי דבר דומה?
האם היה הריון בכלל?
אני מאוד מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
פרופ' שחר קול20/11/2009ביקור במיון לא יציל דבר.
לא ברור איזה תמיכה לוטאלית קיבלת.
סביר לחכות ליום א .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה לוטאלית
קרן21/11/2009שלום ד"ר,
האם אתה מתכוון לאנדומיטרין? אם כן, אז אני מקבלת 2 ביום...
האם יש טעם עד יום א' לקחת 1 נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
בתאל21/11/2009מאוד תלוי מתי קיבלת את האוביטרל/פרגניל כי בזריקות אלה קיים הורמון ההריון ולכן צריך להמתין כשבועיים מאז שלוקחים אותם, אם אכן חלפו שבועיים או לפחות עשרה ימים, אז אין ספק שזה הריון, זה נכון שהבטא נמוכה ואם יש לך טיפה דימום כדאי שתנוחי, וכמו שהרופא הציע לך אין טעם לרוץ למיון , המתיני עד מחר ועשי שוב בטא בתיקווה שתכפיל את עצמה, בינתיים תנסי להרגע לשתות הרבה מים ולנוח ואמן שיהיו לך בשורןת טובות!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת ויציב.
פרופ' שחר קול21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןחיובית20/11/2009
אני אחרי שבוע אחרי הזרעה +השבחה והרופא נתן לי תמיכה של פרוגסטרון שנקרא קרינון (ג'ל 0.8)
פעם אחת ביום .כי הפרוגסטרון ביום ה - 23 היה 34.9 NMOL/L .(שבוע לאחר ההזרעה )
אמרו לי לשים בבוקר כי ההתפזרות שלו יותר טובה .
התחלתי לקחת היום בשעה 15:00 בצהריים את הקרינון .
יותר נוח לי לקחת בבוקר שאני מתעוררת בשעה 07:00 בבוקר .
האם מחר אני יכולה להתחיל לקחת בבוקר בשעה 07:00 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות לאחר כריתת חצוצרהאור20/11/2009
שלום וברכה,
מבקשת את עזרתכם...
אני אמא לשני ילדים. את בני השני ילדתי לאחר הפריית מבחנה.
בהיותו בן כ2 ניסנו להרות שוב ועברתי 7 הפריות אשר הותרו במסגרת קופ"ח לילד 3.
ההפריות לא צלחו. לאחר כל הסדרה, עברתי לרופא חדש שבדק וגילה לתדהמתו שאני פגועה בחצוצרה עם סקטוסאלפינקס ועברתי כריתה עם חצוצרה שניה תקינה.
אני שואלת...
האם הזרעות יכולות לבא בחשבון ואוכל להרות עם ההזרעות?
אין לי יותר שום יכולת לעבור דרך הקופה הפריות.
כל שנותר הן ההזרעות.
אודה על כל תשובה.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול20/11/2009כו! אם בניתוח ראו חצוצרה תקינה - יש סיכוי טוב להריון, בעיקר אם הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקר - כאבים באזור השחלהלימונית20/11/2009
ד"ר ישי שבת שלום,
בימים האחרונים יש לי כאבים חדים בצדדים של הבטן התחתונה, בעיקר בצד שמאל, באיזור השחלה/חצוצרה.
מדובר בכאב משמעותי, כאשר הכאבים באים בצורה של פולסים חדים ומופיעים גם בעת פעילות יומיומית וגם במנוחה - בישיבה ובשכיבה. בשחזור לאחור, ייתכן שזה התחיל בסמוך למחזור, לקראת סיומו.
האם זה יכולה להיות דלקת בשחלה/חצוצרה? כיצד ניתן לאתר את זה? ומה ניתן לעשות נגד זה?
(אני מניחה שזו לא בעיה של דרכי העיכול, כי לפני מספר חודשים עשיתי C.T בטן, ולא צוינה בעיה במערכת העיכול).
בתודה מראש
וסוף שבוע נפלא,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לימונית
בתאל20/11/2009זה מזכיר לי כאכים דומים בסמוך ואחרי המחזור זה היה לי כחודשיים ניסיתי להתעלם אך לבסוף אצלי זה התפרץ כדלקת באגן הרחם, ניזקקתי כשבועיים לאנטיביוטיקה ותודה לאל זה עבר גם אני עשתי סי טי ויצא תקין, אני ממליצה לך בחום לגשת לרופא נשים ולטפל בזה כל זמן שזה רק התחיל, רפואה שלמה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
לימונית20/11/2009היי אתי,
תודה על ההתייחסות ועל האינפורמציה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי20/11/2009זו יכולה להיות דלקת . את צריכה להבדק ולעשות אולטרסאונד כדי לעשות את הבחנה. אם זו אכן דלקת הטיפול הוא אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי הזרע- בבקשה תשובה מהירהטלולה20/11/2009
שלום
עשיתי הזרעה ב10/11 והיום בבוקר (20/11) ראיתי על התחתונית מעט דם.... אני אמורה לערוך בדיקת דם ביום שני אך ערכתי בדיקת הריון ביתית היום ויצאה שלילי האם ערכתי את הבדיקה מוקדם מידי? האם יש עוד תקווה?
תודה
וסוף שבוע מדהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול20/11/2009מציע בדיקת דם ביום שני אם לא יגיע המחזור עד אז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטראסאונד זקיקיםאפרוחית20/11/2009
אני לפני הזרעה, לקחתי איקקלומין במשך 5 ימים, 3 כדורים ליום,
היום יומיים אחרי שסיימתי את האיקקולומין עשיתי בדיקת אולטראסאונד לצורך מעקב זקיקים
בשחלה השמאלית היו 3 זקיקים גדולים 19, 17, 17
עובי רירית - 8.7 מ"מ
ואילו בשחלה הימנית נצפה ממצא ציסטי עם הדים בתוכו בממדים 24*25 מ"מ
ראוי לציין שעשיתי אולטראסאונד בחודש הקודם והרחם היה נקי ותקין וללא ציסטות.
האם הממצא הזה הוא בעייתי? האם הוא יכול לבטל את הטיפול של ההזרעה?
איך אני אמורה להתיחס לדבר הזה? האם זה כתוצאה מהטיפול באיקקלומין?
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
בתודה אפרוחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרוחית
ד''ר דוד ישי20/11/2009אני מניח שהציסטה קשורה לאיקקלומין. לא אמרת מה התוצאות של בדיקות הדם , אבל נראה לי שהיא לא מפריעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןסיון19/11/2009
שלום,
לאחר IVF:
ביום 1.11 שאיבה.
ביום 4.11 אחרי 64 שעות החזרה של 2 עוברים 6 תאים דרגה A
ביום 15.11 (שבוע 4+0) בטא 44.
ביום 17.11 (שבוע 4+2) בטא 161 (הכפלה 3.65).
נאמר לי כי אין צורך להמשיך לבדוק הכפלות ולבוא בשבוע 7+2 לאולטראסאונד.
האם בטא 161 ליום ה-13 היא תקינה?
והאם הכפלה 3.65 מעידה על הקלטות של יותר מעובר אחד? (למרות שהבטא לא גבוהה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה שלום
פרופ' שחר קול20/11/2009הכל נראה תקין.
בדיקת א.ס. תוודא מספר העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 10 אחרי הזרעה1טלולה19/11/2009
שלום,
ביום ב' אני אמורה לערוך בדיקת דם hcg-b qualitative רציתי לדעת מה הערכים שמראים שיש הריון?
תודה
וסוף שבוע מדהים לכולם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מספר חיובי.
פרופ' שחר קול20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון גבוהברברה19/11/2009
התחלתי טיפול הפרייה שני אצל פרופ' עמי עמית.
קיבלתי פרוטוקול קצר, דקה 0.1 מיום המחזור ופורגון 150 מיום 2 של המחזור.
היום יום 6 של המחזור ובבדיקות דם נאמר שהפרגון מאד גבוה - 15 וכנראה נצטרך להפסיק את הטיפול.
היום אני אחרי 5 ימים של הזרקת דקה ו4 ימים של 150 פורגון.
ב 3 ההזרעות שעשיתי תמיד הזרקתי 82.5-100 בימים 5-10 כלומר בין 400-550 פורגון. הפעם למעשה הזרקתי כבר 600 ואני רק ביום 6 . האם זו הסיבה לפרוגסטרון הגבוה?
האם זה לא חסר אחריות שהרופא נתן לי כזה מינון?
מדוע לא עושים בדיקות דם לפני שמתחילים להזריק?
מה יכולה להיות הסיבה לפרוגסטרון גבוה ועל מה זה מעיד? הבנתי שפרוג' גבוה מראה שהיה ביוץ. האם יש סיכוי שזה הריון והדימום שחשבתי שהיה מחזור לא היה באמת מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול20/11/2009מינון הפיורגון הוא מתון, וסביר מאוד.
יתכן והדקפפטיל עורר לתחייה את הגוף הצהוב של המחזור הקודם ולכן הפרוגסטרון גבוה.
יתכן ויש לשנות פרוטוקול.
פרופ' עמית יידע לבחור פרוטוקול מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךעדי19/11/2009
ביום רביעי לפני שבועיים ויום התחלתי להזריק דקפפטיל וביום שני האחרון אחרי פחות משבועיים בעצם עשיתי בדיקת דם ואולטראסאונד והתחלתי להזריק גונל 187.5 ביום כשאת המחזור קיבלתי ביום חמישי לפני שבוע, האם לא התחלתי את הגונל מוקדם מידי? ממה שקראתי כתוב שרק אחרי שבועיים של דקפפטיל מתחיל עם גונל אחרי שיש דיכוי.
2. אני מזריקה כל יום בשעה 6 גם את הדקפפטיל וגם את הגונל ורק היום לא הספקתי להגיע בזמן הביתה והזרקתי קצת אחרי 6 וחצי, האם זה עשוי להזיק? האם לא יוריד את יעילות הדקפפטיל כי איחרתי בהזרקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוך
פרופ' שחר קול20/11/20091. אם הבדיקות היו תקינות - אין בעיה
2. לא ייגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לאחר החזרהחסוי19/11/2009
שלום,
ב-12/11 הוחזר עובר אחד (לאחר שאיבה) ביום השני, בגודל של 4 תאים. אני מקבלת תמיכה של קרינון 1 ביום.
באותו ערב ולמחרת החלו התכווצויות רחם קשות, וכן דופק מהיר. הערב שוב החלו ההתכווצויות. אני גם סובלת כל השבוע מבטן נפוחה ומעט מעצירות.
האם אלו תופעות נורמליות? האם יש סיבה לחשוש לתוצאות הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות
פרופ' שחר קול20/11/2009רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל הבקיא בפרטי הטיפול (שאינם נהירים לפי השאלה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)