מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השתרשות הריוןנעה22/11/2009
שלום
רציתי לדעת כמה ימים לאחר הביוץ ההריון משתרש במידה שהיתה הפריה?וכמה ימים לאחר ההשתרשות ניתן לראות תוצאה אמינה בבדיקת הריון ביתית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילה
ד''ר דוד ישי22/11/2009ההשרשה כחמישה ימים לאחר ההפריה. הבדיקה כ 15 יום מההפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עם מוקדם מדי?רוז22/11/2009
שלום אני עשיתי החזרה ב13.11.09 ביום שישי בבוקר שני עוברים 1 עם 6 תאים ושני עם 8 תאים
היום ב22.11.09 עשיתי בדיקת דם (שהרופא אמר לעשות ב25.11.09 ביום רביעי)
התשובה יצא שלילית קטן מ2 היום
השאלה שלי עם עשיתי מוקדם מד' את הבדיקה ?
ומה זה אומר 6 תאים ו8 תאים למי יש סיכוי יותר גדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוז
ד''ר דוד ישי22/11/2009הבדיקה מוקדמת מידי . לשניהם סיכויים דומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוקדם מדי
רוז23/11/2009קודם כול תודה על תשובתך
עם הכן אני בהריון מתי יתחילו הסימנים להופיע כמו בחילות חזה נפוח כי מאז הכמה ימים אחרי השאיבה החזה שלי מאוד כאב ויהיה נפוח והיום הוא ירד טיפה הוא עדיין נפוח
ועוד שאלה עם IVF לא מצליח עם אני אמרוה לקבל מחזור כמו טיפול הזרעה רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה.......
רוזי23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
רוזי23/11/2009קודם כול תודה על התשובה..
הייתי רוצה לדעת עם ביום רביעי הבטא יוצאת קטן מ2 אני אמורה לקבל מחזור? כמו אחרי הזרעה?
ועם לא מתי מופיעים סימני הריון עם עייפה קשורה לסימן כי השבוע אני מאוד עייפה ורוצה כול הזמן לישון
לעומת החזה שיהיה נפחות כמה ימים אחרי השאיבה היום הנפיחות וכאב פחת....
אני אשמח לתשובות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליק אסידמעיין22/11/2009
מתכוונת לעשות בדיקות קרישיות, בין היתר גם הומוציסטאין, נאמר לי שיש צורך להפסיק לקיחת פוליק אסיד כשלושה שבועות לפני ביצוע הבדיקה.
האם זה בסדר להפסיק את לקיחת הפוליק אסיד במהלך טיפול IVF למשך 3 שבועות?
(אני לוקחת ללא הפסקה מ8/2008).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
ד''ר דוד ישי22/11/2009הבדיקה חשובה ושווה לעשות הפסקה בשבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליק אסיד
שאלה23/11/2009עשיתי בדיקות לקרישיות יתר שיצאו תקינות אבל לא נאמר לי להפסיק לקחת את החומצה הפולית לפני. אני לוקחת רצוף 3 שנים. האם הבדיקות שעשיתי לא שוות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל22/11/2009
שלום. החזרה של שלושה עוברים ב8/11 . היום 22/11 . בטא 173 פרוגסטרון 127 אסטרדיול ...2716
אמורה להיות אצל הרופא ביום ג בבוקר ובכל זאת מה התכניות להמשך, מתי ניתן לעשות א.ס ומה מצפים לראות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יעל22/11/2009וגם... אמורה להיות אצל הרופא ביום ג בבוקר. האם יש מניעה להשתמש באנדומטרין לפני הביקור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי22/11/2009אין מניעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוית
ד''ר דוד ישי22/11/2009הערכים טובים. צריך לחזור עליהם בהפרש של יומיים ואח"כ להמתין לבדיקת אולטרסאונד , בד"כ בשבוע 7 אז צפוי לראות עובר עם דופק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול והריוןמיכל22/11/2009
שלום,
אני בשבוע 5 + 2.
כבר כמה ימים אני משתעלת.
רציתי לדעת האם השיעול יכול להזיק להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאלה
ד''ר דוד ישי22/11/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוליםחסוי.22/11/2009
האם אישה שעוברת טיפולי הפריה והיא נמצאת כרגע במחזור ... יכולה לעבור טיפולים אלטרנטיבים כמו הילינג? רפלקסולוגיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי22/11/2009יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים........איילה22/11/2009
שלום,
ביום שלישי 17/11/09 , החזירו לי עובר אחד, וביום שישי 19/11 החזירו עוד 2 בלסטוציסטים......
זאת אומרת 3 עוברים.........
IVF ראשון, הבעיה שלי היא אי ביוץ...... אצל בעלי הכל בסדר.
מה הסיכויים להיקלט???????
אני מזה שומרת.... הורדתי הילוך כמו שאומרים.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילה
ד''ר דוד ישי22/11/2009כ 30%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץאני22/11/2009
האם אלה ערכי ביוץ או אחרי הביוץ:
LH 121.8
E2 1192
PROGRESTRONE 4.0
לציין ששלושה ימים קודם לכן הערכים היו בהתאמה:
17.4
381
4.7
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי22/11/2009הערכים הם של כ 24 שעות לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
ורד23/11/2009תודה על תשובתך המהירה.
עברתי הזרעה ראשונה על בסיס ביוץ טבעי (בשל בעיה באיכות הזרע של בעלי, אצלי הכל תקין) ביום שבו היו הערכים הנ"ל - כלומר יום לפני הביוץ לפי תשובתך. ההזרעה נכשלה.
לדעתך יש מקום לשאול את הרופא מדוע עשה את ההזרעה יום לפני הביוץ? או שאולי כך צריך להיות? (למיטב הבנתי ההזרעה צריכה להיות ביום הביוץ).
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ורד
ד''ר דוד ישי23/11/2009רצוי לתזמן את ההזרעה ליום הביוץ , אבל הזרעה יום לפני טובה גם היא. ( הזרע שורד 24 שעות ואפילו יותר )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאשחר22/11/2009
האם אפשר לקחת אקמול להורדת חום ושפעת, רגע לפני הבטא (מחר) במידה ואני בהריון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי22/11/2009את יכולה. אין קשר בין הדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץורד22/11/2009
האם אלה ערכי ביוץ או אחרי הביוץ:
LH 121.8
E2 1192
PROGRESTRONE 4.0
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך לענות כאן, הקפצתי למעלה
ורד22/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לענות כאן, הקפצתי למעלה
ורד22/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שלפוחית השתן לגברבתאל22/11/2009
לבעלי דלקת והוא נוטל אנטיביוטיקה האם זה עשוי לפגוע באיכות הזרע? ואם ההפריה תהיה בעוד כשבועיים האם זה יהיה לטובת איכות הזרע? בדרך כלל הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי..
בתאל22/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בתאל
ד''ר דוד ישי22/11/2009האנטיביוטיקה לא תפגע בזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי מוקפאיםתותית22/11/2009
בטא 1. - 08.11.09 -22
בטא 2 - 10.11.09 - 43
בטא 3 12.11.09 - 106
בטא- 4 19.11.09 - 1605 פרו' - 23.4 E2 - 1315
האם העליה תקינה ? מה עם הפרוג' לא נמוך ?
נקבע א.ס. ליום 26.11.09 לבד' שק הריון +דופק
בעברי לאחר השאיבה+החזרה בוצעה הפלה ייזומה (ציטוטק) שבוע 8 ללא דופק
מה הלאה האם הנ"ל תקין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי22/11/2009העליה של הבטא טובה. הפרוגסטרון נמוך . כדאי להעלות מינון או להוסיף תכשיר. הלאה - בדיקת אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-דחוף
תותית23/11/2009היי
אתמול בלילה שמתי לב בניגוב על הפרשה קלה לא ברורה בגוון של חום מאוד מאוד בהיר אשר הייתה רק בניגוב וכמו כן כאב בבטן תחתונה
על מה יכול להעיד הדבר
בעברי הפלה ייזומה עם ציטוטטק שבוע 8 עובר ללא דופק
בבקשה עזרה
האם אפשר כבר א.ס. על מנת שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-דחוף
תותית23/11/2009ההחזרה של המוקפאים הייתה ב- 27.10.09 אז להתחיל לספור 14 יופ לפני ז"א אני בשבוע 5+6 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תשובה-תודה!
תותית23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול אני די בלחץ אפשר תגובתך :-)
תותית23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע א.ס. היום או מחר
פרופ' שחר קול23/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תותית23/11/2009היי
היום לא היו לי הפרשות כלל אך יש לי כאבים בבטן התחתונה האם סביר?
כאלה שחולפים רק אם אני שוכבת
האם בכל זאת לבצע א.ס. מחר או להמתין ליום חמישי כמתוכנן ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקדם
פרופ' שחר קול24/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גליצריןחיובית22/11/2009
שלום דר'
מידי פעם (פעמיים בשבוע ) אני משתמשת בנרות גליצרין כי יש לי בעיה לפעמים של עצירות .
אני כרגע בטיפולי פוריות .
יש לציין כי כאשר אני שמה את הנר הוא אחרי 3 דקות יוצא בשירותים .אני לא צריכה לחכות כמה שעות .
האם זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיובית
ד''ר דוד ישי22/11/2009אני לא רואה מה הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפעת ובטאשחר22/11/2009
מחר בדיקת בטא. מקווה מאוד לבטא יפה. מאתמול שפעת חזקה ועכשיו חום, 38, האם אפשר לקחת אקמול? זה יכול להזיק בשלב כזה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי22/11/2009אפשר. אפילו כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- בטאחסוי22/11/2009
אחרי IVF
יום חמישי (19/11) בטא -207
יום ראשון (22/11) בטא - 728
האם ההכפלה תקינה כעבור 3 ימים?
השאיבה היתה ב4/11 וההחזרה ב7/11
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי22/11/2009עלית רמת הבטא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)